Tüm Versiyonu Göster : Dream Team
arkadaşlar ben bu olayı yapmayı çok sevmişimdir.derste filan sıkıldığımda hep bunu yapmışımdır.simdi de sizlerle paylaşmak istedim.isteyen arkadaşlar da kendi dream teamlerini kurabilirler.neyse işte benim dream team:
buffon
thuram-------nesta------rio ferdinand-----ashley cole
nedved------zidane-----ronaldinho--------robben
henry------shevchenko
yedekler:
cech
puyol
r.carlos
terry
toure
cristiano ronaldo
scholes
deco
lampard
r.v.nisterlooy
adriano
ben yedekleride yazdım.bunlardan da vazgeçemedim :)
Parma Maniac
04-02-05, 03:02
her forumda yapılır bu.. burda da yapalım.. :)
-------------------------------Henry-----------------------------------Ruud----------------------------------------
Nedved-----------------------Ronaldinho----------------------------Vieira----------------------------JoaQuin
Roberto Carlos---------------------Cannavaro----------------------Nesta---------------------------Thuram
----------------------------------------------------------Buffon------------------------------------------------------
Hoca: Arsene Wenger
Sörensen
Ferdinand---Nesta---maldini
FIGO Gerrard Zidane Ronaldinho
Shevchenko Raul Henry
TD; BEN
UmBeRtO GS
04-02-05, 04:04
-------------------------------Henry-----------------------------------Ronaldo----------------------------------------
Robben-----------------------Lampard----------------------------Vieira----------------------------Ronaldinho
Roberto Carlos---------------------Sol Cambpell----------------------Nesta---------------------------Gallas
----------------------------------------------------------Buffon------------------------------------------------------
Teknik Direktör : Mourinho
Yedekler:
Cech
A.Cole
Cannavaro
Terry
Thuram
Giggs
Zidane
Figo
Beckham
Nistelrooy
Sheva
Cech
Nesta
Cannavaro
Ferdinand
Terry
Scholes
Giggs
Lampard
Figo
Ruud
Rooney ( gerci adam yeni cikti eskiden olsa Henry yazardim )
Ne zor işmiş yahu, iki saat uğraştım bir kadro kuramadım :) Çok oyuncu var o yüzden kimi alırdım demek yerine genelde söylenebilecek isimlerden hangilerini alırdım veya almazdım onu yazıyım..
Öncelikle Henry mümkün değil ilk 11'e almam :) Forvet için büyük ihtimalle van Nistelrooy ve Shevchenko olur, 1. yedek veya ikisinden birinin yerine ise Adriano (bu arada sadece bir kişi o da yedekler arasında yer vermiş Adriano'ya).. Zidane'ı orta sahaya, Terry'i defansa kesin olarak alırım.. Kanatlar en zoru sanırım ve şu an için diğerlerine göre çok üstün iki kanat oyuncusu aklıma gelmiyor, gelirse yazarım :).. Defansif orta saha olarak Vieira'yı as kadroya almam, oyun kurmada daha etkili bir DMC bulmaya çalışırım.. Örneğin tam olarak DMC olmasa da Lampard o bölgede iyi olabilir.. Sağ bek bulamadım hepsi aynı gibi :) Solda ise artık bu tarz kadrolarda görmekten bıktığım Roberto Carlos dışında bir oyuncu olsa iyi olur :) Ashley Cole olabilir ama Carlos'tan iyi değil bence..
Özetlemek gerekirse 2 forvet, buffon, terry ve zidane dışında diğer 6 oyuncuyu bulamadım :)
İzinizle ronaldinho zidane ikilisini oynatabilmek için ronaldinhoyu kanada çekeciim...
Buffon
Thuram
Nesta
Rİo
Heinze(bence mükemmle bir adam, nasıl alınmıyor hayret)
Ronaldinho
Zidane( gerçi çaptan düşüyor ama zihinlerde eski hali var hala)
Robben
pirlo( evet yılın sürprizidir kendileri.Ben de tercihimi vieriadan kullanmyorum)
ruud
Sheva
Adrianoyu alamamak üzüyor bizleri, ama ne yapalım yer yok!
fred frith
05-02-05, 20:06
fenerin ilk 11ni yazarmisim
buffon
bridge
hyypia
zago
ali eren
petrov
zidane
sergen
gerard