Tüm Versiyonu Göster : Ribery Bir Saidou Olur mu?
M.Yasin Cakmak
03-02-05, 08:34
Arkadaslar farkindamisiniz bilmiyorum fakat gecen gun bir yoneticimiz gene akillara ziyan bir aciklama yapti. 'Ribery Hagi'nin listesinde yoktu, onu biz aldik (yonetimin transferi).' Benzeri bir durum olan Saidou transferi ve sonunda yasananlar malumunuz. Sizce Hagi o meshur inadini on plana koyup Ribery'i de geri plana atmaya calisir mi?
Ben sahsen o kadar ileri gidecegini zannetmiyorum, cunku eminim Hagi'de Galatasaray'in basarisini en az bizim kadar istiyor fakat bu gereksiz/sacma sapan aciklamadan sonra tedirgin oldum.
Ne dersiniz?
Böyle birşey yaparsa tribünü de karsısına almıs oluır. Bursa macında bir gerginlik olmustu. Allah göstermesin cok daha beteri olur. O yüzden pek zannetmiyorum Hagi'nin böyle birşey yapacagını.. Locatelli'de gelseydi belki yapabilirdi bunu..
Hagi Saidou'yu sanki cok begeniyordu da, sırf Ergun Gursoy'a inat olsun diye oynatmadı..Elbette inadının payı var, ama asıl neden Hagi'nin Saidou'yu begenmemesiydi..
Ribery'i begenmeyecegini düsünmüyorum..Hakan Yakın da listesinde yoktu misal, ama bu hafta oynatacagı konusuluyor..
Hagi salak degil..
hagi´nin o kadar cilgin oldugunu düsünmüyorum,kendi kariyerini tehlikeye atmaz,can güvenligini düsünüyosa oynatir ribery´i
UmBeRtO GS
03-02-05, 14:44
Hagi o kadar salak değil Ribery'i oynatacaktır, ama yönetimin öyle bir açıklama yapması da çok yanlış
Ray52Lewis
03-02-05, 15:00
Hagi Saidou´yu begenmemekle beraber takimdaki o bölgedeki alternatiflerden dolayi transfere hakli olarak karsi cikmisti bildigim kadariyla, E.Gürsoy Bey de Hagi´yi dinlemeyip yinede transferi gerceklestirince bu inatlasma ortaya cikmisti, hatta zamaninda biz de Saidou´nun fena bir oyuncu olmadigini ancak yabanci kontenjaninin o bölgeye harcanmasini sacma bulmustuk, en azindan bu benim görüsümdü...
Ribery transferine gelince, hicbir yerde ben Hagi Ribery´yi istemiyor diye bir yazi görmedim, yani Saidou transferiyle hic bir alakasi yok bence...
Hagi'nin belkide yaptığı en olumlu şey saido ya tavır almasıydı ve onu oynatmamasıydı...
Tamamen yetersiz bir oyuncu saidou...İyi oynadığı yada bizim gözümüzü boyadığı tek maç İstanbulspor maçıydı ki zaten o maçda istanbulspor'un orta sahası sahada yoktu...
Tipik anadolu takımı futbolcusu...Sağdan alıp sola versin koşsun top kapsın...Dikine oynadığını hiç göremedim ben galatasaraydayken saidonun hadi onu geçtim kaleye şutunu bile hatırlamıyorum...Eleştirilen conce bile en azından dikine oynuyor futbolu ve sırf bu özelliği bile takımda kalmasını sağlıyor...
Ha ribery ile saidou mukayese bile edilmez...Hagi eminimki ribery'e sahip çıkacaktır...Bu tarz bir adama ihtiyacı var çünki...
Serkan1905
03-02-05, 15:10
bence bu sorunun cevabi Riberye bagli. Eger disiplinsiz, hareketlerine dikkat etmeyen birisi olarak Haginin karsisina cikarsa, tabii ki Ribery Saidou olacaktir.
Sonucta Hagi salak degil, böyle bi adami niye oynatsin.
Ama her sey 4/4lük olursa, elbette Ribery Saidou olmayacaktir.
Sonucta, yukarida da belirttigimiz gibi, Hagi salak degil, böyle bi adami niye oynatmasin? ;)
ha bunlari yazarken, Saidou disiplinsiz biriymis gibi yazmisim, alakasi yok. yalniz kanimca, Saidouyu yeterli bulmadi Hagi ve oynatmadi. ki en dogal hakkidir.
