PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hıncal Uluç, Anlaşılan Sen Kompleks Görmemişsin!

Deliormanlı
09-02-05, 13:46
Pazartesi akşamı NTV de 90 dk da medyamızın medar-ı iftiharı, mümtaz şahsiyet ve büyük Galatasaraylı Hınç-al Uluç yine de döktürdü. Bazen çok doğru laflar eden ve hepimize “helal olsun” dedirten Hıncal Uluç ne yazık ki bazen Galatasaray’a ve GS camiasına resmen hakaret ediyor.Hıncal Uluç’un duygu ve düşünce amplitüdünü +pick –pick arasında gidip gelmesini anlamamız mümkün olamıyor ne yazık ki!Efendim mesele GS taraftarın ettiği küfürler ve Galatasaraylıların fener kompleksiymiş.Evvela şunu söyleyelim kesinlikle küfürü kabullenen ve hoşgören biri değilim.Ne olursa olsun küfür olmamalı. Ne yazık ki son yıllar içimizde zaten var olan küfür etme hastalığı adeta bir kitlesel delirrium’a dönüştü ve stadlarda kitle halinde en iğrenç küfürler ediliyor.Dikkat buyurduysanız “stadlarda” dedim,bu Super lig maçlarında da böyle 3.cü lig maçlarında da, amatör maçlarda böyle.Ama Sayın Hınç-al Uluç bunu anlamamış olacak ki olayı sadece GS taraftarı ve ASY ye indirgedi.Ve maalesef Sayın Uluç ilk defa GS seyircisini küfür etmek ve “fener kompleksi” ile itham etmiyor. Ve maalesef galiba Sayın Uluç,o gözde gazeteci ve futbol,basketbol, voleybol,atletizm, güreş,halter,ritmik jimnastik,su sporları,dağcılık,buz hokeyi ile daha bilumum sporlar uzmanı,mankenler,sinema ve güzellik yarışmaları, gurme,edebiyat,tiyatro,trafik,şehircilik ve yine bilumum dalarda uzman olan Hıncal Uluç anlaşılan fenerlilerin Galatasaray Kompleksinden bihaber. Öyle bir kompleks ki ondan habersiz olması mümkün değil,ama haberi yoksa biz naçizane olarak fenerlilerden var olan o emsalsiz Galatasaray komleksinden örnekler veririz,ki bunlar sadece son zamanlara ait olanlar. Buyursunlar:

-fenerlilerin GS kompleksi o boyutta ki sarı ve kırmızı renklerin bir araya gelmesine dahi tahammülleri yok.Hatta tekine bile.Bu nedenle olsa gerek febe başkanı A.Yıldırım imzayı dahi kırmızı kalemle atmıyor?!?!?!
-Fenerin büyük transferi Nicolas Anelka şaşalı bir şekilde transfer edilirken ve medya önünde sözleşme imzalarken,yaptığı kısa konuşmada Anelka o ana kadar Türk futbolu ile ilgili sadece GALATASARAY’ın adını duyduğunu söyledi.Bunu Anelka söyledi söylemesine ama tercüme eden Muhterem burasını es geçti ve tercüme etmedi.Bu sizce kompleks değilmidir Sayın Uluç.
-Mutlaka önemli galibiyettir ama tarihlerinde en büyük başarı olarak 6-0 G.Saray galibiyetini görmeleri de bir parça kompleks göstergesi değil mi Sayın Uluç?
-Fenerin herhangi bir puan kaybında fenerliler hemen toplu ağlama-sızlama moduna geçip suçlamalarda bulunurken, iş sonunda bununla ilgisi olmayan Galatasaray’a varıyor ve demek istenilen şu ki bütün “musibetlerin” musebbibi G.Saray. Bugünler Samandra karla kaplı onu nasıl GS mal etmediler onu anlamış değilim. Bunlar sizin tarifinizdeki kompleks kavramına girmiyor mu acaba Sayın Uluç????
-Her defasında Kadıköy stadında sahaya yabancı maddelerin atılmasını “aramıza sızan G.Saraylılarca yapılmıştır” denmesi sizce kompleks ve daha ötesi küstahlık ve topluma hakaret değil midir Sayın Uluç?

-Peki Kadıköy stadında her maç ta,hatta Sabiha Gökçen Havaalanında takım karşılarken dahi Galatasaray’a edilen küfürler var olan Kompleksin de göstergesi değil mi, Sayın Uluç?

