Geri git   Galatasaray.to Forumları > SERBEST > 09:49 Her Telden

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 14-06-10, 15:36
Sheva kullanıcısının avatarı
Sheva
Status: Offline
Frank Rijkaard

Giriş: Nov 2004
benim de izlediğim hiçbir şey kalmadı valla, zaten azdı onlar da bitti.. kısa zamanda the wire, sopranos, mad men ve six feet under'dan birkaçını edinmeyi düşünüyorum (breaking bad'e de bakıcam da onun doğru düzgün boxset'i çıkmamış, belki indiririm), bunlara ne dersiniz hangi 2'siyle başlayayım?
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-06-10, 11:22
Volkanus
Senior Member

Giriş: May 2005
Alıntı:
Giga demiş ki: Mesajı Görüntüle
V'YE başladım ben de, fena değil ama orjinalindeki tedirginliği henüz bulamadım...
Hey gidi. Orjinal V'yi izlemek için saat 23:00 veya 23:30'a kadar beklerdim. Bana bilimkurguyu sevdiren diziydi. birkaç yıl evvel yabancı bir kanalda rastladım orjinaline. Şimdiki teknolojiye göre kaplama gibi kalmış. Yeni versiyonundan bir bölümde izleme imkanı buldum fena değildi ama senaryoyu biraz daha güçlendirmeleri lazım.

Alıntı:
Sheva demiş ki: Mesajı Görüntüle
kısa zamanda the wire, sopranos, mad men ve six feet under'dan birkaçını edinmeyi düşünüyorum (breaking bad'e de bakıcam da onun doğru düzgün boxset'i çıkmamış, belki indiririm), bunlara ne dersiniz hangi 2'siyle başlayayım?
Bu dizileri bende izlemedim ama Sopranos'u bayağı övüyorlar. İmdb puanıda bayağı yüksekmiş. Yakında bende listeme bu diziyi almayı planlıyorum. Keza Breaking Bad'i beğenenlere de son dönemde forumlarda bayağı rastlıyorum.
Eski 15-06-10, 13:19
Onur1905 kullanıcısının avatarı
Onur1905
Senior Member

Breaking Bad şahane bir 3. sezon finali yaptı. Finalin son 5 dakikasını 4-5 kere falan tekrar izledim.

Oyunculukları olsun, hikaye kurgusu olsun piyasadaki diziler arasında hakikaten çok farklı bir yerde. Başlamayı düşünenler öyle aksiyondu, son dakika fakeleri falan beklemesin tabi. Ağır ama itinayla işlenen bir konu, güzel yazılmış karakterler falan OZ ve Sopranos ekolününün devamı alsında. Zaten onlar gibi bir sezonu 12-13 bölüm falan sürüyor.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-06-10, 20:10
Ibrahim kullanıcısının avatarı
Ibrahim
Senior Member

Giriş: Oct 2005
The Mentalist
Eski 16-06-10, 06:05
osmanhy kullanıcısının avatarı
osmanhy
Senior Member

osmanhy kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla osmanhy kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
Sheva demiş ki: Mesajı Görüntüle
benim de izlediğim hiçbir şey kalmadı valla, zaten azdı onlar da bitti.. kısa zamanda the wire, sopranos, mad men ve six feet under'dan birkaçını edinmeyi düşünüyorum (breaking bad'e de bakıcam da onun doğru düzgün boxset'i çıkmamış, belki indiririm), bunlara ne dersiniz hangi 2'siyle başlayayım?
mad men cok guzel bir dizi...amerikada butun odulleri kazaniyor...kacirma bence

gerci suana kadar benim sevidigim diziler Tudors, Dexter, Sopranos...o yuzden benim sevdigim tarz sana uymayabilir
#10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings
Go Blue!!!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-06-10, 17:06
Sheva
Frank Rijkaard

breaking bad ilk sezonu indirdim, 2 bölüm izledim ama şu ana kadar ruhum çekile çekile ilerlediğini söylemeliyim, herifin tip acaip antipatik bir kere.. bir de böyle 3 sene geriden gelince 720p ile uğraşamadım, divx olarak indirdim (350 mb civarı) o da ayrıca soğutucu bir etken, çamur gibi görüntü nedense (lost'ta falan böyle olmuyordu 350 mb'lik episode'lar).. neyse niyet ettim eyledim izleyecem bir şekilde ama uzun sürece yayılacak belli oldu..