Valla Conse'nin dikine oynadığına katılmıyorum, Saidou hiç şut çekmezdi diyorsan BJK maçını izleseydin derim, bence çok faydalı oynadığı gibi hücuma da oldukça katkı sağladı bir şutu da üst direkte patladı.
Conse'ye verilen 1.850 bin Euro bence inanılmaz ziyan edilen bir para. Bu oyuncuyu sırf ismi var diye aldık, açıkçası ben hiç memnun değilim Conse'den geldiğinden beri biraz iyi oynar mı diye bekliyoruz, adamın 3-5 top kapmasını alkışlar hale geldik. Herhangi bir yerli oyuncu da onun kadar oynar orada gayet.
UmBeRtO GS
03-02-05, 15:16
Ben de Conceicao'yu hiç beğenmiyorum, eğer o yaptığına mücadele diyorsak (rakibin yanında müdahale etmeden koşmak) Emre, Okan, Suat insan değildi. Ona bu kadar para vermek gereksiz. Oynadığı maçlarda Saidoo bile daha başarılıydı Conceicao'dan...
Yönetim Ruud Van Nistelrooy'u Hagi'den habersiz alırsa,Hagi inat falan yapmaz oynatır.
ama yönetim Effa Owona'yı alırsa,
size göre inat gibi olsa da Hagi Effa'yı oynatmaz!
Bu kadar basit!
Ribery,Sabri'den faydalı ise oynar!
Sol kanattaki boşluğu da Hasan Şaş ile kapatır Hagi!
Hasan Şaş-Hakan Yakın-Conceiçao-Ribery
dörtlüsünün ideal orta saha olmasını bekliyorum!
Saidou'nun ne kotu oynadigini ne de disiplinsizligini gordum yada duydum.Doalyisiyla egere Ribery'de bir Saidou olursa sanirim bu sefer Hagi'ye yol gozukur.
Sampiyonluk artik kupalardan ote milyon dolarlar anlamina geliyor. Kisisel guc gosterisi yapilacak yer ne yoneticiler ne de teknik direktor icin takim kadrosu olmamali.
Parma Maniac
03-02-05, 19:04
CİMBOM'DA ŞOK GELİŞME
Şükrü Ergün'ün Franck Ribery'nin imza törenindeki sözleri kulüp içinde yeni bir dalgalanmaya sebep oldu. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi bir basın toplantısı düzenlemiş ve yönetime önemli suçlamalarda bulunmuştu. Bu basın toplantısıyla başlayan gerginlik Ribery'nin imza töreninde yönetici Şükrü Ergün'ün açıklamarıyla yeniden alevlendi. Ergün'ün Ribery teknik direktörümüz Hagi'nin listesinde değildi, yönetimin gayretiyle alındı açıklamalarına Hagi tam anlamıyla köpürdü ve Ribery formayı o kadar kolay alamayacak açıklamasını yaptı. Rumen teknik adamın çok sinirli olduğu, yakın arkadaşlarına Ribery'nin forma yüzü görmesinin zor olduğu şeklinde açıklamalar yaptığı öğrenildi. Yönetimin olası bir durum karşısında nasıl bir tepki göstereceği şimdiden merak konusu oldu.
hayda bence bu gerçek değildir...yönetim bunu duyduğu an hagi'ye yolu gösterir...
IBERY-ANELKA KARŞILAŞTIRMASI
Kıran, Fenerbahçe Kulübü'nün Fransız yıldız Anelka'yı alarak önemli bir transfer yaptığını ve sarı-lacivertlileri kutladıklarını ifade ederek, ''Onlar Anelka'yı biz ise Ribery'yi aldık. Hodri meydan, bakalım hangisi daha iyi performans gösterecek. İkisi de Fransa'nın iyi oyuncularından. Anelka, kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Ribery ise gelecek vaadeden bir isim. Futbolcular hünerlerini yeşil sahalarda gösterirler'' diye konuştu.
Ribery'nin, teknik direktör Gheorghe Hagi'nin transfer listesinde yer almadığının söylenmesi üzerine Kıran, ''Hagi'nin bize önerdiği isimler var ve bizim de ona önerdiğimiz isimler var. Ribery'i biz aldık ama o da kabul etti'' dedi.
