PDA

Tüm Versiyonu Göster : Oyuncuların alacakları

Sheva
09-02-05, 11:49
Yine Doğan grubu gazetelerinden birinde (fanatik) oyuncuların alacakları ile ilgili bir haber, yönetimden kesin tekzip gelir.. Belki de gerçekten maksatlı yapılan haberler ama 5.5 ayda az bir süre değil.. Yönetim öde artık şu paraları da hem oyuncular rahat etsin hem de şu adamların ağzı kapansın..

-----------------------------------------------------

Bıçak kemiğe dayandı!

Galatasaray'da, yönetim kurulu gibi futbolcuların da banka banka dolaşarak kredi aradığı ortaya çıktı.

Uzun süredir para alamayan oyuncuların, bazı ödemelerini yapabilmek için nakit peşinde oldukları öğrenildi

Gençler zor durumda
Galatasaray’da yaşanan mali kriz, şiddetini artırmaya başladı. Yaklaşık 5.5 aydan bu yana transfer taksitleri ve maç başı paralarını alamayan oyuncuların, bankalara kredi başvurusu yaptıkları bildirildi. Başkan Özhan Canaydın ve ekibi gibi, Sarı-Kırmızılı oyuncuların da ev ve otomobil taksitlerini ödeyebilmek için bankalardan faizle para almak için çeşitli girişimlerde bulundukları ifade edildi. Özellikle düşük ücret alan genç futbolcuların zor durumda olduğu kaydedildi.

Protesto hazırlığı!
Bu arada yönetimin ödeme sözü vermesine rağmen henüz paralarını alamayan futbolcuların, bir hafta daha bekleme kararı aldığı bildirildi. Sakaryaspor maçı öncesinde ödeme yapılmaması durumunda yönetime tavır almayı planlayan futbolcuların, kampa girmemeyi düşündüğü belirtildi. Konuyla ilgili olarak teknik direktör Gheorghe Hagi’yle bir görüşme yapan futbolcuların, hocaları aracılığıyla sıkıntılarını yönetim kuruluna ilettikleri ifade edildi.

Sheva
10-02-05, 11:00
Dün bu haberi buraya koyarken devamının geleceğini biliyordum.. Yalnız şimdiye kadar geliştiğinin aksine yönetimden bu sefer tekzip değil ikrar geldi..

Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz bu doğrudur ancak yönetimin 'bu hafta hallederiz' söylemi ne yazık ki güvenilirliğini uzun zaman önce yitirdi..

-------------------------------------------------------------------------------------

Futbolcular haklı biz haksızız
Ergun Gürsoy, futbolcuların kazan kaldırmadı ama paralarını almadıkları doğru. Sitemlerinde haklılar. Haksızlık bizde dedi

‘Kazan daha kalkmadı’
Ankara Galatasaray Derneği’nin verdiği yemeğe katılan Ergun Gürsoy, burada çarpıcı açıklamalar yaptı. Gürsoy, “Futbolcuların kazan kaldırdığı doğru değil. Kazan daha kalkmadı. Ancak paralarını almadıkları doğru. Futbolcular sitemlerinde haklı. Haksızlık bizde. Şu an yönetim olarak ödemelerin yapılması için çaba sarfediyoruz. Bu hafta içerisinde büyük ihtimalle çözeriz” ifadelerini kullandı. Paralarını almamaları durumunda futbolcuların Rizespor maçı öncesi kampa katılmayacakları yönündeki söylentilerin doğru olmadığını da kaydeden 2. Başkan, “Bizde böyle birşey olmaz. Bundan kötü günler yaşandı. Ancak böyle bir durum olmadı. Şimdi de olmaz” dedi.

10-02-05, 11:03
Durun bakalım nolacak transfer yapıyoruz ama oyuncuların alacakları var nasıl işse artık.

cozker
10-02-05, 12:11
Bugünkü Cumhuriyet gazetesindeki habere göre Özhan Canaydın bu haberleri basına sızdıran futbolculara karsı son derece öfkeliymiş ve sene sonunda bu futbolcuların takmla ilişkisinin kesin olarak kesilecegi yazıyor. Tabii haberin yanında bir futbolcumuzun resmi var ama şimdi yine polemik olur diye yazmıyorum o oyuncumuzun ismini..
Ama gerek yönetim icinde gerekse futbolcular icinde olan her türlü olay anında basına yansıyor. Buna bir önlem alınmalı artık.. Ne olup bitiyorsa içerde kalmalı..

ScHenKaL
10-02-05, 15:45
0 futbolcu bana göre hakan ünsal'dır..

LuisFigo
10-02-05, 17:40
Hakan sükür söylemistir %100

Deliormanlı
10-02-05, 17:52
Onun bunun söylemiş olması o kadar önemli değil.Önemli olan bu çocukların yaklaşık 6 aydır para almamaları.Ve bu maalesef doğru akşam çeşitli kanallarda en yetkili ağızdan,Ergun Gürsoy tarafından söylendi.

Bunun dahada kötüsü ve ayıp olanı muhtelif defalarda oyunculara ödeme tarihi verilmesine rağmen sözlerin tutulmaması.Tıpkı son olayda verilen ve 15 gün içinde ödenecek sözü. Ve her fırsatta Özhan Canaydına methiye düzenler nerede şimdi? Her defasında verdiği sözü tutmayan biri Galatasaray Kulübü Başkanlığına yakışıyor mu. Stadı yapımı,alınan krediler (Sahip Som nerede şimdi?) ve benzeri vaadlerden geçtik hiç olmassa bu çocukların paralarını ödeyin. Gerçek Galatasaraylı gibi davranın...

Serkan1905
10-02-05, 17:54
Bugünkü Cumhuriyet gazetesindeki habere göre Özhan Canaydın bu haberleri basına sızdıran futbolculara karsı son derece öfkeliymiş ve sene sonunda bu futbolcuların takmla ilişkisinin kesin olarak kesilecegi yazıyor. Tabii haberin yanında bir futbolcumuzun resmi var ama şimdi yine polemik olur diye yazmıyorum o oyuncumuzun ismini..
Ama gerek yönetim icinde gerekse futbolcular icinde olan her türlü olay anında basına yansıyor. Buna bir önlem alınmalı artık.. Ne olup bitiyorsa içerde kalmalı..

her kimse bu futbolcu sene sonunda degil, hemen simdi göndersinler. bu sahis Bülent Korkmaz olsa dahi.

Genco
10-02-05, 18:00

Kimdi?

cozker
10-02-05, 18:40
Genco; bu futbolcumuzun adı hangi topicte gecse sayfalar süren uzun tartısmalara sebep oluyor. O yüzden ismini söylememem daha dogru olur sanırım..

Bu arada Hikmet Abi'nin dediklerine de tamamen katılıyorum.. Bunları bir şekilde basına sızdıranların yaptıkları yanlıs olabilir. Peki ya verdikleri sözü tutmayan ve bu tür polemiklerin dogmasına sebep olan sayın yöneticilerimize ne demeli? Yöneticilerimizin bircogu iş adamı. Madem ki söz vermişsiniz cebinizde akrep mi var? Söz verdiginiz ödemeleri yapın futbolculara kulüpten alacaklı siz olun.. Sonucta bu adamlarda para icin top oynuyorlar. Şampiyonluk yarısının böylesine kızıstıgı bir dönemde ne gerek var bu tür polemiklere sebebiyet vermeye??

11-02-05, 21:53
Futbolcuların paralarının tamamı ödenmiş hayırlı olsun.

Sheva
11-02-05, 23:01
Ergun Gürsoy'un söylediğine göre Özhan Canaydın bu konudaki problemi halletmiş.. Yalnız paraları ödeyerek mi halletmiş yoksa ödeme tarihini öteleyerek mi orası tam anlaşılmadı..

12-02-05, 00:08
Ödendi abicim biliyoruz da yazıyoruz :)

reallion
12-02-05, 00:34
ulAn aylık maaşımı almış gibi sevindim be yuh!
nooluyo bana böyle.ben böyle değildim
nihilist,septisist adamım ne yapıyorum ben?! normal mi? aman önemi yok.. önemi olabilir ama olmayabilirde bi dakka

M.Yasin Cakmak
12-02-05, 07:50
Hayirli olsun. Aslan gibi oynarlar bugun.

gian
12-02-05, 13:07
Ozhan Canaydın 5.5 milyon doları cebinden ödemis bir gazeteye gore..

Bir baska gazeteye gore ise Avrupa maclarımızın yayın hakkı Sadettin Saran'a satılmıs 7 milyon dolara, ordan alınan parayla ödenmis..

Sheva
12-02-05, 13:35
Sabah'taki habere göre Saadettin Saran Avrupa'daki maçlarımızın haklarını 7 milyon dolara satın almış (hangi maçları kapsıyorsa artık bu).. 3.5 milyon doları peşin ödemiş, 2 milyon da yönetim bulmuş ve oyuncuların 5.5 milyon dolarlık alacakları ödenmiş.. Şampiyonluk yolunda önümüzdeki en büyük engeldi, biraz tesadüfi bir şekilde de olsa çözümlenmesi çok iyi oldu..

Yalnız Saran aynı haklar için fenere hepsi peşin olmak üzere 10 milyon dolar ödemiş o da aklımızda bulunsun (bizimkisi borç içindeyken malını mülkünü kelepir satmaya benzemiş yani)

vicente
12-02-05, 23:34
Yalnız Saran aynı haklar için fenere hepsi peşin olmak üzere 10 milyon dolar ödemiş o da aklımızda bulunsun (bizimkisi borç içindeyken malını mülkünü kelepir satmaya benzemiş yani)

bu haberi bizim haberin altına iliştirmenin maksadı nedir ki daha kesin bir ödeme olmadan.. hayret yani..

Sheva
12-02-05, 23:49

bu haberi bizim haberin altına iliştirmenin maksadı nedir ki daha kesin bir ödeme olmadan.. hayret yani..

Neyi nereye neden iliştirmişim anlamadım? Oyunculara yapılan ödeme ile ilgili Sabah gazetesinde tam sayfa bir haber okudum ve özetini buraya yazdım.. Haberleri basından almıyor muyuz artık, Özhan Canaydın'ı arayıp teyit mi etseydim?

M.Yasin Cakmak
12-02-05, 23:57
haberi bizim haberin altına iliştirmenin maksadı nedir ki daha kesin bir ödeme olmadan.. hayret yani..
----------

O sitem sanirim sana degil sabah gazetesineydi doganay.

gian
12-02-05, 23:58
Ben de oyle anladım..

vicente
13-02-05, 00:40

Neyi nereye neden iliştirmişim anlamadım? Oyunculara yapılan ödeme ile ilgili Sabah gazetesinde tam sayfa bir haber okudum ve özetini buraya yazdım.. Haberleri basından almıyor muyuz artık, Özhan Canaydın'ı arayıp teyit mi etseydim?

sitemim sabah gazetesineydi. bizimle ilgili bi haber verirken birden altında gorunce oyle bakın fenere daha cok veriyorlar der gibi..
yanlıs anlasıldım kusura bakmayın..

Genco
13-02-05, 00:45
Genco; bu futbolcumuzun adı hangi topicte gecse sayfalar süren uzun tartısmalara sebep oluyor. O yüzden ismini söylememem daha dogru olur sanırım..

Mesaj alinmistir ;)

Sheva
13-02-05, 00:45
Rica ederim ben yanlış anlamışım.. Bence gerekli ve alakalı bir dipnot olarak eklemişler ama o kadar teferruatı da tartışmayalım artık :)

Genco
13-02-05, 00:47
Bu herif bu kadar parayi nerden buluyor.? Haber asparagas mi yoksa gercek mi.? Gercekse, kac yilligina satmisiz.?

Sheva
13-02-05, 00:52
Hatırladığım kadarıyla 5 yıllık bir süre için satılmış yayın hakları.. Benim merak ettiğim parayı nasıl bulduğundan ziyade toplamda 17.5 milyon dolar eden bu parayı senede 5 hazırlık maçı ile nasıl çıkaracağı.. Neyse kulübün parasını ödesin de gerisi onun derdi :)

seyko
13-02-05, 01:34
Ozhan Canaydın 5.5 milyon doları cebinden ödemis bir gazeteye gore..

Bir baska gazeteye gore ise Avrupa maclarımızın yayın hakkı Sadettin Saran'a satılmıs 7 milyon dolara, ordan alınan parayla ödenmis..

yakinda CL maclarimizi febetvde seyrederiz desene...

Serkan1905
13-02-05, 05:32
Hatırladığım kadarıyla 5 yıllık bir süre için satılmış yayın hakları.. Benim merak ettiğim parayı nasıl bulduğundan ziyade toplamda 17.5 milyon dolar eden bu parayı senede 5 hazırlık maçı ile nasıl çıkaracağı.. Neyse kulübün parasını ödesin de gerisi onun derdi :)

Nasi yani? CL maclarini kapsamiyor mu bu anlasma?

hem bu adamin TVsi hangi TV?

gian
13-02-05, 14:04
Hayır Serkan, bu Avrupa Kupalarındaki resmi maclarımız dısındaki maclar ve ya Avrupa Kupalarındaki maclarımızın diger ülke tvlerine pazarlanmasına yonelik bir anlasma..

Bu adamın TVsi yok..Dagıtımcı kurulus gibi calısıyor..

Parma Maniac
13-02-05, 14:28
Sadettin aynı süre için bize 7 milyon, fbye 10 milyon ödemiş..

gian
13-02-05, 14:31
Bu bizim klup icin kabul edilemez bir sey; ote yandan Sadettin ile anlasıyorsan buna da mecbursun..Cunku sana 10 verse Fenere 12 vermek mecburiyetinde, sana 15 verse Fnere 17-18..Cunku adam mutlaka Fenerlilerin gozune girmek ihtiyacında ve Fenerli aynı zamanda..

Asıl hata bu tarz bir isi bir Fenerliye satmak yani..

Parma Maniac
13-02-05, 14:42
eee işte yönetimin dandik, iş bilmez olursa olacağı bu olur.. para bulamazsın, son dakikada oh ohh dersin böyle bi olaya, kulübün prestijini ayaklar altına alırsın.. ilk değil ki bu, kaçıncı oldu..

ELVIS
13-02-05, 18:42
Bu para ilac gibi yaradi. Bu arada angut.com üyeleri kudurmus, hepsi Sarana kin kusuyor.
Prestij olayina gelince, bu parayi borc olarak vermedi. Bir fenerli, hemde gelecegin FB baskani olmak isteyen bir sahis, bize yatirim yaparak kar edinmek istiyorsa, bu bizim prestijimizi zedelemez. Alt tarafi ticari bir olay. Yayin haklarini o almazsa baskasina satacaktik, demekki en fazla parayi o verdide aldi. Fenere daha fazla ödemesi gian in dedigi gibi camiasina daha iyi gözükmek icindir.