Geri git   Galatasaray.to Forumları > SPOR > Gheorghe Hagi Dünyadan Spor Forumu

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-07-10, 22:48
guy capelle kullanıcısının avatarı
guy capelle
Status: Offline
Senior Member

Giriş: Feb 2009
Alıntı:
F@biooO demiş ki: Mesajı Görüntüle
Benden baska da bu yonde dusunen olduguna sevindim ha an itibariyle...
Adam kıldo moddan (neredeyse) sempatik hale geldi $u son donemlerde...
Ya$la ilgisi var herhalde...
Bir de ne de olsa Avrupa gormus adam, hehe..
Basketbollarini kiyaslamayacagim da Lebron'un Amerikan futbolcusu misali girdigi turnikelerin yaninda Kobe'nin 'smooth operasyonlari' goze kesinlikle daha fazla hitap ediyor.
Abi, eskiden Dr. J.'ın meşhur bir turnikesi vardı, önüne 3 kişi geldiğini görünce altlarından girip topu tersten basket atmıştı. Bu basketi, ki gerçekten güzel bir baskettir, bize yıllarca nba'in all time top 10'unda gösterdiler. Bryant'ın son 4-5 yılda attığı basketleri düşünüyorum da, en az 10 tane all-time hareketi var.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-10, 22:52
guy capelle
Senior Member

Alıntı:
osmanhy demiş ki: Mesajı Görüntüle
gasol gelene kadar kobe ne yapti...playofflara kalmadigi seneler oldu, birinci turdan hic cikamadi. lebron berbat bir kadrola finale kadar bile gitti....
ayrica bu kobenin karakterini cok merak ettim...bu ayni herif 5 sene once bir kizi tecavuz etmedimi? http://www.lukeford.net/profiles/pro...obe_bryant.htm
Hani Lebron miamiye gitti diye karaktersiz oluyor, kobe o zaman bu dunyanin en adi herifi olmali
dostum, ben Kobe'ye karakterli derken James karaktersiz demedim ki. Ben Kobe'yi eskiden karakter açısından hiç sevmezdim. Karakterden kastettiğim, kişilik, ruh hali gibi şeyler. Kendini beğenmiş, Shaq'e laf atan, kendini takımın üstünde gören bir tipti. Son yıllarda ise üstüne bir olgunluk geldi. Hatta geçenlerde Shaq'i öven bir şeyler söyledi. Karakter kelimesi Türkçe'ye biraz yanlış geçmiş galiba. Karakter, kişilik özelliği manasında kullanılıyor ve ben de o manada kullandım. Bryant'ın kişiliği, tutumu felan değişti demek istedim. James de müthiş atletik, kuvvetli, uçan, kaçan bir adam. Ama asla Bryant gibi bir şutör değil sonuçta. Ben James'in karakter tahlilini yapmadım ve de yapmam, çünkü pek bir şey bilmiyorum o konuda, açıkçası fazla da ilgilenmedim.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-10, 23:00
osmanhy kullanıcısının avatarı
osmanhy
Senior Member

Giriş: Nov 2004
osmanhy kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla osmanhy kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
guy capelle demiş ki: Mesajı Görüntüle
dostum, ben Kobe'ye karakterli derken James karaktersiz demedim ki. Ben Kobe'yi eskiden karakter açısından hiç sevmezdim. Karakterden kastettiğim, kişilik, ruh hali gibi şeyler. Kendini beğenmiş, Shaq'e laf atan, kendini takımın üstünde gören bir tipti. Son yıllarda ise üstüne bir olgunluk geldi. Hatta geçenlerde Shaq'i öven bir şeyler söyledi. Karakter kelimesi Türkçe'ye biraz yanlış geçmiş galiba. Karakter, kişilik özelliği manasında kullanılıyor ve ben de o manada kullandım. Bryant'ın kişiliği, tutumu felan değişti demek istedim. James de müthiş atletik, kuvvetli, uçan, kaçan bir adam. Ama asla Bryant gibi bir şutör değil sonuçta. Ben James'in karakter tahlilini yapmadım ve de yapmam, çünkü pek bir şey bilmiyorum o konuda, açıkçası fazla da ilgilenmedim.
anladim simdi. Lebronun 1 saat aciklamasi falan filan gorgusuzluktur, ona zaten yuzde yuz katilmayan yoktur...fakat miamiye gitti diye niye bu kadar elestirildi, ben onu anlamadim. Sonucta delonte west ve mo williamsla olacak bir is degil.
Kobeye gelincede benim aslinda yorum yapma hakkim yok cunku onu hic sevmiyorum, hatta sporda en nefret ettigim adamlardan biri
#10 Galatasarayli Metin Oktay #10 Ajaxli Cruyff #10 Galatasarayli Hagi #19 Galatasarayli Kewell #8 Liverpoollu Gerrard....osmanhy: the return of the kings
Go Blue!!!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-10, 01:26
tyisik kullanıcısının avatarı
tyisik
Cezalı Kullanıcı