Yönetim Ruud Van Nistelrooy'u Hagi'den habersiz alırsa,Hagi inat falan yapmaz oynatır.
ama yönetim Effa Owona'yı alırsa,
size göre inat gibi olsa da Hagi Effa'yı oynatmaz!
Bu kadar basit!
Ribery,Sabri'den faydalı ise oynar!
Sol kanattaki boşluğu da Hasan Şaş ile kapatır Hagi!
Hasan Şaş-Hakan Yakın-Conceiçao-Ribery
dörtlüsünün ideal orta saha olmasını bekliyorum!
Benim de düşündüğüm ideal dörtlü orta saha bu işte :okey:
Ray52Lewis
03-02-05, 21:06
CİMBOM'DA ŞOK GELİŞME
Şükrü Ergün'ün Franck Ribery'nin imza törenindeki sözleri kulüp içinde yeni bir dalgalanmaya sebep oldu. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi bir basın toplantısı düzenlemiş ve yönetime önemli suçlamalarda bulunmuştu. Bu basın toplantısıyla başlayan gerginlik Ribery'nin imza töreninde yönetici Şükrü Ergün'ün açıklamarıyla yeniden alevlendi. Ergün'ün Ribery teknik direktörümüz Hagi'nin listesinde değildi, yönetimin gayretiyle alındı açıklamalarına Hagi tam anlamıyla köpürdü ve Ribery formayı o kadar kolay alamayacak açıklamasını yaptı. Rumen teknik adamın çok sinirli olduğu, yakın arkadaşlarına Ribery'nin forma yüzü görmesinin zor olduğu şeklinde açıklamalar yaptığı öğrenildi. Yönetimin olası bir durum karşısında nasıl bir tepki göstereceği şimdiden merak konusu oldu.
Külliyen YALAN...
Sifir yaraticilik ile yapilmis bir haber...
Valla Conse'nin dikine oynadığına katılmıyorum, Saidou hiç şut çekmezdi diyorsan BJK maçını izleseydin derim, bence çok faydalı oynadığı gibi hücuma da oldukça katkı sağladı bir şutu da üst direkte patladı.
Conse'ye verilen 1.850 bin Euro bence inanılmaz ziyan edilen bir para. Bu oyuncuyu sırf ismi var diye aldık, açıkçası ben hiç memnun değilim Conse'den geldiğinden beri biraz iyi oynar mı diye bekliyoruz, adamın 3-5 top kapmasını alkışlar hale geldik. Herhangi bir yerli oyuncu da onun kadar oynar orada gayet.
bence conceicaonun fener maçındaki futbolunu daha doğrusu alexin galatasaray maçındaki futbolunu düşünüp değerlendirme yapın. ilk bir kaç hafta dışında conceicao sahada sırıtmadan görevini yaptı ha dersiniz ki o parayı verdiysek çok fazla katkı yapması lazım haklısınız derim ama petreden de saidodan da takımda ön libero oynayacak herkesten de daha faydalı olacağına inanıyorum conce nin.
Parma Maniac
04-02-05, 00:01
CİMBOM'DA ŞOK GELİŞME
Külliyen YALAN...
Sifir yaraticilik ile yapilmis bir haber...;)
saido gereksiz bir trafnsferdi ama ribery kesinlikle ihtiyac duyulan bir futbolcu bence hagi bindigi dali kesecek kadar inatci olamaz
Önder abiye katılıyorum; tamam verilen para cok ama, Conceicao ile Saidou kıyas bile kabul etmez..Bakınız Fenerbahce macı ve bakınız ikinci yarının ilk macı..
Deliormanlı
04-02-05, 15:29
Şu bizim yöneticiler de medya önünde bir türlü konuşmasını öğrenemediler.Belki iyi niyetliler ama medya öyle mi?Her laflarını istediği yere çekiyor.Ergun Gürsoy da öye,Fatih Gökşen de,Turgay Kıran da, şimdi de Şükrü Ergün.Örneğin aylar önce Ergun Gürsoy "...şike yapmak isteseydik,biz yapardık..." lafı gündemi değiştirip fenerlileri zor durumdan kurtamıştı.Ve birçok daha böylesi.
Şimdi de Şükrü Bey'in sözleri belki iyi niyetle söyledi ama orada medyanın provokasyonel sorusunu çözemedi,sanki medyanın niyeti yeni polemik yaratmak.Ama gerçekten bilerek bunları söylediyse Şükrü Ergün ,o zaman Hagi haklı ve içeriden birileri sürekli onu polemiğe çekerek,altını oymaya çalışıyor ki, esas kötü olan bu..
Umarim antep macinda saidou ile conce arasindaki farki cok daha iyi anlamissinizidir....
Yinede bir ozet cikariyim
Conce oyuna onlibero olarak cok buyuk katkisi olan futbolcu hem defansif hem ofansif olarak...Rakipten top caliyo sonra gidip 30 metreden topa vuruyo bole bir adam.Gerektiginde insiyatif alabilen bir adam...Saidou gibi aman benden gitsin ben topu kapiyim da gerisi beni ilgilendirmez tarzinda bir oyuncu degil...Conce nin Ligin ilk yarisinda kotu gorunmesinin en buyuk sebebi herkes in onu 10 numara olarak gormesiydi...Ama sanirim artik herkes anladi onun bir onlibero oldugunu....
Ve iddia ediyorumku turkiyeye gelmis en iyi yabanci futbolculardan biri olacak conce....
kimse conceciaonun kariyerine bir şey söylemiyor zaten.real madrid,deportivo klüplerinde oynamış brezilya milli takım formasını 40 küsür kez giymiş.yetenklerini saidou ile kıyasalamk bile yanlış.ondan fazla beklenti olması onu başarısız gibi gösterdi.o bir on numara değildi sonuçta.chelsea deki makalele ne yapıyorsa onu yapması gerekiyor.ligin ilk haftaları sakatlanarım korkusu ile pısırık oynuyordu ama şimdi düzeldi.çok faydalı oluyor...
Conceiçao Gittikçe düzeliyor..Artık yavas yavas kendisini buluyor..Nitekim gaziayıntab maçında 4 şut çekti biri de gol oldu..Oysa ki bundan önceki maçlarda bu kadar şut çekmiyordu...Forvetlerimizi golle buluşturacak paslar atmaya başladı...
Ona verdiğimiz para helal olsun... :okey:
Conse mi 10 numara olarak görülüyordu? Yapmayın be abi kim 10 numara sandı yılların önliberosunu. Son maçta fena oynamadı ama dediğin gibi şahane falan değildi. İnisiyatif aldığınıa katılmıyourm 2-3 şut çekti sadece yoksa topla ilermeye hala çekiniyor dikkatlince izlerseniz görebilirsiniz.
Ben sahane oynadi falan demedim zaten...Ama bir onlibero nun yapmasi gereken ne varsa yapmaya calisti sahada..Tekmeye kafa soktu top caldi araya top atti gitti sut cekti gol atti vs vs vs...E bu adam daha ne yapsin...
Birazda o senin dedigin gibi sakatligindan dolayi gelen cekingenligini uzerinden atsa ki atacaktir eminim iste o zaman sahane oynadi diyebilecegiz ama su haliyle bile saidou ya 10 ceker orasi tartisilmaz....
Yahu Saiodu ile niye kıyaslanıyor anlamadım biri 500-600bin dolara oynayan diğeri 1.850 bin euroya oynayan bir oyuncu. Ben 1.850 Euro değil en fazla 850bin Euro veririm Conse'ye.
Saidou'nun gitmesi bu açılardan çok iyi oldu çünkü artık sürekli oynayan bir 11 kurabilicez.. Conce'nin orta sahada yeri garanti, her maçtan sonra boş yere conce mi saidou mu polemikleri çıkmayacak, hem Hagi hem conce açısından önemli bu..
İki husus var; Conce'ye ödenen para belki Avrupa'da bir takımda alacağından yüksek ancak inanıyorum ki gelecek sene sonuna kadar elinden geldiğince hak edecek bu parayı.. İkinci ve daha önemlisi, Conce GS'da klasik bir ön liberodan daha fazla iş yapmaya çalışıyor.. Hücuma çıkıyor, oyun kuruyor gerekirse direk kaleye yöneliyor.. Alex tarzı bir oyuncu değil ancak Ergün'le biraz daha uyum sağlarsa hücuma katkısı da çok artacak..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to