PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bosna FIFA ve UEFA organizasyonlarından men edildi

seyko
01-04-11, 11:42
http://www.fifa.com/aboutfifa/federation/releases/newsid=1410136.html

InSoMNiAsTaN
01-04-11, 13:32
topluca sakız çiğnedikleri içindir kesin..

Namelessonegs
01-04-11, 13:32
Dertleri neymis acaba Bosna'yla cıkarcı heriflerin?

Aslan Suat
01-04-11, 16:00
Haginin yapamadigini FIFA ve UEFA yapmis demek (maksimum ironi, maksimum sarkazm).

westham
01-04-11, 23:29
romanya'yı yarışa dahil etmek için almışlardır bu kararı..

osmanhy
01-04-11, 23:57
hahahaha misimovic artik gazozuna oynasin...helal olsun sana fifa ve uefa

westham
02-04-11, 00:05
hahahahaha misi'ye inat bu şerefsizleri bile destekledin ya ,yürü be osmanhy.kim tutar seni :)

bundan sonra fifa ve uefa hakkında tek olumsuz yorum yaparsan karışmam bilesin ;)

osmanhy
02-04-11, 00:12
Aslan FIFA, aslan UEFA...kopekler haketti

westham
02-04-11, 00:19

neden hakettiler ? ve bosnalılar neden köpek oluyor ?

Giga
02-04-11, 00:45

Hiç bir millete hakaret etmek yakışmaz bize, ayıp olmuş...

westham
02-04-11, 00:49

hem forumda da engin ve sedat gibi boşnak kökenli arkadaşlarımız var. ilk önce onlara ayıp.

Namelessonegs
02-04-11, 00:54

Ben de hic yakıstıramadım sana Osman..Terbiyesizlik yapmıssın..Sırp kokenli adamlar bile utanc icinde yasarken, senin gibi birinden bu terbiyesizligi duymayı yakıstıramadım..Hele ki ırkcılık konusunda hassas oldugun imajını cizerken,bu cumleleri sarfetmen cok ilginc geldi..

osmanhy
02-04-11, 01:09
Misimovice lafi sokmak icin koyduk o lafi, yanlis cikti...bosna kokenli arkadaslardan ozur dilerim

osmanhy
02-04-11, 01:31
Sinirden dolayi yazilan bir cumleden dolayi kendimden utaniyorum...burada benim niyetim Galatasaryi tartismakti, Turkcemi gelistirmekti, ve ulkemin insanlarina daha yakin olmakti...bir acidan bunu basardigimi dusunuyorum ama bu son yil yazilanlari daha ciddiye aldim ve tepkim bazen agir/gereksiz olmustur...bunun bir eglence oldugunu unutmusum ve artik hergun okudugum 2-3 gorus/elestiri sinirimi bozuyor ve dengesiz bir sekilde bunlara cevap
vermeye calisiyorum...benim niyetim kotu olmasa bile, artik oyle gibi gorunmeye basladi...
Uyeligimi iptal ettirmek imkani varmi bilmiyorum ama bir foruma yazacagim son mesaj budur...Sizlere eyvallah

Ibrahim
02-04-11, 01:53
Ya manyakmısın nesin.

Hiç bir yere gitmiyosun.

Gidersen keserim herşeyi cidden.

Şu facebook hesabını da aktif hale getir.

tyisik
02-04-11, 04:47
Ne oluyor ya, herkes birseylere kusup gidiyor. Osman bu arada niye kapattin facebook hesabini, soz bir daha Ohio State fotosu tag'lemiyecem:) Ibo sende cekip gitme bu diyarlardan.

Ibrahim
03-04-11, 23:58
Ne oluyor ya, herkes birseylere kusup gidiyor. Osman bu arada niye kapattin facebook hesabini, soz bir daha Ohio State fotosu tag'lemiyecem:) Ibo sende cekip gitme bu diyarlardan.

Yok abi gittiğim yok da ölüm haricinde...Eğer bu geri gelmezse bir daha konuşmasın benimle...

JORDAN
09-04-11, 20:50
Osman nerde??? Cok onemli bir sey sorucam...

tyisik
10-04-11, 00:25
Osman kayip, bize burada doktorum diye yazip hemsire oldugu ortaya cikinca hem faceten hemde buradan kendini sildi cocuk:)

Namelessonegs
30-05-11, 21:13
Bosna'nın cezası kaldırıldı!
UEFA, Bosna Hersek'in cezasını kaldırdı! Üçlü başkanlık sistemiyle yönetilen Bosna Hersek Futbol Federasyonu, UEFA'dan gelen uyarılara rağmen gerekli düzenlemeleri yapmayınca üyeliği askıya alınmıştı. Bosna Hersek Futbol Federasyonu bu nedenle tüm uluslararası organizasyonlardan men edilmişti.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun 26 Mayıs'taki toplantısında UEFA kriterleri kabul edildi. Bunun üzerine UEFA Başkanı Platini'nin acil toplantıya çağırdığı UEFA komitesi, Bosna Hersek'in talebini inceleyerek kabul etti ve karar bugün açıklandı.

Karar sayesinde Bosna Hersek EURO 2012 mücadelesine de kaldığı yerden devam edebilecek. D Grubu'nda 4. sırada yer alan Bosna Hersek Milli Takımı, 3 Haziran'daki Romanya ve 7 Haziran'daki Arnavutluk maçlarını oynayabilecek. Bosna Hersek grubunda 7 puanla 4. sırada alıyor. Ancak Bosna'nın 8'er puanlı Beyaz Rusya ve Arnavutluk'tan bir maçı eksik. Fransa ise 12 puanla lider durumda bulunuyor.

Bu arada aynı şekilde Bosna Hersek kulüpleri de önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edebilecek.

(Ligtv.com.tr)

Hak yerini bulmus :)

westham
30-05-11, 23:01
helal olsun :) hak yerini buldu. can bosna can :)

Namelessonegs
30-05-11, 23:20
Canım kardesim seviyorum seni :)

nicelife1905
31-05-11, 08:15
bosnaya kanı kaynar hemen hemen her türkün, bazan sırpların yaptıkları gelince akla gelince müslüman olası gelir hristiyanın.

osmana gelince, misimoviç kızgınlığı ile söylemiş sözü, asla kötü niyet olduğunu düşünmüyorum.

kaldıki forumun efendi iyi niyetli kişilerinden biri hemde.

geri dön osman bey, bebek katili yaşıyor sen bu yüzden gidemezsin

westham
01-06-11, 12:56
Canım kardesim seviyorum seni :)

duygular karşılıklıdır enginim