PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yeni Milli Takım hocamız Abdullah Avcı

Ali
17-11-11, 12:45
Yeni Milli Takim hocamis büyük ihtimal Abdullah Avci olacak deniliyor. Arif Erdem IBB Teknik Direktörü kalacak ve Abdullah Avci'nin ekibinde Okan Burak kalacak diye haberler dolasiyor ortalikda. Bakalim kaleci antrenörü kim olacak. Bence Abdullah Avci iyi bir secim, umarim milli takimda dandik isimlerin sonu gelmis olur, hakedene gitsin forma. Her ne kadar Fenerliler Avci icin "Galatasarayli" felan deseler bence Avci en "objektiv" secim olmus olur, cünkü sadece bir yil Galatasaray Alt Yapisinda calismislikla Galatasarayli olunmuyordur. Bence Avci Galatasarayli felan degil, herkeze esit mesafede olacakdir.

Oguz Cetin mümkün oldugunca TFF'den uzak dursun.

Giga
17-11-11, 13:36
Milli takım hocası kulüp takımı da çalıştırabilmeli, paslanıyorlar yılda 7-8 maçla.

Patriot
17-11-11, 15:08
yilmaz vural daha uygun olurdu.

westham
17-11-11, 15:22
yilmaz vural daha uygun olurdu.

adam şimdiden ağlamaya başlamış bile...

"Bu işe ben layıktım, niye Abdullah Avcı?"
Teknik Direktör Yılmaz VURAL

GÜLİN YILDIRIMKAYA
gulinyildirimkaya@haberturk.com

A Milli Futbol Takımı yeniden Türk teknik adama emanet... Guus Hiddink’in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Türkiye Futbol Federasyonu, 5 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u çalıştıran Abdullah Avcı ile prensip anlaşmasına vardı. 4.5 yıllık sözleşmeye imza atacak olan genç teknik adam ekibini kendisi belirleyecek.

Hiddink’in gönderilmesinin herkesi memnun ettiği kesin ancak Abdullah Avcı kararı için aynı şey geçerli değil gibi... Avcı’nın çok başarılı olacağına inananlar kadar, bu görev için fazla genç bulanlar da var...

* Milli Takım Abdullah Avcı ile talihini döndürebilir mi?
* Karar acele mi, Avcı doğru isim mi?

Futbol camiasının otoritelerine bu soruları yönelttik, işte birbirinden farklı yanıtlar...

"Bu işe ben layıktım, niye Abdullah Avcı?"
Teknik Direktör Yılmaz VURAL
Biz Türk antrenörün yanındayız, şimdi de bir Türk antrenör seçildi, ne demeli... Benim içimden kırıldığım bir nokta var: Biz bu işe 26 senemizi verdik, gönül isterdi ki alternatif olabilecek isimler masaya yatırılsaydı ve en azından bu isimlerle bir görüşme yapılsaydı, herkesin fikri, projesi dinlenip ona göre tavır alınsaydı. Biri Abdullah Avcı dedi ve Abdullah Avcı teknik direktör oldu. Bu ne demek? Niye o? Niye Abdullah Avcı? Bu, bu işten beklentisi olan arkadaşlarımız adına bir haksızlıktır diye düşünüyorum. Abdullah Avcı tabii ki bizim canımız, ciğerimiz, arkadaşımız; başarılı olursa tabii ki memnun olacağız ama kendini bu işe adamış biri olarak ben içimden burkuldum. Bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum, ben Türk futboluna 26 senemi verdim. Eğitim bizde, yabancı dil bizde, Avrupa kültürü bizde, altyapı bizde, deneyim bizde, bu işe kendimizi layık görüyoruz ama adımız bile anılmıyor. Adımızın anılmadığı yerde bundan sonra bizden Türk futbolu için bir şeyler bekleyecekler, bu adil bir karar değil.

