PDA

Tüm Versiyonu Göster : Canaydın: Hagi'nin Sözlesmesini Uzatmayı Düsünüyoruz

gian
22-02-05, 09:48
Rüzgâr esti iz bırakmadı

''Yönetimde ne çatlak ne de patlak var, Benim vizyonum dar, Hedef adamıyım, Yavaş adım atarım,"

22/02/2005

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, sarı-kırmızılı kulübün geleceğe güvenle baktığını belirtip "Eğer bunu görmesem, çıkar kongrede açıklarım" dedi. Canaydın şöyle konuştu: "Bazen tartışmalar oldu. Rüzgâr esti ama iz bırakmadı. Disiplinli bir yol seçtik. Yönetim kararlarını basın sözcüsü açıklar. Maçtan sonra her yöneticinin konuşması doğru değil. Başka kulüplere bakın kimse konuşuyor mu? Yönetimde ne çatlak, ne de patlak var.

'Hagi benden özür diledi'
Hagi konuştu ama sonra benden şahsen özür diledi, konu kapandı. Bize 5 yıl yaşattığı başarılar var. Hataları olabilir. 2.5 yıllık sözleşme yapmıştık. Sezon sonu 1.5 yılı bitiyor, l yılı kalıyor. Ama biz daha da uzatmak istiyoruz. 50 milyon dolar kaynak yaratılsın, hemen borcun altına girer UEFA ya da Şampiyonlar Ligi için kollan sıvarız. G.Saray'ın borcu var ama, mal varlığı bunun altından kalkar. Vefa borcum olduğu için kredibilitemi kullandım. Borç G.Saray'ındır. Başkan olduğum için hiç pişman olmadım. Borcu kapatmak için futbol dışı gelir önemli. Yoksa 14 sene borç öder, yine 15 yıl şampiyonluktan uzak kalırız.

'İşim bitince bırakacağım'
Artık G.Saray tüneli aştı, ışık göründü. İşimi bitirdiğimde beni kimse tutamaz, bırakırım. Benim vizyonum dar. Hedef adamıyım. Yavaş adımlar atarım. Işığı görmesem çıkar kongre üyelerine söyler, dönem sonunda da bırakırım. Bu arada Geçen sezon 6. olduk, lisanslı ürün satış geliri 14 milyon dolar. Avrupa'daki rakiplerimiz 100 milyon dolarların üzerinde. Taraftar lisanslı ürün almalı. Büyük kulüplerin Avrupa'da ortak mağaza açması gerek. Bence Hakan Yakın, Ribery'den daha etkili olacak"
Haber :Harun Muslu

-------------------

Canaydın bu acıklamaları KanalD'de 3.Devre programında yapmıs sanırım..

Hagi ile ilgili soyledikleri olumlu; Hakan Yakın ile ilgili öngörüsü ilginc; vizyonunun darlıgını kabul etmesi erdem ama bir o kadar da Galatasaray icin üzücü..

22-02-05, 10:09
Bu arada dün Süren de bazı açıklamalar yaptı biz bıraktığımızda banka borcu 30 milyondu dedi şimdi 90 milyon olmuş galiba falan dedi bir de borcun 187 milyon dolar olduğunu da söyledi sanırım.

Sheva
22-02-05, 11:26
Resmi site açılış sayfasındaki şu resim Hagi-yönetim ilişkileri hakkında en doğru bilgiyi veriyor sanırım.. Her iki tarafında hataları bir daha tekrarlamaması kaydıyla görmek istediğimiz görüntü bu;

http://www.galatasaray.org/images/home/back_372.jpg

Parma Maniac
22-02-05, 16:03
Canaydın'ın bu tip sözlerine elbette güvenmiyorum.. daha önce beraber geldik, beraber gideriz dediği adamları satışını hatırlıyoruz zira.. gitmeyecek, takımda kalacak, sözleşmesi uzatılacak tarzı söylemleri ciddi değildir Canaydın'ın o yüzden bu konu üzerinde konuşmanın fazla anlamı yok bence..

lakin 3.Devre'de izledim.. bu gerginlikle ilgili bir şey söyledi sorulan bir soruya.. tribünlerin selamlanması sizin isteğiniz üzerine zoraki mi oldu dediler.. Canaydın çok güzel bi cevap verdi.. fotoğraflara bakın, maçın o bölümünü TVden tekrar izleyin.. yüz ifadeleri size gerçekçi mi zoraki mi olduğunu anlatır çok güzel dedi ve bence çok haklı.. izlerken ben de ifadelerinden gerçekten mutlular gibi anladım.. bence iyiye işaret bu.. özellikle Hagi'nin dönüşte tekrar Gürsoy'un koluna girip çocuklar gibi gülüp hızlıca koşmaya başlaması güzel bi görüntüydü.. inşallah devam eder böyle..