İçeriğe git


Resim
- - - - -

Modem ip almýyor.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
54 replies to this topic

#41 Namelessonegs

Namelessonegs

    Aslan

  • SIT
  • 35.866 mesaj

Yayınlanma tarihi 13 Ocak 2012 - 05:10 ÖÖ

Cevap : Modem ip almýyor. Haha eyvallah dostum:)Can kardesim Ankara'dan beri modem sorunu yasar:)

#42 Giga

Giga

    Odtülü Aslan

  • SIT
  • 27.452 mesaj

Yayınlanma tarihi 16 Ocak 2012 - 09:54 ÖÖ

Cevap : Modem ip almýyor. Modemle alakasý yok, lanet Türksat ip veremiyor bana, dün sabah gene gitti net, 30 dakika telde konuþtuk ekip yolluyoruz dediler, adamyar gelmeden geldik arýza tesisatta diyip gitmiþler, be adam ben mi kablo çekeceðim aþaðýya? Hukuk bilen biri yardým etsin, ben hakkýmý nerde ararým 20 gündür benim sorunumu gideremeyen kuruma karþý ne gibi haklarým var?

#43 Giga

Giga

    Odtülü Aslan

  • SIT
  • 27.452 mesaj

Yayınlanma tarihi 18 Ocak 2012 - 09:23 ÖÖ

Cevap : Modem ip almýyor. Dün gece gene geldi ekip, sinyali artýrýp rese tattýlar baðlantý kuruldu ama 4-5 saat sonra gene kesildi. Onlar da virüs var bilgisayarýnýz da, modem ipyi atýyor bu sebepten dediler.

#44 Giga

Giga

    Odtülü Aslan

  • SIT
  • 27.452 mesaj

Yayınlanma tarihi 19 Ocak 2012 - 12:06 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor.

O zaman fisi cikarip taktigin zaman (her zaman ) ip adresi aliyorsun demek.

Kafam karisti , nerden nereye geldik :)
O zaman Uydunet'in teknik ekibinin bilgisayarinda da mi ayni sorun var ??


Salý akþamý geldiler.
Sinyali artýrdýlar, modemi aç kapa yaptýlar 3-4 kere, baðlantý kuruldu.
Modeminiz bilgisayardan baðýmsýz normal çalýþýyor, bilgisayarda virüs var dediler.
4-5 saat sonra baðlantý gene koptu.
Uyduneti aradým modeminiz ip alamýyor dediler, merkezden reset attýlar gene olmadý.
Artýk çýldýrma aþamasýndayým, virüs mü modem arýzasý mý tesisat sorunu mu?
Uydunete mac adresimi mi tanýmlatsam tekrar?

#45 Ferhat Karaca

Ferhat Karaca

    Senior Member

  • Administrators
  • 23.837 mesaj

Yayınlanma tarihi 19 Ocak 2012 - 12:16 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor. Bir komþum var hergün baþýmýn etini yiyordu uydunet yüzünden:) en sonunda ttnet adsl aldýk o mutlu ben mutlu :)

#46 Giga

Giga

    Odtülü Aslan

  • SIT
  • 27.452 mesaj

Yayınlanma tarihi 19 Ocak 2012 - 01:38 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor. TTNet telefon hattýný açtýrmaya mecbur býrakmasa dakika durmam zaten. 2 senelik taahhüt de var lanet olasýca uydunet'e.

#47 fermion

fermion

    Senior Member

  • Members
  • 3.162 mesaj

Yayınlanma tarihi 19 Ocak 2012 - 04:04 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor.

lanet olasýca uydunet'e.


:D benim su anda kullandigim interneti aktive etmeye gelen ekip, modemin bilmem ne numarasini (IMAC mi EMAC mi ne) merkeze yazdirirken, ''O harfi'' ni, sifir diye vermis...
....gunlerce interneti kullanamadik...2 kez ekip geldi...hepsi bisi yok deyip gitti...en sonunda kendim kesfettim...:D...burasi Turkiye...burda hersey GErcek....:D

#48 Giga

Giga

    Odtülü Aslan

  • SIT
  • 27.452 mesaj

Yayınlanma tarihi 19 Ocak 2012 - 04:31 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor.

:D benim su anda kullandigim interneti aktive etmeye gelen ekip, modemin bilmem ne numarasini (IMAC mi EMAC mi ne) merkeze yazdirirken, ''O harfi'' ni, sifir diye vermis...
....gunlerce interneti kullanamadik...2 kez ekip geldi...hepsi bisi yok deyip gitti...en sonunda kendim kesfettim...:D...burasi Turkiye...burda hersey GErcek....:D


Bende öyle bir þey yapmadýlar, modemi takýp gittiler diye hatýrlýyorum?

#49 ELVIS

ELVIS

    Senior Member

  • Members
  • 2.573 mesaj

Yayınlanma tarihi 19 Ocak 2012 - 09:05 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor.

virüs var bilgisayarýnýz da, modem ipyi atýyor bu sebepten dediler

Bilgisayarinda baska düzensizlik var mi ?
Internet harici her sey calisiyor mu ?

Zamane virüsleri internete girmek icin can atiyor, seninki interneti kesiyor :)
Virüsden kaynaklandigini sanmiyorum.
Yine de emin olmak icin bir full scan yap.

Baska bir bilgisayarla girdin mi ?
Ne yapip edip bir IP al (ac, kapa, vur,...) hic internete girme, bakalim o zaman da 4-5 saat sonra gidiyor mu ?

Rapidshare ve benzeri yerlerden beles indirmek icin "IP tazeleyen" programlar var.
Kisa bir süre baglantiyi kesip yeni bir Ip ile dosya indirmeye devam ediyorlar.
Var mi öyle bir seyler bilgisayarinda?

#50 Giga

Giga

    Odtülü Aslan

  • SIT
  • 27.452 mesaj

Yayınlanma tarihi 20 Ocak 2012 - 09:19 ÖÖ

Cevap : Modem ip almýyor. Torrent kullanmýyorum, ares p2p ve internet download manager kullanýyorum. Bunlar olabilir mi? Ben yokken gene ekip gelmiþ, sinyal kutusundan kablo çekmiþler, modeme baðlamýþlar ve sözde??? girmiþler internete, sorun tesisatta demiþler.

#51 ELVIS

ELVIS

    Senior Member

  • Members
  • 2.573 mesaj

Yayınlanma tarihi 21 Ocak 2012 - 06:34 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor.

Torrent kullanmýyorum, ares p2p ve internet download manager kullanýyorum.
Bunlar olabilir mi?

Onlar zarasiz.

sinyal kutusundan kablo çekmiþler, modeme baðlamýþlar ve sözde??? girmiþler internete, sorun tesisatta demiþler.

Ev icindeki dagilimla bunu kast etmistim. Sanirim sorun %99,9 orda.
Benim anlamadigim bu nasil teknik servis?
Kac sefer geliyor, her seferinde baska bir bahane bulup gidiyor.
Hani kablolari ölcmüslerdi, hani sinyal kalitesi iyiydi?
Utanmasalar yagmur yagdigi icin IP vermiyoruz diyecekler.

#52 InSoMNiAsTaN

InSoMNiAsTaN

    Senior Member

  • SIT
  • 5.297 mesaj

Yayınlanma tarihi 12 Şubat 2012 - 07:43 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor. Alakalý bir baþlýk bulamadým, varsa da üþendim, yenisini açmak da istemedim. öyle üþengecim bu akþam yani..sorun þu elvis: her zaman .to bir sekmede açýktýr benim. neredeyse 7/24. hep elimin altýndadýr. þimdi iþteyken sorun yok ama evdeyken 3 dk siteye bakmiyim, dönüp bir yeni mesajlarý týkladýðýmda kendimi sitenin dýþýnda buluyor ve tekrar login yapmak zorunda kalýyorum. daha önceleri böyle bir sorunum yoktu. þifrem de uzun, yazmaktan yoruluyorum, üþeniyorum (tahmin edeceðiniz üzere) :) ne yapabilirim?

#53 ELVIS

ELVIS

    Senior Member

  • Members
  • 2.573 mesaj

Yayınlanma tarihi 14 Şubat 2012 - 07:55 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor. Giris yaparken "Beni hatirl"yi isaretliyor musun ? Browserin ayarlarinda "cookiesleri kabul etme" diye bir sey (privacy mode) var mi ? Browserinde cerezleri (cookies) silen yada kabul etmesini engelleyen bir eklenti var mi ?

#54 InSoMNiAsTaN

InSoMNiAsTaN

    Senior Member

  • SIT
  • 5.297 mesaj

Yayınlanma tarihi 14 Şubat 2012 - 09:22 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor. hatýrlayý iþaretliyorum. diðer ayarlara ise hiç dokunmadým. 1-2 hafta önce böyle bir sýkýntý yoktu. bir anda ortaya çýktý.

#55 InSoMNiAsTaN

InSoMNiAsTaN

    Senior Member

  • SIT
  • 5.297 mesaj

Yayınlanma tarihi 14 Şubat 2012 - 09:27 ÖS

Cevap : Modem ip almýyor. az önce internet seçeneklerinden .to'yu güvenli site grubuna ekledim. belki iþe yarar.