PDA

Tüm Versiyonu Göster : Türkiye Kupası'nda Rakibimiz ''Diyarbakirspor''

ScHenKaL
02-02-05, 15:07
diyarbakirsporla eşleştik...iyi oldu...deplasmanda olmamız kötü..(bkz:lig maçı)

Eğer tur atlarsak trabzon-antep maçı galibi ile oynayacağız..

ama kazanırız bu maçı...

zidane38
02-02-05, 15:11
iyi,güzel bir eşleşme olmuş.ligdeki rövanşı alırız artık.fenere de kayseri çıkmış.ne ballı takım yaw..
Fenerbahçe-Kayserispor
Diyarbakırspor-Galatasaray
Trabzonspor-Gaziantepspor
Denizlispor-Konyaspor

Parma Maniac
02-02-05, 15:21
alırız intikamını o maçın.. öyle bi Galatasaray bulamayacaklar bu sefer karşılarında..

Serkan1905
02-02-05, 15:36
rövansa gidicez..

bu ara, eziklerin rakibi de kayseri :(

UmBeRtO GS
02-02-05, 15:42
Güzel kura çekmişiz, yeneriz...

LuisFigo
02-02-05, 15:49
final´de fener´le bulusup ,kupa hayallerini yikmak cok güzel olacak :)

ScHenKaL
02-02-05, 15:51
Fenerbahce finale çıkabilecek mi acaba? :D

cozker
02-02-05, 16:04
Senelerdir kazanamiyoruz bu kupayi.. Artik kazanma vakti geldi. Kupa mazimize bakacak olursak, bu sene de kazanamazsak ayip olur artik.
Diyarbakir'i öyle ya da böyle geceriz ama yari fnalde son 2 yilin şampiyonu Trabzon'la oynayacaz. Neyse ki o mac İstanbul'da..

zidane38
02-02-05, 16:11
ya trabzon maçı keşke deplasmanda olsaydı.kaç senedir adamları orda perişan ediyoruz.geçen sene bile :) şaka bir yana iyi olmuş o maçın istda olması.artık kupayı alma zamanı geldi bence.bide fb kayseriyi eleyecektir büyük ihtimal onların yarı final maçı nerde olacak deplasman mı kadıköy mü?

02-02-05, 16:11
TFF'nin sitesinde yarı final maçlarının yerinin kura ile belli olacağı yazıyor emin misiniz şu yarı finalde nerede oynanacağının belli olmasına?

cozker
02-02-05, 16:27
Yok belliymis yari final maclarının kimin sahasında olacagı..

--------------------------------------------------
* Diyarbakırspor-Galatasaray maçının galibi ile Trabzonspor-Gaziantepspor maçının galibi yarı finalde Diyarbakır veya Galatasaray'ın sahasında karşı karşıya gelecek.

* Denizlispor-Konyaspor maçının galibi ile de Fenerbahçe-Kayserispor maçının galibi yarı finalde Fenerbahçe veya Kayserispor'un sahasında karşılaşacak.

http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=100972

gian
02-02-05, 16:27
Türkiye Kupasının Finali bence simdiden belli oldu: Galatasaray-Fenerbahce..

cozker
02-02-05, 16:30
Türkiye kupasının önem kazanması icin careler arıyordu Federasyon..

Al işte kazandı önem :). Eger bir sürpriz olmazda Fener-GS finali olursa lig şampiyonlugu kadar konusulur kupa da..

02-02-05, 16:52
4. Yarı Final Müsabakaları Çeyrek Final Müsabakaları sonunda tur atlayacak 4 takım arasında oynanacaktır.

5. Çeyrek Final müsabakaları sonunda 1-2 Galibi ile 3-4 Galibi ( A ile B ), ve 5-6 Galibi ile de 7-8 Galibi ( C ile D ) Yarı Final müsabakalarını oynayacak şekilde eşleşeceklerdir. Yarı Final Müsabakalarının kimin sahasında oynanacağı kur’a çekimi ile belli edilecektir. Bu kur’a çekimini Futbol Federasyonu yetkilileri yapacaktır.

6. Yarı Final Müsabakaları 20 Nisan 2005 Çarşamba günü oynanacaktır.

www.tff.org.tr

enginbey
02-02-05, 22:55
fenerbostan finale kalamaz... o kadar...!!!

Serkan1905
03-02-05, 01:50
bir senede 3 defa GS-FB izlerdik. cok süper olur heee.. bayadir olmayan bisey.

bi de Sami Yende oynaniyormus mac. alllllllllaaaaaaaaaaaahhh... :D

Bu ara, az daha yazmayi unutuyodum, Kupanin Kuralari cekildikten sonra, salondaki sunucu tek tek takimlari ve karsilasmalari okuyor. basliyor iste Galatasaray-Diyarbakir, Trabzonspor-Gaziantepspor vs. vs. en sonunda geliyor FenerbahceSPOR-Kayserispor.. Ben yarildim.. saka gibi, ama gercek :lol: :D

ÖNDER RB
03-02-05, 02:02
kupa finali olimpiyat stadında (bugün suudi arabistan-macaristan maçına gittim olimpiyatta şeref tribününde stad müdürüyle yanyanaydık. istanbulsporun galatasaray ve beşiktaş maçları da olimpiyatta bu arada stadın acayip özellikleri varmış adam 10 dk anlattı yangın alarmından güvenlik kamerasına zeminin filtre sisteminden çimlerin yarısının neden daha sarı olduğuna kadar bir sürü şey anlattı. hem maça hem bu geyiğe dayanamadım ilk yarı sonunda çıktım)

harbi fenerle final müthiş olur hele 100. yılda bu heriflere 3 kere basmak müthiş zevk verir.