Forumda Son Durum
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 12:30 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 12:36 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 12:44 ÖS
Simdi gordum; westham ceza almis.
Sebebini bilmiyorum ve acikcasi merak da etmiyorum.
Ama bir ricam olacak; westham ve baska cezali olan regular yazan kim varsa lutfen cezalari saliya kadar ertelensin.
Sampiyonluk haftamizda tam kadro olalim, sevdigimiz sinir oldugumuz ama burada senelerdir beraber yazistigimiz herkes yazabilsin.
Bu arada westham arkadasim vs sanilmasin, degil kendisini gormek, 1 kez olsun ozelden dahi yazismisligim yoktur.
Katýlýyorum..Benim gorusum benim kararým deniyorsa,o gorus onun kararý da olmalý..Tam kadro olmalýyýz..
ona buna ceza verdirip duruyordu. iyi olmuþ.
Fatih hoca'ya aleni hakaretten ceza almýstýn bellrock,o zamanlar gozden kacmýstý,onu isaret etti..Simdi olsa,bende ederim..Sende kotu zamanlarda ortaya cýkýyorsun

Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 12:57 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 03:06 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 03:10 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 03:32 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 03:44 ÖS
ceza kalkarsa ben de fatih terim e sallayacam...görelim bakalým.
Bahane olmasýn..Galatasaray'ýn degerlerine sallaman icin guzel bir ortam mý olustu bellrock??Westham'ýn olayýyla, Fatih hoca'ya sallamayý ayný kefede mi gordun? Ýste bu mentalite yuzunden su an bu tartýsmalar ortaya cýktý..Objektifim diyen adam, hocaya sallayým bari diyor..
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 03:47 ÖS
bu ne kulis bu ne baský...þike cezasýnýn kaldýrýlmasýndaki her türlü koalisyonun benzeri...ceza kalkarsa ben de fatih terim e sallayacam...görelim bakalým...adamýna göre muamele..allez'e, bize yapýþtýr cezalarý..westham'a gelince türk futbolunun marka deðeri, tv gelirleri düþer cart curt...yok öyle yaðma..þeriatýn kestiði parmak acýmaz...
Bir de kin ile yazmiyorum diyorsun.
Bunun diyetini ben odeyecegim diyorum, cezasini cekmesin de demiyorum.
Westham'in gidip durduk yere birine kufrettigini sanmiyorum. Git Terim'e kufret, gel burada senin icin de ayni basligi acacagim, senin diyetini de ben odeyecegim.
Sezon sonuna geldik artik, haftasonu hepimiz burada olalim, yazalim gulelim eglenelim.
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 03:54 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 04:16 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 04:29 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 04:34 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 04:44 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 05:25 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 05:33 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 05:54 ÖS
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 06:17 ÖS
adam gibi adam burada yazdýðýný, yazdýðý adamýn suratýna söyleyebilecek olandýr. ben bizzat alýp hocanýn karþýsýna götüreceðim, burada edeceðin küfürü önce onun suratýna söyle sonra gel buraya yaz, ceza verecek admine ben saydýracaðým.
eli görüyorum arttýryorum; bülent tulun ve adnan öztürk içinde ben aynýsýný yapacaðým. Buyrun.
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 06:40 ÖS
Su donemde cezanin sebebi neyse ne, erteleyin sampiyonluk macinda heyecanla yazsin cizsin.
Zaten bunu bizde düþündük. Þampiyonluk haftasýnda kimse ceza almasýn diye uyarýmýzýn altýna özellikle belirttik, rica ettik ama westham geldi resmen bana ceza verin dedi..
Benfica topiðinde iþ artýk çýðrýndan çýkmaya baþlayýnca þöyle bir ricada bulunduk;
---------------------------
Son günlerde forumda laf sokmalar, karþýlýklý atýþmalar ve daha önemlisi baþkalarýna Fenerli ithamlarý yapýlmasý çok arttý.. Karþýlýklý diyalogla konu kapanýr diye bekledik ama görünüþe bakýlýrsa kapanacaðý yok ve iþ artýk iyice rahatsýzlýk boyutuna vardý..
Ýpin ucu kaçtýðý için önceki yazýlanlara yaptýrým uygulamak pek adaletli olmaz ama þu andan itibaren baþkalarýný Fenerlilikle suçlayanlar ve karþýlýklý atýþmalarý sürdürenler no post cezasý alacaklardýr.
Þampiyonluk haftasýnda, hepimizin sevinçten çýldýracaðý þu günlerde umarým bizleri böyle bir yaptýrým uygulamaya mecbur býrakmazsýnýz..
Saygýlar,
---------------------------
Þu mesajdan abartmýyorum 5-10 dk. sonra westham'ýn yazýsý ise;
--------------------------
Fb kazansýn diye dua eden gslýlar vardý Ama ilahi adalet iþte.. Hazin bir sonla bitti bu rezalet. Kimse kusura bakmasýn. Aylardýr beynimiz mýncýklandý burda. Yok fb böyle iyi, yok þiir gibi top oynuyorlar, yok kupayý aldýlar... Gördük iþte neyi aldýklarýný... Fbye 1 kupa hayallerine 2!
-------------------------
Bilmiyorum baþka yoruma gerek var mý!! Umarým bundan sonra forumdaki Fenerlilik ithamlarý artýk bir son bulur..
Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2013 - 06:46 ÖS