PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bravo Sabri

gian
13-02-05, 14:19
Sabri'nin mac sonu acklamaları hem Sabri'nin genc yasına ragmen nasıl da olgun oldugunu gormek, hem de bu sene takımdaki havanın nasıl oldugunu anlamak adına mukemmel bir ornek oldu..

Hepimizin bildigi gibi Sabri ilk yarı cok kötü oynadıktan sonra, ikinci yarı harika isler yaptı ve tam iyi oynarken Hagi tarafından alındı ve yerine Ribery girdi..Sabri'nin yuzundeki hayalkırıklıgı hepimizin dikkatini cekmistir; aynı zamanda cıkarken Ribery'e hadi aslanım der gibisinden sıcak bir sekilde sahaya ugurlayısı..

Aynı Sabri'ye mac sonu Ribery'i nasıl buldun diye sordular..Hani su takıma girdiginde Sabri'nin ilk 11 dısına cıkmasına sebep olacak yeni transfer Ribery'yi..

Sabri aynen soyle dedi; Cok iyi bir oyuncu; henuz yeni geldi ama uyum sorunu yok..Olmaması icin elimizden geleni yapıyoruz..İnsallah cok daha iyi olacak, takıma oturacak, herkes nasıl iyi bir oyuncu oldugunu gorecek..

Tebrikler genc Aslan..Oyle baska elma yanaklar gibi oyundan alınınca küsmedigin, yeni gelen arkadasın senin yerine gececek olsa da sahip cıktıgın ve güzel bir Galatasaraylı durusu sergiledigin icin..

arat44
13-02-05, 14:30
abi bende dun gece izledim...

mikrofonu uzattiklarinda acaba ne sacmaliyacak simdi derken aynen senin yazdigin cumleleri sarfedince sasirdim ve bravo dedim...

helal olsun...

futbolunda belli bir dusus var ama toparlar diye umut ediyorum...

cok genc...

bu yasda as oynamak o kadar kolay olmasa gerek...

LuisFigo
13-02-05, 14:40
bunlar profesyonelliktir ,asil gruplasmalar antrenman´da basliyacak...

arat44
13-02-05, 14:55
asil gruplasmalar antrenman´da basliyacak...
----------------------------------------

nerden biliyorsun?..

savatage
13-02-05, 17:14
Sabri bu takımın 4. kaptanıdır.

Çok eleştirdiğim bu karara karşı ilk kez olumlu bir davranışla bu sorumluluğun hakkını vermiş bence.

LuisFigo
13-02-05, 19:37
asil gruplasmalar antrenman´da basliyacak...
----------------------------------------

nerden biliyorsun?..

zamanla görücez iste

M.Yasin Cakmak
13-02-05, 19:59
Ozellikle iyi oynarken cikip boyle konusmasi beni de cok mutlu etti.

Sheva
14-02-05, 00:16
Bu takımda uzun süredir hiçbir mevkide olmadığı kadar sıkı bir rekabet bu haftadan itibaren Ribery-Sabri arasında sağ kanat için olacak.. Sabri ikinci devre 15 dakika oynadığı futbolla bence kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir futbolcu olduğunu gösterdi, maç yazısında da yazmıştım ikisinden birinin yedek kalmasına üzülücem..

vicente
14-02-05, 00:28
bende cok takdir ettim ve sevindim bu acıklamasına sabrinin. bu ikiliden(ribery-sabri) cok kazancımız olcak.

zidane38
14-02-05, 00:33
sabri gerçekten 2.yarı çok iyi oynadı.keşke hagi onu oyundan almasaydı ama oldu bir kere.fakat açıklamaları gerçektençok hoş.takdir ettim.evet sağ kanadımız artık istenen düzeyde.bakalım sakarya maçında hagi kimi tercih edecek?sağ kanat düzelince hasan da sol kanada geçer de şu ayhanda kurtulmuş oluruz benim fikrim.

chivu
14-02-05, 00:54
ribery sol da oynayabiliyomuş. Tahiminm hagi hasanı sağda ribery i solda dener...