POLAT: "CARRUSCA ÝLE ANLAÞTIK" Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, Arjantin'in Estudiantes takýmýnda forma giyen Carrusca ile anlaþtýklarýný ve sol kanat oyuncusunun çarþamba günü Ýstanbul'a gelebileceðini açýkladý.. 23 Temmuz 2006, 15:03 Advertisement Adnan Polat, Galatasaray'ýn Bursa yolculuðu sýrasýnda basýn mensuplarýný yaptýðý açýklamada, 23 yaþýndaki Carrusca ve kulübüyle ile büyük ölçüde anlaþtýklarýný ve oyuncunun bir pürüz çýkmamasý durumunda çarþamba günü Ýstanbul'a gelebileceðini söyledi. Öte yandan Polat, Milan'ýn orta saha oyuncusu Ýsviçreli Vogel ile temas halinde olduklarýný ve þu ana kadar görüþmelerin olumlu geçtiðini belirtti.
Artýk Polat da acýkladýgýna gore, yalan olabilecegini sanmýyorum.. Bu durumda resmi topigi acmanýn zamaný geldi

Evet arkadaslar, herkes Carrusca hakkýnda ne bilgi bulabiliyorsa buraya toplasýn.. Ayrýca kendisini izlemis arkadaslar da, fikirlerini beyan edebilirler.
Oldum olasý bu takýmda bir Arjantinli görmek istemisimdir; o manada beni mutlu etti bu transfer. Ancak oyuncuyu tanýmýyorum. Umarým süper cýkar..