Tüm Versiyonu Göster : CNBC-e Dizileri
Cnbc-e'nin yeni dönem dizilerinden bu ikisini çok tutuyorum..Ozellikle O.C'deki Mischa Barton denen kıza bitiyorum..Çok büyük bir yıldız olabilir bu kız..Duyduguma göre yeni cekilecek Superman filminde de L.Lane'i oynaması gündemde..
Lasvegas'da da cok güzel hamımefendiler var :) Ama daha iyisi James Caan gibi usta bir aktör var..
İzlemediyseniz, iki diziyi de izleyin derim..
Bengü Cakmak
10-11-04, 15:24
dizileri pek sevmem... ama dikkate alacagim önerini :)
evet iki dizi de çok güzel
ben angel's in america'yı pek bi hevesle beklemiştim
sonrada hiç sarmadı.
topiğin ismini CNBC-E yapıp tüm dizileri burada tartışabiliriz.
Angels in Americayı soluksuz izledim. Hem başroller hemde yan rollerdeki oyunculuk muhteşem. 6 bölümü de divx olarak indirdim ve arşivledim dileyen arkadaşla paylaşabilirim.
zafer, ben heralde ilk bölümü kaçırdım ikinciden itibaren izledim diye pek sarmadı.
bilemiyorum.
bi ara full akşam shiftinde çalışırken gece 12de eve gelip sabah3e kadar falan dizi tekrarlarını izliyodum.
"kötü" dediğim bi dizi yok heralde.
er favorilerimdendir :)
er favorilerimdendir :)
er de George Clooneyin oynamasının bunda etkisi var mı acaba :)
aa valla hiç alakası yok :lol: :shock: :oops:
cidden yok ama.
hemşire kızı beğeniyorum :p
Parma Maniac
10-11-04, 17:54
The O.C. bence de çok güzel ama Las Vegas çok amatör işi geldi bana.. kurgusunu beğenemedim bi türlü sarmadı dizi.. yoksa James Caan'a saygımız sonsuz..
O.C çok klasik.Las Vegas daha güzel.ama cnbc-e dendi mi 24 derim de başka bir şey demem.
o.c görünce küfür mü ediosunuz diye kendi kendime sordum, megersem diziymis :D
Topigin adını degistim; tüm cnbc-e dizileri burda konusulabilir..
Parma Maniac
12-11-04, 05:42
ahh nerde benim Dawson's Creek'im?
Cnbc-e dizileri yenilenmeye basladı;
Desperate Housewifes, Miss-match, Listen Up, Joey gibi..
Las Vegas bitti; üzüldüm..O.C.'yi izlemeye devam ediyorum..Yenilerden bir tek Joey'i izleyebildim, O da Friends kadar güldürmedi elbette..
Bir de gec kesfettigim icin üzülüyorum ama Malcolm in the Middle müthis komik bir dizi..Scrubs'i da gec kesfettim, Malcolm kadar olmasa da O da güzel bir dizi..
Parma Maniac
26-02-05, 22:03
bu arada Nip Tuck da muhteşemdir..
Angels in Americayı soluksuz izledim. Hem başroller hemde yan rollerdeki oyunculuk muhteşem. 6 bölümü de divx olarak indirdim ve arşivledim dileyen arkadaşla paylaşabilirim.
eğer AC3 ses codec'liyse(yanı 5+1 ise) istediğin filmlerle takas yapmak isterim.
veya The O.C.'nin cnbc-e'nin kaldığı yerden sonraki tüm bölümleri divx olarak(cd başına 2 bölüm) var.Onları da verebilirim.
Parma Maniac
26-02-05, 23:33
eğer AC3 ses codec'liyse(yanı 5+1 ise) istediğin filmlerle takas yapmak isterim.
veya The O.C.'nin cnbc-e'nin kaldığı yerden sonraki tüm bölümleri divx olarak(cd başına 2 bölüm) var.Onları da verebilirim.savatage gitti o adam :)
Hadi yaw.
ulan bahane olsun,
takas olayına geri döneyim,
arşivime dizileri de katayım diyordum.şansa bak...:(
onur, abi zevkine hayranim...
zira bende 24 un hastasiyim... :)
bu arada beyler bir sahis var ki cnbc-e deki dizilerin cogu kendisinde mevcut...
ama ticaretini yapiyor bu isin...:)
adminlerden biri bu yazimi okuduktan sonra cevap yazsin, eger problem degilse web adresini filan koyarim buraya...
24 ü cok severdik bitti.
malcom ve scrubs da zevkle izlenir.
esas şimdi desperate housewifes a sardırıyoruz yavas yavas. guzel bir diziye benziyor. baya komik.
aa bi de seinfeld tabiki her zaman...
Ayıpsın; Seinfeld efsanedir..Unutulmazzzzzzzz :)
Bu Listen Up'da da Seinfeld'deki George'u oynayan Jason Alexander oynuyor; bir bölüm izledim, cok sarmadı ama yine de Jason Alexander icin bir kac kere daha sans verebilirim diziye :)
bu arada beyler bir sahis var ki cnbc-e deki dizilerin cogu kendisinde mevcut...
ama ticaretini yapiyor bu isin...:)
valla gerçekten para kazanılacağını bilsem ben de yaparım lakin simpsons,married with children,the o.c.,band of brothers gibi dizilerin çok sayıda bölümü mevcut.
hatta muppet show'dan da var bir kaç tane.
son gözdem de,
perfect strangers.
hani şu zamanında star'ın yayınladığı "kuzen larry appleton"'la "balky bartolomus"'un olduğu "muhteşem ikili".
ancak bunu bulması zor.
dediğim gibi gerçekten para olduğunu bilsem ben de satardım ama cd başına alacağım 1 milyon sonrası 100 tane satıp da 60 küsur milyon kar edip,
bunun karşılığında satın alınan kişinin bozuk demesi bütün keyfimi kaçırıyordu,bıraktım ben de bu işi.
Perfect Strangers zamanında TRT1'de yayınlanıyordu ve ben inanılmaz severdim..Hatta boyle konusu gectiginde gelmis gecmis en komik dizilerden sayardım; ama ne zamanki ComedyMax'te tekrar yayınlanmaya basladı, Allah Allah ben buna mı gülüyor musum demeye basladım..Ya kücüktük farklı seylere gülüyorduk, ya espri anlayısımız kökten degisti, ya da seslendirme cok farklı kılıyordu diziyi..
http://stu.bahcesehir.edu.tr/~bugrahan/video/ornek/hepsi.htm
benden gunah gitti... :)
buyrun bakin... :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to