Geri git   Galatasaray.to Forumları > GALATASARAY SK > Gündüz Kılıç Arşiv Forumu

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 23-11-09, 22:14
Saunders_9 kullanıcısının avatarı
Saunders_9
Status: Offline
Senior Member

Giriş: Sep 2009
Alıntı:
Omur The Little Big demiş ki: Mesajı Görüntüle
Dominic İorfa şu an ne yapıyor acaba?

Evet Onu Bende Merk Ediyorum.Bizim Ilk Zenci Futbolcumuz.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-11-09, 23:51
guy capelle kullanıcısının avatarı
guy capelle
Senior Member

Giriş: Feb 2009
Alıntı:
Saunders_9 demiş ki: Mesajı Görüntüle
aslında ilk zenci futbolcumuz Norman Watson adında bir Surinam asıllı Hollandalıydı. 1990 yılında Mustafa Denizli onu transfer ettirdi ama sonra beğenmeyip ülkesine yolladılar. Hiç resmi maçta oynamadı yani.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-12-09, 00:45
osvaldo kullanıcısının avatarı
osvaldo
Status: Online
Senior Member

Giriş: Nov 2004
Alıntı:
Saunders_9 demiş ki: Mesajı Görüntüle
Ülkesinde ya federasyon başkanı ya da FIFA'da falan görevliydi yanlış bilmiyorsam. Sadece bizde değil gittiği tüm takımlarda fenomen olmuş bir oyuncudur kendisi. Tabi güzel futboluyla değil

Norman Watson'u isim olarak hatırlıyorum sanki. Başkasıyla da karıştırıyor olabilirim ama onu sadece denemiştik sözleşme yapmamıştık diye kalmış aklımda. Iorfa'dan önce Friday diye bir zenci denemiştik. 1 hazırlık maçında oynamıştı fena da değildi. En azından Iorfa'dan iyi olduğu aşikardı ama Denizli beğenmemişti.
Eski 22-12-09, 20:37
guy capelle kullanıcısının avatarı
guy capelle
Senior Member

Giriş: Feb 2009
Bir an acaba yanlış mı hatırlıyorum diye düşündüm de, dediğim doğruymuş, Watson sözleşmeli futbolcumuzmuş. Temmuz'da transfer edilen ilk zenci futbolcumuz Norman Watson maalesef hiç resmi maçta oynayamadan ligin ikinci haftasında postalanmıştı.

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-09, 16:00
westham kullanıcısının avatarı
westham
Status: Online
Senior Member

Giriş: Jun 2009
Bir dönem G.Saray’da da forma giyen Portekiz futbolunun ‘sarı sakal’lı yıldızı, futbolu bırakıp ‘Faysal’ adını aldı.

Basının karşısına çıkan Faysal Xavier, 2003 yılında G.Saray'da oynarken ilk kez İslamiyetle tanıştığını, İslam dininin barındığı; barış, eşitlik, özgürlük ve umut gibi özelliklerin kendisini çok etkilediğini belirtti. Xavier kariyerinin bundan sonrasını Afrika'daki açlar için çalışarak ve iyilik peşinde koşarak geçireceği açıkladı.

----------------------------------

adamı imana getirmişiz
Eski 15-07-10, 10:58
treflex
Senior Member

Giriş: Jul 2006
Efsane kaleci tutuklandı!

Galatasaray'ın efsane kalecisi Zoran Simovic, belgede sahtecilik suçu nedeniyle tutuklandı. Sırp Polisi tarafından önceki gün eski Galatasaraylı yıldızın da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Sırbistan İçişleri Bakanlığı tarafından "kentsel planlama ve inşaat alanında yolsuzlukla mücadele" kapsamında yürütülen soruşturmada Simovic'in 58.000.000 Yugoslav Dinarı "fazladan kazanç sağlamak" suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Karadağlı futbolcunun bu haberi ülkesinde büyük bir şok yaşatırken, Simovic'in ailesi ile birlikte yaşadığı Bivolje kenti adeta yasa boğuldu. Bütün şehrin büyük şaşkınlık yaşadığı bu haberden sonra Simovic'in komşuları,"Bir yanlışlık olduğuna kesinlikle eminiz" şeklinde açıklama yaptı.

----------------------------------------------------------

Ne yaparsan yap gönlüm hep seninle. Galatasaray denilince hatırladığım en eski adamlardan birisin. Elinde Türk bayrağıyla şeref turu attınya, bir ömür boyu yeter bu bana.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-07-10, 11:41
Mcfly kullanıcısının avatarı
Mcfly
Member

Giriş: Jul 2010
Gintaras Stauce Spartak Moskova nın kaleci antrenörü kendisi sevimli adamdı,iyi kaleciydi.Mahallede Stauce diye bağrırdım ben bu adam yüzünden
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-08-10, 19:29
Cihan kullanıcısının avatarı
Cihan
Senior Member

Giriş: Jan 2009

En tatlı çalım atan adam; Felipe , Vasco da Gama'ya transfer olmuş.

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yanıt Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz
Yanıtlar gönderebilirsiniz
Eklentiler gönderebilirsiniz
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş