PDA

Tüm Versiyonu Göster : Neden Susmuyorsun Hagi ? Yeni Bir Kriz Kapıda..

LuisFigo
05-02-05, 04:38
HAGİ: YÖNETİM BANA BELKİ BİR GÜN TAMAMEN SUS DER!!

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Gaziantepspor maçından sonra ilginç açıklamalar yaptı. Yönetim kurulunun kendisine konuşmamasını söylediğini belirten Hagi, 'Transferi kimin yaptığı önemli değil, belki bir gün gelir, beni de dinlerler' dedi.

http://www.haberturk.com/foto/mansethagikriz.jpg

Rumen teknik adam, maçtan sonra yapılan basın toplantısında, yeni
transferlerden memnun olup olmadığının sorulması üzerine, 'Ben teknik
direktör olarak sadece kendi işimden sorumluyum. Görüyorsunuz, şu anda
çok az konuşuyorum. Sadece maçtan sonra basın toplantısı
düzenleyebiliyorum. Ben kendi işime bakacağım, oyuncularıma antrenman
yaptıracağım, neler olacağını göreceğiz' diye konuştu.
Maç önceleri basın toplantısı yapmamasını yönetimin istediğini
kaydederek, 'Belki gelir, bir gün tamamen 'sus' derler. Bunu onlara
bırakıyorum' dedi.

-'BELKİ BİR GÜN BENİ DE DİNLERLER'-

Hagi, Ribery ile ilgili bir soru üzerine, Fransız oyuncunun genç
bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
'Aldığım bilgilere göre 1 sene önce 3. lig'de oynayan bir
oyuncuydu. Bu sezonun başında Metz'e transfer oldu ve çok iyi bir
başlangıç yaptı. Kendisini tanımıyorum, fakat gördüm ve çok yetenekli,
enteresan bir oyuncu. Fransa Ümit Milli Takımı oyuncusu, genç ve bize
yardımcı olacağına eminim. Onun da uyum sağlaması için diğerleri gibi
biraz zaman lazım. Onun dışında transferleri kim yapıyor o kadar
önemli değil. Belki bir gün gelir, beni de dinlerler.'
Galatasaray'daki futbol hayatına golle başlayan Hasan Kabze'yi
öven Hagi, 'Aferin Hasan Kabze'ye' derken, şöyle devam etti:
'İnanılmaz bir başlangıç yaptı, genç ve geleceği olan bir oyuncu.
Hem onunla, hem takıma gelen diğer oyuncularla ilgili sabırlı olmamız
gerekiyor. Tabi biraz daha fiziksel açıdan çalışması, uyum sağlaması
gerekiyor. İyi bir kadromuz var ve yeniler yolumuzda yardımcı
olacaklar diye düşünüyorum. Bazı oyuncularımız çok genç, bunlarda
sabırlı olmalıyız. Bazı oyuncular tecrübeli olmasına rağmen fiziksel
durumları iyi değil, onlara da sabır tanımalıyız.'

-GAZİANTEPSPOR MAÇI-

Rumen çalıştırıcı, takımının 5-1 kazandığı maçla ilgili olarak ise
şunları söyledi:
'Maçtan önce biraz endişelenmiştim. Çünkü rakibin gücünü ve
deplasmanda iyi oynadığını biliyorduk. Hava şartları da kötüydü.
Takımdan ve oyuncuların gösterdikleri performanstan çok memnunum.
Maçtan önce kendilerine verilen taktikleri, sahaya yerleşmeleri iyi
yaptılar. Bir teknik direktör olarak, takım bu şekilde oynadıktan
sonra çok mutluyum. Rakibimiz ikinci yarıya çok iyi başladı. Çok iyi
forvetleri vardı, ondan endişelenmiştim. Yazık ki daha fazla gol
atamadık.'
İyi durumda olduklarını kaydeden Hagi, 'Ancak önümüzde 15 tane
final maçı var. Uzun ve zor bir yoldayız. Rakiplerimiz de çok iyi
durumdalar. Kolay değil ama hedefimiz şampiyonluk' dedi.

-DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ-

Teknik direktör Gheorghe Hagi, maç sonrası canlı yayında doğum
günü sürprizi yaşadı.
Yarın 40. yaşına girecek olan Rumen çalıştırıcı, maç sonrası
karşılaşmayı canlı yayınlayan Lig TV'de doğum günü pastası kesti.
Hagi, doğum gününden önce galibiyet sevinci yaşadıklarını, bundan
dolayı da mutlu olduğunu söyledi.
Rumen teknik adam, 40. yaşına rağmen gücünün ne durumda olduğu
yönündeki soruyu ise 'Kendimi çok iyi hissediyorum. Ancak benim
zamanım geçti' diye yanıtladı.
Bu arada doğum günü pastası daha sonra Galatasaraylı oyuncuların
yemesi için soyunma odasına götürüldü.
Öte yandan Gaziantepspor galibiyeti sonrası Hagi, futbolculara 2
gün izin verdi. Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına 7
Şubat Pazartesi günü başlayacak.

