Tüm Versiyonu Göster : Ergun Gürsoy Telegol'e Cıkıyor
Kahretsin ki, Ergun Gürsoy Telegol'e konuk olacak bu gece..
Yine ortalık karısacak kesin..
Hagi'ye sus emri vereceklerine bu adamın agzını bantlamalılar..
2 haftada bir çıkıyor valla baymadı mı kendi acaba
İki gündür gazetelerde yönetimin Hagi'ye barış eli uzattığı yazıyor.. Bu yönde yapıcı açıklamalar bekliyorum bu akşam Ergun Gürsoy'dan, görünürde de olsa buzları eritecektir..
M.Yasin Cakmak
06-02-05, 19:59
Para mi aliyor bu adam ya telegolden?
Parma Maniac
06-02-05, 21:11
çıkmaz olsun.. ne diyeyim..
hiç yapıcı açıklama bekleme Sheva.. yapıcı başlasa bile yine bir çuval inciri berbat eder tek cümleyle..
UmBeRtO GS
06-02-05, 21:14
Off yandık!
Çıkma be kardeşim ya!!!
Bi sorun çıkacağını sanmıyorum...Bildiğim akdarıyla röportaja değil özdenak'ın ağzını burnunu dağıtmaya gidiyor :D
Ergun Baba isini bilir,galatasaray´a zarar verecek seyler söylemez...nede olsa yillarin birikimi var,bu isleri biliyodur...
UmBeRtO GS
06-02-05, 21:29
Ergun Baba isini bilir,galatasaray´a zarar verecek seyler söylemez...nede olsa yillarin birikimi var,bu isleri biliyodur...
Metin allah aşkına yapma...
Ergun Gürsoy'un bu sene yaptığı bütün açıklamalar kulübe zarar verdi... Büyüden tut, şikesine, Hakan'ından tut, Hagi'sine kadar...
M.Yasin Cakmak
06-02-05, 21:33
Figo'cum Ergun Gursoy amcan falan mi? Bak ole bisi varsa soyle ayip etmeyelim... yok ole bisey yoksa su adam hakkinda artik yorum yapma rica ediyorum ya.
Figo'cum Ergun Gursoy amcan falan mi? Bak ole bisi varsa soyle ayip etmeyelim... yok ole bisey yoksa su adam hakkinda artik yorum yapma rica ediyorum ya.
ne alaka ? bazilari hagi´ye toz kondurmuyo..eee onlar hagi´nin akrabasi mi ?
M.Yasin Cakmak
06-02-05, 21:52
Aslanim,
Bak Hagi'yi savunan 3-5 kisi vardir, Hagi'ye karsi 3-5 kisi vardir. Hakan'i savunan 3-5 kisi vardir, Hakan'a saldiran 3=5 kisi vardir. Ergun Gursoy'un yaptigi sacmaliklari tek sen savunuyosun anladin mi?
tamam abi anladim´da,yani söyledikleri seyler mantiksiz gelmiyor, adam dobra dobra konusuyor...bazi yöneticilerimiz gibi rol yapsa daha mi iyi olur ? gercekleri konusuyor sadece
M.Yasin Cakmak
06-02-05, 22:17
Sen bilirsin abicim.
Ergun Gürsoy'un Galatasaray ikinci başkanı olduğunu ve o çok sevindiğiniz transferlerde en çok emeği geçen isimlerden biri olduğunu unutmayalım derim..
çıkmaz olsun.. ne diyeyim..
hiç yapıcı açıklama bekleme Sheva.. yapıcı başlasa bile yine bir çuval inciri berbat eder tek cümleyle..
Ayrıca Ergun Gürsoy bir daha Hagi'yle ilgili yıkıcı eleştiri/açıklama yapmaz.. Çünkü bir daha yapacak olursa zaten o işin sonunda ya Hagi gider ya da kendisi.. Şu ortamda bunların ikisinin de olacağını zannetmiyorum, Ergun Gürsoy kendinden fazla taviz vermeden ortamı yumuşatma yoluna gidecektir..
demin trt baglandi aksam da ayni potlari kirarsa yandik sus be adam artik :bagir:
Serkan1905
06-02-05, 23:39
hani ne zaman basliyor bu program.
bu ara Ipo Sof dan nefret ediyorum.
hem demin Fatih Göksen CNNdeki Santra programina katildi. gayet yapici konustu. Haginin demeclerini isrlarla sordular, yine de hic bir sekilde elestiride bulunmadi. hatta övdü bile, Haginin dünyadaki cogu oyuncudan az bucuk haberdar oldugunu vs. söyledi.
Ilginctir, Gürsoyun medyaya ciktigi gün Göksen neden cikti? ve Göksene nazaran nasil bi tutumu olacak Gürsoyun? merak ediyorum.
