PDA

Tüm Versiyonu Göster : Milli Takım Estonya maci aday kadrosu

Ali
04-08-11, 13:11
Yine son derece ilginc bir aday kadrosu. Neyse yine en azindan bu defa Mehmet Topal'i cagirmislar.

Selcuk Sahin su Milli Takima nasil giriyor acaba. Birde ülkede sani baska kaleci yok gibi Fenerbahcenin yedek kalecisini cagirmak acaba hangi mantiga sigiyor? Caglar'da nasil giriyorsa Milli Takima.

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu
Bugün 12:59 PerşembeA Milli Futbol Takımı'nın 10 Ağustos Çarşamba günü Estonya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belirlendi.

A Milli Takımımızın 10 Ağustos Çarşamba günü Estonya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belirlendi.

A Milli Takım, 6 Ağustos Cumartesi saat 13.30'da İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplanacak ve ilk çalışmasını aynı gün 19.30'da FiYapı İnönü Stadı'nda gerçekleştirecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 9 Ağustos Salı günü saat 12.00'de Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Türk Telekom Arena'da oynanacak Türkiye-Estonya karşılaşması saat 21.30'da başlayacak.

Aday kadroda şu isimler yer alıyor:

1- Volkan Demirel (Fenerbahçe)
2- Sinan Bolat (Standard Liege)
3- Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe)
4- Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
5-Sabri Sarıoğlu (Galatasaray A.Ş.)
6- Serdar Kesimal (Fenerbahçe)
7- Gökhan Zan (Galatasaray A.Ş.)
8- Servet Çetin (Galatasaray A.Ş.)
9- Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.)
10- Çağlar Birinci (Galatasaray A.Ş.)
11- İsmail Köybaşı (Beşiktaş A.Ş.)
12- Mehmet Ekici (Werder Bremen)
13- Tunay Torun (Hertha BSC)
14- Selçuk İnan (Galatasaray A.Ş.)
15- Mehmet Topal (Valencıa C.F.)
16- Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)
17- Selçuk Şahin (Fenerbahçe)
18- Arda Turan (Galatasaray A.Ş.)
19- Gökhan Töre (Hamburger SV)
20- Burak Yılmaz (Trabzonspor A.Ş.)
21- Kazım Kazım (Galatasaray A.Ş.)
22- Semih Şentürk (Fenerbahçe)
23- Cenk Tosun (Gaziantepspor)

Pesimist
04-08-11, 13:59
Hiddink'in en berbat milli takım kariyeri olacağımızdan korkuyorum.

Ali
04-08-11, 16:12
bu arada Almanya Ilkay Gündogani A-Milli olarak davet etmis. Onlarda artik "park" ediyor Türkleri. Mesut Özil'e ihtiyaclari var ama Ilkay Gündogani oynatacaklarini sanmiyorum,sadece biz almayalim diye yapilmis bir davet. Biz Selcuk'u (Sasi olani) davet edelim.

F@biooO
04-08-11, 22:32
Ah gavurun ogullari ah... (Alm.)
Koalalarla beraber nesli koruma altina alinan mevkiden potansiyeli cagirmislar tabi.

Selcuk'u
Boyama kitabindan hallice gazetelerin internet sayfalarinda paso degisik hatunlarla karsimda beliriyor kendileri. :) (Hani dalga gecerken iki kere dusunmeli(!)... Baba tarafindan bir zenciligi var gibi geliyor)

Aslan Suat
10-08-11, 21:50
Suana kadar sag bekimiz Sinan Bolat.

Lioney
10-08-11, 22:00
Suana kadar sag bekimiz Sinan Bolat.

İnanılmaz kötü oynuyor Gökhan hakikatten. Ama sanki hazır değil de ondan gibi.

Bu arada Emre iti devamlı yuhalanıyor. Her bakımdan iyi oluyor. Bir kere köpeğe köpek muamelesi yapmış oluyoruz. İkinci olarak bu yüzden hırs yaptı hayli iyi oynuyor :)

Emre itinin yuhalanması Ertem rezilini de deli etti. Ha bire olmaz, olmaz diyor. Bu da ayrı bir güzellik.

Geri kalan herkese destek var.

Lioney
10-08-11, 22:03
Kazım mokunu çıkarttı bu arada :) Seviyor bu stadı çocuk :)

Ali
10-08-11, 22:07
Emre ektigini biciyor.

Bir ara Ertem Sener "Galatasaraylilar, Fenerbahceliler, Besiktaslilar hep bir arada oturuyor ne güzel" gibi birsey dedi. Yahu milli macta ayri ayri tribünlerde mi oturacaklardi, tabiki beraber oturacaklar....

Sahsi Selcuk yine ilk onbirde kendine yer bulmus. Garib bir adam bu Sasi Selcuk.

JORDAN
10-08-11, 22:10
Link var mi arkadaslar? Veya hangi kanalda???

Lioney
10-08-11, 22:14
Kanal D'de maç.

Bu arada Arda 'sağlık kontolünden önce riske girmemek için' pek zorlamıyor gördüğüm kadarı ile, silik...

JORDAN
10-08-11, 22:16
Tesekkurler Serkan:)

tripotter
10-08-11, 22:17
Selçuk-Kazım ikilisinin yarattığı 3.gol çok şıktı... Umarım Galatasaray forması altında da benzer pozisyonlara sık sık şahit oluruz...

Lioney
10-08-11, 22:23
Bir şey yapmadık ki abi, rica ederim :)

İkinci yarı Emre'yi çıkaracak mı acaba Hoca. Çıkarmasın, söyle 60-70 arası çıkarsın :)

Bizimkiler hayli iyi oynadı ilk yarı. Bizim -eski- kötüydü.

Defansı, orta sahaya kadar çıkardığımız için, iyi uzun top attıklarında(konsantrasyon eksikliği ve rahatlıkla beraber) ciddi tehlike yarattı adamlar. Özellikle sağda Gökhan çok zorlandı. Tek sıkıntı bu gibi. Lakin puan maçında bu kadar rahat yakalanır mıyız? Sanmıyorum(en azından sanmak istemiyorum :)).

tripotter
10-08-11, 22:29
Galatasaray'daki sıkıntı milli takımda da var... Orta sahada Selçuk'un yanına koyabileceğimiz bir Diarra'mız yok maalesef... Belözle Selçuk İnan zaten benzer stillere sahipler... Aslında şu kadroya bakıyorum da şu an Selçuk Şahin'in oynadığı yerin ideali Mehmet Topal gibi duruyor. Normal bir maçta da büyük ihtimal o başlar...

Lioney
10-08-11, 22:52
Kesici ile oynayacaksan(defansif planda) en ideali zaten Topal'ın önü Selçuk İnan ve Nuri olur. Hamit sağa geçer. Ama oyun kurucu oynatacaksak orada Selçuk İnan önü Hamit ve Nuri en güzeli bence.

Lakin ben Belçika maçından sonra Şahin'in yenileceğimiz ilk maça kadar oynayacağını düşünüyorum :) İnanılmaz kalas bir adam hakikatten.

Bu arada seneye Mehmet'i zorlamaya devam etmek lazım. Töre'yi de(bu sene pişsin iyice) seneye zorlamak lazım. Taşçı'yı bu seneden zorlamak lazım ama :)

Simao
10-08-11, 22:56
Pahali ahi gitmis vahi kalmis yabancilarin pesinden kosacagimiza Ekici ya da Töre´yi almaya ugrasmadigimiza yanarim.

Aslan Suat
10-08-11, 23:12
Sinan Bolatin kaleciligini zaten begenerdim. Bugün bir de oyun akışına dahil olmasını begendim. Taffarel gibi ayaklarına hakim.
Bu maçta Arda (zorlamadi kendini), Gökhan G, Burak ve Selçuk ş kötü oynadılar.
Sabri herhalde Fatih hocanın verdiği gaz ile oynuyor :)
Maçın adamı ise Kazım oldu diyebiliriz.
Ha kötü oynadılar dediğim isimlerin öyle veya böyle bu takımda yeri var, ama Selçuk Ş nin işi yok.

JORDAN
10-08-11, 23:27
Pahali ahi gitmis vahi kalmis yabancilarin pesinden kosacagimiza Ekici ya da Töre´yi almaya ugrasmadigimiza yanarim.

Ikisi de cuk diye oturur bizim kadroya.

Aslan Suat
10-08-11, 23:29

Mehmeti bilmemde (gelsin isterim) Gökhan cuk diye otururdu takıma. Hiç siritmaz.

F@biooO
11-08-11, 00:04
2.yariya soyle bir baktim da bu Ekici'deki vucut dili hic hosuma gitmiyor. (az biraz ondan da 2. plana attiydim bunu, Ilkay'i seçtiydim pikaçu gibin...) Hani olayi yalamis yutmuş da okey atip bitmeye calisan luzumsuz-rahat bir hava var adamda..
Çorabı da kaçmış kıl oldum abi...

Töre fena değel. (akıma yakalanmış, trafoya işemiş bir stili oldugu icin fena degilde biraktiydim ben onu.. :D. Zamanla rispekt ettirip elini opturebilir tabi, bakalim. )

not: Selçuk Şahin de Güneş'te kurumuş sineksiz boka dönmüş yana yana.

karacaf
11-08-11, 12:45
Kazımın - kaleye cepheden baktıkça - etkinliği konusunda da göstergedir dünkü oyunu..

Pesimist
11-08-11, 16:52
Gökhan Töre çok iyi gelecek vaad ediyor, geçen hafta hamburg maçında da izlemiştim topla çok hareketli ve bilelerine hakim. Daha Arshavin peşinde koşuyoruz Alamancı diye sallamıyorlarmı nedir anlamadım ki. Bundezzzligada yağma kapış gurbetçi gençleri transfer ediyorlar halbuki.

F@biooO
11-08-11, 21:36
karacaf,
Aman abi mangalı yeni söndürdük o konuda.. :D, kiskirtma beni.. (Tanrı'nın evinde kan dökülmez peder... )
Pek guzel..
4-4-2...
Elimizdeki forvetlere oldugu kadar bizim lige de ilaç.