Tüm Versiyonu Göster : Bunlar da Cepte
slm arkadaşlar bakalım buna ne diyeceksiniz!!!!!
Galatasaraylı yöneticiler, bu sezon için ikna edemedikleri Jose Ze Roberto ve Tomas Locatelli'nin transferini de bitirdi. Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek iki oyuncuyla ön sözleşme imzalandı. Yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Ze Roberto, 3 yıllık ön protokol karşılığında ilk yıl 850 bin, 2. yıl için 1 milyon, 3. yıl ise 1 milyon 100 bin euro olmak üzere toplam 2 milyon 950 bin euro para alacak. Yine 3 yıllık sözleşme imzalanacak Locatelli ise, her yıl için 1 milyon 200 bin euro alacak.
FLORYA'DA EV BAKACAK
ZE ROBERTO'NUN çocuklarının eğitimini yarıda bırakmamak için bu sezon Galatasaray'a gelmeyi kabul etmediği belirtilirken, menajer Şükrü Kaya, Brezilyalı oyuncu ve eşi İzabel'in İstanbul'a gelerek bu kez noter huzurunda sözleşme imzalayacaklarını ve Florya'da ev bakacaklarını söyledi. Kaya bu arada, Ze Roberto'nun yapılan ön protokole göre, Galatasaray'dan başka hiçbir takımda oynamayacağına işaret ederek, "Transfer teklifi alsa dahi öncelik Galatasaray'da olacak" dedi.
Locatelli ye inanırım da ze roberto için aynı şeyi söyleyemem..
Kaynak nedir?
Pas fotomaç sanırım.. Zaten fotomaç GS ile ilgili o kadar güzel haberler veriyor ki insan mest oluyor.. Bu haber de öyle bence, özellikle Ze Roberto konusunda çok şüpheliyim, bugün istese Avrupa'nın her kulübünde rahatlıkla oynar..
locatelli olabilir ama ze roberto bana da şüpheli geliyor.ama olursa olay olur.alexten daha iyi bir oyuncu.leverkusende neler yapmıştı hepimiz gördük.
arkadaşlar iyi güzel hepsini aldık ama yanlış bilmiyorsam seneye yabancı sayısı 5e düşecek.ve de bu kadar ofansif orta sahyı nasıl oynatacaz.
yabancılar:mondi-song-tomas-conceciao-ribery-ze roberto-locatelli
7 oldu.
:)
Seneye yabancı 5'e düşmeyecek yeni federasyon 6 olacak dedi. Bir de sanıyorum seneye Mondi gidecek.
6 ise güzel.o zaman tamamdır.mondi veya conceciao dan biri gider artık o zaman.ikiside giderse o zaman iyi bir dmc alırız onada artık.sampiyonlar liginde fırtına gibi eseriz...
Conce de gidebilir aslında yöneticilerimizin açıklamasına göre.
Benim Mondi tahminim 1 kaleci daha alınmasından dolayı, ama belli de olmaz tabii.
Parma Maniac
02-02-05, 15:36
SABAH'ta yazıyor bu bugün..
Kıran: Gelecek sezonu garantiye aldık
Galatasaray Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, 2005-2006 sezonuyla ilgili transfer çalışmalarına bu sezon içinde nokta koyacaklarını söyledi. Çağdaş kulüplerin transfer dönemlerini beklemeden sezon içinde anlaşmalarını yaptıklarını ifade eden Kıran, "Biz de bu yolu seçtik. Örneğin Locatelli'yle her konuda anlaştık. Ze Roberto'yla da anlaşmak üzereyiz. Önümüzdeki sezon özellikle yabancı konusunda sıkıntı çekmeyeceğiz" diye konuştu. Bu oyuncularla önümüzdeki günlerde ön sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Kıran, ara transferde de kaliteli isimler aldıklarını kaydetti.
fotomaçtan
Mondragon'un gitmesine izin vermek eseklik olur bence..Tamam, Aykut da Fevzi de süper, ama biz bu hataya bir kez Hayrettin'i oynatmak icin Simovic'e jübile yaptırarak düstük..Bir kez daha aynı hataya düsecegimizi sanmıyorum..Seneye Şampiyonlar Liginde olacagız..Mondragon gibi bir kaleciyle Şamp. Liginde oynamak lazım..
Aykut bir sene daha beklesin bence..
avrupa birliği üyelik süreci gündeme gelirse avrupadan gelen oyuncuları yabancı statüsünde oynatmayabiliriz.
zaten benim aklım almıyor adamlar orada bir türkü yabancı olarak göstermemeyi beceriyorlar biz hala avrupalıyı yabancıdan sayıyoruz bence bu konuda mahkemeye gidecek ilk takım bu davayı kazanır.
Parma Maniac
04-02-05, 00:05
yalnız bu adamlar gelirse seneye CLnin en can yakan takımlarından biri oluruz onu söyleyeyim.. eğer Conceiaco bi kademe daha yukarı taşımazsa oyununu gönderilebilir ki ben beğeniyorum.. ama Mondi gönderilirse de çok karşı çıkmam
bu arada gian teessüflerimi bildiriyorum sana.. lütfen Hayrettin'i o sen 1-2 yılıyla değil daha öncesiyle hatırlayınız.. ben öyle yapıyorum ve benim için Hayrettin çok iyi bi kaleci.. CLye ilk çıktığımız yıllarda aslanlar gibi oynarken kalede de aslan gibi bi Hayrettin vardı.. özellikle Barca deplasmanında o aralar habire dalga geçmek için aşırtma goller atan Romario'nun hareketini yememiş olan ve maçtan sonra Romario'dan büyük övgüler alan Hayrettin benim hatırlayacağım Hayrettin olacak.. bize Avrupa'da önemli turlara mal olsa da daha sonra..
parma can yakmak ne demek (yine daldık hayallere) şu takıma bakarmısın
------------mondragon---------------
cihan---- tomas---- song---- orhan
rubery-----conceicao----ze roberto
------hakan yakın---locatelli---------
----------------necati-------------------
bu arada farkındaysanız ben mahkemeye gidip davayı kazandım bile :) hatta bir yabancı sol bek bile alabiliriz.
Parma Maniac
04-02-05, 00:31
ciddi ciddi anormal bi takım oluyoruz.. böyle bi takımda Sukur de hakkıyla yedek kalır, ikinci yarılar önemli işler yapabilir girip.. mükemmel bi şey olur, düşünmek bile heyecan veriyor adama.. sağda Ribery, solda Ze Roberto.. geride Conce, biraz önce Hakan Yakın ve Locatelli.. önlerinde Necati.. yahu düşünsenize.. ne göbekten delebilirsiniz bu takımı, ne kanatlardan.. tersine adamı delik deşik eder her mevkiisiyle.. bence uzak da değil o kadar bu kadro.. bi de Locatelli ve Ze'ye bakar ki vence Locatelli gerçekten bitti.. öyle inanmak istiyorum..
iyi günler yakın mı ki acaba?
bende locatelli transferinin bittiğine inanıyorum.ama ze roberto olayı biraz zor geliyor bana.bu kadaroyla cl firtına gibi eseriz.sami yen de yine maç vermeyiz kimseye.uzak bir hayal de değil.sadece locatellinin gelmesine bağlı.hadi hayırlısı diyorum.ama gerçekten bir sol bekte lazım yada iyi bir dmc.sizce?
UmBeRtO GS
04-02-05, 02:02
Kıran: Locatelli ile anlaştık...
Galatasaray Kulübü Başkanı Yardımcısı Turgay Kıran, İtalyan futbolcu Locatelli ile gelecek sezon için anlaştıklarını söyledi.
Galatasaray Avrupa Taraftar Kartı projesi kapsamında İstanbul'a gelen taraftarlar için verilen yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Turgay Kıran, Locatelli transferinde tek sorunun kulübü FC Bologna olduğunu belirterek, ''Biz Locatelli ile anlaştık ve sözleştik. Seneye kendisi Galatasaray forması giyer. Tabii ki yapılan protokolün geçerliliği yok. Bunu önemsemiyoruz. Biz kendisiyle anlaştık ve önemli olan bu'' dedi.
Hürriyet
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 02:29
Yeni bir ruya takimdir bu :)
dream team 2 olur bu yasin 2000 yilinin avrupa sampiyonu takimdan sonra
Ray52Lewis
04-02-05, 17:33
Ze Roberto kesin sallama, onu gectim, ayrica ben bizim Yönetimde simdiden Lucatelli´nin gelecek sezon icin transferini garantiye alacak bitiriciligi göremiyorum, böylesine degerli bir oyuncu örnegin bir ön sözlesme yapilarak simdiden külübe baglana bilir, ki bu isler sezon sonuna birakilirsa onu alma sansimiz bayagi düser, bizimkilerin de görüldügü gibi oyuncu ile sadece sözlü anlastiklarini düsünürsek gerisini düsünün artik...
arkadaşlar bence bu takımda hakan şükür yedek kalmaz..bende kalsın diyorum ama kalmaz işte nedenini sizde biliyorsunuz......
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to