Tüm Versiyonu Göster : Havaalanın'da Başkan - Hagi- Futbolcular ve Biz...
JackDaniels
07-11-10, 11:52
Şanslı adamım yahu :) Ayda yılda bi İstanbul'a geldik, uğruna canımızı vereceğimiz insanları gördük :)
Kısaca gözlemlerimi yazayım ;)
Auto Show dönüşü havalanında uçağımızı beklerken ilk olarak Adnan Sezgin'i gördüm..Hemen oturduğum yerden kalkarak yanına gittim.İlk önce tokalaştım, yüzünde zoraki bir gülümsemeyle Merhaba dedi, arkasını döndü..Adnan Bey bir fotoğraf lütfen dedim..Yine zoraki bir gülümseme ile tabi olur dedi...Resim çekindik, Trabzona gidiyorsunuz değil mi diye sordum..Zoraki bir Evet çıktı ağzından.Baktım tadı tuzu yok, Haydi Allah yardımcınız olsun dedim ayrıldım yanından...Sevmedim Adnan'ı, Sezgin olanı...
http://img809.imageshack.us/img809/149/grnt1084.jpg
Sonrasında yerimize oturduk, etrafı kolaçan etmeye başladım Sezgin buradaysa futbolcularda buralarda bir yerlerdedir diye... :) Etrafta kimsecikler yoktu..Takım bir gün önce gitti, Sezginde bugün gidiyor herhalde diye düşündüm..Tam o sırada uçuşumuzun iptal olduğu anonsu yapıldı...Ben dellenmiş bir şekilde yeni uçuş için dışarı çıkıp uçuş işlemleri sürdürürken, yan tarafımda Ayhan ve Sarp'ı gördüm...İlk başta uzaktan göz hapsine aldım..Farklı noktalardan güvenlik kontrolünden geçtiğimiz için yanlarına gitme şensım olmadı..Güvenlikten geçince Mustafa - Ayhan - Sabri üçlüsünü gördüm...İlk başta Sabri'nin yanına gittim..Güleryüzle ve çok sempatik karşıladı...Ayaküstü kısa bir muhabbet sonrasında, aynı kareye verdik pozumuzu...
http://img829.imageshack.us/img829/7894/grnt1085.jpg
Ayhan ile Mustafa Sarp hemen önümüzdeydi..Ayhan Kaptan bir resimde senle alalım dedim..Tabi buyrun dedi..Sabri'ye göre biraz daha soğuktu ama :) Aslansınız yarın parçalayın Trabzonu gazından sonra, teşekkür ettim...Sarp ile göz göze geldik, Ayhandan sonra Sarpla fotoğraf çektirmek içimden gelmedi ne yalan söyleyim..Teşekkür edip ayrıldım yanlarından...Dikkatimi çeken şey Ayhan - Sabri- Sarp gezerken beraberdi, oturup yemek yerken beraberlerdi, gazetelerini okurken beraberlerdi..Tahimin Sarp kaptanların yanında gezerek , kaptanlığa oynuyor bilginize :)
http://img602.imageshack.us/img602/4981/grnt1086.jpg
Futbolcuların hepsi dağılmış vaziyette farklı farklı yerlerde oturuyordu..Bende başladım futbolcu avına.. :) Herkes üçlü beşli gruplar halinde oturuken uzaklarda bir yerde tek başına oturan Missimoviç'i gördüm..Ne yalan söyleyim onu tek başına oturur görünce içim cız etti..Anlayabildiğim kadarıyla Missimoviç takımla daha kaynaşamamış ve takıma tam olarak adapte olamamış..Herkes grup içinde gülüp şakalaşıp muhabbet ederken onu o şekilde uzakta oturur görünce üzüldüm yahu...Ve o kadar kibar bir adam ki, güler yüzlü şekermi şeker...Yanına gittim , fotoğraf çekinebilirmiyiz diye sordum..Gülerek tabiki dedi..Hemen ayağa kalktı...Resim çekindikten sonra, seni çok seviyoruz ve bu takımda başarılı olmanı çok istiyoruz dedim..Gülerek teşekkür etti..Çok ama çok kibardı...Missimoviç şu dakkadan sonra adamımdır :) Takım arkadaşları ile de kaynaşırsa saha içerisinde çok daha verimli olacağına inanıyorum...
