PDA

Tüm Versiyonu Göster : Eurobasket 2011

ÖNDER RB
06-07-11, 12:00
litvanya’da düzenlenecek olan eurobasket 2011 için 18 kişilik milli takım açıklanmış.

Barış Ermiş
İzzet Türkyılmaz
Cenk Akyol
Ender Arslan
Kerem Gönlüm
Kerem Tunçeri
Sinan Güler
Emir Preldzic
Oğuz Savaş
Ömer Onan
Semih Erden
Hidayet Türkoğlu
Ersan İlyasova
Ömer Aşık
Doğuş Balbay
Enes Kanter
Sertaç Şanlı
Furkan Aldemir

galatasaraydan sadece göstermelik olarak ilk elemede gideceği belli sertaç çağırılmış. asıl terör basketbol federasyonunda yaşanıyor, şu turgayın da içine gireceği operasyonu sabırsızlıkla bekliyorum. ulan tutkunun olmadığı takımda barışın enderin izzetin ne işi var, bu sene caner mi poposunu yırttı cenk mi, preldzic alınıyorsa shumpert neden istenmez, ermal daha ne yapmalı milli takıma çağırılmak için.

orhun da bunların dümen suyuna girmiş ya ben bu düzenin içine edeyim.

turnusol
06-07-11, 13:31
litvanya�da düzenlenecek olan eurobasket 2011 için 18 kişilik milli takım açıklanmış.

Barış Ermiş
İzzet Türkyılmaz
Cenk Akyol
Ender Arslan
Kerem Gönlüm
Kerem Tunçeri
Sinan Güler
Emir Preldzic
Oğuz Savaş
Ömer Onan
Semih Erden
Hidayet Türkoğlu
Ersan İlyasova
Ömer Aşık
Doğuş Balbay
Enes Kanter
Sertaç Şanlı
Furkan Aldemir

galatasaraydan sadece göstermelik olarak ilk elemede gideceği belli sertaç çağırılmış. asıl terör basketbol federasyonunda yaşanıyor, şu turgayın da içine gireceği operasyonu sabırsızlıkla bekliyorum. ulan tutkunun olmadığı takımda barışın enderin izzetin ne işi var, bu sene caner mi poposunu yırttı cenk mi, preldzic alınıyorsa shumpert neden istenmez, ermal daha ne yapmalı milli takıma çağırılmak için.

orhun da bunların dümen suyuna girmiş ya ben bu düzenin içine edeyim.

Ender ve Furkan da bizim oyuncularımız... ama yazına katılıyorum genel olarak tabiki...

ÖNDER RB
06-07-11, 13:56
şu an tabi ki bizim oyuncularımız ama seçim kriteri galatasaray değil. o çocukların finale kadar giden yolda sahada poposu yırtılırken gösterdikleri emeği görmezden gelmek saygısızlığın, şerefsizliğin daniskasıdır. şu an galatasaray oyuncusu olan ender ne oynamıştır bu sezon, cenk ne yapmıştır, doğuşu kim kaç kez seyretmiştir, preldzic oynuyorsa shumperta neden teklif gelmez.

sahadaki emeğe gözlerini kapatanlar bu sezon .ötlerindeki deliği kapatmaya uğraşacaklar

villain
06-07-11, 17:21
Önder abi Ermal artık Arnavutluk için oynuyor, hatırlatayım dedim :)
Ama Tutku konusunda, Cenk konusunda kesinlikle haklısın. Maalesef Tutku ağzıyla kuş tutsa milli formayı göremez/göremedi/göremeyecek.

Maalesef Orhun Ene tahmin ettiğimiz gibi Tanjevic'in devamı/sistemin adamı yani kısacası Turgay'ın adamı. Turgay'ın babasını da zaten biliyorsunuz şuan biraz rahatsız :D:D:D

Bana göre de berbat bir seçim, tamamen ezberden oyuncular çağırılmış bu sezonki performanslar form durumları falan hiç dikkate alınmamış. Orhun Ene'yi camia ve taraftar olarak severiz, hala da rakip coach bile olsa tribüne çağrılır ama bu gidişle 1-2 seneye o da kendinden nefret ettirecek :(