Tüm Versiyonu Göster : March Madness
Tayfun abi bu wisconsindan ne cektiniz be :D
Olm sorma yaw:) Bu sene bize cok cektirdiler kasar kafalilar. Ama Superbowl da onlari tuttuk, bizim Wisconsinli gitti Steelers'i tuttu. :)
wisonsinli (yani ibo) sasirmisti :)
Sadece wisconsin deplasmani amerikanin 'old traffordu'....adamlar 130 macin 125ini filan kazandilar...bide herifler hep geriye dusup maci aliyorlar...bu kasar kafalilar baya garip bi millet :)
Bu arada March Madness nedir:
Mart ayinda universitelerin arasinda yapilan koca bir basket turnvasi. Spordan, hatta takimi bile olmayan adamlar bile bu turnuvadan zevk aliyor...bana gore, hatta acik ara, dunyada yapilan en heyecanli spor turnuvasidir.
NBAyi sevenlere sesleniyorum...March madness NBAye 1000 basar.
ve Madness basliyor...sen bracket yapiyormusun tayfun abi?
Yok ben sadece maclari izlemekle yukumluyum.
Sadece ilk maclar persembe gunu...yani St Patricks day :D herhalde koma'ya girecem :)
Ohio State ve Michigan kotu kura cekti...Favorim bu sene Syracuse...herifler boylu, agresif ve cabuk...serbest atislari duzelse, kupayi alabilirler
Bu arada bu turnuvayi bilmeyenler icin diyorum...boylesine heyecan dolu ve cekismeli turnuvayi baska hic bir yerde goremezsiniz...tek kelimeyle Inanilmaz
Michigan , Duke karsisinda iyi direniyor. Bakalim ne kadar dayanabilecekler.
hakemler cok kotu...ala firat aydinus....Michiganin sansi yok
heartbroken...duke 73 michigan 71...michigan son saniyede cok iyi bir atis buldu ama olmayinca olmuyor
Bu gece Kentuckyliyiz :)
tavuk kanatlarını senin :)
KFC yiyen tayfun abin...cocuklarina bile fastfood aliyor :)
Biz fastfood olayini biraktik olm:) Ne oldu senin Kentucky'ne:)
Super bir mac oldu...fark hic 4den fazlaya cikmadi...her pozisyon heyecan verdi
Bir Michigan taraftari olarak tabi ki sevindi
sonuca AMA her iki takimida kutlarim...bu arada Brandon Knighti tanirim...son 2 sayiyi korkusuz bir sekilde atti
Bu arada son 5 saniyede 3luk yerine OSU'lu oyuncu direk potaya gitseydi mac 70% OTye giderdi
Osman ne yapiyorsun ? Seyrediyormusun maclari? Yaz ulan birseyler.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to