Bu örnekleri daha da çoğaltabiliriz Sayın Uluç,fenerlilerin Galatasaray kompleksi öylesine geniş ki. Ama sanırım ki sizin de yaptığınız yine alışılmış "one man show" ve gündenm yaratma,gündemde olmaktır. Ama Sayın Uluç bu şekilde koskoca bir camiaya,bu ülkenin en güzide Spor Kulübüne hakaret etmeye devam ederse,..alır cevabını. Ve bu yazıyı ister okusun ,ister okumasın e-mailine göndermekle ilk cevabını alır!

NOT: Bazı sitelerde dolaşan haberlera Sayın Hıncal Uluç'un 21 yaşında bir kızla ilişkisinden bahsediliyor.Sayın Uluç'un kişisel yaşamı ve gönül ilişkileri (başka türlüsü olmaz zaten) beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ama her defasında insani erdemlerden söz eden, önüne geleni eleştiren,ahlak dersleri veren biri kalkıp da bırakın çocuğu yaşında,torunu yaşında biri ile gönül ilişkisine girmesini,ondan bahsetmesini veya insanların ağızına sakız olmasını kabullenmek mümkün değil ve onun esas kimliğini gösterir.Onun için böyle biri kalkıp da bize doğruluk,erdem ve insaniyet dersleri vermeye kalkışmasın.

09-02-05, 14:02
Hikmet abi Hıncal'ı bilmiyor musun her zamanki saçmalamaları işte. Neyse çok yakında gereken tepki verilecek bu azmış adama.

Saunders
09-02-05, 14:04
Nası bir tepki ata

açabilirmisin biraz?

Deliormanlı
09-02-05, 15:54
Nası bir tepki ata

açabilirmisin biraz?

Ata nın bir bildiği vardır elbet... :topuk:

Parma Maniac
09-02-05, 16:48
Hikmet Ağabey anlamadığın bir şey var yalnız.. Hıncal Galatasaray taraftarıyla arasındaki sorundan dolayı biraz ileriye gidebiliyor bazen fakat söylediği şeyde peki Fenerliler yapmıyor mu şeklinde eleştirmen anlamsız bence.. nedenine gelince Hıncal her defasında belirtir ki ilerde olan, 2 Avrupa Kupası almış olanın, kendisinden kat kat altta bulunana her maç küfretmesine, devamlı onu zikretmesine gerek yoktur, bu büyük olanı küçültür.. küçük olan komplekslidir, küfreder ama arayı açmış olanın bunu yapmasına gerek yoktur der.. son programı izlemedim, uzun zamandır izlemiyorum zaten 90 Dakikayı ama orda da benzer konuşmuştur bence çünkü çok dinledim onun bu tip söylemlerini.. o yüzden Fenerliler yapmıyor mu demeye gerek yok, zaten yaptıklarını kabul ediyor, ama küçük olan, ezilmiş olanın yapmasında sakınca yoktur diye dile getirmiştir daha önce..

Sheva
09-02-05, 17:32
Hıncal Uluç birkaç sefer Özhan Canaydın'la eskiden olduğu gibi toplanıp yemekler yiyemediğini, konuşamadığını söyledi.. Zamanında Terim'le de benzer bir durum olmuştu hatırlarsınız, sonrasında Terim bunu Florya'ya çağırıp kulağına birkaç özel haber fısıldamıştı, ondan sonra herşey güllük gülistanlık oldu..

Canaydın böyle birşey yapmayacağı için, Hıncal'ın ağzından GS ile ilgili olumlu birşey duymayı beklemeyelim derim.. Tabi bu demek değil ki her çıktığı programda Galatasaray'la ilgili felaket tablosu çizsin veya fener'i yerlere göklere sığdıramasın ama ne yazık ki bu aralar tek yaptığı şey bu..

Genco
09-02-05, 19:00
Su 21 yasindaki kiz olayi nedir :) ?

gian
09-02-05, 19:07
Zaza Enden'in uzatmalı sevgilisi silikonlu manken Ece Gürsel ile birlikte güya..

Ama cogu kisi Engin Ardıc'in Hıncal hakkında homoseksüel diye yazmasından sonra, bir mizansen olarak bunun ortaya cıktıgını dusunuyor..

arat44
09-02-05, 19:58
sapik hincal...

Genco
09-02-05, 20:16
Teşekkürler..

21yaşında dünyalar güzeli bir kızla herkesin içinde dolaşmaya başlayınca, elin ağzını torba gibi büzmeye hakkın olmadığını da bileceksin. Her kafadan nasıl sesler çıkacağını, nasıl yorumlar yapılacağını tahmin etmek güç değil.
Özel yaşantımı bugüne dek hiç kimseye açmadım. Bu ülkenin en güzel kızları ile yaşarken, kimseler yaşamımı bilmedi. Kız arkadaşlarımın gizli kalmak arzularına uydum hep.. Ben gizledikçe meydanı boş bulanlar hakkımda ne dedi kodular ürettiler. Ne eşcinselliğim kaldı, ne iktidarsızlığım.. Amaçları beni aşağılamak kadar, tahrik edip konuşmaya zorlamaktı. Konuşmadım. Kız arkadaşlarıma saygım her şeyin ötesindeydi.
Bu defa Ece'nin saklanma arzusu olmadı. Zaten saklanacak bir şey de yapmıyoruz.. Geziyoruz. Opera, sinema, tiyatro.. Bu arada, en güzel restoranlar nihayet barlar..
Bu kadar yerde görününce, resimler olacak, yazılar, yorumlar olacak, saldırılar olacak..
Birisi doğruları yazmalı.. Kim bu birisi..
Balçiçek'ten iyisi olabilir mi?. "Hıncal ağabey, röportaj teklifime 'Olur' deyince şaştım" diyor Balçiçek..
Sebep, bu işte Sevgili Müdürüm..
Birileri gerçekleri, doğruları yazmalıydı.. Bu da sendin..
Teşekkürler Balçiçek!..

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

O roportaji bulabilen var mi?

Sheva
09-02-05, 20:31
Ben gazeteden okudum ama web sitesinde göremedim..

vicente
11-02-05, 01:54
hıncal futbolun f sinden anlamayan her önüne geleni abartıp dikkat cekmeye calısan tutarsızın tekidir.
ne shevanın futbolculugu kaldı, ne real madrid kaldı ortalıkta.
sehir krosundan imparatora kadar zigzaglayadabilir.
bu sene o programda dikkat edin daha bir kere gs hakkında olumlu bir söz soylenmedi. besiktası bile haftalarca övdüler. hatta del bosqueli besiktası rijkaardlı barca gibi cıkıs yapcak dediler. bu kadar hafta bu kadar puan toplıyan bir takım bir hoca bir keremi övgü dolu bir şeyi haketmez. bir de gsliyim diye gezer dururya onada üzülüyorum.
dünyanın en kolay seyi heralde atıp tutmak. nasılsa karsına cıkıp dediklerini yüzüne vurup rezil edenin yok..

Saunders
11-02-05, 13:34
http://www.skyturkonline.com/images/20050211/hincal.jpg

Tabiki insanların özel hayatı bizi ilgilendirmez ama bu derece medyatik olunca insan direk merak ediyor yani...

Harbiden ayıp yani hıncalın şu yaptığıda..Her ikiside birbirini kullanıyor gibime geliyor.Biri erkekliğini ispat etme çabası içinde diğeride medyatik olma çabasında...Ama genede tasvip edilcek bir şey değil çocuğunu geçtim torunu yaşındaki kız....

Sovereign
11-02-05, 14:48
Hıncal Uluç'ta da açık bir "Canaydın" kompleksi olduğu idda edilebilir...

Serkan1905
11-02-05, 18:21
http://www.skyturkonline.com/images/20050211/hincal.jpg

Tabiki insanların özel hayatı bizi ilgilendirmez ama bu derece medyatik olunca insan direk merak ediyor yani...

Harbiden ayıp yani hıncalın şu yaptığıda..Her ikiside birbirini kullanıyor gibime geliyor.Biri erkekliğini ispat etme çabası içinde diğeride medyatik olma çabasında...Ama genede tasvip edilcek bir şey değil çocuğunu geçtim torunu yaşındaki kız....

olurmu canim. onlar birbirini seviyor :lol:

Galathian
12-02-05, 00:25
Hıncal son derece zeki biri. Hatta benim bildiklerim arasında Ahmet Çakar'la birlikte medyadaki en etkili iki GS'liden birisi.(A.Çakar ne kadar açıklamasa da GS'lidir)Ayrıca GS'nin haklarını mantıklı ve kimsenin cevap veremeyeceği tezlerle koruyabilen tek kişi şu FB medyasına ve kutsal ittfaka karşı. Arada böyle kendi camiasına dokundurması "çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batırma" gösterisidir. Bu şekilde diğer camialarda ve objektif kurumlarda oluşması muhtemel "Hıncal fanatik GS'lidir, her konuda mantıklı mantıksız GS'yi savunur. Bu sebeple otorite olamaz." fikrinin oluşmasına engel olmaya çalışıyor. Yoksa Ömer Çavuşoğlu'ndan, İhsan Kalkavan'dan farkı kalmaz ve bir otorite olarak görülmez ve dikkate alınmaz bunu biliyor. Tabii arada kantarın topuzunu kaçırıyor. Ama yine de iyi ki şu medyada Hıncal Uluç var derim. Tabii ki Galatasaray açısından:)