Kimse adına adil değil, Abdullah Avcı adına da adil bir karar değil. Hayırlısı olsun, söyleyecek bir şey yok çünkü bu işte ısrarcı olmak bazı şeyleri sıkıntıya sokar. Ben şahsen kendi adıma üzüldüm. En azından bizlerin de fikri sorulabilirdi, “Hayır ben bu ismi seçiyorum, sen kimsin?” mantığı doğru bir mantık değil. Çünkü hepimiz bu işin içindeyiz, biz bu futbola çok emek verdik. Buruk bir sevinç yaşıyorum desem yeridir.

‘Milli takım Avcı için çok büyük dezavantaj, zamanlama yanlış’
Spor Yorumcusu Mehmet DEMİRKOL
Bu karara kırılanlar gücenenler olabilir ama böyle anlarda herkesi tatmin etmek mümkün olmaz zaten. Benim iki adayımdan biriydi Abdullah Avcı, diğeri de Şenol Güneş’ti. Ancak ben Abdullah Avcı için doğru bir zamanlama olduğunu düşünmüyorum. Şöyle bir avantajı var: Kullanacağı takım, 17 Yaş Altı Milli Takım’dan beri beraber olduğu oyunculardan oluşuyor, bu büyük avantaj. Ama üzerinde hiçbir baskı olmayan, toplam 500 taraftarı olan bir kulüpten 80 milyon taraftarı olan bir takıma geçmek kolay olmayacak. Bu çok zor bir dönem. Birincisi bu. İkincisi ise bence Avcı için her hafta çalıştırabileceği bir takımla olması, her hafta çalışması daha iyiydi. Çünkü çok genç ve ilerlemesi lazım. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor ve milli takımı birlikte götürseydi ben daha olumlu bakardım ama böyle bir karar vermek de kolay değil. Federasyonu niye böyle bir karar vermediler diye eleştiremeyiz. Ama bu karar, zamanlaması nedeniyle çok büyük dezavantaj Abdullah Avcı için.

‘Bugüne kadar yorum yapmadım, yapmayacağım’
Galatasaray Spor Kulübü ve Eski Milli Takım Teknik Direktörü Fatih TERİM
Ben teknik direktör kararı ile ilgili bugüne kadar hiçbir yorum yapmadım, sorulara cevap vermedim. “Aklımda şu isim vardı, iyi olur, kötü olur vb.” gibi şeyler söylemek istemedim, bunun sebebi de yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek. Böyle de kalırsa çok sevineceğim, yorum yapıp yanlış anlaşılmak istemiyorum.

‘Bu karara hiçbir şey söylemem, sadece öyle bakıyorum...’
Eski Milli Takım Teknik Direktörü, Yorumcu Mustafa DENİZLİ
Abdullah Avcı ismi netleşti artık. Bu konuda ne söyleyebilirim, hiçbir şey söylemem sadece öyle bakıyorum. İçime sinmedi diye bir şey de yok ama bu konuyla ilgili söyleyebileceğim pek fazla bir şey de yok. Gidişatı bekleyip göreceğiz.

"Avcı genç ve başarılı, şans verilmesi doğru"
HABERTURK Gazetesi Spor Yazarı Sergen YALÇIN
Türk teknik direktörle çalışılması gayet olumlu bir karar, çünkü Türk milli takımına yabancı teknik direktör biraz zor, her anlamda zor. Türk futbolcusunun kalbini bilmiyor, bu yüzden faydalı olması güç. Ben Hiddink’in derhal gönderilmesi gerektiğini söylüyordum, bu Hiddink kötü bir teknik direktör olduğu için değil, bu anlama gelmemeli. Ama takım ile bir kan uyuşmazlığı vardı, yaşlanmıştı ve artık emeklilik dönemi gelmişti, burada çok faydalı olacağını düşünmüyordum. Ki bu net bir şekilde ortaya çıktı. Abdullah Avcı, yeni jenerasyondan gelen, genç, başarılı bir teknik direktör.

Ben şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum, inşallah bulduğu bu şansı da çok iyi şekilde kullanır ve Hiddink’in yaptığı hataları yapmaz. Kendi bildikleri doğrultusunda, takıma faydalı olacak kişilerle, oyuncularla çalışmalı. Son oynadığımız maçta çok iyi bir kadroyla çıkmamış olmamıza rağmen iyi mücadele edildi. Bunda Hırvat takımının düşük motivasyonunun da etkisi vardı elbette, ilk maçın rehavetinden gelen. Abdullah Avcı’nın, isimlere değil, gerçekten mücadele edecek, yüreğini koyacak oyunculara ihtiyacı var. İsimlere dikkat etmemeli ve performansa bakmalı, takımını böyle oluşturmalı. Yolu açık olsun.

‘Avcı iyi, Ertuğrul Sağlam da olabilirdi...’
HABERTURK Gazetesi Spor Müdürü Halil ÖZER
Yapılabilecek iki seçim vardı: Biri Abdullah Avcı, diğeri Ertuğrul Sağlam. Her ikisi de yerinde tercihlerdi, ama muhtemelen bu işi Avcı götürecek, böyle gözüküyor. Her şekilde milli takıma yeni bir kan lazım ve bu yeni kan ancak Türk bir hoca ile gerçekleşebilir. Takımın başına bir yabancı geldiğinde neler olduğunu gördük ve deneyimlerini acı bir şekilde yaşadık. Abdullah Avcı, teknik kapasitesi ve kişiliğiyle çok olumlu ve herkesin saygı göstereceği bir isim. Belki tecrübe olarak zayıf ama bu konuya çok takılmamamız lazım. Çünkü şu anda takım içinde problem gibi gözüken ama hepsi ayrı bir yetenek olan Volkan, Emre, Arda, Gökhan, Sabri gibi futbolcuları da toparlayacak, yeni isimleri takıma dahil edecek, takımı bütünleştirecek bir isimdir Abdullah Avcı.

Genel prensibi insanları kaybetmek değil, yeniden kazanmaktır. Doğru olan da budur. Ayrıca takım içinde ona karşı gösterilecek olan saygı ve sevgi kesinlikle Hiddink'e gösterilenden daha yüksek olacaktır. Bu da takım olma adına çok önemli bir olaydır. Ancak yeter ki biz Avcı'nın huzur içinde çalışması için her ortamı hazırlayalım, futboldaki huzursuzluğu seven yapımızı en azından ona yansıtmayalım. Çünkü bundan daha fazla dibe vuramaz.

‘Abdullah Avcı bu işi başarır ama iyi bir sistem lazım’
Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet ARSLAN
Ben bu noktada isimlerin çok önemli olduğu kanaatinde değilim. Abdullah Avcı için de düşüncem son derece olumlu. Abdullah Avcı için Almanya’nın hayata geçirdiği teknik direktör Löw benzetmesi yapabilirim. Ama bunun için bunu tamamlayacak birtakım aktörler de var, eğer onları hayata geçiremezsek Hiddink’te yaşadığımız hayal kırıklığını tekrara aynen yaşarız. O aktörler nedir:

1- Kesinlikle Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Türkiye’de futbolun tek elden futbolcu yetiştirme sistemini baştan başa yeniden organize etmesi gerekiyor. Eğer bu organizasyonu gerçekleştirirsek olumlu bir adım olur.

2- Kulüpler yasasının çıkarılması gerekiyor ki, kulüpler artık şeffaf ve daha doğru düzgün futbol ekonomisine yakışır bir şekilde yönetilebilsin. Bu iki adımı atmadan Türk Milli Takımı’nın başına hangi teknik direktörü getirirseniz getirin sonuç aynı olacaktır. “Ne olursa olsun teknik adam Türk olsun’’ ya da “yabancı teknik direktör daha iyi’’ gibi söylemler bana sadece teferruat gibi geliyor.

“Türk olsun milli takımı motive etsin’’ iyi de yabancı hocalar Türk kulüpleri çalıştırırken motive edemiyorlar mı? Eğer futbol bir savaşsa motivasyon savaşın sadece çok küçük bir anıdır, aslolan stratejidir. Ve bence Abdullah Avcı milli takımın teknik direktörlüğünü başarabilecek bir hocadır ama Abdullah Hoca tek başına yel değirmenleriyle savaşamaz. Onun için az önce bahsetttiğim iki maddelik etkenlerin devreye girmesi gerekir. Ekipten daha öte bu bir sistem işi. Almanya’da 2000’li yılların başında bir entegrasyon dönemi açıldı, bu entegrasyon döneminde artık Türk futbolcuların, Polonyalı futbolcuların da milli takım forması giyebilmelerinin önü açıldı. Yepyeni bir program devreye sokuldu. Tüm ülkede tek bir program halinde futbolcu yetiştirme sistemi ele alındı. Bizim de yapmamız gereken bu, bir bunu yapacağız bir de kulüpler yasasını çıkarıp kulüpleri şeffaf hale getireceğiz. Bunları yaparsak gerisi kolaylıkla gelir. Abdullah Avcı’ya bu iki şansı vermek zorundayız. Eğer bu şansları vermezsek iki sene sonra Abdullah Avcı gider bir başka isim yeniden gelir.

osmanhy
17-11-11, 16:05
Abdullah Avcı olsun....başarılı olursa, 4-5 sene sonra bizim basımıza gecer

fermion
17-11-11, 16:12
vural o kadar cok konusuyo ki...kimse ciddiye almiyo...

Ali
17-11-11, 16:44
Yabanci bir td getirseler Vural hakli olabilir, ama Avci bence dogru karar.

cozker
17-11-11, 16:44
Galatasaray'dan sezon ortası teklif aldığında "ben takımımı yarı yolda bırakacak adam değilim" demişti.. Çoğu kişi eleştirirken bende "ilkeli birine benziyor" diyerekten saygı duymuştum o zamanki kararına.. Demek ki Galatasaray'ı reddetmesinin ilkeyle milkeyle falan alakası yokmuş o dönem! Aksi halde takımını belkide play-off'lara sokup zirveye oynatabileceği şu dönemde yalnız bırakmayı düşünmezdi.. En azından hem milli takım hem ibb'yi aynı anda çalıştırmak istediğini söyleyebilirdi..
Bence ibb'den sonra 3 büyüklerden birinin başına geçerek orada kendini ispatlamayı hedeflemeliydi.. Baskı altında neler yapabileceğini bilmiyoruz? Sıfır baskının olduğu bir ortamdan, olabilecek en yoğun baskının altına girecek.. Hayırlısı..

Ali
17-11-11, 17:37
Resmilesmis.

A Milli Takımın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oldu 17.11.2011
A Milli Takımın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım teknik direktörü olarak Abdullah Avcı ile anlaştı.

TFF Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine Abdullah Avcı'nın getirilmesi konusunda görüş birliğine vardı. Abdullah Avcı ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak sözleşme imzalandı.

Abdullah Avcı, en üst teknik adamlık lisansı olan Pro-Lisansa sahip.

Başkan Aydınlar: "Yeni dönem başlıyor"

Abdullah Avcı'nın imza töreninde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 9 Eylül'de açıkladığımız yeniden yapılandırma doğrultusunda adımlar atıyoruz. Ekim ayında Genç Milli Takımları, A Milli Takıma bağlamıştık. Bugün de Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik Direktörü olduğunu sizlerle paylaşıyoruz" dedi.

Abdullah Avcı'nın kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu ve dünya dördüncülüğü bulunduğunu belirten Başkan Aydınlar, "Abdullah Hoca bu görevi hak etti. Kendisi bu görevi aldı. Çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Süreçteki yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne de teşekkür ediyorum. Son olarak Guus Hiddink'e de sözleşme feshinde gösterdiği işbirliğinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'nün çok onurlu ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirten Abdullah Avcı, "Böyle bir göreve layık görülmekten çok mutluyum. Önemli atılımlar gerçekleştireceğiz. Bunları da kamuoyu ile paylaşacağız. Başkan Mehmet Ali Aydınlar, Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim." dedi.

Abdullah Avcı ayrıca son 5.5 senesini geçirdiği Büyükşehir Belediyespor camiasına da katkılarından dolayı teşekkür etti.

tff.org

westham
17-11-11, 18:46
TFF Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine Abdullah Avcı'nın getirilmesi konusunda görüş birliğine vardı. Abdullah Avcı ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak sözleşme imzalandı.

Abdullah Avcı, en üst teknik adamlık lisansı olan Pro-Lisansa sahip.

A Milli Takımın Teknik Direktörlüğünü Abdullah Avcı yardımcılığını ise Okan Buruk yapacak. Haluk Güngör kaleci antrenörü olacak. İbrahim Kemal Menderes ise A Milli Takım analisti olacak.

Simao
17-11-11, 18:50
Hayirli olsun. Bu mevkiyi fazlasiyla hak etti.

Umarim degisim sözde kalmaz ve uygulanmaya baslar.

Emre Belözoglu iti mesela kadroya alinmayarak baslanabilir bu temizlige.

Yine eski beyzadeleri cagirirsa, görevi baslamadan bitmis olur.

tilmaz
17-11-11, 19:00
ben başarılı olacağına çok içten inanıyorum. fakat galatasaraya yenilmiyor diye milyon tane haber yapan basın avcı'yı yer bitirir. galatasaraylı adamı barındırmazlar kolay kolay...

Lukunku
17-11-11, 23:07
kulupculuk olayi olmazsa basarili olabilir. ki hic sanmiyorum, bir kac basarisiz sonucta bu adam galatasaraylilari topluyor, diger takimlari sabote ediyor diye bir kac haber cikar. sonra rakip takim forumlarinda milli takim yenilsin diye totem basliklari acilir. falan filan, olur yani bunlar, ki daha once de oldu. abdullah avcidan degil de ulkeden umutsuzum. ulke insanindan, her seyinden...

F@biooO
17-11-11, 23:59
O donemle kiyaslamak haksizlik olur.
G.Saray'in kendisini tuvalet kagidi gibi 1 ay sonra atacagini bildigi icin gelmemekte hakliydi; IBB'nin kume dusmeme mucadelesinin yanısıra...
Simdi ise ligin daha çok başları; kütüğü koysan bu IBB ilk 8 mucadelesi vermeli zaten.

0-0-10 taktikli şaklabanlarin yerine A.Avci'yi 'deneme'miz daha iyi oldu.

Pesimist
18-11-11, 00:12
vural o kadar cok konusuyo ki...kimse ciddiye almiyo...

aynen öyle kardeşim.

Abdullah hoca hayırlı olur umarım. 5 sene verebileceğimizi hiç zannetmiyorum ama...

fermion
18-11-11, 08:54
Abdullah hoca hayırlı olur umarım

...hep bizi calistirmasini istedigim bir adamdir...ancak bi arkadasin dedigi gibi, gecen senelerde biz teklif goturmusuz, takimimi sezon ortasinda yanliz birakmam diye reddetmisti...simdi baliklama cumburlop atlamasi ile, o sozlerini yedigini goruyoruz...bu biraz mide bulandirici oldu....aylik 150 bin alacakmis...hiddinke 8 milyon euro kendi cocugumuza aylik 150 bin...oda bi denisik olmus...

westham
18-11-11, 12:26
milli görev reddedilemez arkadaşlar. kulüp takımı başka ay yıldız başka...

o sozlerini yedigini goruyoruz...bu biraz mide bulandirici oldu

zamanında imparator da bir daha türkiyede hocalık yapmam demişti. gelmesinden dolayı midemiz bulandı mı? :) futbolda dün yoktur bugün vardır sevgili kardeşim. bunu hiç unutma.

Ali
18-11-11, 13:28
Milli görev bu, bence o yüzden atlamisdir, ben bunda bir yanlis hareket görmiyorum, ha zamaninda IBB icin Galatasaray'i tercih etmesi lazimdi, ama Milli Takim olunca IBB'ye hemen birakip gitmesi normaldir.

Aylik 150.000 Dolar = yilik 1.800.000 Dolar. Halen güzel bir para, ama Hiddink ve ülkemize gelen bircok yabanci hocainin aldigi paranin yaninda cok düsük bir rakam. Ben yinede uygun buluyorum bu parayi, zaten basari gelsin, o zaman zam yapilacakdir/yapilmalidir.

@adminler

basliga ismini ekleseniz güzer olur :)

bellrock
18-11-11, 16:12
emre belöz'le arda krallığını ilan eder.

Simao
18-11-11, 23:59
Aylik 150.000 Dolar = yilik 1.800.000 Dolar. Halen güzel bir para, ama Hiddink ve ülkemize gelen bircok yabanci hocainin aldigi paranin yaninda cok düsük bir rakam. Ben yinede uygun buluyorum bu parayi, zaten basari gelsin, o zaman zam yapilacakdir/yapilmalidir.

1,8 milyon dolar cok düsük olmus.

Milli takim antrenörü calistirdigi oyunculardan fazla kazanmali bence.

Türkiye´de cogu sey paradan gecer. Kendisinden az para kazaniyor diye, teknik direktörü takmayacak adamlar da mevcut bizim ülkede (bkz. Emre, Arda).

Cem Bom
21-11-11, 19:46
Her milli takım teknik direktörü için olduğu gibi, onun da başarısı Galatasaray'ın başarısına bağlı.

Ne zaman Galatasaray yükselir, milli takım da yükselir.

Ali
25-11-11, 16:02
Galatasarayli oldugunu söylemis, medya artik göndermek icin rahat durmaz.

Pesimist
28-11-11, 13:57
http://www.internetspor.com/spor/spor-medyasi/avcinin-o-goruntulerine-tepki-yagiyor-103454.html

mission completed... başladık medya maymunluğuna

Namelessonegs
28-11-11, 14:59
off cok kotu ya :)

vurgun1905
28-11-11, 15:11
Kime efendi desek,sakin,kendi halinde,işine bakıyor desek en ufak fırsatta suyunu çıkartıyor.Beyaz showlar,ayse armanlar falan.. boş işler bunlar hocam sen işine baksana.hay allahım..

westham
29-11-11, 17:28
ne var bunda abartacak :)

fermion
30-11-11, 08:53
ne var bunda abartacak

...yani...makas almis...yanliz ablamizda ne sasirmis oyle...agiza bakk...

Ali
30-11-11, 13:58
bende fazla görmiyorum bunu, hayir basarisiz olacak olursa o zaman elestiri olacakdir, ama simdilik birazcik "simarma" sirasi onda. Abdullah Avci diger Teknik Direktörler gibi degil, gecmisi ile ilgili fazla bilgi yok, Fatih Hocadir, Mustafa Denizli felan bunlar hem Futbolcu hemde TD olarak göz önünde bulunan kisilerdi. Normal olarak medya Avci'ya yogunlasacak.

Mesela bende BJK'de oynadigini bilmiyordum. Sanirsam böyle birsey varmis, adam BJK 'de oynamis?

nicelife1905
01-12-11, 23:17
herkeste bir merakti abdullah avci. taze gelin deyimini kullanacagim kendisi icin. kaynanaya kayinbabaya kayinlara alisma donemini atlatabilirse belki biseyler olur. ama bir iki kotu sonucta tefe koyup calarlar gibime geliyor.

