PDA

Tüm Versiyonu Göster : Nba 2011-2012

tyisik
23-06-11, 18:54
Hayirli olsun, umarim bu sene daha cok kisi yazar bu basliga.
Draftlar bu aksam yapilyor. Cleveland 1. ve 4. sira hakkina sahip olarak iyi bir takim kurabilir bu sene. En cok istedigim Enes Kanter'in ilk tur 4. siradan Cleveland'a gelmesi.

ardaisfuture
24-06-11, 07:06
Enes Kanter tarihe gecerek 3.sıradan Utah Jazz tarafından draft edildi.Tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.

tyisik
24-06-11, 08:04
Ben Cleveland'a gelmesini bekliyordum ama olmadi. utah 3. sirada kapti. Umarim Okur ile birlikte birbirlerinin kuyularini kazmadan( Bizim Turklerin yurt disinda yakaladigi hemserisini opme hastaligi var) Utah'a buyuk basarilar getirirler.

Giga
24-06-11, 09:49
Ben sana demiştim abi Cleveland olmaz diye. :)

villain
24-06-11, 19:47

Demek ki Rabbim Cleveland dememiş bu sefer :D:D:D

tyisik
25-06-11, 06:10

Valla dogru demissin, ben gelmesini cok istiyordum buraya birazda ondan duygularimla konusmustum:). Cleveland tam kendisini gosterebilecek bir takim, birde eyaletimizin sehri nede olsa. Neyse umarim iyi bir kariyeri olur. White man can jump in Utah:)

karacaf
26-11-11, 11:02
Lokavt bitti deniyor..25 Aralıkda sezon başlayacakmış..Göreceğiz şimdi nbaciler gidince ak döt kara döt kimdeymiş..

osmanhy
26-11-11, 16:10
Şaşırdım...güzel bir haber ama...şimdi fantezi ligimizi kurabiliriz :)

osmanhy
07-12-11, 05:41
Degisik transferler var gundemde...Dwight Howard ve Chris Paul laker soylentileri var (tabi lebrona gosterilen tepkinin yuzde 1i bu iki oyuncuya gosterilmez) bide nene ve Chandler gibi onemli parcalar bi suru takimla gorusuyor

Sovereign
07-12-11, 11:37
Kobe'yi de tutarak yapmak istediklerine dair söylentiler mevcut..

Bir el hareketi yapmak istiyorum kendilerine, başparmağın dikkat noktası olduğu..

Giga
15-12-11, 12:20
Chris Paul, Clippers'da.
Eric Gordon, Chris Kaman, Aminu ve Minnesota 2. tur draft hakkı karşılığında clippers'a takas olmuş.

osmanhy
15-12-11, 15:12
Hornets cok iyi bir takas yapti bence...clippersin ilk 5i fena olmamis...Paul-mo Williams-caron butler-griffin-deandre johnson...lakersden iyi oldular...bide lakers odumu maverickse verdi...hemde bedavaya
Nba'de simdi butun gozler Dwight Howard'da

F@biooO
16-12-11, 20:54
Yalniz yorumcular fena kotuluk ediyor Clipgillere şu sıralar...
Playoff kafadan geldi muamelesi, eh tamam; 8 takim icine girerler herhalde..
Ama ne bileyim; adamlar hele bir iki mac alsin...
3 hayvanı toplayan Miami bile uzun bir sure fena zorlanmisken ustelik...

Ayrica Gordon sevimli adamdi be, Moğğ gideydi..

osmanhy
16-12-11, 21:03
Yalniz yorumcular fena kotuluk ediyor Clipgillere şu sıralar...
Playoff kafadan geldi muamelesi, eh tamam; 8 takim icine girerler herhalde..
Ama ne bileyim; adamlar hele bir iki mac alsin...
3 hayvanı toplayan Miami bile uzun bir sure fena zorlanmisken ustelik...

Ayrica Gordon sevimli adamdi be, Moğğ gideydi..

Rudy Gaysiz Memphis gecen sene az kalsin Oklahoma Cityi eleyip konferans finallerine kaliyordu...
cp3+billups+williams>mike conley
blake griffin ve deandre jordan bence randolph kadar etkili, bide caron butleri aldilar....

o konferansda is yaparlar

F@biooO
16-12-11, 21:06
Bence de.. :)
Ama bunun icin baski stres olmasin garibanlara. Kirk yilin basi yildizlari oldu...
(NBA takimina empati yapan ilk insan - 2011 Aralik. )

osmanhy
16-12-11, 21:08
ne kadar giderler bilmem...ama tarafsiz izleyiciler, cok zevk alacak bu takimdan

Lioney
25-12-11, 06:53
Şöyle toplu halde 10 kişilik tahmini rotasyonların olduğu bir tablo yaptım :) 15 kişilik güzel durmadı. Takımlara değinirken gerekirse yazılır zaten. Aslında draft öncesi el altında dursun diye hazırlarım ben her sene bir tane ama bu sefer yetişmedi :) Tabii burda değişiklikler olur daha ama şimdilik el altında bulunsun. Yorum yapacak arkadaşların kolayına gider umarım.