onun yanında true blood'ı indireyim dedim, bana böyle biraz daha aksiyon, hızlı, kafayı yormayacak, kısaca hafif birşeyler lazım, bunu izleyen var mı? twilight gibi falan değildir inşallah diyeyim..
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-06-10, 00:23
frodo555 kullanıcısının avatarı
frodo555
Senior Member

Giriş: Jan 2006
antichrist sapık bir film gerçekten...
Eski 24-06-10, 21:11
Sheva
Frank Rijkaard

lan ne aptal, ne berbat bir diziymiş bu true blood, bu amerikalılar kafayı bozmuş harbiden vampirlerle, ben de bir ümit genç işi underworld, blade tarzı falan birşeyler bekliyordum ki twilightdan bile ağdalı, melodramik birşey çıktı.. sonu tırt çıktı ama şu lost'un ilk birkaç sezonundaki heyecanı verecek dizi bulamadık bakalım..
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-06-10, 21:40
frodo555
Senior Member

Abiler dakika itibarı ile torrent aleminin kralıyım İbocuğum çok kıskanacaksın ama; söylemezsem çatlarım 2,18 mbps Bu internet hızım değil, an itibarı ile torrent download hızım.. Hemde ayda 49,95 TL limitsiz...
Eski 26-06-10, 22:14
Ibrahim
Senior Member

Alıntı:
frodo555 demiş ki: Mesajı Görüntüle
Abiler dakika itibarı ile torrent aleminin kralıyım İbocuğum çok kıskanacaksın ama; söylemezsem çatlarım 2,18 mbps Bu internet hızım değil, an itibarı ile torrent download hızım.. Hemde ayda 49,95 TL limitsiz...
Sömür abi o zaman ne duruyosun

Kıskandım evet ama benim pc başında duracak pek vaktim olmuyor bu aralar yaw.
Eski 26-06-10, 22:25
Onur1905 kullanıcısının avatarı
Onur1905
Senior Member

Alıntı:

Bu ne yahu quick net falan mı ?

Ben de Ocak'tan beri 8mb netlimitsiz kullanıyorum (15gb'den sonra hızı düşen tarife), ortalama 25-30gb dl yapıyorum ama çok şükür şimdiye kadar hiç düşmedi hız.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-06-10, 18:50
frodo555
Senior Member

Alıntı:
Onur1905 demiş ki: Mesajı Görüntüle
Bu ne yahu quick net falan mı ?
doğrudan fiber internet... superonline... Bazı büyük sitelerde var şimdilik... Sırf bunu döşeyebilmek için bütün mobese ihalelerini bedavaya alıyorlarmış, hazır caddelerin kazmışken kendi kablomuzu da geçirelim hesabı 99 TL ye 100 MBs olanı da var da gerek duymadım.
Eski 24-07-10, 18:12
osmanhy
Senior Member

osmanhy kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla osmanhy kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
dexternin yeni sezonu 1-2 aya kadar basliyor:
http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE

ayrica bu pazar mad men basliyor
bu arada gecen hafta hung ve entourage basladi
#10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings
Go Blue!!!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-10, 04:26
osmanhy
Senior Member

Bu gece Jersey Shore 2 basladi...ekip ayni
Go Blue!!!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-10, 23:51
Ibrahim
Senior Member

Eski 07-08-10, 00:14
Ibrahim
Senior Member

12 dakikalık lost özel bölümü.

