Tüm Versiyonu Göster : Terbiyesiz Antu
http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=1335
ezik oldugunuzu biliyorduk, ama bu kadar eziklikte olmaz kardesim....
Tam dayaklık bunlar....
İki resim arasındaki farkı da ligde görecez...
Ezikler sizi...Siz ancak başarılarınızla değil transferlerinizle,paranızla övünün...Para size başarı getirir siz bekleyedurun...
Bunlar resmen paralarıyla rezil oluyor... :lol:
:kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:
SONG ANELKA´NIN BACAGINI KIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne bacagi be kafasini kirsin! ;)
Serkan1905
01-02-05, 17:48
manyak bunlar ya.
ya kardesim, sidik yarisini sevmem de, yok Ortega yok Anelka falan ötüyosunuzda, biraz mantikli olun. yahu cok degil, 4 sene önce Hagi oynuyodu Galatasarayda. dünyanin gelmis gecmis en iyi 3 oyuncudan birisi deniliyor, ve bu adam bizde oynadi. vebu adami o hale getiren Galatasaraydir. evet, Hagiyi Hagi yapan Galatasaraydir.
ama ne anlar bunlar.
bari biraz akilli adam alsaymissiniz da, sacmalamasaymis (bkz. Anelka Eziklerde topigi)..
sinir yapmayacaksınız bu sayfayı saklayacaksınız. ribery kadıköyde bunlara yerleştirdiği gün foruma açılış sayfası yapacaksınız.
adminler ciddiyim saklayın bu sayfayı ribery anlatıldığının yarısıysa bu fener savunmasının içine eder.
Büyük ve pahalı transferlerle, kulübün zenginliği, stadyumun büyüklüğüyle övünmek bana ve muhtemelen yaşça akranlarıma ne kadar garip geliyor, bir bilseniz!
Taraftarlık, sonunda sevda işi... Hiç zengin diye kimseye aşık oldunuz mu?
Üstelik, bir zamanlar (çok eski değil) fazla para bir çeşit ayıp / kusur sayılırdı biliyor musunuz?
Son 2 yıllık döneminde Fatih Terim'in, Galatasaray'dan bir an önce gitmesi gerektiğini düşündüm. İzleyebildiğim Galatasaray forumları içinde, Fatih Terim'in ayrılması gerektiğini açıkça yazan ilk kişiydim. Fakat bir önceki 4 yılda Terim'i çok sevmiştim. Esas nedeni şampiyonluklar, Uefa kupası falan değildi. Ergün'ü, Okan'ı, Suat'ı yeniden bize kazandırmasıydı. Adını daha önce duymadığım Ümit'ten (ki; transfer edildiğinde kalınca bir tomruktan ancak bir parça daha iyi futbolcu idi), Fatih'ten hatta Vedat'tan birinci sınıf futbolcular yaratmasıydı. Bu isimlerin hiç birisi "büyük" transfer değildi, biliyorsunuz.
Hagi. Hagi'ye sevdalanmamız daha önce oynadığı takımlar veya (kim söylemişse iyi atmış!) "dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 3 oyuncusundan birisi olması" ünvanı değildi. O her maçında gözünü karartarak mücadele etti. Yanlış bile olsa, zaman zaman hakemlerle kapıştı; tribünde ben ne kadar kazanmak istiyorsam, ne kadar hırs doluysam, sahada da O, o kadar hırslı, o kadar inançlıydı. Hagi'yi biz (ben) esas olarak bunun için sevdik.
Veya Lucescu ile gelen şampiyonluk. 14 Seneden sonraki dahil hiç bir şampiyonluk beni bu kadar mutlu etmemiş, göğsümü kabartmamıştı. Çünkü bir önceki yılın aksine, inanılmaz küçük paralar ve inanılmaz "küçük" transferlerle geldi o şampiyonluk. Ve işte bu nedenle, bence en kıymetlisiydi. Peres mi, Jardel mi diye sorsanız; hiç tereddüt etmeden Peres derim.