-SAĞLAM: 'YORUMA AÇIK POZİSYONLAR VAR'-

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise Galatasaray'ın
hak ederek galibiyet aldığını, ancak maçta yoruma açık pozisyonlar
olduğunu savundu.
Zor bir deplasmana geldiklerinin bilincinde olduklarını kaydeden
Sağlam, şunları söyledi:
'Biz de onlara zorluk çıkarmak istiyorduk. Galatasaray'ın erken
golü oyun düzenimizi bozdu ve istediğimizi sahaya yansıtamadık. İkinci
yarıda daha baskılı oynamamıza rağmen ilk yarıdaki bireysel hatalarla
yediğimiz goller sonrası farklı yenildik. Takımın oyunundan memnun
değilim. Daha iyi mücadele etmeliydik.'
Genç teknik adam, maçta çok yoruma açık pozisyonlar bulunduğunu
dile getirerek, 'İkinci yarıya istekli ve arzulu başladık ve gole
ulaştık. Bir pozisyonumuzda penaltı olduğunu düşünüyoruz. O pozisyon
gol olsaydı skor 4-2'ye gelirdi ve daha arzulu oynardık' diye
konuştu.

------------------------------------------------------------------------

Hagi iyice kaşınmaya başladı ..ne gerek var şimdi ortalığı karıştırmaya....

Sheva
05-02-05, 04:49
Hagi'nin maç boyu yapılan tezahürattan haberi var mı, tabi ki var.. O tezahüratı yapanların bu konularda sözü geçen kişiler olduğunu bilmiyor mu, gayet iyi biliyor.. Hepsinden önemlisi, yarın öbür gün bileti kesildiği takdirde tribünlerden 5-10 kişilik cılız seslerin dışında tepki gelmeyeceğinin farkında mı, elbette..

İpler bu kadar gerilmişken (olay artık kimin gerdiği boyutundan çıktı bence), hazır takım iyi gidiyor ve taraftarın (!) yönetimin kararının arkasında duracağı belli iken, her an her türlü gelişmeye hazırlıklı olmalıyız kanımca.. Hagi 'beni sadece aldığım sonuçlar götürür demişti' ama çok yakında inceldiği yerden kopacak ne yazık ki..

UmBeRtO GS
05-02-05, 04:53
O taraftara da yazıkları olsun!!!
Hagi gibi gerçek Galatasaraylı varken, para uğruna yönetimin şakşakçılığını yapıyorlar...

Hagi'nin açıklamalarına gelince yanlış bir açıklama fakat Şükrü Ergün'ün "Ribery'i yönetim aldı" açıklaması da bir o kadar yanlış...

gian
05-02-05, 11:57
Bir teknik adam sene basından beri düzenli olarak yaptıgı basın toplantılarına yönetim tarafından yasak getirilince baska ne diyebilir? İyi yaptılar, cok gereksiz konusuyordum zaten mi diyecek?

Hagi'yi kovan, Galatasaray'in gelecegini satar..

Bu takımı su hale getirmesinden öte, ne kadar calıskan bir adam oldugunu unutuyoruz..Bu ayın dergisinde Suat Kaya ile yapılan röportajı okuyun..PAF hocası Suat diyor ki, her hafta her kademedeki alt yapı macını Hagi izliyor, bize en büyük güveni bu veriyor diyor..Baska hangi yabancı teknik adam bunu yapar?

Hagi'yi kovanın anasına küfrederim ciddi sekilde..

NOT: Figocum baslıgı kurallara gore düzelttim, yeni baslıklarında dikkat edersen sevinirim..

reallion
05-02-05, 13:36
hagi'yi kovan Galatasaraylı olamaz. böyle birşey olursa çıkar sözkonusudur hiiç şüphesiz!

Sovereign
05-02-05, 13:44
"Sus Hagi" demeden önce bence "Susma tribün" denmeli.Tek başına kalmış bir adamın son derece onurlu mücadelesi bence bu.Doğum gününde bile "I love you Hagi" tezahüratına tahammülü olmayan,çıkarları uğruna yönetimdeki bazı "kurt"ların güdümüne girmiş bir çapulcu sürüsü.Tehditle,şantajla,Kaba kuvvetle istediklerini yaptıran,gerçek Galatasaray'lıyı sindiren "efendiler".

Sonra çıkıp bu insanlar "Biz en büyük Galatasaray'lıyız" diye geziniyorlar.Ama takımlarını şampiyonluğa giderken sırtından,canevinden vurmakta sakınca görmüyorlar.Ne büyük sevgiymiş ya Rab?