http://img200.imageshack.us/img200/5003/grnt1087.jpg
JackDaniels
07-11-10, 13:06
Missimoviç ile vedalaşıp, etrafı kolaçan ederken Pino 'yu gördüm..Eşime, "bak bu da Pino acayip hızlı benim adamım" falan derken, 10' la burun buruna geldik...Gözlerime inanamadım..Allah var ben Hagi'yi unutmuşum.. :) Kısa süreli bir şok yaşadım..Pino'yu falan unuttum..Allaaaaaah Hagi dedim..Hanım hemencecik çek fotoyu bu anı kaçırma dedim...Çok süper sevimli bir herif yahu..Acayip bir karizması var..Dediğim gibi heyecandan tek kelime edemedim..Sanırsam bi ara We love you gibi bişi çıktı ağzımdan :D
"O AN "
O an inanılmazdı..Efsanaye bu kadar yakın olmak..Ona sarılmak..Gülerek sana göz kırpması...Tek kelimeyle heyecandan elim ayağım titredi, hiç bir şey konuşamadım..Acayip bir duyguydu...
http://img64.imageshack.us/img64/8325/grnt1088.jpg
Hagi şokunu atlatmaya çalışrken Servet çıktı karşımıza...Servette çok konuşkan ve sempatik..Göründüğü gibi değil kesinlikle...Fotoğrafı çeken adamın ebesine atlayım o da ayrı mevzu tabi...
http://img836.imageshack.us/img836/8819/grnt1089.jpg
Gözlerimi 4 açmış, bir sağa bir sola bakınırken, Starbucks'ta en köşede , duvar dibine gizlenmiş bir şekilde Lorik Cana - Lucas Neill- Elano Blumer ve Harry Kewell 4' lüsünü gördüm..Resmen saklanmış , kendilerini gizleme çalışıyorlardı :)
http://img100.imageshack.us/img100/2808/grnt1093.jpg
Yanlarına gittim..Bir resim lütfen dedim..Kewell mükemmel bir insan yahu...Çok beyefendi, sempatik, güleryüzlü.."Okhay" dedi gülerek Elano ile aralarını açtı, girdim aralarına....Hanım çekti fotoyu, teşekkür edip ayrıldım yanlarından...
http://img200.imageshack.us/img200/3833/grnt1090.jpg
Starbucks'ın ön tarafında Aydın, Mehmet Batdal,Ali Turan, Ufuk grubu vardı..Merhaba diye gittim yanlarına...Bizim hanıma tek tek oyuncuları tanıtıp, muhabbete girdim..Forumdan bahsettim..Ufuk epey ilgilendi saolsun..Adresi aldı mutlaka bakacağım dedi...Ali Turan'a rica ettim Ufuk ile resmimi o çekti :) Sonra Mehmet Batdal'a rica ettim, oda Ali Turanla çekti resmimizi..Muhabbete daldım Aydın ve Mehmet Batdal ile resim çektirmedim üzüldüm açıkçası..Özellikle Mehmet Batdal'a telefonu verip bi resim çek dedikten sonra çocukla resim çektirmemek ayıp oldu..Yeni genç oyunculara biraz daha ilgi alakalı göstermeliydik..Burda yazımı okuyorsa kusura bakma Mehmet hakkaten çok üzüldüm, dalgınlığa geldi :)
http://img703.imageshack.us/img703/4341/grnt1091.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/7489/grnt1092.jpg
Sabri- Ayhan- Sarp 3'lüsünün oturduğu masanın hemen yanında Insua tercüman Mert ile beraber oturuyordu...Oda çok sıcak karşıladı...Mert'e de rica ettim fotoğraf çekebilirmisin diye, o da bir yandan kız arkadaşı ile telefonda konuşurken bir yandan da bizim fotoları çekti saolsun varolsun :)
