İçeriğe git


Resim
- - - - -

Youtube'a Giremiyorum


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
35 replies to this topic

#1 zidane38

zidane38

    Senior Member

  • Members
  • 14.181 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:02 ÖS

Bu Dns ayarlarýný deðiþtirmeme raðmen giremiyorum. Sebep ne ola ki ?

#2 Sheva

Sheva

    Members

  • Members
  • 24.093 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:09 ÖS

aynen öyle, google dns kullanýyorum ve akþamüstüden beri giremiyorum.. psikopatlar ne yapýp edip bu dns'leri de kapadý herhalde, gerçi bakýyorum diðer tüm yasaklý siteler açýlýyor -bahis falan- bir tek youtube'un açýlmamasý ilginç..

#3 LuisFigo

LuisFigo

    Senior Member

  • SIT
  • 18.415 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:11 ÖS

HOSTS dosyasýný deðiþtirdiniz mi hiç?

#4 JORDAN

JORDAN

    Junior Member

  • Members
  • 4.609 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:13 ÖS

http://www.ktunnel.com/

Casusluk oynayacaksiniz artik:lol:

Deneyin su linki bakalim calisacak mi???

#5 Umutcan

Umutcan

    TORANJ

  • Members
  • 3.376 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:14 ÖS

Allah allah ben giriyorum :)

#6 zidane38

zidane38

    Senior Member

  • Members
  • 14.181 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:22 ÖS

HOSTS dosyasýný deðiþtirdiniz mi hiç?

O ne ?
Ben 3 gündür giremiyorum.
Bir de google'da arama yapmadan önce bir isim-kelime vs yazdýðýnda altta çaðrýþýmlar çýkýyor ya, o da gelmiyor.

ktunnel'i biliyorum ama oradan girmek güzel olmuyor :)

#7 Sheva

Sheva

    Members

  • Members
  • 24.093 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:26 ÖS

O ne ?
Ben 3 gündür giremiyorum.
Bir de google'da arama yapmadan önce bir isim-kelime vs yazdýðýnda altta çaðrýþýmlar çýkýyor ya, o da gelmiyor.


ali sen de google dns mi kullanýyorsun, o google aramalarýndaki gýcýk olay aynen bende de var, ki faydalý da birþeydi acilen geri getirmek lazým..

#8 del piero10

del piero10

    Senior Member

  • SIT
  • 4.960 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:28 ÖS

beyler haklýsýnýz opendns, google dns hiçbiri yaramýyor son günlerde..

þunu yapýnca sorun kalmýyor ama;

http://www.navige.co...asil-kullanilir

#9 zidane38

zidane38

    Senior Member

  • Members
  • 14.181 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:28 ÖS

ali sen de google dns mi kullanýyorsun, o google aramalarýndaki gýcýk olay aynen bende de var, ki faydalý da birþeydi acilen geri getirmek lazým..

Bilmiyorum google DNS'mi ama arkadaþým söylemiþti, onu kullanýyorum.
208.67.222.222'li olan dns iþte.
evet ya hem youtube gitti hem de google aramadaki o özellik.

#10 Umutcan

Umutcan

    TORANJ

  • Members
  • 3.376 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 09:32 ÖS

Artýk sizin bilgisayarlarý bir format paklar... :)

#11 LuisFigo

LuisFigo

    Senior Member

  • SIT
  • 18.415 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 11:31 ÖS

windows/system32/drivers/etc klasörüne girin.orda "hosts" var
onu silip (yada her ihtimale karþý baþka bir klasöre sürükleyin) bunu ekleyin

http://rapidshare.co.../hosts.rar.html

bununlada olmazsa eski hosts'u geri kopyalayýn

#12 Ibrahim

Ibrahim

    Senior Member

  • Members
  • 6.621 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 11:37 ÖS

Firefox'ta üstteki menüden Araçlar -> Seçenekler -> Geliþmiþ -> Að yolunu takip ediyoruz. Açýlan yerde üstte Baðlantý kýsmýnda yer alan Ayarlar'a týklýyoruz. Çýkan yerden en altta Otomatik vekil sunucu ayarlarý (URL)'yi iþaretleyip alttaki boþluða http://go.navige.com yazýp kaydederek çýkýyoruz.

alýntýdýr.

Bende aynen kullanýyorum bunu.problemsiz :)

#13 zidane38

zidane38

    Senior Member

  • Members
  • 14.181 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 11:54 ÖS

Ýbrahim güvenli deðil mi bu ?

#14 zidane38

zidane38

    Senior Member

  • Members
  • 14.181 mesaj

Yayınlanma tarihi 02 Haziran 2010 - 11:55 ÖS

Firefox'ta üstteki menüden Araçlar -> Seçenekler -> Geliþmiþ -> Að yolunu takip ediyoruz. Açýlan yerde üstte Baðlantý kýsmýnda yer alan Ayarlar'a týklýyoruz. Çýkan yerden en altta Otomatik vekil sunucu ayarlarý (URL)'yi iþaretleyip alttaki boþluða http://go.navige.com yazýp kaydederek çýkýyoruz.

alýntýdýr.

Bende aynen kullanýyorum bunu.problemsiz :)

Oldu gerçekten :)
Hem google düzeldi hem youtube'a giriþim.

#15 Ibrahim

Ibrahim

    Senior Member

  • Members
  • 6.621 mesaj

Yayınlanma tarihi 03 Haziran 2010 - 12:12 ÖÖ

Ya adama bak güvenli mi diye soruyor :) Tabi Engin gibi paylaþým yapmadýðýn için benden bilemessin ehehehe Güle güle kullan :)

#16 zidane38

zidane38

    Senior Member

  • Members
  • 14.181 mesaj

Yayınlanma tarihi 03 Haziran 2010 - 12:22 ÖÖ

Yakýnda paylaþacam sizlerle :lol: Trance filan ehehe

#17 Namelessonegs

Namelessonegs

    Aslan

  • SIT
  • 35.866 mesaj

Yayınlanma tarihi 03 Haziran 2010 - 12:29 ÖÖ

Firefox'ta üstteki menüden Araçlar -> Seçenekler -> Geliþmiþ -> Að yolunu takip ediyoruz. Açýlan yerde üstte Baðlantý kýsmýnda yer alan Ayarlar'a týklýyoruz. Çýkan yerden en altta Otomatik vekil sunucu ayarlarý (URL)'yi iþaretleyip alttaki boþluða http://go.navige.com yazýp kaydederek çýkýyoruz.

alýntýdýr.

Bende aynen kullanýyorum bunu.problemsiz :)



Allah senden razý olsun baskan :)..Ohh her yere aslanlar gibi girer olduk :)

#18 Ibrahim

Ibrahim

    Senior Member

  • Members
  • 6.621 mesaj

Yayınlanma tarihi 03 Haziran 2010 - 12:34 ÖÖ

Heeheh paylaþalým tabe :D

#19 Sheva

Sheva

    Members

  • Members
  • 24.093 mesaj

Yayınlanma tarihi 04 Haziran 2010 - 11:40 ÖÖ

olayýn rengi belli oldu, google'ý da yasaklýyormuþuz :)

#20 Sheva

Sheva

    Members

  • Members
  • 24.093 mesaj

Yayınlanma tarihi 04 Haziran 2010 - 11:45 ÖÖ

hee yok yasaklamýyormuþuz da google ve youtube ortak ip'ler kullanmaya baþlamýþ, tib de youtube'u blokladýðý için hepsi birden etkileniyormuþ, ip'lerin ayrýlmasýný istemiþler.. ha bu arada youtube niye yasaklý o da dünyanýn en büyük muammalarýndan biridir herhalde..