|
||||||
|
||||||
|
|
||||
|
||||
|
benim de izlediğim hiçbir şey kalmadı valla, zaten azdı onlar da bitti.. kısa zamanda the wire, sopranos, mad men ve six feet under'dan birkaçını edinmeyi düşünüyorum (breaking bad'e de bakıcam da onun doğru düzgün boxset'i çıkmamış, belki indiririm), bunlara ne dersiniz hangi 2'siyle başlayayım?
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Hey gidi. Orjinal V'yi izlemek için saat 23:00 veya 23:30'a kadar beklerdim. Bana bilimkurguyu sevdiren diziydi. birkaç yıl evvel yabancı bir kanalda rastladım orjinaline. Şimdiki teknolojiye göre kaplama gibi kalmış. Yeni versiyonundan bir bölümde izleme imkanı buldum fena değildi ama senaryoyu biraz daha güçlendirmeleri lazım.Bu dizileri bende izlemedim ama Sopranos'u bayağı övüyorlar. İmdb puanıda bayağı yüksekmiş. Yakında bende listeme bu diziyi almayı planlıyorum. Keza Breaking Bad'i beğenenlere de son dönemde forumlarda bayağı rastlıyorum.
|
||||
|
||||
|
Breaking Bad şahane bir 3. sezon finali yaptı. Finalin son 5 dakikasını 4-5 kere falan tekrar izledim.
Oyunculukları olsun, hikaye kurgusu olsun piyasadaki diziler arasında hakikaten çok farklı bir yerde. Başlamayı düşünenler öyle aksiyondu, son dakika fakeleri falan beklemesin tabi. Ağır ama itinayla işlenen bir konu, güzel yazılmış karakterler falan OZ ve Sopranos ekolününün devamı alsında. Zaten onlar gibi bir sezonu 12-13 bölüm falan sürüyor. |
|
|
||||
|
||||
|
The Mentalist
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
gerci suana kadar benim sevidigim diziler Tudors, Dexter, Sopranos...o yuzden benim sevdigim tarz sana uymayabilir
ONLY LOVE GS1905 #10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings Go Blue!!! |
|
|
||||
|
||||
|
breaking bad ilk sezonu indirdim, 2 bölüm izledim ama şu ana kadar ruhum çekile çekile ilerlediğini söylemeliyim, herifin tip acaip antipatik bir kere.. bir de böyle 3 sene geriden gelince 720p ile uğraşamadım, divx olarak indirdim (350 mb civarı) o da ayrıca soğutucu bir etken, çamur gibi görüntü nedense (lost'ta falan böyle olmuyordu 350 mb'lik episode'lar).. neyse niyet ettim eyledim izleyecem bir şekilde ama uzun sürece yayılacak belli oldu..
onun yanında true blood'ı indireyim dedim, bana böyle biraz daha aksiyon, hızlı, kafayı yormayacak, kısaca hafif birşeyler lazım, bunu izleyen var mı? twilight gibi falan değildir inşallah diyeyim.. |
|
|
||||
|
||||
|
antichrist sapık bir film gerçekten...
|
||||
|
||||
|
lan ne aptal, ne berbat bir diziymiş bu true blood, bu amerikalılar kafayı bozmuş harbiden vampirlerle, ben de bir ümit genç işi underworld, blade tarzı falan birşeyler bekliyordum ki twilightdan bile ağdalı, melodramik birşey çıktı.. sonu tırt çıktı ama şu lost'un ilk birkaç sezonundaki heyecanı verecek dizi bulamadık bakalım..
|
|
|
||||
|
||||
|
Abiler dakika itibarı ile torrent aleminin kralıyım
İbocuğum çok kıskanacaksın ama; söylemezsem çatlarım 2,18 mbps Bu internet hızım değil, an itibarı ile torrent download hızım.. Hemde ayda 49,95 TL limitsiz...
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() Kıskandım evet ama benim pc başında duracak pek vaktim olmuyor bu aralar yaw.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Bu ne yahu quick net falan mı ? Ben de Ocak'tan beri 8mb netlimitsiz kullanıyorum (15gb'den sonra hızı düşen tarife), ortalama 25-30gb dl yapıyorum ama çok şükür şimdiye kadar hiç düşmedi hız. |
|
|
||||
|
||||
|
doğrudan fiber internet... superonline... Bazı büyük sitelerde var şimdilik... Sırf bunu döşeyebilmek için bütün mobese ihalelerini bedavaya alıyorlarmış, hazır caddelerin kazmışken kendi kablomuzu da geçirelim hesabı
99 TL ye 100 MBs olanı da var da gerek duymadım.
|
||||
|
||||
|
dexternin yeni sezonu 1-2 aya kadar basliyor:
http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE ayrica bu pazar mad men basliyor bu arada gecen hafta hung ve entourage basladi
ONLY LOVE GS1905 #10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings Go Blue!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Bu gece Jersey Shore 2 basladi...ekip ayni
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
scorsese yeni bir dizi yapmis Boardwalk Empire:
http://www.youtube.com/watch?v=j5fpN...eature=related Guzel birseye benziyor...19 eylulde basliyor
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx bu linkte yeterli bilgi var. Yani bu sınırsız olayı Karamehmet'in bir kandırmacası oldu. Sınırsız falan değil, bildiğin yüksek kotalı, hızlı internete çevirdiler olayı. |
|
|
||||
|
||||
|
ben düşünüyorum ama nedir durum?Memnunmusunuz?
|
||||
|
||||
|
Fibernet altyapısı kapına kadar gelmişse. Durman hata. Tabi TTNet'in 1GB limitsiz müşterilerinden değilsen. Gerçi 1GB limitsiz TT Net aboneliği ile de aylık 50GB download yapmak adamı krize sokar. O yüzden aynı fiyata (sanıyorum 3-4TL) fark var aralarında 10Mbps Fibernet son derece iyi bir alternatif.
TT Net'in maksimum hızı 8Mbps şu anda. Onu da hakkıyla veremiyor. Çoğu yerde iletim hatlarından ötürü aksaklıklar yaşanıyor. Fibernettede kayıp var ama son derece az. Zaten oturduğun binaya konan switch üzerinden giriyorsun internete. Switche kadar neredeyse kayıpsız geliyor, sonrası kat farkına bakar. 10Mbps ile sörf konusunda çok çok az bir farklılık hissedeceksin. Download ve upload yaparken bu olayın kıymeti anlaşılıyor. 1-1,1Mbps ile download yapıyorum ben. TT Net'in 100kbps ile karşılaştırılamayacak bir fark ![]() Ben kampanyadan faydalanmıştım. 12 ay taahhütle bağlandım. İlk 2 ay 9,90TL, sonra 49.90TL ödemeye başladım. İlk 2 ay istediğin paketi seçme hakkın var ayrıca. Ben 100Mbps seçmiştim. İşte o zaman cidden uçuyorsun. 9,90 olayı biter bitmez 10Mbps'ye çektim hızı. Ayda bir kez paket değiştirme hakkı veriyorlar. Bunun dışında telefon hattı, email bok püsür bir sürü imkanlarıda var. Hizmet çok çok iyi. Tek can sıkan olay sınırsız dedikleri bağlantıyı bir anda Adil Kullanım adı altında kotalıya çevirmiş olmaları oldu. Gerçi çokda haksız sayılmazlar. Sömürüyorduk hep beraber
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|||||