Alternatif spor programı falan anlıyoruz da 12'de de başlamaz ki bir program.. Bay İbo türkülere devam etsin de şu aradaki saçma sapan konuşmaları biraz kısa tutsa hiç fena olmaz hani..
İlginç adam Ergun Gürsoy.. İyi veya kötü demiyorum, ilginç.. Şu ana kadar elinden geldiğince yapıcı davranmaya çalışıyor ancak her an ters bir laf edebilir diye diken üzerinde bekliyorum..
Bi sorun çıkacağını sanmıyorum...Bildiğim akdarıyla röportaja değil özdenak'ın ağzını burnunu dağıtmaya gidiyor :D
Aynen öyle oluyor :)
Gürsoy kontrollü gidiyordu ama Özdenak'ın yazılarından alıntılar yapılınca (Gürsoy'a virüs dediği yazılar) kontrolü kaybetti..
Serkan1905
07-02-05, 02:28
sanirsam gürsoy genel manada söylemek istedigi seyleri söyledi.
bir degerlendirme yaparsam, ilk dikkatimi ceken Gürsoyun söyledikleri Göksenin söylediklerinle tamamen örtüstü. belki bu konuda bir ilk gerceklesti, bundan dolayi da yönetimi tebrik ediyorum.
ikincisi, Ergün Gürsoy hic bir sekilde Hagi hakkinda kötü bir yorum, laf vs. de söylemedi. Haginin istemedigi oyuncularin büyük bir bölümünün gönderildigini, ve istedigi oyuncularin da cogunun da alindigini söyledi. örnegin Hasan Kabzeyi tamamen Haginin istegi dogrultusunda almislar.
Ergün Gürsoyun bu yapici tavrini destekliyorum, ve bundan sonra da Haginin cok daha dikkatli bir sekilde ve yapici konusmasini bekliyorum.
ücüncüsü, Gürsoy Kalamis ve ASY Stadinin insaatlarina baslanilacagini, kardan dolayi biraz gecikmenin oldugunu söyledi. Ayrica her bir yöneticinin degisik degisik projelerde, EuroCard vs., imzasinin bulundugunu da belirtti.
dördüncüsü, ve bence en önemli kismi, Basina acik bir sekilde daha dürüst olmalarini, aksi takdirde Galatasarayla aralarinda ki iliskilerin koparilacagini söyledi.
kendimce, izleyip izlemekte tereddüd etmistim. ama izledigimden dolayi pisman degilim, Ergün Gürsoy hic bir pot kirmadan cok güzel bir sekilde konustu.
Ergün Gürsoyun bu yapici tavrini destekliyorum, ve bundan sonra da Haginin cok daha dikkatli bir sekilde ve yapici konusmasini bekliyorum.
Kilit cümle budur.. Ergun Gürsoy'un bu tarz konuşacağını bu topicte yazmıştım, şimdi sıra Hagi'de (hatta en güzeli hiç konuşmadan bu konuları tamamen kapaması olur)..
Ergun Baba yine büyüklügünü gösterdi :buyuksun:
kendisini galatasaray´dan uzaklastirmak isteyenlere kapak oldu bu aksamki babacan tavrı
Serkan1905
07-02-05, 02:53
Ergun Baba yine büyüklügünü gösterdi :buyuksun:
kendisini galatasaray´dan uzaklastirmak isteyenlere kapak oldu bu aksamki tavri....
bravo lan figo. bu sefer harbiden tutturdun.
Gürsoy konuştu konuştu,
en doğru lafını etti:
"ne kadar çok konuşulursa o kadar çok hata yapılır"
ve konuşmaya devam etti.
Gökmen Özdenak çok doğruları yazmıştı;
ben de şaşırdım görünce böyle bir adam nasıl bunları yazdı diye.
sonra yazdıklarının arkasında da duramadı.
Bir ara Gürsoy'un gaza gelip basın mensuplarının bir kısmına "pislik" demesi sonrası lafını geri alması,
üstüne üstlük özür dilemesi çok büyük artısıydı.
Programa diğer katılanlar allahtan adam gibi sorular sormadılar;
tek sordukları "Hagi,kendisini E.Gürsoy getirmedi diyor" sorusuna karşılık;
hem de ropörtaj da yayınlanmışken daha düzgün bir cevap vermesini beklerdim.
Çünkü ropörtajda da Hagi kendisini buraya getirenin kariyeri olduğunu söylemiş(ki Gürsoy da hak verdi buna) ve ne Gürsoy ne de başka biri hakkında bu konuda yorum yapmamıştı.
Ama S.Ulueren'in işine geldiği gibi çıkarttığı sonucu sanki Hagi söylemiş gibi lanse etmesi karşısında Gürsoy bu tuzağa düştü maalesef.
Ergün Gürsoy gaza bastıkca Gökmen Özdenak adeta renk degisimine ugradı karsısında.. Madem bu kadar zor durumda kalacaksın, cevabını dogrudürüst veremeyeceksin ne diye yazarsın böyle agır yazılar. Tek kelimeyle rezil oldu dün aksam.. Gökmen'in yerine Hıncal Uluc'un olmasını cok isterdim Ergün Gürsoy'un karsısında..
Birde Ergün Gürsoy'un bazı sorular karsısında pot kırmamak icin verdigi cevaplar kopardı beni :).
S.Ulueren : Hagi'nin dedigine göre onu Galatasaray'a siz getirmemissiniz.
E.Gürsoy : Kargalar getirdi o zaman..
S.Ulueren : Hagi transfer yapılırken bana da sorulsun dedi. Bu konuda ne düsünüyorsunuz?
E.Gürsoy : Şaka yapmıştır herhalde.. :)
Sonuc olarak Ergün Gürsoy gercekten iyi konustu.. Eski günlerinden esintiler verdi.. Diger yöneticilerin çabalarını, Ribery transferinin perde arkasını, yapılan/yapılacak icraatleri, kısaca herşeyi birer birer anlattı. Umarım Hagi'de bundan sonraki demeclerinde ters bir laf etmezde şu tartısmalar bir son bulur artık..
Yavas yavas herşey düzlüğe çıkıyor...Yönetim_hagi arasındaki iletisim kopukluğu sanırım giderilmiş durumda....
Tüm Galatasaray'lıları ve Galatasaray'ı iyi günler bekliyor...
Serkan1905
07-02-05, 19:36
ilk defa ergün gürsoyun konustuklarina hak veriyorum, destekliyorum ve tebrik ediyorum. buna ragmen yazilana bakin:
www.sporunsesi.com
...Ve Gürsoy patladı!..
"Hagi'yle aramda hiçbir sorun yok, olamaz da... Kendisinden memnunuz.
Zaten olmasak şu anda Galatasaray'ın başında olmazdı. Zaten Hagi'yi getiren de benim."
"Hagi'ye maçlardan önce konuşma yasağını kimse koymadı. Her dakika da
basın toplantısı yapacağız diye bir kural yok. Sadece bir kerelik
yönetim kurulu kararıyla bu uygulama yapıldı."
"Yönetim kurulu toplanır ve karar verir. İstediği futbolcuyu alır,
istemediğini de gönderir. Hiç kimse yönetimin üstünde değildir."
"Fransız yıldız Ribery'i Hagi istemedi. Biz aldık ve getirdik. Sonra
da durumu Hagi'ye anlattık. Bu oyuncunun bonservis bedeli 2 milyon
Euro'dur. Metz'le yakın ilişkileri bulunan yönetimden bir
arkadaşımız, bu kulübün sponsorunun Türkiye genel müdürü olduğu için
transfer gerçekleşti."
"İsviçre Milli Takımı'nda da oynayan Hakan Yakın'ın transferinden
Hagi'nin haberi vardı."
"Ç. Dardanelspor'dan alınan Hasan Kabze'yi ise ben görmedim."
Ulan Medya.
Buzlar eriyor..
Resmi siteden:
Gheorghe Hagi'den Doğumgünü Daveti
Teknik Direktör Gheorghe Hagi, doğumgününü Profesyonel Futbol Şubesi'ne verdiği yemek davetinde kutladı.
Haftanın ilk antrenmanı sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki Tike Restoran'da düzenlenen yemekte Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, Futbol Şubesi Sorumlusu Fatih Gökşen ve Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Yelkencioğlu da katıldı.
Basketbol Federasyonu eski başkanı Osman Solakoğlu'nun cenaze törenine katılan Başkan Özhan Canaydın, Teknik Direktör Gheorghe Hagi'yi telefonla arayarak mutlu yıllar diledi.
http://www.galatasaray.org/images/haber3/07022005_01.jpg
http://www.galatasaray.org/images/haber3/07022005_02.jpg
http://www.galatasaray.org/images/haber3/07022005_03.jpg
http://www.galatasaray.org/images/haber3/07022005_04.jpg
http://www.galatasaray.org/images/haber3/07022005_05.jpg
Aslan Suat
07-02-05, 20:48
arkadaslar su sol masayin basindaki sisman zenci kim?
ribery´nin menajeri galiba
Serkan1905
07-02-05, 22:02
biz riberrynin menejerini de transfer ettik galiba.
gerçekten bu manager neden ribery ile geziyor...
Ergun Baba bıraZdan ATV´de yayinlanan FUTBOL ATEŞİ PROGRAMINA TELEFONLA BAGLANACAK
şu zenci defansta işe yarayabilir.
bi denemek lazım
van gobbeli hatırlattı bana.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to