#7 Adem Büyük
Posted 28 June 2019 - 10:34 PM
Hoşgelmiş.
Top ayağına yakışıyor gibi geliyordu bana ne zaman görsem ama çok geçkin beyau cidden.
Arada fotoya göre bana biraz tiryaki gibi geldi...Kanı çekilmiş ihtiyar delikanlının... ( bkz: https://hlkiurt3.roc...1aef23a5ab.jpeg )
Posted 28 June 2019 - 10:38 PM
Güzel bi dövmesi vardı ensesinde, benimkine benziyor biraz (benimki kürek kemikleri arasında)... Muğdat'In daha güzel sinirlenen ve daha katkı verebilecek versiyonu.. Gerek isim gerekse 3,5M-TL maaşıyla yabancı sınırı savar bir transfer in the end of the day... Bunun gibi 2-3 tane daha almamız lazım yaklaşık maliyetle; o zaman kimse sınır konuşmaz..
Galatasaray'dan gitmek isteyen gönderilir; hep öyle olmuştur. İstemeyen de gitmemiştir (Metin Oktay).
I'm forever blowing bubbles / pretty bubbles in the air / They fly so high, they reach the sky / And like my dreams they fade and die /
Fortune's always hiding / I've looked everywhere / I'm forever blowing bubbles / Pretty bubbles in the aeee!!
Posted 28 June 2019 - 11:27 PM
Mugdat yetersizdi tabi ve Adem büyük daha potansiyelli bir oyuncu, ancak mugdat in şu son Sivas maçındaki iki çok temiz golü de gomis dışındaki forvetlerimizden yıllardır görmediğimiz netlikteydi, ha tabi bundan dolayı kalması mümkün değil ama çocuğun öyle bir özelliği de aklımda kaldı..
Herneyse adem le ilgili daha önce yazmıştım, bana göre 15-16 kişilik ana kadronun parçası olacak veya genişletecek düzeyde bir oyuncu değil ama tsl de is yapacağı maçlar olacaktır, ayrıca kupada da faydalı olacaktır ki kim ne derse desin ben her tip kupaya önem veriyorum..
Yaş olarak iki seneyi daha rahat kaldırır, o da yeter artar..
Posted 29 June 2019 - 06:31 AM
Adem Büyük'ün Galatasaray maçlarındaki tavırlarına acaip kıl olan birisi olarak yine de çok kötü bir transfer olmadığını düşünüyorum. madem yabancıya azaltma geliyor, sahada eksikliğini hissettiğimiz dayı figürünü doldurur bu arkadaş. Ayrıca, Abdullah Avcı'yla da bir hesabı vardı. Beşiktaş maçları daha şenlikli geçecektir bundan sonra.
çok gerekli değildi ama bu saatten sonra destek olmak düşer.
Posted 24 July 2019 - 11:04 AM
Posted 25 July 2019 - 07:51 PM
32plus ve gen faktörüyle hoşafı çıkmış kampta, belli.
Ayakta zor duruyor.
Sezon başlamadan sürpriz bir fesih olursa şaşırmam. :S .
Hoca da sağ içte 8 falan oynatıp vuruyor kırbacı vuruyor kırbacı...
Neyse bakalım, bir solda ve rakip kaleye yakın denensin, ayıp oluyor adama kel alaka deneyler.
Arkamıza yaslanıp yedeklerimiz çoh eyi dememeliyiz diye borazan çalıp duruyorum...
...demeyeceğiz de 5 hafta kaldı transferin kapanmasına. Kadro mühendisliği şu ana kadar C- & D arası.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users