Tüm Versiyonu Göster : Ulker - Galatasaray (70-57) | Burhaniye Bld - Galatasaray
Erkekler :
5 Subat Cumartesi
17.00 Ulker - Galatasaray
Bayanlar :
6 Subat Pazar
14.00 Burhaniye Bld - Galatasaray
Valla sen bizden daha çok rakip ediyorsun bizim maçları :)
Bu Ülker maçı kritik bir maç şu olaylardan sonra tribünün tepkisi nolacak bakalım?
ilgi alani meselesi... :)
Taraftarlarla bir yerde oyuncularin bulusup sorunlari hallettigi yaziyordu ama bilmiyorum ne kadar dogru,ama bisey olacagini sanmiyorum ben.
Tribün mü? NE tepkisi yahu onlar aralarında anlaşmışlar. Maçtan sonra ana avrat giydirdikleri bacanağın adı bile geçmiyor açıklamada. İki taraftar burağın küçük kızının olduğu yerlerde dövüşmüşler, burak da kızını korumaya çıkmış...Herkes de kabul etmiş bunu...Demek ki 3 gündür bütün forumlarda boşuna şabalaklık edip yalan söylenmiş...
adminlerimizden biri topic basligini degistirmis zaten ancak yazalim yine de ;
Ulker 70
Galatasaray 57
Galibiyet olsa iyi olurdu tabi ama çok da önemli bir mağlubiyet değil.. Kendi rakiplerimize karşı kazanıp play-off için uğraşıcaz..
Burhaniye 74-67 yenmis...
Kumede kalma yolunda cok onemli 2 maci kaybetti Galatasaray artik alinacak bir iki extra galibiyet lazim.
Yeni yabanci 26 sayi ile oynamis.
Tribün mü? NE tepkisi yahu onlar aralarında anlaşmışlar. Maçtan sonra ana avrat giydirdikleri bacanağın adı bile geçmiyor açıklamada. İki taraftar burağın küçük kızının olduğu yerlerde dövüşmüşler, burak da kızını korumaya çıkmış...Herkes de kabul etmiş bunu...Demek ki 3 gündür bütün forumlarda boşuna şabalaklık edip yalan söylenmiş...
Neden ayak yapıyorsun ki? Toplantıya buluşmaya gerek görmediğim için ben katılmadım ama konuşuldu edildi ve karara varıldı. Ne olmasını bekliyordun herifin kellesini mi alsaydı taraftarlar? Felakat tellalliğine ne kadar meraklıyız Allah aşkına yaa....
Burhaniye 74-67 yenmis...
Kumede kalma yolunda cok onemli 2 maci kaybetti Galatasaray artik alinacak bir iki extra galibiyet lazim.
Yeni yabanci 26 sayi ile oynamis.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak :)
Galatasaray Bayan Basketbol Takımı nın kümeye düşmesi gibi bir durum biz ne kadar istesek de gerçekleşmesi çok çok düşük bir olasılık.
16. HAFTA
Mersin Büyükşehir - Galatasaray
17. HAFTA
Ceyhan Belediyesi - Galatasaray
18. HAFTA
Galatasaray - Çankaya Üniversitesi
19. HAFTA
Galatasaray - Migros
20. HAFTA
Galatasaray - Erdemir
21. HAFTA
İ.Ü.S.B.K. - Galatasaray
22. HAFTA
Galatasaray - Fenerbahce
-----------------------------------------------------------------------------
Ligde son 2 takım küme düşecek. Şu anda son iki sıradaki Orim Cam' ın 1, Burhaniye' nin ise 2 galibiyeti bulunuyor. Ayrıyetten Burhaniye ikili averajda bizden üstün. Biz ise toplam 3 galibiyetle sondan 3. yüz.
2 hafta sonra Orim Cam-Burhaniye macı var Bolu' da. Burhaniye kazanırsa bizim üzerimize çıkıyor ama Bolu' da Orim Cam' ın hem de bu kritik durumuyla maçı vereceğini zannetmiyorum.
Oldu ki verdi; bizim de Istanbul' da IUSBK, Migros, Çankaya Uni ve Erdemir gibi takımlarla maçlarımız mevcut. Bunlar extra galibiyet falan değil. Gücümüzde doğru orantılı olarak alabileceğimiz hatta çok yüksek ihtimalle alacağımız maçlar.
Arda hocam az çok beni tanırsın , ! Kelle falan istediğim yom ama bizim oralarda bir atasözü vardır "Bakacağın yüze tükürme, tüküreceğin yüze bakma!" Ha buluşursun dersin ki olayı aramızda hallettik barıştık anlarım, ama hani bilmemne çocuğu bacanak taraftar dövmüştğü de burak ağzından salyalar saçarak tribüne çıkmıştı...Yapılan açıklamayla bir alakası var mı 3 gün önce söylenenelerin???Elini vicdanına koy söyle. "BAcanağı taraftar dövüyordu burak da ana avrat söverek bizleri dövdü" nerede " iki taraftar kızının olduğu yerde kavga ediyordu burak da kızını korumaya yuarı çıktı" nerede. ELinin civdanına koy arda kim kime ayak yapmış burada...
not: Burağın hareketini direk galatasaray taraftarına yönelik görmediğimden kelle alma taratarı zaten değilim...
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak :)
Galatasaray Bayan Basketbol Takımı nın kümeye düşmesi gibi bir durum biz ne kadar istesek de gerçekleşmesi çok çok düşük bir olasılık.
Galatasaray'in kumeye dusmesini mi istiyorsun sen ? Son cumlende ya yazilim hatasi yaptin ya da ben uyku sersemligiyle yanlis anladim... :)
Ayrica bir mesaj altta yazdigin gibi bir olasilik var,su an o ikilinin icinde olmadiginizi filan biliyordum,ancak benim cumlemde yanlis olmus,sanki o maclari kazanmadiniz diye dustunuz gibi yazmisim,haklisin.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to