http://img574.imageshack.us/img574/6376/grnt1094.jpg
Alice harikalar diyarında gibi bir oraya bir buraya derken , uzaklarda çok uzaklarda, ağır abilerin oturduğu bir masada başkan Adnan Polat'ı gördüm...Yanında tanıdık olarak Mehmet Ağar vardı, diğerlerini tanıyamadım..Viskilerini söylemiş derin bir mevzu konuşurlerken, yanlarına yaklaştım ilk önce Mehmet Ağar'a bir baş selamı verdim oda gülerek karşılık verdi...Başkanım özür dilerim, uzaklardan geldim bir resim lütfen dedim..Adnan Polat oturduğu yerden şöyle bir baktı, hiç ummadığım bir şekilde tabi ki canım dedi ve ayağa kalktı..Ben oturduğu yerden poz verecek zannediyordum.. :)
Sarıldı, nerden geldin dedi..Başkanım Ankara dedim..Pekte uzak sayılmazmış dedi..Başkanım öylede, hayatımızı adadığımız insanları bir arada görünce elimiz ayağımıza dolaştı, heyecan bastı vallahi deyince, okkalı bir kahkaha attı..En uzun başkanla konuştum diyebilirim :) Adnan Sezgin'in burnu büyük ukala tavırlarından sonra Adnan Polat'ın oturduğu yerden ayağa kalkması benle diyaloğa girmesi,kesitirp atmaması hakakten çok hoşuma gitti..Hemen forumdan bahsettim..Başkanım elit kesimin olduğu bir forumumuz var dedim...İnternetteki en eski forumlardan biri dedim..Adı ne dedi..Galatasaray.to dedim..Sallamasa hmm iyi peki der geçer..Nasıl yazılıyor dedi..Galatasaray.too mu dedi..Hayır başkanım tek " o " ile dedim...Bir bakalaım dei...Orada gsbilyoner olsun, gsmobile olsun dergi aboneliği olsun bu tip klübe katkı sağlıcak şeylerde organize olup birbirimizi teşvik ediyoruz dedim..Süpersiniz ihtiyacımız var dedi...Ayrıca sizin için açmış olduğumuz ADNAN POLAT İSTİFA topiğimiz bile var dedim :D (Eehehe tabi demedim) Siz benim hayalimde ki başkandınız, bu şekilde yıpranıyor olmanızdan dolayı çok üzülüyorum dedim.Allah emeklerinizi zayi etmesin, Allah yardımcınız olsun dedim..Teşekkür etti, Elini uzattı tokalaştık, ben dayanamadım abarttım bide sarıldım saolsun oda karşılık verdi ayrıldım yanından...Kıçı kırık Sezgin, tek başına ayakta dururken rahatsız olacağı bir ortam yokken burnundan kıl aldırmasın, Koskoca başkan ağır abilerin olduğu bir masada yakın bir arkadaşını görmüş gibi muamele yapsın....
http://img573.imageshack.us/img573/5555/grnt1095.jpg
İlk baştada dediğim gibi yabancılar 4 lü grup olarak takılırken (kewell, neil,cana,elano), kaptanlar Sabri-Ayhan-Sarp, gençler Ufuk-Aydın Batdal,Ali Turan , diğer gençler bir aradayken, Missimoviç'in tek başına uzakta bir yerde, Insua'nında yine futbolculardan ayrı tek başına olasına biraz üzüldüm..
Başkanda dahil bir çok oyuncuya forumdan bahsettim...
Takımı genel olarak moralli gördüm..
Şimdilik bu kadar.. :)
M.Yasin Cakmak
07-11-10, 13:16
Su istifa topiklerini kaldirsak mi ne :).
Mirac rahmetli Ozhan Baskan zamaninda Bursa`da karsilasmistik Adnan Baskan ile. Ozhan Baskan`a kendisine neden oy vermedigimi aciklayip saglam bir azar isittikten sonra Adnan Baskan kenara cekmisti ve yapmayi dusunduklerim sunlar peki bana oy verir misin diye sormustu. Gayet sicak, icten, kibirden uzak bir goruntusu vardi. Degismemis olmasi guzel.
Yanliz ben olsam o Kewell`in da oldugu dortluya dalar, yarim saat Avustralya milli marsi falan okur, oranin yilanlarindan falan bahsederdim herhalde. Guvenlik alirdi beni ordan :).
Super resimler.
Çok çok güzel resimler ve izlenimler.
Öncelikle bizlerle paylaştığın için teşekkür ediyoruz :)
Bu arada şimdi Adnan Polat ile Mehmet Ağar basket maçımıza geldiler salona.
Yine Trabzon ile oynuyoruz.
Misimovic Türk oyuncularla kaynaşması zaten kolay olmaz da yabancılarla niye uzak bu kadar acaba ? O 4'lü arasında olmalıydı bence :)
Hagi ve Harry Kewell resimlerini çok beğendim, o karede olmayı çok isterdim :)
müthiş bir topic yahu, yılların tecrübesi miraç çok kilit oyunculara çok önemli mesajlar vermiş, şerefsizim şöyle oyunculara moral verecek, taraftarların düşünce ve beklentilerini birebir aktaracak bir yönetici veya idari menajer her ne haltsa ona ihtiyacımız var..
aydın çok mühim değil de batdal biraz kaynamış arada hakikaten, neyse tanıştırdığına göre en azından tanındığını, bilindiğini anlamıştır, gerisi zamanla olur :) bu arada hagi derken pino kaynamış arada, merak ettim onun da durumu misimovic gibi mi, esasında insua, pino, elano falan kaynaşması lazım ama elano-neill-cana-kewell (ve olduğunda baros) bunlara biraz çömez muamelesi yapıyor demek ki.. misimovic'in almanya dışına hiç çıkmamış olması da bir dezavantaj, barış falan da pek açmaz onu, o açıdan bir hasagiç transferi hem takım hem de onun açısından iyi olurdu.. neyse devre arası bir forvet falan getiririz belki..
neyse devre arası bir forvet falan getiririz belki..
Hem misimovic'e arkadaş hem de forvet, DZEKO.
Tamam abarttım :)
İbiş'e de razıyım (ibisevic) hatta İbricic de olur.
nicelife1905
07-11-10, 13:57
yahu jack and daniels kardeşim. bu kadar mı bal olur yani, hayırrrrrr olamazzzzz kabul edemem :)
gerçekten çok hoş fotolar bunlar bu anları ömrünün sonuna kadar unutamazsın. tebrik ediyorum seni bravo valla. kıskanmayanın ebesine atlamak lazım :)
Şu Hagi ile çektirdiğin foto evladiyelik. Allah sağlık sıhhat ve ömür verir de ileride torunlarına falan gösterirsin inşallah.
NOT: SAbriReyiz çok fucker bakmış fotoda, maçta patlama bekliyorum kendisinden hahaha
InSoMNiAsTaN
07-11-10, 14:40
Miraç süper anlar, sevindim senin adına..bence bu bir tesadüf olamaz, senin kaderin galatasaray :)
Forumu ziyaret ederlerse kalitesini de farkedeceklerdir ama hepsinin işine gelmeyebilir..