I love you Hagi...

chivu
05-02-05, 13:46
Korcan abi sen sene başında bana mı kapalıyı mu tavsiye ediyordun yahu " gel sen bu sene çk iyi kapalı çok zevkli olacak " diye." İnsan parasıyla rezil oluyor vallahi,...

korcank
05-02-05, 13:52
Bir de şöyle düşün Ünsal: Dün televizyonda, az da olsa "I Love You Hagi" sesleri duyulmuş. Ben olmasaydım, sen olmasaydın, biz olmasaydık, bu ses dahi duyulur muydu?

gian
05-02-05, 14:04
Ya bu ses az da olsa gibi gelmedi bana, hatta Korcan abinin yazdıkları olmasa tüm tribünün bagırdıgını dusundurecek kadar gür bir sesti bu..

Parma Maniac
05-02-05, 14:08
ben açıkçası sesleri duyamadım TVnin sesi çok açık olmasına rağmen.. ama hemen sonra Hagi dönüp tribünleri selamladı galiba.. spiker de Hagi'ye tezahürat var dedi..

yazıklar olsun diyorum ne diyeyim.. Canaydın, Galatasaray'ın bir efsanesini daha sırf kendi çıkarların için yok ediyorsun.. hayatımda gördüğüm en rezil Galatasaray Başkanısın.. bunların hesabını gün gelecek tek tek vereceksin..

gian
05-02-05, 14:20
Bence Canaydın'la alakası yok bu durumun..Gürsoy'la ilgili..Hatta hala su an Hagi varsa, Canaydın sayesinde kanımca..

Libraleon
05-02-05, 15:46
Hagi nin futbol adamlığı tartışılabilir.
Fakat Haginin ayağını kaydırmak isteyen şahsın , bu sene GS a en büyük zararı veren Ergün Gürsoy olduğunu düşündükçe insanın Haginin hiçbir kötü tarafını görmek içinden gelmiyor...

Sene başından beri her türlü işgüzarlığın , saçmalığın hatta aptallığın önde giden aktörü olan Gürsoy a karşı Hagi , GS ın tek kozudur...

DoUrden
05-02-05, 18:53
ben açıkçası sesleri duyamadım TVnin sesi çok açık olmasına rağmen.. ama hemen sonra Hagi dönüp tribünleri selamladı galiba.. spiker de Hagi'ye tezahürat var dedi..

yazıklar olsun diyorum ne diyeyim.. Canaydın, Galatasaray'ın bir efsanesini daha sırf kendi çıkarların için yok ediyorsun.. hayatımda gördüğüm en rezil Galatasaray Başkanısın.. bunların hesabını gün gelecek tek tek vereceksin..

hagi'ye yapilan tezahurat cok net duyuluyordu.
ben tv den duydum valla.

JORDAN
06-02-05, 03:13
KIM NE DERSE DESIN CANAYDIN GS camiasina gelmis en beceriksiz,ne yaptigini bilmez kendi sahsiyeti disinda hic bir moka onem vermeyen baskanidir ve gelisen tum herseyden olumlu ya da olumsuz SORUMLUDUR.Sekil apacik goruldugu uzere bir baskan(!) olarak devam eden bu aptalliga nasil izin verlir?Senin takimin klubunu ayakta tutan tek bransin hala sampiyonluga ortak iken nasil takim boyle cirkef bir politikanin icine atilir? Hadi sampiyonluk bizim icin onemli degil diyelim, her zaman onurla tasidigimiz o GALATASARAY FELSEFESIYLE nasil bagdastirilir???

Hagi'ye karsi yapilanlar - ozellikle tribunlerde- Galatasaray Camiasinin yuzkaraligidir cirkefligidir.

Hagi'ye gelince ahh be Hagi biliyoruz tecruben 5 yillik bile degil.Ama sus biraz sus ki buyuklugun ordan da anlasilsin.Yonetim maclardan once konusmami yasakladi diyorsun ama mactan sonra yaptigin tek dakikalik aciklamalar bile igneleyici.Allah'tan sadece maclardan sonra konusuyorsun ama o konusmalar bile senin kariyerine ve camiaya zarar veriyor.

Bu arada Sovereign alkislarim sana...

06-02-05, 12:06
ultrAslan tarafı bir tepki olduğunu kabul ediyor ama bunun Ergun Gürsoy ile ilgili olmadığını ısrarla belirtiyor. Ayrıca başka klüplerle de görüştüğü iddiası da var ilginç ne diyeyim.

sedat1905
06-02-05, 13:34
Kimse hagi laf edemez o kadar.Ama birazda isiyle ilgilense iyi olur.gerektiginden daha fazla tabi.

I LOVE YOU HAGI