Tüm Versiyonu Göster : O Büyük Gün Film Oluyor (müthiş bir haber)
Tarihi zafer film yapıldı
Galatasaray’ın UEFA Kupası’na uzandığı 1999-2000 sezonunda perde arkasında kalanlar, 120 dakikalık bir film haline getirildi
10.02.2005
Perde arkasında yaşananlar
Finale giden son bir aylık dönemdeki olayların konu edildiği filmde, takımın daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan görüntüleri, antrenmanlar, soyunma odasında yaşananlar, maçların öncesi ve sonrası yer alıyor.
DVD şeklinde satılacak
Toplam 52 saatlik bir kamera kaydını, 120 dakikaya indiren yönetmen Umur Turagay ve ekibi, filmin ismini de 17 Mayıs olarak belirledi. İlk etapta sinemalarda gösterilmesi planlanan ancak daha sonra DVD şeklinde satılması kararı alınan film, UEFA Kupası Finali’nin oynandığı tarih olan 17 Mayıs’ta piyasaya sürülecek.
Müthiş bişey olur çok süper bir haber...Satış rekoru kırmazsa neyim...
Çok şükür çıktığı gün alacağım kesin olarak.
Maç çekimlerini yapan TV kameraları dışında fazladan bir görüntü olduğunu zannetmiyorum.. Tabi bütün maçların özet görüntüleri (hatta hertha maçından başlayarak), kopenhag ve İstanbul'da otobüsle yapılan kutlama görüntülerini koysalar yeter de artar bile..
Bir tek önemli olan kurguyu savsaklamadan yapsınlar, keza DVD'nin kutusu vs gibi detaylar da önemli.. Özenle yapıldığı sürece çok satacağından şüphem yok, zaten çok geç bile kalındı böyle birşey için.. Hergün izlesem sıkılmayacağım belki de tarihimizin en güzel golleri var orada..
spikerlerleri orjinal biraksinlarda ne ... yerlerse yesinler, aliriz elbet...
spikerlerleri orjinal biraksinlarda ne ... yerlerse yesinler, aliriz elbet...
Kesinlikle bu çok önemli...
Milenyum mucizesinde spiker resmen uyyodu deli etmişti beni.
Ray52Lewis
10-02-05, 14:32
Ayni anda Almanya´ya da piyasaya sürseler de, biz de alabilsek...
Bu sefer olur mu acaba...
Ayni anda Almanya´ya da piyasaya sürseler de, biz de alabilsek...
Bu sefer olur mu acaba...
EuroCard paketine de eklenebilir.. Tabi en güzeli perakendecilerde satılması ama o organizasyonu yapamıyoruz bir türlü..
Şükrü buradan kargo ile yollarım sana olur mu :)
Biraz gec olmadi mi? Bari biraz daha bekleselerdi de UEFA'yi kazanisimizin 100. yilinda cikarirlardi..
Bu ayın Galatasaray Dergisinde ilgili haberi okursanız, film konusunda cok umutlanabilirsiniz..(Sheva dergi al artık :) )
kesinlikle spiker çok önemli.
şimdi neuchatel maçını başka birinin sesiyle izlediğinizi düşünün.
ilker yasinin 5.golden sonra son sözleriymiş gbi bağırmasını duyamadıktan,empati kuramadıktan sonra neyleyim kaseti sidiyi ulan!
bence f.ford coppola'ya versinler montajı o yapsın bu arada.
valla
UmBeRtO GS
10-02-05, 21:49
o maçı levent özçelik anlatmamışmıydı?
ağlamak istiyorum diye...
Evet Uefa maçını o anlatmıştı..
bence müthiş ötesi bir haber.çok geç kalınmış yapılması gereken bir şeydi.evet spikerler gerçekten çok önemli.bütün o tılsımı bozabilir.ben orjinal haliyle alıp izlemek vede izlerken bir kez daha ağlamak istiyorum.
UmBeRtO GS
11-02-05, 00:37
Evet Uefa maçını o anlatmıştı..
neuchatel maçını da o sunmamışmıydı?
Deliormanlı
11-02-05, 15:02
Çook geç kalınmış bir teşebbüs olsa da yapılması güzel.Eloğlu kıytırık maçya Man.Utd.PAF takımını 3-0 yendi diye bunu bile hediyelik eşya falan la paraya tahvil ederken bizler koskoca UEFA ve Super Cup destanlarını öylesine geçtik...
neuchatel maçını ilker yasin sunmuştu.
Neuchatel maçını Levent Özçelik sunmuştu diye hatırlıyorum.
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler 5-0 5-0.
UmBeRtO GS
12-02-05, 05:53
evet levent özçelik sunmuştu...
ağlamak istiyorum sayın seyirciler diyen de oydu
http://www.bira.gen.tr/osman/gs-xamax.mp3[/url]
Ray52Lewis
13-02-05, 20:00
Şükrü buradan kargo ile yollarım sana olur mu :)
Ata,
yeni gördüm, mükemmel olur gercekten ya... :)
Bu haber süper arkadaşlar o anı yeniden yaşamış kadar etkilendim bu haberden.Sabırsızlıkla bekliyorum.
o macın bende video çekimi var sahaya cıkarken başlıyor koridorlarda yaniii maç sonunda İMPARATORUN basın toplantısına kadar devam ediyor 50 kere seyrettim bir 50 defa daha seyretsem bıkmam valla
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to