Tüm Versiyonu Göster : Aşk ve Aşıklar..
Bengü Cakmak
09-02-05, 21:27
Askda önemli olan nedir sizce? Siz bir insana neden ve nasil asik olursunuz? Yada söyle sorayim bir insan hayatinda kac kere asik olur?
Buyrun... bunu burada tartisalim...
bana askin resmini cizebilirmisiniz?..
Olmayan bir sey hakkinda nasil tartisilir ki :karisik:
UmBeRtO GS
10-02-05, 21:24
Aşksız hayat olmaz!
Aslan Suat
10-02-05, 21:25
Olmayan bir sey hakkinda nasil tartisilir ki :karisik:
olmayan birsey icin etrafinda cok gürrültü patirti olan bir kelime.
bence Ask yanlis ellerde cok büyük tehlike. dogru ellerde ise cok güzel bir duygu. onun yaninda Ask ciddiyet gerektiren birsey.
mühüm olan iki tarafli Ask olmalisidir. tek tarafli Asklar, tehlike barindirabilir, yada hüzün ile sona erer.
ciddiyet ise zirt pirt ben asigim diyenlere gerekir.
Asik olan bir insanla hicbir zaman oyunlar oynanmamali.
Ask insanlara karsi karsilikli olur cogu kez, yani insan insana asik olursa, asik oldugu kisiden ayni sekilde bir sinyal bekler.
ama bazi asklar karsiliksizdir, en iyi örnek burada Galatasaray askidir ;)
ask ugruna ne savaslar olmustur, ne kardesler birbirini vurmustur. Aski kimse kontrol edemez, ask seni kontrol eder.
biraz karisik yazdim, ama aklima geldigince yazdigimdan kaynaklaniyor :)
''ben aşkı biliyorum', yaşadım'' diyenlerin yüzde doksanı hayatlarının en büyük yanılgısı içindedirler.
ha ben şu yüzde onluk kısımdanım.yaşadım ve bir daha böyle yaşamayacağımı biliyorum.eğer tekrar kavuşmazsak(ayrı konu)
aşk adamı arif,irfan eder. bu yüzden yukardıda söylediklerim ispatlanmış olur kendimce.
eğer herkes aşkı yaşamış,bilmiş olsaydı ortam einstein,jim morrison kaynardı.
piyasa kaçamakları,basit birliktelikler ayrılıklar insanı böyle yapmaz.içer bi asprin gelir kendine.daha uzun sürenlerin derdi ilgidir.ilgi manyağıdır.şımarıktır,küfredilesidir.
Bengü Cakmak
10-02-05, 21:58
asik oldugunuzu nasil hissedersiniz? Yani 'evet oldum' mu der insan ne der o anda.. ?
basit bir heyecan(aşkımsı) ise genelde ''karnıma sancılar giriyoo'' denir o anda.
gerçek aşk ise kişiye göre değişir benim kulaklarım tıkanmıştı.boğum boğum duyuyordum herşeyi... hissettiğim, O insanın yaşamımı değiştireceğini , dipsiz kuyuya dalacağımı farketmemdi..korku-sevinç arası.
UmBeRtO GS
11-02-05, 00:33
onunla konuşmaya gidince ellerin ayakların titriyor, kalp atışların hızlanıyor
ondan başka birşey düşünemiyorsun...
her an onu düşünüyorsun...
asik oldugunuzu nasil hissedersiniz? Yani 'evet oldum' mu der insan ne der o anda.. ?
annemin "sen a$ık oldun" dedigi zaman ;D (semra&ata style) :D
aşık olunca bütcem sarsılıyor, pek bir faydasini göremedim simdiye kadar ...
onunla konuşmaya gidince ellerin ayakların titriyor, kalp atışların hızlanıyor
ondan başka birşey düşünemiyorsun...
her an onu düşünüyorsun...
katılıyorum ama birşey eklyeceğim her an onun yanında olmak istiosunuz
şahsen bana öle oldu...ve oluyor :) :asik:
bence gerçek aşk bir kere yaşanır
dierleri ise gelip geçici bir şeydir die düşünüorum
Cep telefonu faturası ikiye üçe katlanıp,dökümde hep aynı numaraya rastladığın zaman bil ki aşık olmuşsundur...:)
Yada sana yazmasın diye sürekli şirketten arayıp,sonrada müdüründen ne lan bu fatura lafını duyup fırça yersen bilki aşık olmuşundur :)
Bengü Cakmak
11-02-05, 15:08
:lol:
aşkı o güzelim duyguyu ilk defa böyle tarif edenleri gördüm :)
offffffffffffff offffffffffffffffffffffff
USAtaraftar
11-02-05, 22:05
Haydi sovalyeler, eller klavyelere. Herkesten bir siir bekliyorum
piki yrn yazarım ben bende şiir bollll :lol:
Sovereign'in tanıma katılmakla birlikte; şunu ekliyorum: Farklı bir hat alıp, 2 telefon tasımaya basladıgında asık olmussundur :)
Cep Partner alanlar ile "Light" diye dalga gecipte ertesi gun sende alirsan bilki asiksin.
Kuyudur.. Salaklarin kendi kazip ve dustugu.. :lol:
ne zaman nerde karşınıza çıkacağı hiç belli olmaz :kizlar:
onu görünce titremeye başlıyosan dilin tutuluyosa gözlerinde güneşi görüyor gidişini güneşin batışı gelişini ayın doğuşu zannediyorsan tamamdır Aşık olmuşsundur.....
Tabi ki Aşk bir kere yaşanan bir duygudur ikincisi üçüncüsü olamaz...
Bengü Cakmak
18-03-05, 13:30
Kuyudur.. Salaklarin kendi kazip ve dustugu.. :lol:
ne yani? salak oldugunumu söylemek istiyorsun :lol:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to