Tüm Versiyonu Göster : Ayıp!
team america diye bir film indirmeye basladim...
birazina bakiym dedim...
acilis sahnesi...
paris de bi cocuk yururken birine carpar...
basini bir kaldirir, ne gorursun sakalli igrenc tipli bir terörist...
iste rezillik burada baslar...
arkada bir muzik baslar...
muzigin sozleri Turkce...
"dünyada seni asiklar aglama" gibi bi soz geciyor...
ondan sora terorist "hebele hobolo" gibi bi seyler giriyor sonra catisma basliyor...
bu kadar...
yorumu size kalir...
Arat artık her yerde alışmadın mı bunları görmeye geçenlerde bir haber vardı dizilerde Türkleri terörist gibi göstermeye çalışanlara karşı dava açılsın diye ama nerede..
Ayip degil soyle degil...
Bir cok film seyrettim terorrist iran'lı ornegin Denzel Washington ve Bruce Wills'in oynadigi ''Siege''
Bir cok film seyretim terorist Cin'li ornegin Jackie Chan'in oynadigi ''Rush Hour''
Bir cok film seyrettim terorist Rus veya Azeri ornegin harrison Ford'un ''Air Force One''
Yani anlayacaginiz eger terorist kavramini kullaniyorsaniz bir filmde onun bir memleketi olmali ve bu herhangi bir ulke olabilir..Bunlari pek kafaya takmamak lazim..
Bu kadar kucuk seylere takılan bir tek bizim millet vardir heralde...
Simdi Cin'lilerede mi ayip Ruslarada mi ayip..
olur oyle seyler...
Bide reklamin iyisi kotusu olmaz :)
M.Yasin Cakmak
05-02-05, 08:09
Southparki yapanlari yaptigi bi animasyon. Izlememistim, indiriyorum.
sigara doğrudiyorsun güzel diyorsunda zon samanlarda nedense art arda gelmeye başlayınca işkilleniyor insan
ummpffsssss
USAtaraftar
11-02-05, 22:03
Sigara bunlar insanin bilinc altina isleyen seyler. Araplar, Ruslar bu lekeyi ustlerinden atmaya calisip duruyorlar yillardir. Onlar da cok tepkili bu duruma. Mesela bi Rusla otur Rambo 3'u seyret adam filmin ortalarinda ekrana bi kafa cikaracaktir. Yaptim ordan biliyorum.
Team America cok kolpa bi filmdi. Ben izledigimde bi "sevisme" sahnesinde herkes gulmustu o kadar.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to