|
||||||
|
||||||
|
|
||||
|
||||
|
Herhalde bir futbolcuda en tahammul edemedigim sey kilo sorunudur.. Çok fena sinir oluyorum oyle boyle degil...
Acai berry mushillerinden alsin bir ay boyunca çok rica edicem.. not: name .. bu durumda white?side oluyor... ters yuz ettiydim o terimi zira. :s
|
|
|
||||
|
||||
|
adam kendide dile getirdi zaten kilo sorunu oldugunu 2 kilo felan fazlasi varmis kendi dedigine göre ilerki maclarda cok daha iyi olacaktir ben cok umutluyum cana dan aradigimiz adam bence
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
||||
|
||||
|
Vallah Darksidemiyim, frontsidemiyim, veya herhangi bir sidemiyim bilmiyorum, ama bende cok umutluyum kendisinden. Umarim en kisa zamanda istenilen seviyeye ulasir.
|
||||
|
||||
|
o anlatıla anlatıla bitirilemeyen liderlik vasfı için de kewellın sahaya dönmesini bekliyorum. eğer o gün cananın üstünde 19 numarayı görürsem bu arkadaşın liderliğine falan inanmam ben.
tamam yönetim hata yapmış sana formayı vermiş ama sen kewell gibi bir isim karşısında buyrun forma sizinmiş yanlışlık olmuş demezsen, yerim ben öyle liderliği.
|
|||
|
|||
|
Bu sabahki antrenmanda, Can sakatlanmis
|
|
|
||||
|
||||
|
Cana bizim linderoth the next generationi olur artik
ONLY LOVE GS1905 #10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings Go Blue!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Sunderland lider cengaver kaptanını üstelik çokda orta halli bir fiyata neden sattı? Bilen var mı?
Cana'nın evime yakın olayım yalanını geçelim yanlız..
|
||||
|
||||
|
sezonu kapatti yani.. gecmis olsun. Allahtan Sarp, Ayhan ve BAris var onun yerini dolduracak.. panige gerek yok.
|
||||
|
||||
|
Çift kale sırasında bir çarpışma sonucu Lorik Cana antrenmanı tamamlayamadı. Cana’nın durumu yarın yapılacak kontrolden sonra belli olacak.
galatasaray.org Yok sezon kapama, muzmin sakat vs yahu..Abartmayın arkadaslar..Daha durumu belli falan degil,yarın belli olacak..Cok dogal bir antreman sakatlıgı, valla nerden kime nasıl gecirsek diye bekliyor herkes..
|
||||
|
||||
|
Hazırlık dönemini takip edemedim de bu yeni transferimiz Ayhan-Sarp-Barış'tan birini kesemeyecek kadar kötü mü yoksa hocamızın keyfe değer bir uygulması mı bu ?
|
||||
|
||||
|
Sarp ve Barıs'ı forumdan sallama 2 kisi bile kesecek guctedir Alicim,soru mu seninkide Allah askına
..Cana'nın henuz hazır olmayısı ve 2 kilo fazlasını henuz atamamıs olmasıymıs sıkıntısı sanırsam..
|
||||
|
||||
|
Daha cok sonuncusu Alicigim..
Edit: Engin yazmis..
"American Football is not a contact sport, it's a collision sport - dancing is a contact sport." Vince Lombardi Bu mesaj en son " 31-07-10 " tarihinde saat 14:52 itibariyle Ray52Lewis tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
||||
|
||||
|
Cana'nin kumasi iyi degil...sarp veya barisdan hic bir artisini gormedim...bu sene ayhan-sarp-baris-cana rotasyonu goruruz herhalde
ONLY LOVE GS1905 #10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings Go Blue!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Futbol altyapısı isviçrede almış, 10 sene L1'de ve EPL 'de oynamış, 9 sene rekabetçi takımlarda kaptanlık yapmış bir adamın kumaşının iyi olmadığını kaçıncı dakikada fark ettin osman?
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Mustafa Sarp daha iyi canımmm forma yarışına girerler zaten
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıstık artık bu 30 dakikada futbolcu kesfeden zumrelere, yorum bile yapmıyorum artık bu tip seylere
|
||||
|
||||
|
Cana fb veya bjknin on liberolardan iyimi?
|
|
||||
|
||||
|
İlk hazırlık macında, Cristian'a mı, yoksa Fink'e mi hayran olmustun?
|
||||
|
||||
|
Yahu sıkıntıdan ona buna sarmaya başladık. ben başka bir mantıklı açıklama göremiyorum. Adam bismillah demedi daha
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|||||