En guzel tepki NY Daily News ten gelmis
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-10, 18:08
Giga kullanıcısının avatarı
Giga
Odtülü Aslan

Giriş: Feb 2006
Lig için kötü oldu gerçekten, NY'e gelse iki antiptaik birbirini bulmuş olurdu.
Eski 11-07-10, 19:46
tripotter kullanıcısının avatarı
tripotter
Kont Ohara

Giriş: Feb 2005
Alıntı:
Giga demiş ki: Mesajı Görüntüle
Lig için kötü oldu gerçekten, NY'e gelse iki antiptaik birbirini bulmuş olurdu.
Amare'nin neresi antipatik yahu? Adam etliye sütlüye karışmaz, yıllardır oyununu oynar
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-10, 20:40
Sheva kullanıcısının avatarı
Sheva
Frank Rijkaard

benim derdim güçlü takıma gelmesi ile değil (önceki sayfada dedim, miami'nin takımı tamamlamak için yapacağı transferlere bağlı olarak lakers hala daha iyi takım, bir kere adı üstünde 'takım'), benim canımı sıkan birlikte asla bağdaştıramadığım ve hani şu sinerjiyi 2+2=5 klişesiyle tanımlayacak olursak toplamlarının 4 bile değil ancak 3 edeceğini düşündüğüm iki oyuncunun buluştuğu yönündeki düşüncem..
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-10, 23:23
tyisik
Cezalı Kullanıcı

Alıntı:
tripotter demiş ki: Mesajı Görüntüle
Amare'nin neresi antipatik yahu? Adam etliye sütlüye karışmaz, yıllardır oyununu oynar
Can galiba Ny ile LeBron ikilisinden bahsetmis. Amar'e yi bende severim, NY da LeBron ikilisini gormek isterdim.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-10, 00:32
tripotter
Kont Ohara

Alıntı:
tyisik demiş ki: Mesajı Görüntüle
Can galiba Ny ile LeBron ikilisinden bahsetmis. Amar'e yi bende severim, NY da LeBron ikilisini gormek isterdim.
Evet muhtemelen bunu kastetmiş ben totomdan anlamışım mevzuyu
Bu durumda katılıyorum kesinlikle. NY tencere Lebron kapak yaşar giderlermiş...
Şimdi daha kötüsü oldu. Chicago'dan sonra Wade yüzünden en fazla sempati duyduğum 2. takımım Miami'den soğudum bu yüzden...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-10, 16:41
tripotter
Kont Ohara

Hidayet Suns'la anlaşmış diye bir haber çıkmış.

http://www.sporx.com/basketbol/nba/199890/?ref=AKM11

İlk bakışta olur gibi görünüyor ama adam daha geçen gün röportajında ben topu elimde daha fazla istiyorum, Orlando'daki gibi bir pozisyon istiyorum diye açık açık anlattı. Şimdi Nash'in yanında bu isteklerinin ne kadarını karşılar orası muamma. Ancak Nash'in krallığını kabul edip görev adamlığına soyunursa Toron'daki hezeyandan daha iyi bir sezon geçirir bana kalırsa...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-10, 18:45
Giga kullanıcısının avatarı
Giga
Odtülü Aslan

Giriş: Feb 2006
He he konu kendi kendine çözülmüş gıyabımda.
Eski 12-07-10, 20:34
tyisik
Cezalı Kullanıcı

ESPN veriyordu , hemen hemen anlasmislar diye, bence Hidayet icin guzel bir tercih olmus.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-10, 20:39
F@biooO kullanıcısının avatarı
F@biooO
Senior Member

Giriş: Mar 2010
F@biooO kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla
Oo Suns zaten sempatik takimdi, Hido da gidince iyiden iyiye tutariz beya...

Yalniz onlarin street-ball tarzina nasil ayak uyduracak ?
Set neyin bilmez onlar.
Belki de 'sistem' degisiyordur... . Abdulkader Amare sisteme uymuyordu zaten...
Eski 12-07-10, 21:31
guy capelle
Senior Member

Suns her daim en sevdiğim takımdır. Ama tripotter'ın da dediği gibi Nash'in saz çaldığı yerde Hidayet ancak ıslık sesi çıkarabilir.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-07-10, 12:47
zidane38 kullanıcısının avatarı
zidane38
Status: Online
Administrator

Giriş: Jan 2005
zidane38 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Yok aga ben San Antonio'mu tutmaya devam ederim.
Duncan,Ginobili gidene kadar San Antonio'ya devam.

Bu ne lan ? Lebron - Wade.
Hayır Wade en sevdiğim adam NBA'de.
Ama bu insan azmanına pek alışamadım.
İçime sinmedi bu transfer.
Eski 14-07-10, 15:22
tripotter
Kont Ohara

Utah Al Jefferson'la anlaşmış... Bence iyi transfer olmuş. Mehmet-Jeff-Millsap-Kirilenko(?) ile çok sağlam bir savunmaları oldu. Deron gibi üst düzey bir de guardları var. Eğer Matthews ve Maynor'u da ellerinde tutabilirlerse ki bu sene ikisinden de patlama bekliyorum, bu sene iş yapar bu takım.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-07-10, 15:32
Ray52Lewis kullanıcısının avatarı
Ray52Lewis
Best MLB ever!

Matthews Utah´in match edemeyecegi bir offer sheet imzaladi Portland ile (5 yillik 34M $), iyi cocuk ama inanilmaz overpaid oldu...

Maynord ise gecen sezon ortasi giderleri kisaltmak icin Thunder´e trade edilmisti...

Bu arada Z. Ilgauskas da Miami´ye geldi, U.Haslem ve büyük ihtimalle Mike Miller´den sonra, müthis takimin parcalari birer birer yerine koyuluyor...

Iki senedir 2010´un yazi bekleniyordu, su ana kadar hakikaten de müthis bir off-season izliyoruz...
Eski 14-07-10, 16:09
tripotter
Kont Ohara

Alıntı:
Ray52Lewis demiş ki: Mesajı Görüntüle
Iki senedir 2010´un yazi bekleniyordu, su ana kadar hakikaten de müthis bir off-season izliyoruz...
Evet Miami için öyle gerçekten

Abi ben Matthews'in çok da overpaid olduğunu düşünmüyorum şu kıtlıkta. Deron'un olduğu takımda haliyle çok ön plana çıkartamadı kendini. Kısa bir süre Deron'un sakatlığında ilk 5 başladı hepsi o. O dönemde de gayet iyiydi. Portland akıllı iş yapmış bence. Ödenecek paraya bakıldığında belki biraz risk almış gibi görünüyor ama kalburüstü bir guard almaya kalksa zaten bunun fazlasını ödeyecek. Steve Blake de gitti zaten. Genel olarak bakıldığında mantıklı geliyor kulağa...

Haslem bu arada daha yüksek birkaç teklifi reddedip Miami'de kaldı. Demek ki biraz da yaş itibariyle paradan çok şampiyonluk ağır bastı.

Beasley de Minnesota'ya gitmiş bu arada.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-07-10, 20:03
Ray52Lewis kullanıcısının avatarı
Ray52Lewis
Best MLB ever!

Necip, Matthews´u Maynard ile karistirdin gibime geliyor; Matthews Brewer trade edildikten sonra devamli ilk 5 basladi Deron´un yaninda SG olarak...

Tartismasiz cok iyi bir cikis yakaldi Matthews, özellikle de playoff´larda, ama bir undrafted rookie icin 34m $ inanilmaz bir para; gecen senenin ilk pick´i Blake Griffin´den bile fazla para alacak simdi, biraz tuhaf degil mi?
Eski 15-07-10, 01:34
tripotter
Kont Ohara

Alıntı:
Ray52Lewis demiş ki: Mesajı Görüntüle
Necip, Matthews´u Maynard ile karistirdin gibime geliyor; Matthews Brewer trade edildikten sonra devamli ilk 5 basladi Deron´un yaninda SG olarak...
Ya herşey birbirine karıştı şimdi Ben lafa Utah Maynor ve Matthews'i elinde tutarsa... diye başlamıştım. Matthews'in Portland'a gideceğini öğrendik. Maynor da Oklahoma'da değil mi?

Bu sezon Digiturk denen zımbırtı, ekoSPOR paketine nba tv'yi koymadığı için sadece ntv'deki maçlarla yetinmek durumunda kaldım. Bu iki eleman o seyrettiğim maçlarda dikkatimi çekmişti. Sonra araya uzun bi dönem girdi...

Sonuçta bu iki arkadaştan bu sene bekliyorum bişeyler. Belki fantasy takımlarıma da alırım daha sıkı takip edebilmek için... 34m $ meselesine gelince, dediğim gibi riskli bir yatırım olmuş. Ya onlar da ciddi bir patlama bekliyorlar ya da dötlerinde patlamasını göze aldılar
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yanıt Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz
Yanıtlar gönderebilirsiniz
Eklentiler gönderebilirsiniz
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş