PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fener Kudurdu ..

LuisFigo
07-02-05, 01:18
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu ilginç yorumlar yaptı.. Samsunsporlu Kirita'nın 3 maçlık cezasının 1'e indirilmesinin ilginç bir karar olduğunu söyleyen Uslu, "İnşallah aynı filmler devam etmiyordur" dedi..

Mahmut Uslu, kulübün televizyonu FB TV'de yer alan açıklamasında, kırmızı kart görerek oyundan çıkan bir oyuncuya normalde 2 maç ceza verildiğinin bilindiğini vurgulayarak, ''Çok enteresan bir karar. Normalde kırmızı kartla atılan bir oyuncunun mutlaka bizim bildiğimiz kadarıyla 2 maç ceza alması lazım. 3'den 2'ye inebilir ama 1'e indirilmesi bize çok enteresan geldi'' dedi.

Bu konularda fazla konuşmak istemediklerini belirten Uslu, şunları kaydetti:
''Daha enteresan şeyler de oluyor. Bunları değerlendireceğiz. İnşallah aynı filmler devam etmiyordur. Bu konularda fazla konuşmayacağız ama herhalde gelecek haftadan sonra belli girişimlerde bulunacağız. Herkesin kendine bakması lazım. Yalnış işler olmasın, çünkü bir spor yapıyoruz. Yenilmek de var. Samsunspor'u kutluyoruz. İyi mücadele ettiler, çok koştular. Fenerbahçe, kuvvetli bir takım ve inşallah bu kuvvetimizi diğer maçlarda göstereceğiz.''

http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=101341

---------------------------------------------------------------------------

bu ezikOgluezik´ler puan kaybettikleri her macta bir sey buluyorlar...simdi´de kirita... 87´de topu cizgi´den cikarmasi koydu galiba :)

fred frith
07-02-05, 01:29
krita o macta naapmis bilen var mi

yanliz adama 3 mac ceza verilirken bi taraf fener macinda oynamamasi icin diye bagriyo
cezasi indirilince de bi taraf bak fenere karsi oynayabilmesi icin indirdiler diye bagriyo

onlar dönüyo, o arada bizi de döndürüolar

biz de uyusmus bi sekilde birbirimize saldirioruz

JORDAN
07-02-05, 01:38
Serefsiz terorist Mamut meVdivenleVi unutmussun.Ve bunun yaninda fazla konusmayacagiz diyosun da zaten konusmussun daha ne konusmuyoruz diyosun?Sanki her mokta bi bahane bulup zir zir zirlayan siz degilmissiniz gibi...

Sheva
07-02-05, 01:41
Herkes Kirita'nın cezasını konuşuyor ama 3 maçlık cezanın sebebini bilen yok sanırım.. 3 maçtan 1 maça inmesi - her ne yaptıysa - hareketi kasti değilse mümkündür..

Parma Maniac
07-02-05, 02:22
ulan Kirita kaç dk oynadı senin maçında? ona baksana sen.. 10 dklık Kirita'dan mı tırsıyonuz bu kadar? Anelka'yı boşuna almış bunlar, Kirita'ya 18 milyon doalr verselermiş keşke :lol:

ÖNDER RB
07-02-05, 02:37
şu fazla konuşmak istemiyoruz laflarına bitiyorum zaten.

ulan kaybettiğiniz her puanda yaygarayı koparıyorsunuz yok mevdiven yok krita (beşiktaş maçında da bir şey vardı hatırlamadım) daha ne konuşacaksınız konuşmadığınız maçlar belli haybeye penaltılar frikikler oldukça sizden çıt yok.

Serkan1905
07-02-05, 02:42
şu fazla konuşmak istemiyoruz laflarına bitiyorum zaten.

ulan kaybettiğiniz her puanda yaygarayı koparıyorsunuz yok mevdiven yok krita (beşiktaş maçında da bir şey vardı hatırlamadım) daha ne konuşacaksınız konuşmadığınız maçlar belli haybeye penaltılar frikikler oldukça sizden çıt yok.

besiktas macinda da Emre Asik Nobrenin poposunu elleyip kizligini bozdu hikayesi vardi.

balik bastan kokar ve imam yellenirse cemaat bilmem ne yapar atasözlerinden yola cikarak; bunlarinda yönetimi kudurdukca taraftari da kuduruyor. yönetimin aglamalirini da ciddi ciddi savunuyorlar.

Fenerbahceden nefret ediyorum.

yeter be kardesim. biktirdiniz. oyna futbolunu al macini. dünyada hic bir galatasarayli cikip diyarbakir macinda yok söyle yok böyle diyemez. kötü oynadik, kaybettik.

yine söylüyorum, Fenerbahceden nefret ediyorum.

painy_boy
07-02-05, 03:56
ulan Kirita kaç dk oynadı senin maçında? ona baksana sen.. 10 dklık Kirita'dan mı tırsıyonuz bu kadar? Anelka'yı boşuna almış bunlar, Kirita'ya 18 milyon doalr verselermiş keşke :lol:

Budur olay.

Sen kalk Anelka'yi getir,getirdim diye hava at ardindan Anelka'nin 10'da 1 kadar para alip almadigi belli olmayan bir adam oynadi diye mac sonu agla.
Tam Mahmutca bi is,emzigin nerde Mahmut ?

cozker
07-02-05, 11:23
Fener yönetimi sistematik bir şekilde devamlı hedef saptırma stratejisi izliyor.
Her yenildikleri macın ardından yöneticileri aynı şeyi yaparak gündemi degistiriyorlar ve taraftarlarını o yöne saldırtıyorlar..

BJK macında Emre'nin parmagını günlerce konustular, taa ki Yıldırım Demiroren agızlarının payını verene kadar, ardından bizim macta haftalarca merdivenler konusuldu.. Ülker macından sonra Mahmut Uslu tabiri caizse kudurmus köpekler gibi Ülkerspor'un kocu Ergin Ataman'a saldırdı ve mac sonunda Ülker'in galibiyeti degil 1 hafta Ergin Ataman'in sevinc hareketi tartısıldı, şimdide Samsun'un yedek oyuncusu Krita gibi kıytırık bir konu buldular ve hemen atladılar..
Bunlar dogru şeyler degil. Sporun icinde yenmekte var yenilmekte.. Fener yöneticilerinin artık maglup olmayıda hazmetmeyi ögrenmeleri lazım. Her puan kaybında bir yere saldırırlarsa o zaman gittikleri her deplasmanın ardından "niye bizden herkes nefret ediyor, nicin sevilmiyoruz" demesinler. Cevabı kendilerinde saklı..

Saygılar,

Onur1905
07-02-05, 11:59
Bu federasyonu destekleyip iş başına getirenler bunlar,MHK da aynı şekilde.Ancak hala ağlıyolar.Alex'e verilen uydurma faulden,geçen haftaki beleş penaltıdan bahseden yok.Cozker'in dediği gibi çok sağlam bir strateji uyguluyorlar.Şerefsiz herifler.

savatage
07-02-05, 13:53
Valla bence haklılar bu konuda.
Ama konuyu puan kaybı sonrası gündeme getirmeleri ikiyüzlülük.
Madem haksızlık olduğunu düşünüyorsun,
o zaman maçtan önce bunu dile getireceksin.

Onun dışında son dakikalarda çizgiden topu çıkartan Kirita'ydı:)

Şimdi biz de Shevchenko'yu alalım,
sonra da rakibin her cezalı oyuncusunun cezası kaldırılsın,
sesimizi çıkarmayalım.
Böyle birşey olmaz!
ama dediğim gibi,
sesini çıkartacaksan bunu maçtan önce yapacaksın!

Dolayısıyla,
haklı da olsalar maalesef yenilgi sonrası gündem değiştirme politikalarından başka birşey değil bu!

DoUrden
07-02-05, 17:02
savatage'a son cumlesine kadar tek bir cekinceyle katiliyorum.

eger cezanin indirilmesi tv goruntulerine dayanarak yapildiysa buna kimsenin itirazi olmamali.

gercekten Krita cezayi haketmediyse yapilan dogrudur ve bize dogrularin devamini beklemek duser.

son cumleye ise FB'li gozlerinden bakarak belki de, bunun bir politika olmadigini dusundugum icin katilmiyorum.

GS macinda da bu macta da, Samsun'un ya da GS'in galibiyeti bu kararlara dayandirilmadi.

Iki takimin da iyi oynadiklari ve maci kazanmayi hak ettikleri uzerine basa basa soylendi, itiraz edilen nokta ise olaylarin gelisiminin garipligi uzerine idi.

Bu yuzden bunu bir politika olarak gormuyorum.

Bence macin oncesinde bu konunun gundeme gelmemesi buyuk bir talihsizlik, hos mactan once de bu konu gundeme alinmisti, ancak basin sagolsun ancak mactan sonra soylenenlere buyuk olcude yer verdi. Hata ise bizim cikislari cokta yerinde olmayan bir yoneticimizin mactan sonra bunu tekrar dile getirmesiydi.

bruno
07-02-05, 18:32
Mahmut denen zat bir saklaban ve medya maymunudur fenerin hemen hemen tum yonetim kurulu gibi. Arada bir cikar maymunlugunu yapar. Tarihleri saibe ve serefsizlikle dolu olup buna ragmen elle tutulur bir basarisi olmayan zavalli bir camianin uyeleri bunlar.

fred frith
07-02-05, 18:40
bu mahmut uslu ömer cavusoglunun yandan yemisi gibi bisey zaten

ona da ayni gözle bakip fazla sinirlenmemek lazim

Genco
07-02-05, 18:48
:popo: :dislek2:

Serkan1905
07-02-05, 19:59
savatage'a son cumlesine kadar tek bir cekinceyle katiliyorum.

eger cezanin indirilmesi tv goruntulerine dayanarak yapildiysa buna kimsenin itirazi olmamali.

gercekten Krita cezayi haketmediyse yapilan dogrudur ve bize dogrularin devamini beklemek duser.

son cumleye ise FB'li gozlerinden bakarak belki de, bunun bir politika olmadigini dusundugum icin katilmiyorum.

GS macinda da bu macta da, Samsun'un ya da GS'in galibiyeti bu kararlara dayandirilmadi.

Iki takimin da iyi oynadiklari ve maci kazanmayi hak ettikleri uzerine basa basa soylendi, itiraz edilen nokta ise olaylarin gelisiminin garipligi uzerine idi.

Bu yuzden bunu bir politika olarak gormuyorum.

Bence macin oncesinde bu konunun gundeme gelmemesi buyuk bir talihsizlik, hos mactan once de bu konu gundeme alinmisti, ancak basin sagolsun ancak mactan sonra soylenenlere buyuk olcude yer verdi. Hata ise bizim cikislari cokta yerinde olmayan bir yoneticimizin mactan sonra bunu tekrar dile getirmesiydi.

hocam, onu bunu bilmem. sizinkiler biktirdi. bizim macta böyle, BJK macinda ayni, samsun yine ayni.. allahaskina sen bikmadin mi?

her puan kaybettiginiz mactan sonra yöneticilerinizin aglayip sizladigini görmek sizi biktirmadi mi?

Manchester ve Lyondan lüp lüp golleri yutarken kimsenin sesi cikmiyordu ama? gücleri yetmiyor tabii..

LuisFigo
07-02-05, 20:03
Manchester ve Lyondan lüp lüp golleri yutarken kimsenin sesi cikmiyordu ama? gücleri yetmiyor tabii..

eee ses cikartmazlar tabi :) herkes HADDINI BILECEK ! ;)

bruno
07-02-05, 20:14
fener icin avrupa'da 5 6 yemek gayet dogal bir olay.Adamlar ozumsemis haliyle o maclardan sonra cok otmuyorlar