|
||||||
|
||||||
|
|
||||
|
||||
|
Evet cok basarililar dostum bizim kadar olmasalarda
Guney Amerika mutfagi tam bir felaket zaten yiyemiyorum ben.Simdi bunlarda bu domuz gribinden sonra acayip bir paranoya basladi,domuz eti dedin mi gicik kapiyorlar Allahtan sebzesi bol ulke yoksa yasayamam burda.
|
|
|
||||
|
||||
|
gercek meksika mutfagi guzel degildir bence....tat profili amerikada bulunan 'meksikan' yemeginden cok farkli
ONLY LOVE GS1905 #10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings Go Blue!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Dostum bilmiyorum buraya gelip yedin mi ama,Amerikadaki Mex mutfaginin gercegiyle alakasi yok bence
Avrupa futbolu topiginde Mex mutfagi yuru be
|
|
|
||||
|
||||
|
Hic meksikaya gitmedi... ama burda 'asil' lokantalarina gitdim ve begenmedim....Bir gun gelirsem beraber gideriz
ONLY LOVE GS1905 #10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings Go Blue!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Her zaman dostum ne zaman gelmek istersen beklerim
Sen yeterki gel
|
|
|
||||
|
||||
|
http://vfb.de/de/aktuell/news/2010/37816.php
khedira'da reale gitti.. gagoyu alalım bari şunlardan derdimde, bok alırız biz..
|
||||
|
||||
|
zamanında kimse khedirayı tanımazken alalım diyorduk..
http://galatasaray.to/forum/showthre...hlight=khedira |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
en azından bi 10-15 kere disko/bar'da görmüşlüğümde var, alemcidir... sigara ve alkol içer..
|
||||
|
||||
|
senin tanımaman abes kaçar zaten seyhan kardeş.sahada çıkıp aslanlar gibi oynuyor,alemciliği falan önemsiz.
|
|
|
||||
|
||||
|
Khedira o son derece vasat D.Kupasi performansindan sonra Real'e kapagi nasil atti aciklanmasi güç...
Real bu gibi arsizlik transferlerinde arasin basarisizliginin nedenlerini bence... Lazanya Diarra Khedira'yla top diye oynar Alonso da bunlarda hala degil mi ? , onun da hastasiyak... Gago da cok begendigim bir adam.. Diarra? Khedira ? Allah bazisina üçer beşer veriyor... nOt: Adriano'yu simdi gordum. Hey mouşşşallah tosuna bak hele.. .. Hani karni iceri cekmek de yok, "mal meydanda" diyor Adriano. Delikanli adammis.. ..
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu Genoa cidden iyi transferler yapiyor,Veloso yu bitirmis simdide sira Bayernden Sosa´da!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
İşte biz bu sebepten kaybediyoruz. Bizde transfer işi hakikaten bilinmiyor. Khedira nasıl beğenilmez. Dünya kupasının en başarılı ön liberolarındandı. İşte Mourinho bu yüzden hoca o da altın yumurtlayacak tavuğu biliyor. Orta sahanın en kilit oyuncusu olur Khedira Madrid'de... |
|
|
||||
|
||||
|
Ogreniyoruz yavas yavas, biraz zaman tani reis....
|
|
|
||||
|
||||
|
Yalniz Khedira bence de Dunya Kupasinda oldukca iyiydi..
|
|
|
||||
|
||||
|
Morinho Madrid'de bir Cambiasso bulmak zorunda..Bu sene Madrid maçlarını merakla bekliyorum..CRonaldoyu nasıl kullanacak Kaka ne olacak filan bir çok cevabı belirsiz soru var.
Tutup CRonaldoyu kesermi Az deli değil belli olmaz yeminle..
|
||||
|
||||
|
Khedira billinmeyen bir adam değildi. Alman Ligi'ni uzaktan takip eden biri bile kupadan çok önce tanıyordur. 2006 dan beri A takımda oynuyor. Kupadan önce de alma ihtimalimiz yoktu sonrasında da... Her daim piyasası olan bir futbolcu. Khedira iyi topçudur ama dalgalı bir performansı var gördüğüm kadarıyla. MAdrid'de kalıcı olabilir mi? VAlla MOurinho enteresan bir adam. Yeri gelir beni bile MAdrid takımına monte edebilir. Kimi ne şekilde ve ne zaman kullanacağını şimdiden kestirmek güç. Şeytana pabucunu tersten 3 kere giydirebilecek bir adam. MAdrid Khedira'ya 15 milyon bonservis ödediyse( Almanya piyasası için iyi bir bonservis) Mourinho'nun bir bildiği vardır diyorum.
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
. Mourinho'nun ısrarla istediği bir oyuncuydu. Demek ki kurmayı planladığı oyun sisteminin önemli adamlarından biri olacak.. Kaka'yı da yollamayı düşünüyorlar bu arada.. |
|
|
||||
|
||||
|
Şu adamın Seri A gibi sert bir ligdeki performansına La Liga da ulaşamaması çok tuhaf.
Dünya kupasında çok etkin oynadı.Aslında morinho takımında interdeki snejider kıvamı bir görev verebileceğini düşünüyordum.Morinho öyle bir karizma yakaladı ki kimi kesse sesin çıkmaz..
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() espri bir yana bir dakika düşünmez verirdim 8M, hatta 10-12M a bile yok demezdim. çok çok iyi adam, tam ilacımız olurdu.
|
||||
|
||||
|
Milano - DHA
-------------------------- İtalyan Gazetesi Corriere dello Sport, AC Milan'ın 3 ünlü orta saha oyuncusu ile ilgilendiğini iddia etti. Gazetenin haberine göre bu futbolcular; Galatasaray'da forma giyen ve 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımında başarılı bir performans sergileyen Elano, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan ve bonservisi İngiliz Kulübü Tottenham'da bulunan Meksikalı Giovani dos Santos ve Sarı Kırmızılılar ile adı anılan, Barcelonalı Aliaksandr Hleb. Haberde, İtalyan devinin, Hollandalı futbolcu Klaas-Jan Huntelaar'i elden çıkartarak, bu oyuncudan gelecek para ile 3 isimden birini veya ikisini transfer etmek istediği belirtildi. 29 yaşındaki Elano için, Rus kulüp CSKA Moskova takımı, Galatasaray'a 9 milyon Avro bonservis bedeli önermişti ama Sarı Kırmızılılar bu teklifi reddetmişti. Milan'ın, Elano için teklif edeceği bonservis bedeli merak edilirken, İtalyan takımının, 21 yaşındaki Dos Santos için Tottenham'ın kapısını çaldığı iddia edildi. Geçen sezon Stuttgart'da kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki Belaruslu futbolcu Aliaksandr Hleb'i ise Barcelona'nın, sezon başlamadan elden çıkarmak niyetinde olduğu gelen haberler arasında
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|||||