Tüm Versiyonu Göster : Iftar yok, idman var
Ramazan ayının başından bu yana antrenman saatlerini iftar saatine göre ayarlayan Hagi, dünkü çalışmayı, iftar olmasına rağmen kesmedi
Antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaparak, oruç tartışmalarıyla ilgili olarak konuşan Rumen hocanın öğrencilerine, “Bu konuyu kendi içimizde halledeceğiz” dediği öğrenildi. 40 dakikalık toplantı sonrası kondisyon ve kültür-fizik hareketleri yapan Sarı-Kırmızılılar’ın, iftar saatinde de çalışmaya devam etmesi, Hagi’nin oyuncularına gözdağı verdiği şeklinde yorumlandı. İdmana milli takımlardaki futbolcular katılmadı.
:!:
Futbolcular her ne kadar bizi etkilemiyor dese de sanıyorum Hagi de bir düşüş gözlemlemiş olacaktı ki çalışmayı kesmemiş. Bu arada Ramazan da bu haftasonu bitiyor artık bir yükseliş bekliyorum takımdan.
Malatya macinin bu hafta sonu olmamasi cok iyi oldu. Acikcasi su anki form durumumuzla Malatya'yi yenemezdik, bence.. Ramazan ayinin bitimiyle idmanlarda artan tempo ve oyuncularin guc kazanmasiyla yeniden eski form durumumuza kavusuruz herhalde..
Bengü Cakmak
10-11-04, 15:27
Bende karsiyim futbolcunun oruc tutmasina, cünkü performansini etkilecegini düsünüyorum.
Ama Haginin antremani kesmemesini de anlamiyorum. Bu dine saygidir insanlarin inancina saygidir. Futbolcu tutmasa bile belki ailesinle gidip iftarini yapacak. Bence yanlis bir uygulama.
Omur The Little Big
10-11-04, 18:15
Bu konuya kendimden örnek vermek isterim.Haftanın 3 günü düzenli olarak spor salonunda antremana gidiyorum.Oruç tuttuğunda vücudun su kaybını göz önünde bulundurarak spor'a gittiğim günler oruç tutmuyorum.Ben bunu yapıyorsam bence ekmek parasını kazanan oyuncuların buna çok dikkat etmesi ve özen göstermesi gerekir düşüncesindeyim.
İdman saatlerinin 4'e alınmasının, Malatyaspor macının saat 4'te oynanacak olması nedeniyle gerceklestirildigi acıklanmıs..Yani oruc konusundaki spekülasyonlardan dolayı degil..
Serkan1905
11-11-04, 17:04
Bence de iftar saatinde idmanin kesilmemesi biraz sacma bir uygulama. birak bari bir 10-15 dakika biraz biseyler atistirsinlar. veya ufaktan bir corba icsin adamlar, madem oruc tutuyorlar.
yani tüm bu olaylari inada bindirmemek lazim. hersey biraz daha bariscil bir sekilde cözüldügü vakit daha hayirli olur.
bu olay cok ilginc bana gore
yoksa hagi de terim gibi sirtini eski tufeklere dayamanin pek te matah bisey olmasigini anladi da ona goremi mi tavir aliyor bilemiyorum. terim de once ufaktan eski tufeklerle kapismaya basladi ondan sonrasi malum
insallah ayni tarz birseyler yasanmiyordur su anda da
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to