Tahmin ettiğiniz gibi önce ilk beş(pg-sg-sf-pf-c) şeklinde ve sonra aynı şekilde 2. beş yazılı. Yanında (R) yazanlar yine tahmin ettiğiniz gibi çaylaklar. Hocaların ilk beşleri böyle mi olur artık lig başlayınca göreceğiz.

http://img15.imageshack.us/img15/3114/nba1112roster.png

Lioney
25-12-11, 06:59
Bu da kabataslak ilk değerlendirme. Tahmini bitiriş sırasına göre yazdım takımları alt alta. Lakin burada odaklanma sorunu olan takımlar daha alt sıralara ineceği gibi, inanç sorununu aşan veyahut takım kimyasını yakalayan takımlar daha üst sıralara çıkacaktır. Burada herkesin farklı fikirleri olacaktır zaten.

http://img585.imageshack.us/img585/7701/nba1112firstlook.png

Sovereign
25-12-11, 16:51
Yayın hakkını da d-smart almış..

CNN Türk ile ortaklaşa işkence edeceklermiş millete..

Giga
25-12-11, 17:44
2 maç cnn-türk, 4 maç d-smart, 7 maç nba tv...
Kaan Kural var en azından.
Keşke Orkun Çolakoğlu, Caner Eler ile anlaşsalardı.

osmanhy
25-12-11, 18:22
Hehehe spreadsheet güzel olmuş :)

Giga
25-12-11, 19:46
2 maç cnn-türk, 4 maç d-smart, 7 maç nba tv...
Kaan Kural var en azından.
Keşke Orkun Çolakoğlu, Caner Eler ile anlaşsalardı.

Ki anlaşmışlar. :)

Lioney
27-01-12, 06:22
Yani Galatasaray bugün -grup için belki küçük ama gelecek için çok büyük bir galibiyet- aldığı için tamamen yüzüm gülerek ve hiçbir şey umrumda olmadan oturdum bilgisayar karşısına; Geçen maçta Orlando'ya tarihlerinin en ağır mağlubiyetlerinden birini yaşattığımız için(hem de eksiklerden dolayı abuk bir kadro ile) bugün ekstra motivasyonla bizi tepeleyeceklerine de inancım tamdı ve beklentim bu yönde olduğu için yine umursamaz bir halde mutluydum :) Üstelik bugün de yine normal beşden 3 oyuncu olmadan başladık maça;

Lan dedim Galatasaray koydu, bugünde Orlando'ya nasıl olsa yenileceğiz ama DH'ı izleriz en azından keyifle derken maç başladı. Bir an 2-8'yi gördüm lan acaba mı derken(oha be kardeşim maçın başında da gaza gelinir mi :) taraftar ruhu işte :)), 9-10 önde olduğumuz an uzun bir süre son an oldu :) Tam tahmin ettiğim gibi top kaybı üstüne top kaybı, dağınıklık üstüne dağınıklık(tabii adamlar da ekstra motivasyon ile ful konsantrasyon) ve DH faul problemi ile oyundan uzak olmasına rağmen herifler fena tepeledi bizi :)

İlk yarı 58-37. Dedim back-to-back ne de olsa, ikinci yarı zaten eksik olan kadroyu fazla da yormadan maçı bitiririz herhalde. Sonrası mı?

Sonrası rüya gibiydi :) Maç bittiğinde skor 83-91 idi :)

Yarın muhtemelen Indi bizi tepeleyecek :) Lakin umrumda değil. Kanımca Doc şu an Dünya üzürindeki en iyi koç(benzer versiyonu için bkz; Oktay Mahmuti). Böyle bir kadro ile buradan başka hiçbir koç maç çevirtemez takımına. Bunun olabileceğini inandıramaz(Bir kişi hariç :)).

Celtics Hurrraaa
Celtics Hurrraaa

Bu da böyle bir anımdı işte;

Kıssadan hisse, KG'nin dediği gibi anything is possible,

Galatasaray CSKA karşına çıkacak ya ondan diyorum....

Giga
27-01-12, 09:37
Abicim hiç mi kafası çalışmaz bu CNN Türk"ün.
Pazar maç yayınlamak ne ya, NTV gibi cuma-cumartesi CNN Türk'te yayınla maç, diğer günler ister D-smart isten NBA TV'ye koy.

Giga
29-01-12, 22:06
Miami-Chicago 22.30 CNN TURK.

Pesimist
12-03-12, 11:51
Ersan çıldırdı bu aralar son icraatı :

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 44 dakika süre alan milli basetbolcumuz Ersan İlyasova, 31 sayı kaydederek sahanın en skorer ismi olmayı başarırken; 31 sayısının yanına 12 de ribaund ekledi.

villain
12-03-12, 22:48
Ersan çıldırdı bu aralar

Ve hakettiğini aldı, Doğu Konferansı'nda haftanın oyuncusu Ersan seçildi :)

osmanhy
29-04-12, 08:01
Rose sezonu kapattı...yazık oldu...şimdi dogu konferansında final kesin Miami-Boston olur

Sovereign
29-04-12, 10:39
Bu sene alıştılar Rose'suz oynamaya..

Onun için ben play-off'ta da iyi işler yapacaklar diye düşünüyorum.

Şampiyon olamazlar belki ama sonuna kadar bırakmayacaklar bence..

Giga
06-05-12, 09:28
Oklahoma 4-0 Dallas.
San Antonio 3-0 Utah
Lakers 2-1 Denver
Clippers 2-1 Memphis

76ers 2-1 Chicago
Miami 3-0 NYKnicks
Indiana 3-0 Orlando
Boston 2-1 Atlanta

Giga
15-05-12, 13:38