Zannediyorum ki bu konu hakkýnda son yazýlanlar benim ile n da getirdiði bir alakalý konular.Konular ile ilgili bazý açýklamalarda bulunma gereðini duydum ve hissettim arkadaþ.Bu açýklamayýda o yüzden yapýyorum.Konuya dönecek olursak, ben buraya yeni üye oldum arkadaþ, Galatasaraylýyým, herþeyimi sorgulatýrým ama Galatasaraylýlýðýmý asla. Ben futbolcu deðilim, forma giyip sahaya çýkmýyorum.Ama formamý giyip halýsahaya maça gidiyorum, sokaða çýkýyorum piknik yapmaya gidiyorum.Eðer ki sarý kýrmýzý renk haricinde forma giyiyorsam Allah o anda beni kahretsin sadece beni deðil giydiðim o rengide kahretsin arkadaþ.(Yanlýz burada bir þeyi açýklamam gerek, bazen siyah bazende beyaz formalarýmýz olabiliyor, misal bu sene mercan formamýzýda aldým, ben bu yemini Galatasaray harici forma deyim, ha birde yabancý takým fromalarý hariç)Bu konuyu geçtik, ben yazmaya baþladðýmdan beri devamlý aþaðýlanýyorum.Bana herkes birþey dedi. Ben ona raðmen kimseyle tartýþmaya girmeyim diye cevap vermedim.Neler dendi neler. Troll dendi trolün anlamýný yemin ederimki bilmiyordum.Herkes biliyordur Googleun resim sayfasý var.Boþluða kelimeyi yazýnca resim çýkýyor, ordan troll yazdým garip garip tipli çizgi film adamlarý çýktý.Bende tepkimi göstermek için ve bu durumu protesto etmek için güzel avatarýmý deðiþtirdim ve googleda çýkan troll resmini avatar yaptým.Sessizce protesto yaptým troll olayýný akadaþ.Sonra forumdan çýk git yazma dendi,biri seraysever dedi, baþka biri berrock bu dedi,sonra garip bir þekilde þifreli bel altýlar geldi. Bir arkadaþ çýktý, sigara içip 69 yapýyor bu tarzýnda birþeyler dedi.Ne alaka olduðunu da anlamadým. Belki kendi aranýzda bir espri ama bana tuhaf geldi.Sonra en son daha öncenen þutlanan biri bu dendi.Vallahi billahi yeni üye oldum.Ne banlandým ne þutlandým.Kontrol edin eðer ki yasaklanýp gelen biriysem ben en aðýr þerefsizim arkadaþ.Þimdi þuna anlam veremiyorum ben. Ben burada kimseye kötü bir söz söylemedim.Kimsenin deðer verdiði bir þeye saygýsýzlýk yapmadým.Bana alaycý þeyler söylendi, garip tabirler kullanýldý sýrf kavga olmasýn diye hiç birine cevap vermedim.Verdimmi? Sizde gördünüz ki vermedim. Ben sadece kendi adýma bazý konularda yorumlar yapýyorum.Belki tarzýmý sevmiyorsunuz yazdýklarým saçma geliyor.Bunun çözümünüde bir konu içerisinde söylemiþler.Engelle fonksiyonu varmýþ. beni engelleyin ama bana nolur hakaret edip durduk yere gitsin bu demeyin.Bir üye yaptýðý yorumlardan dolayý aþaðýlanmayý haketmez arkadaþým.Heleki ayný takýmý tutuyorlarsa biraz daha anlayýþ sevgi ister, biraz daha idare edilmek ister.
Mesela ben Barýþý severim.Burdaki kimse sevmiyor diye yalakalýk yapmak ve sizin aranýza girmek için Barýþý hiç sevmiyorum çok kötü bir futbolcumu deyim?Hayýr niye deyim.Ben seviyordum.Demekki zamanýnda Galatasaray yönetimide adamda birþeyler görmüþki Galatasarayýmýza transfer etmiþ.Yani Barýþ iyi futbolcu demek alay sebebi olmalýmý?O zaman hep beraber yönetimizle dalga geçelim.Ben buna çok üzüldüm arkadaþ.Ama kimseyle tartýþmak istemediðimden karþýlýklý hiç tartýþmaya girmedim.Foruma ilk üye olduðumda Mustafa Sarp'ý konusunda bir þey yazmýþtým.Konuyla ilgili olan admin beni uyardý bu tip içerikte ki mesajlar yasak dedi.Bende uyarýsýný dikkate aldým ve o tip mesajlar yazmamaya azami sürat gösterdim.Ben hep yapýcý olan bir adamým hayaým boyunca.Yapýcý olan yapýcýlýkla karþýlaþýr derler.Ben normal zamanda aðzý dolu dolu çok çoþkulu bir insaným.heyecanlý ve coþkulu konuþurum.Yüksek seste konuþuyorum çok uyarý alýrým normal hayatta.Ama kimsede hakaret etmez ki.Benim yazma tarzým biraz konuþma tarzý gibi olabiliyor ama bu bana hakaret ettirmesin be arkadaþ.Benim bir batýl inancým var.Herkesin senin üstüne geldiði anda pes etme, geri adým atma korkma, üzülsende bir gün karþýdaki seni anlar.Bu yüzden ben buna inanýyorum.Ve pes etmeden yazmak istiyorum lütfen burada.Ýlerde sizinle daha bir çok þey paylaþmak isterim..Batuhan ve Aytekin abi mevzusunda olduðu gibi ilginç þeyler paylaþýrým.Bundan dolayý beni istemesenizde göz ucuyla takip edin.Ama lütfen biraz hoþgörü.Analayýþ için teþekkürler.
hocam takma kafana ya, ben samimiyetine inanýyorum senin. en baþta üslubun çok farklý geldiði için ciddi olup olmadýðýný anlayamamýþtým ki yine de eðlenceliydi ama birkaç gündür samimiyetinden þüphem yok. bu forumda bazen yeni gelenlere þüpheyle yaklaþýlabiliyor doðal olarak, nickine benzer nickte olanlar geçmiþte saçmasapan yorumlar yazýyorlardý, daha geçenlerde fenerli bir eleman terbiyesizlik yaptýðý için atýlmýþtý, millet bu durumlarýn getirdiði bir þüphe sahibi muhtemelen ama seni gayet içten ve doðal komik bulanlar da var. komik olman da tamamýyla üslubunun keyif vermesiyle alakalý, yanlýþ anlama. kendin hakkýnda biraz somut bilgi verirsen, yaþýndan, iþinden, galatasaray'la tanýþma þeklinde filan bahsedersen belki baþkalarý da daha iyi tanýyabilir seni.
hoþgeldin foruma diyelim tekrardan, keyifle takip etmeye devam etmeyi diliyorum seni.