Ooooootokarzedelerden buralarda da var demek.
Alpercim tavsiye alabilirim 
Ben artırabildiğimle altın almaya çalışıyorum genelde.
Yasincim bu borsa işinde ben şunu gördüm. Tavsiye ile alınan kağıttan hayır gelmiyor. Öneriyi dinlemek iyi ancak mutlaka kendinde incelemelisin. 
Ben 2017 Nisan ortalarında YATAŞ hisse senedi aldım. 9,99TL ortalama fiyattan. Son 3 işlem gününde kağıt ralliye girdi. 11.09.2017 itibariyle tarihi zirve yaptı. 18,60 TL'den dönüp 18,10 TL ile kapattı günü. 5 aylık bir zaman diliminde 1,81 katına yükseldi kağıt. Bir hayli iyi performans gösterdiğini düşünüyorum. Ben bu kağıdı alırken işgüzar bankacı "Bana riskli bir kağıt gibi geldi, çok pahalı sanki." demişti
Yarın nasıl bir senaryo işleyecek göreceğiz.
Kısa bazı notlar,
-Firma benim takip ettiğim dönem itibariyle karını düzenli artıran bir firma.
-Kayseri'de yeni bir fabrika yatırımı yaptılar. Fabrika bitti. Deneme üretimleri büyük oranda tamamlandı. Tam kapasiteye geçmek için gün sayıyorlardı en son KAP açıklamalarına göre.
-Firmanın sermayedarları arasında %6 oranında Axa Funds Inwestycyjny Otwarty isimli bir yabancı kuruluş var. Bu benim kriterlerime göre olumlu bir görüntü. Yabancı bir şirketin ortaklık kurmasını ben önemsiyorum.
-Halka açık hisse senetlerinde Citibank ve Deutschebank ciddi oranlara sahipler. Halka açık hisselerin neredeyse yarısı bu iki grubun portföylerinde. Bu da benim önem verdiğim bir durum. Sağlam şirketlerin hemen hepsinde bu iki firma mutlaka yer alıyorlar.
-Yataş Bedding ve Enza Home markaları ile ciddi bir mağazalaşma atağı içerisindeler.
-Son yıl kağıdın getirisi bugünkü 18,10TL'lik kapanışla birlikte %395,89 oldu.
-Bu kağıt ile ilgili olarak İşyatırım her koyduğu yıl sonu hedef fiyatını revize etmek zorunda kaldı şu ana kadar. Sırasıyla 7TL, 10TL, 14TL fiyatlarını (küsüratları aklımda kalmadı) vermişlerdi. En son 3 gün kadar önce yıl sonu tahmin 21 dediler.
-İşyatırım'ın 22.08.2017 tarihli yorumunda BIST100 endeksine oranla 22.06.2017 tarihinden 22.08.2017 tarihine kadar endeksin %16,2 üzerinde getiri yapmış durumda. Yani endeksin makul seviyede üzerinde prim yapıyor kağıt.
Ben profesyonel bir borsacı değilim. Öyle eğriler, teknik analizler falan kısıtlı bilirim. Ancak bu kağıdı iyi gördüm, bir süre takip ettim ve aldım. Şimdilik pişmanlık yaratmadı ben de. Umuyorum böyle devam eder.
Borsa sitelerindeki o dangalak son cümleyi kurmadan bitirmek istemiyorum. Yatırım Tavsiyesi Değildir