PDA

Tüm Versiyonu Göster : NHL 2012 Sezonu

Ibrahim
06-01-12, 02:09
Salı günü Ankara' ya abime gittim günübirlik. Kendisinde full hd led tv + ESPN America HD vardı ve canlı yayınlanan bir maçı izledik beraber. Oldukça hoşuma gitti.

Bu spor nedir ne değildir bi dökülün bakalım Amerika muhabirleri :D

Hangi takımı ve oyuncuları takip edelim ?

Ve izlediğime göre gayet hızlı bir oyun... Sürekli bir aksiyon ve heyecan var gibi.

osmanhy
06-01-12, 02:13
Yahu ibo her ise karışıyorsun :)
Detroit Red Wing'liyiz ibo :)

Ibrahim
06-01-12, 02:17
Oha abi daha bunu yazalı 2 dakka olmadı Philadelphia-Flyers-vs-Chicago-Blackhawks maçında kavga çıktı. Adamlar birbirine uzak şekilde dururlarken başlama vuruşundan hemen önce '' Sen gelsene lan şöyle bir '' diyip eldiven ve kafa korumalıklarını çıkarıp yumruklaştılar. Bi Allah' ın kulu da karışmadı :D Birinin kaşı fena patladı.

Ne biçim spor lan bu :D

Osman karışırım ben beni hasta etme ahaha

osmanhy
06-01-12, 02:21
İbo kanadali çıktın :) aslında güzel ve hızlı bir spor ama playofflara kadar hiç bakmıyorum...Tayfun abi gibi kavga dövüşden anlayan birinden sormalısın :)

Ibrahim
06-01-12, 02:34
İbo kanadali çıktın :) aslında güzel ve hızlı bir spor ama playofflara kadar hiç bakmıyorum...Tayfun abi gibi kavga dövüşden anlayan birinden sormalısın :)

WWE Smackdown felan mı izliyo Tayfun Abi :D ?

Bana sponsor olacak birini bulursam Amerikaya gelip bizzat yerinde izlicem bu sporları :)

osmanhy
06-01-12, 02:36
Hahaha WWE cagefighting :)
İbo gel bu kıs...bahar ben ordayim çünkü :)

Ibrahim
06-01-12, 02:38
Hahaha WWE cagefighting :)
İbo gel bu kıs...bahar ben ordayim çünkü :)

Gelemem bu sene. Valide de bel fıtığı çıktı. Ameliyat olcak para lazım. Sahi bu meret için ne diyosun ?

osmanhy
06-01-12, 02:45
Ameliyat? Son care genelde, acil durumlar hariç genelde fazla bir katkısı olmuyormuş...
Bu arada gecmis olsun :(

Ibrahim
06-01-12, 02:55
Ameliyat? Son care genelde, acil durumlar hariç genelde fazla bir katkısı olmuyormuş...
Bu arada gecmis olsun :(

Sağol... Kendisine söylim bari... Peki genel çözüm nedir ?

Bu arada ufak ufak videolar dönüyor. Bi maçta maçın bitmesine 0,1 saniye kala galibiyet golü atılmış ve hakem kararıyla gol verilmiş. Bu da oyunun gayet adaletli olmasını sağlıyor :)

Bir de bizim lanet futbolumuza bak. Sonra da bana niye ilgileniyosun diyosun :)

osmanhy
06-01-12, 03:06
İbo duruma göre değişiyor ama sorusturabilirim....

İbo Youtube'da best Michigan hockey goal'a bir bak, tarihin en güzel golü olarak kabul ediliyor cunku gol hem çok güzel hemde takımı finale (ve ardından şampiyonluğa)taşıdı

Ibrahim
06-01-12, 03:11
Harbi güzel golmüş :)

Araştırırsan çok memnun olurum...