Adnan Polat' ın taraftarın gönüllerindeki başkan olmasının sebepleri ile yüzleşmişsin, anladığım kadarı ile moraller de yüksek..Çok güzel bir topic oldu bu, kıskanılası :)
Yemin ediyorum çok kıskandım çok ;)
Tek kelimeyle harika olmuş ...THY den başka firmaya binmezsin gayrı.. :)
Aslan Suat
07-11-10, 16:43
Cok güzel resimler Mirac, ama Sarpla resim cekinmedigine kizdim :D
Antalyada otelde bulusuruz artik :lol:
Hayır başkanım tek " o " ile dedim...Bir bakalaım dei...Orada gsbilyoner olsun, gsmobile olsun dergi aboneliği olsun bu tip klübe katkı sağlıcak şeylerde organize olup birbirimizi teşvik ediyoruz dedim..Süpersiniz ihtiyacımız var dedi...Ayrıca sizin için açmış olduğumuz ADNAN POLAT İSTİFA topiğimiz bile var dedim
Aga naptın sen ya .. Bakacak topiği kim açtı diye şimdi.Naptın abi sen bitirdin bizi. :lol:
CLS umrumda değil de bunu feci kıskandım lan... Ben şimdiye kadar bursa deplasmanlarında yöneticilerin çoğuyla tanıştım, bir kısmıyla oturup tartıştım bile ama hiç öyle futbolcu denizinde - ki hiç bu kadar yabancı yıldız bir arada olmamıştır tarihimizde- kalmamıştım... Hele öyle burnundan kıl aldırmayan tipler olmadıklarını duyunca daha da kıskandım.
Abicim herkesi görmüşsün baştan sona, yalnız bir kişiyi markajdan kaçırmışsın..
Tugay yok Tugay..
WC'de miydi acaba?
JackDaniels
07-11-10, 18:11
Abicim herkesi görmüşsün baştan sona, yalnız bir kişiyi markajdan kaçırmışsın..
Tugay yok Tugay..
Gördüm onu gördüm :)
Ama Kewell-Elano-Lucas-Cana 4 lüsü markaj altına aldığımda gördüm..Hızlı adımlarla bir tarafa gidiyordu, resim çektirip arkamı döndüğümde kaybolmuştu ve bir dahada görmedim...
JackDaniels
07-11-10, 18:19
Acayip bir şey yanlız..Onları o kadar çok seviyorsun ki, hayatının bir çok alanında onlara yer veriyorsun ki, sanki onlarda seni tanıyormuş piskolojisine giriyorsun...Oooo Miraç 'da burdaymış niye demiyorlar bunlar diye garip bi psikolojiye giriyorsun...Ve o kadar çok şey konuşmak istiyorsun ki, o kadar şey anlatmak istiyorsun ki...
Neyse dediğim gibi unutamayacağım bir gün geçirdim...Ayarlasan denk gelmeyecek bir şey oldu...Allahtan arabayla değilde uçakla gitmişim :)
Namelessonegs
07-11-10, 20:01
Muhtesem resimler..Okurken ve resimlere bakarken ben duygulandım resmen :)..Hagi bambaska..Sanslısın kardesim :)
Muhteşem bir topik... Miraç helal olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma... Gerçekten çok özel birgün olmuş... Sabri Reyis ve Hagi fotoğrafları da şahane... Ömür boyu bak bak dur... Hele bir de şampiyon olursak bu sene efsane olur bu fotoğraflar...
JackDaniels
08-11-10, 20:22
bu arada hagi derken pino kaynamış arada, merak ettim onun da durumu misimovic gibi mi,
Doğanay gözden kaçırmışım mesajını..
Pino Hagi'nin markajındaydı :) Futbolculardan ayrı birbirlerine yakındı...
feysbukta yazmıştım, ben olsam orada adnan sezgine dalmamak için kendimi zor tutardım yani :)
resimler mükemmel..
Super resimler Mircaim:) Sansli adamsin vesselam... Ben olsaydim Sabri ve Ayhan'a Misiyle ilgilenmelerin i soylerdim:lol: Yanliz birakmasinlar adami, ne kadar cabuk alisirsa o kadar kofte...
Adnan Polat her zamanki gibi:) Sezgin de oyle...
Ben boyle bir ortamla 1 kez bulustum; o da zaten sampiyonluk kutlamamizdi bir solende. Taa buralardan kalkip gitmistik:)
vurgun1905
16-04-12, 02:00
güncelleme
:)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to