Ali
19-12-11, 17:18
Emre Asik'da kendine yer bulmus

İşte TFF tarafından ocak ayının ilk haftasında kamuoyuna duyurulacak olan milli takımlar teknik heyeti:

A MİLLİ TAKIM
T.Direktör : Abdullah Avcı
Antrenör : Okan Buruk, Tayfun Korkut
Kaleci Antrenörü : Haluk Güngör
Analiz ve performans Antrenörü : İbrahim Menderes

A2 MİLLİ TAKIM
T.Direktör : Gökhan Keskin
Antrenör : Zeki Önatlı
K.Antrenörü : Nurettin Yıldız

ÜMİT MİLLİ TAKIM
T.Direktör : Tolunay Kafkas
Antrenör : Gökhan Geylani
K.Antrenörü : Nihat Yüksel

U18 - U19 MİLLİ TAKIM
T.Direktör : Feyyaz Uçar
Antrenör : Emre Aşık
K.Antrenörü : Altay Dağdelen

U16 - U17 MİLLİ TAKIM
T.Direktör : Hakan Tecimer
Antrenör : Tamer Sivrikaya

U15 - U14 MİLLİ TAKIM
T.Direktör : Mehmet Hacıoğlu
Antrenör : Bekir Gür

GENÇ MİLLİ TAKIMLAR İZLEME KOMİTESİ
Turan Mesçi, Güngör Şahinkaya

DIŞ İLİŞKİLER İZLEME KOMİTESİ
Erdal Keser, İlyas Tüfekçi

Giga
24-02-12, 15:58
Slovakya maçı aday kadrosu.

1- cenk gönen - beşiktaş a.ş.
2- sinan bolat - standard liege
3- tolga zengin - trabzonspor a.ş.
4- eren güngör - kayserispor
5- gökhan gönül - fenerbahçe a.ş.
6- hasan ali kaldirim - kayserispor
7- ismail köybaşi - beşiktaş a.ş
8- ömer toprak - bayer 04 leverkusen
9- serdar aziz - bursaspor
10- semih kaya - galatasaray a.ş.
11- serdar kesimal - fenerbahçe a.ş.
12- alper potuk - eskişehirspor
13- arda turan - club atletico de madrid
14- caner erkin - fenerbahçe a.ş.
15- mehmet ekici - sv werder bremen
16- mehmet topal - valencia c.f.
17- necip uysal - beşiktaş a.ş.
18- nuri şahin - real madrid cf
19- olcan adin - trabzonspor a.ş.
20- olcay şahan - fc kaiserslautern
21- selçuk inan - galatasaray a.ş.
22- soner aydoğdu - gençlerbirliği
23- tunay torun - hertha bsc berlin
24- umut bulut toulouse fc
25- mevlüt erdinç - stade rennais fc
26- mustafa pektemek - beşiktaş a.ş.
27- burak yilmaz - trabzonspor a.ş.

Ali
24-02-12, 16:28
Kadro bence kötü sayilmaz, adam kendi takimini kurmaya calisiyor. Umarim sonradan yine "eskilere" dönmez. Ama Hamit gibi adami ileride bu takimda yine görmek isterim. Aslinda Gökhan Gönül ve Caner Erkin milli takim performanslari ile milli takimi hak etmiyorlar, ama ülkede sag bek kisintisi var iste.

YODA
24-02-12, 16:36
gorili kesmiş:)

Pesimist
24-02-12, 17:25
iskeletin başlangıcı buysa işi baya zor olacak hocanın. umarım başarılı olur.
baya bi önce bizim için zikrettiğim olcayı çağırmış sol kanata ilaç olabilir.

ama en güzeli de, volkan ve emresiz bir milli takım. çok şükür...

Ali
24-02-12, 21:23
ama en güzeli de, volkan ve emresiz bir milli takım. çok şükür...

bence bu iki isimi ve belki cagrilmayan diger isimleri daha sonralari bir daha görebiliriz. Kesik mesik diye birsey yokdur bence.

westham
26-02-12, 18:37
engin baytar'ı almayan adamın kuracağı kadroya da, kazanacağı maça da...... !

osvaldo
27-02-12, 08:33
Emre'yi Engin'i falan alamasını anlarım da Volkan'ı almamasını anlamam. Öküz mokuz ama dünya çapında kalecidir.

westham
29-02-12, 10:36
Ardayı kaptan yapacak diyorlar. Kaptan olmak Selçuk'un hakkıdır. Arda'nın kaptan olması milli takımı izlememe nedenidir.