Elbette iyi, yetenekli futbolcular transfer edilsin. Elbette para önemli bir kriter. Fakat (en azından benim) aşkımız ne paraya, ne büyük transferlere hatta ne de başarıya bağımlıdır. Transferde harcanan paraları övünme veya yerinme meselesi yapma hissini anlayabilmek, benim ya da muhtemelen yaşça akranlarımla bizim, pek başarabileceğimiz bir iş değil.
Önce antuvari bir hareketle korcan abinin yazısı için :alkis: Alt alta 10-15 mesajda alkış, imza, tasdik, mühür falan yazarsak bu niceliği bol ancak niteliği sıfır insanları anlamaya bir adım yaklaşırız diye düşünüyorum..
Bununla birlikte Önder abi'nin bu resmin ve yazının fener maçından sonra ana sayfaya konması fikrine sonuna kadar katılıyorum.. Yalnız o zamana kadar beklemeyiz bana kalırsa, bu adamın her çalımında her asistinde 10 farkı yavaş yavaş kendileri bulmaya başlayacaklardır..
Korcan abi bir alkıs da benden..Tam dusunduklerimi yazmıssın; Anelka topiginde kıskandıklarını soyleyen arkadaslara da bunu soylemeye calısmıstım..Parası var diye bir klup hakkında övünmek sadece sizin akranlarınızın degil bizim yasıtlarımızın da alısamadıgı bir sey..
Kucuk bir düzeltme: Peres degil, Perez :)
Son 2 yıllık döneminde Fatih Terim'in, Galatasaray'dan bir an önce gitmesi gerektiğini düşündüm. İzleyebildiğim Galatasaray forumları içinde, Fatih Terim'in ayrılması gerektiğini açıkça yazan ilk kişiydim.
korcan aramızda 20 yaş kadar olsa da yine de senin kuşağına yakın biri olarak yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. ancaaaak
kusura bakma geldiği günü bırak söylentisi çıktığı günden itibaren gelmemesi gerektiğini imza attığı günden itibaren de gitmesi gerektiğini söylemiş biri olarak yukarda aldığım kısım konusunda ilk olmayı kimseye bırakmam
Bırakman lazım zira ben taa bir önceki senenin ortasında ayağına gittikleri zaman söylemiştim :D
Sakalastiginizin farkindayim fakat belirtmeden gecemiycem.Terim klupteyken Hagi,nin gelmesi gerektigini ve Galatasaraya buyuk basarilar kazandirabilecek tek TD nin o zaman Hagi oldugunu soyleyen de sizlerdiniz.
Daha bir sezon bile bitirmemisken gitmesinden bahsedenler de sizsiniz.Yani ilk defa su gitsin bu gitsin demek ne kadar ovunulecek durum???
offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff ya arkadaslar, fatih hoca´nin bu topicte isi ne ? baska bi baslik acin orda tartisin...
fred frith
02-02-05, 02:29
Transferde harcanan paraları övünme veya yerinme meselesi yapma hissini anlayabilmek, benim ya da muhtemelen yaşça akranlarımla bizim, pek başarabileceğimiz bir iş değil.
buna baska ne denir ki
fakat, bu tarz adamlarin (fbli gsli bjkli vesaire) yasindan ziyade, senin de basta belirttiiiiin gibi, taraftarliklarini sorgulamak lazim
hatta sorgulamakla vakit kaybetmielim
kisaca bunlar takim taraftari diiller
M.Yasin Cakmak
02-02-05, 06:52
Ya bir yanda 26 yasin ve yillarca ust duzey top oynamanin getirdigi saglam fizikle adeta "tay gibi" Anelka, obur tarafta daha fizigi yeni yeni oturan genc aslanimiz Ribery. Bence guzel bir espiri olmus, cok kizmaya gerek yok. Ha hepimiz biliyoruz bu isin vucut isi olmadigini. 5 hafta sonra goruruz kim guluyor kim agliyor ;)
Bencede pek fazla stress yapılcak sinirlenicek bir şey göremiyorum ben...
Bu tip takılmalar elbetteki iki takım taraftarları arasında olucak...Şöyle bir de düşünün biz anelkayı onlar ribery i getirseler eminim buna benzer şeyleri bizde yapacaktık...
Çünkü anelka nın ismini herkes bilirken bizim ribery inin adını bilen yoktur heralde türkiyede...
Sakalastiginizin farkindayim fakat belirtmeden gecemiycem.Terim klupteyken Hagi,nin gelmesi gerektigini ve Galatasaraya buyuk basarilar kazandirabilecek tek TD nin o zaman Hagi oldugunu soyleyen de sizlerdiniz.
Daha bir sezon bile bitirmemisken gitmesinden bahsedenler de sizsiniz.Yani ilk defa su gitsin bu gitsin demek ne kadar ovunulecek durum???
Hiç öyle bir şey demişliğim yoktur, tam tersi ben Lucescu'nun geri gelmesini istiyordum. Hagi gelince Terim'den başarılı olacağı kesindi ama çok başarılı olur , büyük başarı kazandırır diyen başkalarıydı o yüzden çoğul konuşmasan daha uygun olur.
Parma Maniac
02-02-05, 14:47
MD-83 ya da bizim aile
B u yazı Galatasaray'la aynı uçakta Konya'dan dönerken yazılmıştır. Bir taraftan genç Uğur'un bitmeyen maç heyecanını seyreder, bir taraftan Rıdvan Dilmen'in 15 yıllık uçağımızın sürekli sallanmasına saydırmasını dinlerken. Diğer taraftan da M. Bilal Arık'ın yeni ve harika kitabı 'Top Ekranda'yı okurken.
Futbol karşı konulmaz bir şekilde endüstrileşti.. Kapitalizmin kanlı hırsı bu oyunu da alanı kıldı. Hatta öyle ki, modern futbol, kapitalizmin kalesi ABD'nin spor alanındaki dayanışmacı ve adaletçi uygulamalarını bile tamamen reddediyor. Kulüpler arası oyun gücü rekabetini artırıcı maaş tavanı ve lig sıralamasında altta olan takıma yıldız seçmede öncelik gibi uygulamaların yanından bile geçmiyor. Sosyal adaletin kalesi Avrupa'nın sporu, yamyam ABD'nin sporunun karşısında canavar gibi. Büyük tezat!
Ama kendimizi kandırmayalım ve çok da üzülmeyelim. Futbol hiçbir zaman masum değildi. Bir zamanlar Hitler'in, Mussolini'nin, Salazar'ın, Franco'nun oyuncağıydı. Modern zamanlarda da Sky'ın, SFX'in, Telepiu'nun, Berlusconi'nin, Adidas'ın, Nike'ın, büyük holdinglerin, günümüz siyasi (!) partilerinin ve büyük (!) müteahhitlerin.
Taraftar çıkmazı
Futbol bugünkü kurallarıyla şekillenmeden önceki vahşi ve ama saf halinde değil. Futbol 180 yıl önce bütün bir kasabanın bizzat katıldığı sert bir festivaldi. Bugünkü futbolsa kuralları kolejlerde oluşturulmuş bir seyirlik. Kesin kuralları Cambridge Üniversitesi tarafından konuldu. İlk federasyon oluşumu Londra'daki Mason Locası'nda yapılan bir toplantıda gerçekleşti. Halk büyülü ve buğulu gözlerle bu oyuna vurulmuş olabilir. Ama büyüleyen kendi gücü değildir. Elbette romantik istisnalar var, ama bunlar asla kaideyi bozmaz.
Taraftarın çıkmazı işte buradan doğar. Bir taraftan büyük başarılar, büyük kadrolar isterken diğer taraftan para vermeden, ya da en azını vererek en iyi yerde oturma isteği gibi. Ya da açık kanalda bedava maç seyretme ve Ribery'yi değil Ze Roberto'yu takımda görme talebi. Taraftar kuşkusuz haklıdır ama unutulan, bugün taraftarın artık müşteri olduğudur. Ve para vermeden hizmet alınamaz.
Bu gerçekleri yazdığım her yazıya taraftar gruplarından romantik bakışlı yanıtlar geliyor. Biliyorum ki merkezi tutan taraftarın ruhu, hali melali farklıdır. Ve aslında konu bugünkü Galatasaray ise, bu ruh halinin en büyük aşk hikayesi yazılmaktadır. En arabeski, en efsanevi olanı. Alın size endüstrileşen futbolda bir aşk masalı; 100. yıl.
Romantizm
Yokluk diz boyu, ama takım mağrur aile misali. Stat dökülüyor Samatya'da eski bir köşk gibi. Başkan çocuklarını bir arada tutmaya çalışıyor, aynı Münir Özkul. Bitirim amca sanki biraz Şener Şen. Oyuncular hepsi saygılı, değerli çocuklar. Fenerbahçe, eski komşu yeni zengin eski bir dost gibi. Onlar Anelka'yı getiriyor, sen fıldır fıldır gözlerle bakan Uğur'u kazanıyorsun. Senin borcun altından kalkılamaz gibi duruyor. Karşıdaki hâlâ müsrifçe harcıyor. Lüks arabalarla dolaşır gibi özel uçaklar kaldırıyor Avrupa'nın büyük havaalanlarına, yıldızlar getiriyor. Sen ise aileni Halit Akçatepe'nin hiç çalışmayan minibüsüne benzer bir MD-83'le götürüyorsun deplasmana. Ve her şeye rağmen atbaşı gitmektesin hedefe. Bu, senaryosu Sadık Şendil, yönetmeni Ergin Orbey, hâlâ ratinglerde bir numara bir filme, bizim aileye benzemiyor mu? Ve bu 10 yıl sonra Jardel'in alınışından daha anlatılabilir bir romantizm değil mi?
Taraftar merkez tribünleri zenginlere terk etmek istemiyor. O zaman ona yakışan isyan değil, bu güzel senaryoyu kah gözü yaşlı, kah neşeyle izlemek ve oyuna katılmak değil mi?
İyi akşamlar kaliteli Türk medyası
Aziz Pierre kariyerinde çokça olduğu üzere, ama Türkiye'de ilk kez ağzını bozunca ona olan bütün saygıma rağmen sinirlerim zıpladı. Ne kadar eleştirirseniz eleştirin meslek grubunuza laf gelince sıkılıyorsunuz. Neyse atlattım ve Telegol'ün bir haftadır tanıtımını döndürdüğü şike itirafı dosyasını beklemeye başladım. Gece 02'ye kadar. Sonunda vuslata erdim. Mehmet Aksu eski bir Galatasaraylı ve Beşiktaşlı futbolcu başından geçenleri anlatmaya başladı. Ama başından geçenlerin Rusya'da olduğunu Star Spor'un bize söylemeyi unuttuğu ortaya çıktı. Star Spor bugüne kadar birçok sahtekârlığı ortaya çıkarmıştı. Bu da bir yenisi oldu. İtiraf etmeli. Aziz Pierre tamamen haksız değil.
Bu takım 3'lü de oynamaz
Del Bosque 4'lüden başka bir sistem bilmiyordu. Ama şu bir gerçek ki, Rıza Çalımbay da 3'lüden başkasını bilmiyor. İlk maçını kazandı ki, Del Bosque'nin de kazandığı maçlar mevcuttur. Ama asıl önemlisi Beşiktaş'ın kadrosunun 3'lü için de uygun olmadığının ortaya çıkması. 5'linin sağında oynayacak oyuncusu yok. Çapaları hiç yok. Ve asıl önemlisi savunma üçlüsü hiç oyuna katılmıyorsa 3'lü ya da 4'lü ayrımının bir anlamı yok. Del Bosque de 4 savunmacısından 3'ünü hiç çıkarmasa, bu kadarını sağlardı. Sonuç olarak sorun kadrodur. Kimyası bozuk kadro.
Ne olursan ol asansöre bin
Türkiye'yi yönetmeye talip olanların, ülkenin varlığını borçlu olduğu zihniyetin partisinin kurultayında yaşananları gördünüz. Bundan sonra hiçbir siyaset yazarı, futbolu, onun sahnesini ve içinde bulunduğu ortamı küçümseyemez, hakir göremez. Ama biz dünyamızı eleştirmeye devam edeceğiz. Misal Konya'daki basın tribününü. Tribün camla kapanmış tribüne, açılan kapılar vidalanmış. 2. kattayız, ama değil yangın merdiveni, merdiven bile yok. Bir tane 5 kişilik asansörle 200 kişi tahliye ediliyor. Yangın çıksa, deprem olsa yokuz. Bu basın tribünü. Ya geri kalanlar. Koltuklarla uğraşmayın. Sorun daha derin. Bugün Türkiye'de maç yapılabilecek bir stat var. O da Galatasaray tarafından terk edildi.
Eğrisi doğrusuna no3
Necati Ateş, Fenerbahçe'yle ön protokol imzalamışken Sarı -Lacivertliler ondan vazgeçmişti. Sonra Tomas'ı bıraktılar. Ergun Gürsoy büyük bir risk alarak Song'u transfer etti. Bu üç oyuncu bugünkü şampiyonluk adayının en önemli motorları. Şimdi de Frank Ribery. Çok tanınmış bir oyuncu değil. Ama pazar gecesinden dün öğle saatlerine kadar konuştuğum ya da dolaylı bilgi aldığım Fransız futboluna hakim tüm uzman ve meraklıların ortak görüşü Ribery'nin bulunmaz bir yetenek olduğu. Kariyerinin başında, hedefleri taze. Hakan Yakın, Pleşan, Locatelli, Ze Roberto derken Galatasaray son anda yine turnayı gözünden vurdu. Para olsa olmayacak bir transfer daha. Yine ve yeniden eğrisi doğrusuna denk geldi.
---------------------------------------------
1 şubat tarihli bu yazı.. bi arkadaşın uyarısıyla bugün okudum.. kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım.. lakin Futbol Dünyası'ndaki Antu başlığına da cuk oturabilen bir yazı.. helal olsun Mehmet Demirkol'a..
O topige tasıyorum Parmacım..
şerefsizler´e güzel bir cevap vermeliyiz !
http://www.internetspor.com/antudan-galatasaraya-hakaret-news18444.html
Serkan1905
23-11-09, 22:02
Antudakilerin hepsinin sümbül sülalesini......, sana bir sey olmasin.
Namelessonegs
23-11-09, 23:13
şerefsizler´e güzel bir cevap vermeliyiz !
http://www.internetspor.com/antudan-galatasaraya-hakaret-news18444.html
O serefsizleri takip edersen,surekli bir seye deli olursun..Onunbununcocuklarının sikeleri,saibeleri,pislikleri daha yeni gundeme gelmisken utanmadan boyle birsey hazırlayabilmisler..En iyisi bunları hic muhatap bile almayacaksın..
Bizim Kulüp te aval aval bakmasın versin mahkemeye, kapattırsın siteyi.
Bizim Kulüp te aval aval bakmasın versin mahkemeye, kapattırsın siteyi.
iyi de abi kulüp muhattap almalı mı sence.
yokmudur 2 tane sağlam avukat bu kadar kulüp üyesinin içinde. açsın onlar davayı zaten sonuç alınacaksa o şekilde de alınır.
imam cemaat mevzuu..
yazarı rakibine ana avrad küfreden, başkanının ne olduğu ortada olan bir klübün taraftarından terbiye sınırlarının içinde bir hareket beklemek hata olurdu zaten..
Allah ıslah etsin o ne yaptığından bihaber insanları..
iyi de abi kulüp muhattap almalı mı sence.
yokmudur 2 tane sağlam avukat bu kadar kulüp üyesinin içinde. açsın onlar davayı zaten sonuç alınacaksa o şekilde de alınır.
Bizim Frodo avukat değil mi? O açsın mesela :) Basket maçından sonra da "hayvan sürüsü" ifadesi kullanmıştı. İttir köpektir ayrı husus ta bu siteyi milyonlarca kişi izliyor. Saygın(!) spor medyası referans yapıyor kendisine. BU kadar alenen küfür edilecek ve hiçbirşey yapılmayacak.
Fighting Falcon
24-11-09, 16:10
Angutlari diksinler.
Çok ciddi incelenmesı lazım bu arkadaşların...
Daha bız burda galatasaray-gençlerbirliği maç başlıgını açmamışken bu adamlar 4 sayfa bu maçı tartışmışlar yahu....
Nasıl bır komplekstir bu ya yuh artık...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to