http://www.facebook.com/video/video....7645844&ref=mf
Eski 23-08-10, 18:52
osmanhy
Senior Member

scorsese yeni bir dizi yapmis Boardwalk Empire:
http://www.youtube.com/watch?v=j5fpN...eature=related

Guzel birseye benziyor...19 eylulde basliyor
Go Blue!!!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-10, 19:55
duman kullanıcısının avatarı
duman
Senior Member

Alıntı:
doğrudan fiber internet... superonline... Bazı büyük sitelerde var şimdilik... Sırf bunu döşeyebilmek için bütün mobese ihalelerini bedavaya alıyorlarmış, hazır caddelerin kazmışken kendi kablomuzu da geçirelim hesabı 99 TL ye 100 MBs olanı da var da gerek duymadım.
Bilmiyorum haberin var mı ama sınırsız diye satılan paketlere bir süre önce kota getirildi. Ben de fibernet abonesiyim. Tonla laf söz ettim ama adamlar karara bağlamışlar bir kere. Adil kullanım adı altında limitlediler. Henüz uygulama tam anlamıyla başlamadı. Denemeler yapıyorlardı en son. Sistem işlemeye başladı mı tam olarak bilmiyorum. Son konuştuğumda alt yapı laga luga diyorlardı.

http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx bu linkte yeterli bilgi var.

Yani bu sınırsız olayı Karamehmet'in bir kandırmacası oldu. Sınırsız falan değil, bildiğin yüksek kotalı, hızlı internete çevirdiler olayı.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-10, 22:19
Ibrahim
Senior Member

ben düşünüyorum ama nedir durum?Memnunmusunuz?
Eski 24-08-10, 00:24
duman kullanıcısının avatarı
duman
Senior Member

Alıntı:
Ibrahim demiş ki: Mesajı Görüntüle
ben düşünüyorum ama nedir durum?Memnunmusunuz?
Fibernet altyapısı kapına kadar gelmişse. Durman hata. Tabi TTNet'in 1GB limitsiz müşterilerinden değilsen. Gerçi 1GB limitsiz TT Net aboneliği ile de aylık 50GB download yapmak adamı krize sokar. O yüzden aynı fiyata (sanıyorum 3-4TL) fark var aralarında 10Mbps Fibernet son derece iyi bir alternatif.

TT Net'in maksimum hızı 8Mbps şu anda. Onu da hakkıyla veremiyor. Çoğu yerde iletim hatlarından ötürü aksaklıklar yaşanıyor. Fibernettede kayıp var ama son derece az. Zaten oturduğun binaya konan switch üzerinden giriyorsun internete. Switche kadar neredeyse kayıpsız geliyor, sonrası kat farkına bakar.

10Mbps ile sörf konusunda çok çok az bir farklılık hissedeceksin. Download ve upload yaparken bu olayın kıymeti anlaşılıyor. 1-1,1Mbps ile download yapıyorum ben. TT Net'in 100kbps ile karşılaştırılamayacak bir fark

Ben kampanyadan faydalanmıştım. 12 ay taahhütle bağlandım. İlk 2 ay 9,90TL, sonra 49.90TL ödemeye başladım. İlk 2 ay istediğin paketi seçme hakkın var ayrıca. Ben 100Mbps seçmiştim. İşte o zaman cidden uçuyorsun. 9,90 olayı biter bitmez 10Mbps'ye çektim hızı.

Ayda bir kez paket değiştirme hakkı veriyorlar. Bunun dışında telefon hattı, email bok püsür bir sürü imkanlarıda var. Hizmet çok çok iyi. Tek can sıkan olay sınırsız dedikleri bağlantıyı bir anda Adil Kullanım adı altında kotalıya çevirmiş olmaları oldu. Gerçi çokda haksız sayılmazlar. Sömürüyorduk hep beraber
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yanıt Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz
Yanıtlar gönderebilirsiniz
Eklentiler gönderebilirsiniz
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş