|
||||||
|
||||||
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Kobeye gelincede benim aslinda yorum yapma hakkim yok cunku onu hic sevmiyorum, hatta sporda en nefret ettigim adamlardan biri
ONLY LOVE GS1905 #10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings Go Blue!!! |
|
|
||||
|
||||
|
En guzel tepki NY Daily News ten gelmis
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Lig için kötü oldu gerçekten, NY'e gelse iki antiptaik birbirini bulmuş olurdu.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
benim derdim güçlü takıma gelmesi ile değil (önceki sayfada dedim, miami'nin takımı tamamlamak için yapacağı transferlere bağlı olarak lakers hala daha iyi takım, bir kere adı üstünde 'takım'), benim canımı sıkan birlikte asla bağdaştıramadığım ve hani şu sinerjiyi 2+2=5 klişesiyle tanımlayacak olursak toplamlarının 4 bile değil ancak 3 edeceğini düşündüğüm iki oyuncunun buluştuğu yönündeki düşüncem..
|
|
|
||||
|
||||
|
Can galiba Ny ile LeBron ikilisinden bahsetmis. Amar'e yi bende severim, NY da LeBron ikilisini gormek isterdim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() Bu durumda katılıyorum kesinlikle. NY tencere Lebron kapak yaşar giderlermiş... Şimdi daha kötüsü oldu. Chicago'dan sonra Wade yüzünden en fazla sempati duyduğum 2. takımım Miami'den soğudum bu yüzden... |
|
|
||||
|
||||
|
Hidayet Suns'la anlaşmış diye bir haber çıkmış.
http://www.sporx.com/basketbol/nba/199890/?ref=AKM11 İlk bakışta olur gibi görünüyor ama adam daha geçen gün röportajında ben topu elimde daha fazla istiyorum, Orlando'daki gibi bir pozisyon istiyorum diye açık açık anlattı. Şimdi Nash'in yanında bu isteklerinin ne kadarını karşılar orası muamma. Ancak Nash'in krallığını kabul edip görev adamlığına soyunursa Toron'daki hezeyandan daha iyi bir sezon geçirir bana kalırsa... |
|
|
||||
|
||||
|
He he konu kendi kendine çözülmüş gıyabımda.
|
||||
|
||||
|
ESPN veriyordu , hemen hemen anlasmislar diye, bence Hidayet icin guzel bir tercih olmus.
|
|
|
||||
|
||||
|
Oo Suns zaten sempatik takimdi, Hido da gidince iyiden iyiye tutariz beya...
Yalniz onlarin street-ball tarzina nasil ayak uyduracak ? Set neyin bilmez onlar. Belki de 'sistem' degisiyordur... . Abdulkader Amare sisteme uymuyordu zaten...
|
|
|
||||
|
||||
|
Suns her daim en sevdiğim takımdır. Ama tripotter'ın da dediği gibi Nash'in saz çaldığı yerde Hidayet ancak ıslık sesi çıkarabilir.
|
|
|
||||
|
||||
|
Yok aga ben San Antonio'mu tutmaya devam ederim.
Duncan,Ginobili gidene kadar San Antonio'ya devam. Bu ne lan ? Lebron - Wade. Hayır Wade en sevdiğim adam NBA'de. Ama bu insan azmanına pek alışamadım. İçime sinmedi bu transfer.
|
||||
|
||||
|
Utah Al Jefferson'la anlaşmış... Bence iyi transfer olmuş. Mehmet-Jeff-Millsap-Kirilenko(?) ile çok sağlam bir savunmaları oldu. Deron gibi üst düzey bir de guardları var. Eğer Matthews ve Maynor'u da ellerinde tutabilirlerse ki bu sene ikisinden de patlama bekliyorum, bu sene iş yapar bu takım.
|
|
|
||||
|
||||
|
Matthews Utah´in match edemeyecegi bir offer sheet imzaladi Portland ile (5 yillik 34M $), iyi cocuk ama inanilmaz overpaid oldu...
Maynord ise gecen sezon ortasi giderleri kisaltmak icin Thunder´e trade edilmisti... Bu arada Z. Ilgauskas da Miami´ye geldi, U.Haslem ve büyük ihtimalle Mike Miller´den sonra, müthis takimin parcalari birer birer yerine koyuluyor... Iki senedir 2010´un yazi bekleniyordu, su ana kadar hakikaten de müthis bir off-season izliyoruz...
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() Abi ben Matthews'in çok da overpaid olduğunu düşünmüyorum şu kıtlıkta. Deron'un olduğu takımda haliyle çok ön plana çıkartamadı kendini. Kısa bir süre Deron'un sakatlığında ilk 5 başladı hepsi o. O dönemde de gayet iyiydi. Portland akıllı iş yapmış bence. Ödenecek paraya bakıldığında belki biraz risk almış gibi görünüyor ama kalburüstü bir guard almaya kalksa zaten bunun fazlasını ödeyecek. Steve Blake de gitti zaten. Genel olarak bakıldığında mantıklı geliyor kulağa... Haslem bu arada daha yüksek birkaç teklifi reddedip Miami'de kaldı. Demek ki biraz da yaş itibariyle paradan çok şampiyonluk ağır bastı. Beasley de Minnesota'ya gitmiş bu arada. |
|
|
||||
|
||||
|
Necip, Matthews´u Maynard ile karistirdin gibime geliyor; Matthews Brewer trade edildikten sonra devamli ilk 5 basladi Deron´un yaninda SG olarak...
Tartismasiz cok iyi bir cikis yakaldi Matthews, özellikle de playoff´larda, ama bir undrafted rookie icin 34m $ inanilmaz bir para; gecen senenin ilk pick´i Blake Griffin´den bile fazla para alacak simdi, biraz tuhaf degil mi?
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Ben lafa Utah Maynor ve Matthews'i elinde tutarsa... diye başlamıştım. Matthews'in Portland'a gideceğini öğrendik. Maynor da Oklahoma'da değil mi? Bu sezon Digiturk denen zımbırtı, ekoSPOR paketine nba tv'yi koymadığı için sadece ntv'deki maçlarla yetinmek durumunda kaldım. Bu iki eleman o seyrettiğim maçlarda dikkatimi çekmişti. Sonra araya uzun bi dönem girdi... Sonuçta bu iki arkadaştan bu sene bekliyorum bişeyler. Belki fantasy takımlarıma da alırım daha sıkı takip edebilmek için... 34m $ meselesine gelince, dediğim gibi riskli bir yatırım olmuş. Ya onlar da ciddi bir patlama bekliyorlar ya da dötlerinde patlamasını göze aldılar
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|||||