ÖNDER RB
29-02-12, 15:06
volkan emre ve sabrinin alınmamasına çok mutlu oldum

ama engin ve özellikle baltanın olmaması saçmalık olmuş. yeterliliğini sabaha kadar tartışsak da hakan balta türkiyede rakipsiz uzak ara en iyi sol bek. en yakın rakibiyle arasında uçurum var.

hamit ve töre sakat mı bu arada?

terimin 4-1-4-1 i ile bence eldekilerden en iyi kadro

sinan
gökhan-ömer-semih-hasan ali
topal
arda-selçuk-nuri-olcan
burak

4-3-3 olursa

sinan
gökhan-ömer-semih-hasan ali
topal-selçuk-nuri
burak-pektemek-arda

ÖNDER RB
29-02-12, 19:25
yok artık

selcuksuz, buraksiz ilk 11 çıkartmış

JackDaniels
29-02-12, 20:38
Burak sakat...

ÖNDER RB
29-02-12, 21:39
burak cezalıydı abi onun için oynamadı, nitekim şimdi giriyor oyuna

bu arada arda bitmiş okeyi yok, boşa dönüyor.

Namelessonegs
29-02-12, 21:55
bu arada arda bitmiş okeyi yok, boşa dönüyor.

Atl.Madrid taraftarı negatif etkiliyor bu cocugun oyun paritesini :)..Kuyrukluyıldızı kaptan yapmasını yadırgadım ama..Selcuk hem yasca buyuk ,hem de daha olgun..Ayrıca,fermion'un dedigi gibi ne kaptanlık yapabilmis de, Turk milli takımına kaptanlık yapacak..

Giga
29-02-12, 23:08
Maçı kim verdi?

Namelessonegs
01-03-12, 00:10
A haber mi ne,oyle bi kanal var ya,onlar verdi :)

westham
01-03-12, 01:07
Ardayı kaptan yapacak diyorlar. Kaptan olmak Selçuk'un hakkıdır. Arda'nın kaptan olması milli takımı izlememe nedenidir.

izlemedim vallahi. skordan bile haberim yok... bakayım napmışlar.

Pesimist
01-03-12, 09:20
bu sonuç nıormal maç için. hocam keşke normal iskeletim bu sizi de adapte edicem gibisinden bi takım çıkartsaydı. dünkü maçtan çokta bişey anladığını düşünmüyorum.

Pesimist
01-03-12, 09:56
ha bu arada maçtan anektod. sıtok attığı golden sonra dünya kupaı finalinde gol atmış derecede sevindi ve oyundan çıkarken yüzündeki yavşak gülüş iğrençti.

ayrıca abdullah avcı röportaj verirken oyuncular için çocuklar kelimesini kullanmış babacan bir uslupla. ben hiç sevmem bu tarz konuşmaları "çocuklar" ne der bilmem.

karacaf
01-03-12, 10:10
Takımı beğendim ben..Kötü oynadık ama beğendim..Ömer çok parlak bir adam..Holoskoyu da ne harcıyor şu beşiktaş yahu.Çok beğeniyorum bu herifi..

Sovereign
03-03-12, 20:51
Zaman tanımak lazım..

Lakin hakikaten iskelet bu ise hiç bir mok olmaz bu takımdan. Şu maçta oynayan adamların büyük kısmı o çapta değiller bence.

InSoMNiAsTaN
03-03-12, 21:44
hocanın çapını da görücez bakalım. seyirci baskısız ortamda, ideal oda sıcaklığında neler yapabildiğini gördük. bir de gerçek dünyada görelim.

fermion
04-03-12, 10:20
hocanın çapını da görücez bakalım. seyirci baskısız ortamda, ideal oda sıcaklığında neler yapabildiğini gördük. bir de gerçek dünyada görelim.

..ahahahah...ideal oda sicakligi... :)

westham
29-03-12, 21:39
Abdullah Avcı da bahtsız bedevi :) gs ister hayatının fırsatını teper gelmez. Milli Takım hocası olur ceza kapıda bekler. Sittin sene kendine gelemez artık.