Geri git   Galatasaray.to Forumları > SERBEST > Eşfak Aykaç Spor Medyası Forumu

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 23-07-10, 12:43
Enjolras kullanıcısının avatarı
Enjolras
Status: Offline
Member

Giriş: Jul 2010
Alıntı:
del piero10 demiş ki: Mesajı Görüntüle
hakkı yalçın galatasaraylı mı? galatasaray'ı sürekli şer güçlerin başı olarak ilan eden, fener'i haksız düzene karşı koyan şövalye ruhlu takım olarak gören biri gs'lı demek.. ben de fenerlinin önde gideniyim ama çaktırmıyorum mesela.. bu forumda bundan böyle ne okusam şaşırmam heralde..
Evet Galatasaraylı.
Bilmem kaç yılında Arif kendini yere atmış da, biz de o penaltıyla şampiyon olmuşuz da, Hakkı efendi bunu kendisine yedirememiş ve Galatasaray'a kırılmış.
Bu densiz bir de Antu'ya röportaj vermişti, buna ne zaman Fenerli olacaksınız felan diyorlardı.

Ahh Hakkı ahh. Ne zaman adam olacaksın bilemiyorum.
Eski 23-07-10, 20:37
guy capelle kullanıcısının avatarı
guy capelle
Senior Member

Giriş: Feb 2009
Hakkı'nın Galatasaraylı olduğunu ben de duymuştum ama lanet olsun basında yazıp çizen böyle Galatasaraylılara. (bkz. Hakan Ünsal, Gökmen Özdenak)
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-07-10, 10:56
LordofSounds
Senior Member

Giriş: Oct 2009
Murat Kosova 1000% Beşiktaş'lıdır. Ayrıca çok koyu Livepool sempatizanıdır.
Yakında NTV'den farklı bir kanalda izleyebiliriz kendisini. Futbola dönüş yapabilir.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-07-10, 15:38
Sheva kullanıcısının avatarı
Sheva
Frank Rijkaard

Giriş: Nov 2004
Alıntı:
LordofSounds demiş ki: Mesajı Görüntüle
Yakında NTV'den farklı bir kanalda izleyebiliriz kendisini. Futbola dönüş yapabilir.
hmm lig tv mi valla uyar da ben kendisinin futbola eskisi kadar meraklı olup olmadığından şüpheliyim, malum ntv de az buz maç vermemesine rağmen nba dışında futbol maçlarına pek takılmıyor.. bu arada futbol dünyası forumundaki eksikleri tamamlayım, ntvspor'da mert aydın fener, lig tv'de mehmet ayan yine fenerliymiş (2-3 sene evvel epey dinliyordum o zaman bu kadar açığa çıkmamıştı), kısacası her iki kurumdaki no gs duruşu aynen devam ediyor..
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-07-10, 11:38
guy capelle
Senior Member

Evet, Murat Kosova NTV ailesinden ayrılma kararı almış. Medyatava sitesinde öyle yazıyor. Murat Kosova enteresan bir isim. Herkes onu en büyük basketbol spikerlerinden biri olarak sayıyor ama ben öyle düşünmüyorum. Kosova spikerliğe basketbol sunarak başlamadı. Önceleri sadece çalıştığı kanallarda spor haberlerini sunan Kosova, NTV basketbol spikeri Barbaros Çıdal askere gidince zorunluluktan 2000 yılındaki Panathinaikos-Efes Pilsen Euroleague final four maçını radyodan anlattı. Sonraları yavaş yavaş basketbol anlatmayı öğrense de bilgisinin partneri Kaan Kural'ın yanında sırıtması bence çok dikkat çekici. Ancak, bu eleştirilerime rağmen, hem futbol, hem de basketboldan anlaması bir spor adamı için gerçekten çok iyi bir özellik ve Murat Kosova lig tv'deki mevcut spikerlerden çok daha iyi. Eğer lig tv'de görev alacaksa maçları daha zevkle izleyebiliriz.

Eğer Kosova gelecekse, Lig TV'de en çok nefret ettiğim isim Melih Şendil'in şutlanmasını isterim. Ben taraf tutmasını felan kastetmiyorum. Bu adamın gerek program sunuşu gerekse de maç sunumlarında dikkatimi çeken şey müthiş sahte, samimiyetten uzak yorum ve konuşmaları.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-10, 22:17
guy capelle
Senior Member

Keisnleşmiş. Kosova, Lig TV'ye geçmiş. Super Lig, Premier League ve basketbol maçlarını anlatacakmış. Murat Kosova basketboldan ziyade özellikle futbol maçlarının anlatımına bir kalite getireceği için seviniyorum.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-10, 22:32
InSoMNiAsTaN kullanıcısının avatarı
InSoMNiAsTaN
Senior Member

Giriş: Jan 2010
isabet olmuş, okay karacan da geçerse, ligtv ye geçerim..şu melih şendildir, gümüşbıçaktır denen herifler yüzünden ligtv den uzak duruyorum..futbolun özünden anlamayan, anlatırken bırakın heyecanı seyirciye hissettirmeyi kendileri bile hissedemeyen, sadece basmakalıp cümlelerle maç analatan, en basit meslek kuralları olan tarafsızlığı bile beceremeyen spikerlerle dönmez bu çark..kalite gerekiyor..
Eski 01-08-10, 22:48
Namelessonegs kullanıcısının avatarı
Namelessonegs
Senior Member

Giriş: Feb 2005
Ulan Ercan Taner de gecse keske..Onun yapacagı programlar cok daha guzel olur..Hem onun heyecanlı anlatımıyla,macların keyfi 5 katına cıkar..
Eski 01-08-10, 23:02
F@biooO kullanıcısının avatarı
F@biooO
Senior Member

Giriş: Mar 2010
F@biooO kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla
Yok yahu yalandir o haber...
Kalite nere Lig tv nere...
Iki biskrem bir mini etekle toplarlar milleti ekran basina yine...
Melih Sendil Murat Kosova'dan adamligi, içten pazarlikli olmamayi, takiye-şov yapmamayi ogrenir insallah...
Ya da bir daha mac anlattirmasinlar o ite, olsun bitsin.

Ben Fenerli biliyordum ta eskiden Kosova'yi, degilse hele; yeme de.... yaninda da yatma... (-insert uygun bir deyim here- )

Ortama ayak uydurup eşşek tepmis gibi Alex Alex (x16) anirirsa gozumden duser tabii...
Eski 01-08-10, 23:33
zidane38 kullanıcısının avatarı
zidane38
Administrator

Giriş: Jan 2005
zidane38 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
InSoMNiAsTaN demiş ki: Mesajı Görüntüle
isabet olmuş, okay karacan da geçerse, ligtv ye geçerim.
Aman Okay Karacan kalsın.
Melih Şendil yetmiyor bir de bunun Premier League ve diğer lig yalakalıklarını dinlemek zorunda kalmayalım.

Alıntı:
F@biooO demiş ki: Mesajı Görüntüle
Ortama ayak uydurup eşşek tepmis gibi Alex Alex (x16) anirirsa gozumden duser tabii...
Fabiiooooo'cum bu da yılların ezikliğinden.
Zamanında Ercan Taner, Hagi Rapid Wien maçında o golü atınca 3-4 kere Hagi demişti ki cuk oturmuştu oraya.
Onun ezikliği işte başka birşey değil.
Öyle de kaldı çekiyoruz artık yapacak bişey yok.
Eski 01-08-10, 23:35
zidane38
Administrator

İşte o gol ve Ercan Taner anlatımı ;

http://www.youtube.com/watch?v=lzHhCgwHiGQ
Eski 01-08-10, 23:46
F@biooO
Senior Member

Yok, yanlis anladin Zidane, benim mesaj GOMPLE Murat Kosova haberineydi..
O da küçük bir -aman uymasin ortama- uyarisiydi.

(İyercan Taner'e laf eden taş olur Kardashian olur icabinda..)
Eski 01-08-10, 23:49
del piero10 kullanıcısının avatarı
del piero10
Status: Online
Senior Member

bu ülkedeki acik ara en futboldan anlayan ve anlatimindan keyif alinan spikerdir kosova. umarim hep galatasarayin maclarini anlatir, sirf onun yuzunden bazi ic saha maclarina gitmekten vazgecebilirim

iste galatasaray bu! diye haykirdigi günleri de göstersin allahim

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...%20galatasaray

Bu mesaj en son " 01-08-10 " tarihinde saat 23:51 itibariyle del piero10 tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-10, 23:53
InSoMNiAsTaN kullanıcısının avatarı
InSoMNiAsTaN
Senior Member

Giriş: Jan 2010
Alıntı:
zidane38 demiş ki: Mesajı Görüntüle
Aman Okay Karacan kalsın.Melih Şendil yetmiyor bir de bunun Premier League ve diğer lig yalakalıklarını dinlemek zorunda kalmayalım.
zidane olmadı hocam şimdi haksızlık olur karacana, gece ile gündüz gibiler ikisi..arada müthiş bir fark var..samimiyet..
Eski 02-08-10, 00:09
polat10 kullanıcısının avatarı
polat10
Senior Member

güzel oldu ya bu lig maclarini anlatirsa cok güzel olur. Si melih semdili de postalasalar cok iyo olur
Eski 02-08-10, 10:26
guy capelle
Senior Member

Okay Karacan'ı hiç beğenmiyorum. Ercan Taner'i de öyle. Bence bağırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Ercan Taner, daha önce de dediğim gibi, kesinlikle dünya ve Avrupa futbolunu ne biliyor, ne de takip ediyor. Hayatında anlattığı en güzel maçlar bizim UEFA Kupası maçlarıydı. Başka da yok bence. La Liga maçlarını ona anlattırdıkları için izlememeye başlamıştım NTV'de. Onun "Çok klas bir gol" lafı bile aklının hala 80'lerde kaldığının bir kanıtı.

Bizde neden şu Almanların Jörg Wontorra tarzı spikerlerinden olmaz ki diyesim geliyor ama devenin neresi doğru ki birader? Futbolda favori spikerim -karakterini sevmesem de- Güntekin Onay'dır. Sadece yerel değil, ulusal bazda da oldukça bilgili futbol konusunda. Murat Kosova da özellikle Premier League maçlarını çok güzel anlattığı için beğendiğim bir spiker. NTV'de Arjantin ligi maçlarını anlatan Emre diye bir oğlan var. O da oldukça iyi. TRT'deki Erdoğan Arıkan da son dönemlerdeki aklı başında spikerlerden biri.

Daha önce de yazmıştım. Lig TV'ye GS TV'den geçen Mustafa isimli arkadaş da ileride oldukça başarılı bir spiker olacak.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-10, 11:20
karacaf kullanıcısının avatarı
karacaf
Senior Member

Giriş: Aug 2006
karacaf kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Bir numara:Kosava ilk tercihim olur.
İki numara :maça hazırlanması ve efendi üslubu açısından Okay Karacanı severim.
Birde TRT nin mikrofonik sesli bir adamı var adını bilmiyorum . O adamı da fena bulmuyorum.. Real sociedad maçlarını anlatırdı evvelden. Aitor lopez Rekarte demesine hasta olurdum
Geyik meyik ama Ümit Aktan efsanedir.Hem eğlenir hem heyecanlanırsın
Eski 02-08-10, 11:24
guy capelle
Senior Member

Alıntı:
karacaf demiş ki: Mesajı Görüntüle
Geyik meyik ama Ümit Aktan efsanedir.Hem eğlenir hem heyecanlanırsın
Gerçekten de geyikte bir numara olmasına rağmen Ümit Aktan kadar yaratıcı ve enteresan bir spiker görmedim. 6-0'lık maçı radyoda o anlatmıştı. Hiç unutmuyorum. Ortega 2'yi attığında, "bugün bu Galatasaray 5'lik olur" dedi yeminle. Üstelik bu adam Galatasaraylı. Türkiye'de böyle şeyleri ondan başka kimse söyleyemez maçlarda. Emre Aşık'a kırmızı kart gösteren Mustafa Çulcu'ya da maç sırasında "gel beni de at!" demişti. Kesinlikle bir numara.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-10, 19:11
zidane38
Administrator

Ümit Aktan efsane gerçekten.
Çok anlatmasın sıkar belki ama arada sezon içinde 3-5 tane arşivlik anlatsın
Okay Karacan'ı ben sevmiyorum, yapacak birşey yok
Ercan Taner TSL için süper ama La Liga 'da filan bariz sırıttı bana göre.
Eski 02-08-10, 19:21
F@biooO
Senior Member

Karacaf'in bahsettigi benim adamim, Yalcin Cetin'dir muhtemelen...
Lig Tv'ye iyi-mail attigimi hatirladim 3-5 sene evvel; -o arkadaşa kefilim, şahane çimento ihalesi aldi geçen, alin işe-... şeklinde...

Sanirim sekreterleri telefonda üzümlü kek tarifi veriyordu o sirada, kale alinmadi..
Yaziyorum bunlari gazeteye...

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yanıt Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz
Yanıtlar gönderebilirsiniz
Eklentiler gönderebilirsiniz
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş