Tüm Versiyonu Göster : Allen Iverson Besiktas'ta!
M.Yasin Cakmak
25-10-10, 09:35
Ebenin dami Ali Sami...
Bjk çöküşe doğru gidiyor olabilir mi sizce :)
Geçen sezon bu adamlar takımın parasını ödeyemediğinden yığınla problem yaşadılar yahu.
Yine böyle sıkıntı yaşarlarsa ilk etapta İverson kaçar :)
neyse de büyük isim yav Iverson.
NBA'den tek forma aldım , o da İverson.
Ligimizde izleyecek olmak güzel.
Namelessonegs
25-10-10, 13:09
Çüşşş..Muthis bir transfer..Dünya ismi..Helal olsun..Fakat, Ali'nin dedigi gibi bu para suyu cekince, transfer yasakları gelince,ne olacak?:)
M.Yasin Cakmak
25-10-10, 13:23
Bu adam Turkiye spor tarihinde Turkiye`ye ayak basmis en buyuk transferdir isim olarak. Katkisi ne olur bilinmez, ilk mactan once Kibris`a kacip kumar masasinda kavga cikarip hapse de girebilir ama Iverson lan....
büyük isim de bu değirmenin suyu nerden akıyor :)
nicelife1905
25-10-10, 14:41
çüş diyorum da başka bişey demiyorum. ee kaymak nerde beyler, lütfen belirtiniz
David Rivers kadar basarili olamaz muhtemelen..
Ama tarihin en buyuk transferidir bence de..
NBA'de tüm işlevini yitirmiş, kariyerini sonlandırmış bir adama deli gibi para vererek Türkiye'ye getirmek bence çok da abartılacak bir olay değil... Hatta benim gözümde Acun Ilıcalı'nın, Adriana Lima'yı Var mısın Yok musuna çıkartmasıyla eşit seviyede...
Beşiktaş çok mal bir takım oldu. Zaten öyleydi ama üstüne koydu her geçen yıl... İyice mallaştı... Iverson'un burada zerre top oynamayacağını herkes biliyor... O zaman nedir bu deli gibi para harcama merakı? Kara para mı aklıyosunuz napıyosunuz anlamadık ki!...
Sigara'yi bu sene Iverson formasi ile BJK tribunlerinderinde gorursel sasmayalim:)
Hic bir faydasi olmaz Besiktas'a. Ama benim arkadaslar bile burada Besiktas'i sorduguna gore branding acisindan guzel bir hamle yapmis oldular.
iverson genede isterse her mac 15 sayi bulur ama skordan cok dediginiz gibi muthis bir reklam olmus
guy capelle
25-10-10, 22:33
Yanılıyorsunuz. Kaç yaşında olursa olsun Allen Iverson 3 adama bedel birisidir. Beşiktaş'a müthiş bir güç katacak. Ayrıca, Türkiye'de de basketbola olan ilgiyi artıracaktır. Gerçekten helal olsun. Transfer hala kesin olmadığı için temkinli davranıyorum. Bu tür oyuncular -futboldaki Hagi örneğinde olduğu gibi- gittikleri takıma hava getirirler. Iverson ne kadar geçimsiz olursa olsun, eğer kafayı dağıtmaz ve tüm sezonu burada geçirirse Beşiktaş 3 vites birden atlar. Beşiktaş'ın kadrosunu tam bilmiyorum. Chatman diye bir oyuncusu vardı. Diğerleri nasıl elemanlar bilgim yok. Eğer takım vasatın üstüyse Iverson'ın katkısıyla takım finale çıkar. Bu adam sadece skor yapmaz, diğer oyuncularından da önünü açar. Her maç rakipten kaç kişiyi 5 faulle yollayacağını göreceksiniz.
Çok zaman değil, 3-4 yıl önce NBA'in efsaneleri arasında yer alan bir oyuncuyu Türkiye'ye getirmek büyük bir olay.
inanılmaz bir transfer,
guti, q7, iverson, bu vizyon demirörenden çıkamaz. değirmenin suyunu falan bilmem, sportif katkısını da tartışabiliriz, bence kesin olan tek şey tanıtım olarak bu transferlerin getirisi götürüsünden çok daha fazla.
David Rivers
o zamanlar gerçektende güçlü kuvvetli fazla takım yoktu be azizim. tofaş efes ülker haricindekiler kafaya oynayamıyordu. bugün lig daha kaliteli ve güçlü oyuncularla dolu. dediğin gibi rivers'ın yerini tutamaz.
ama gelgelelim bu herif "Little Big Man" Iverson. çokta fazla bişey yapmasına gerek yok gazla çalışan beşiktaş taraftarı için.
guy capelle
27-10-10, 22:30
Yav arkadaş, şaka mı yapıyorsunuz? Iverson'la Rivers'ı karşılaştırıyorsunuz. Rivers NBA'de tutunamayıp Avrupa'da kral olmuş bir adam, Iverson ise 2-3 sezon öncesine kadar NBA'in tozunu atıyordu. Allen Iverson şu haliyle bile David Rivers'ı top diye saydırır. Neyse, "the answer" cevabını verir eğer bu transfer gerçekleşirse. (bence hala kesin değil bu transfer)
Rivers'tan çok daha kariyerli adamlar geldi Avrupa'ya ama birçoğu onun kadar katkı vermemiştir. Iverson buraya gerçekten oynamak için geliyorsa bütün ligi top yapar top gibi oynar. Ama koko çekip keyif yapmaya geliyorsa hiçbir halt yapamaz.
çok bir para almayacakmış sanırsam...
anlaşma 1+1 yıllık olacak. İlk yıl için 1,5 milyon dolar olarak anlaşmaya vardık. Iverson'a, Türkiye'ye gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra da 300 Bin dolar daha peşin ödeme yapacağız. Yani Iverson'un bize mailiyeti yaklaşık 2 Milyon dolar civarında olacak...
bu adam için çok az bir para bence... sakatlık yaşamış en son dizinden... bakalım randıman alabileceklermi adamdan...
Namelessonegs
28-10-10, 13:22
"Yararlı bir transfer değil"
Türkiye'de basketbol denildiğinde, yaptığı nokta yorumlar, ilginç düşünceleri, tarzı ve derin bilgileri ile akla ilk gelen isimlerden biri olan Kaan Kural, Beşiktaş Cola Turka'nın Allen Iverson transferini Maraton.com.tr Dış Haberler Koordinatörü İlker Ezibay'a değerlendirdi.
Kaan Kural, Iverson'ın transferini Türk spor tarihinin en büyük transferi olarak nitelendirirken, buna rağmen oyuncunun hiç yarar sağlayamayacağını belirtti.
Kural yaptığı değerlendirmede "Transfer açısından bakarsak, Türk spor tarihinin en büyük transferi ve Türkiye'ye gelmiş en büyük sporcu olur. Yalnız bu işin saha dışı tarafı da var. Tamam çok büyük heyecan getirir, tribünleri coşturur ama sahada hiç yararlı olacağına inanmıyorum. Çünkü basketbol topuna dokunmayalı 1,5 yıl oldu. En son oynadığında da hiç iyi durumda değildi. Saha dışında yaşadığı olaylar vardı. Çocuğunun rahatsızlığı vardı, karısı ile boşanıyordu. Alkol ve kumar sorunları var. 2 kumarhaneden kavga ederek ayrıldı.
Kariyeri boyunca hiçbir zaman disiplinli bir oyuncu olmadı. Son dönemlerinde de yetenekleri de erezyona uğradığı için kendi kendine de çatışma yaşamaya başladı. Iverson en iyi döneminde bile Avrupa'ya uygun bir oyuncu değildi. Şu aşamada gelmesi heyecan yaratır, biraz insanları ayağa kaldırır, sahada da 1-2 ilginç şey yapabilir ama genel toplamda baktığımız zaman ben yararlı bir transfer olacağına inanmıyorum.
Atina Olimpiyatları'nda oynadığı zaman dünyanın en iyi oyuncuları arasındaydı. 2004 Olimpiyatları'ndan bahsediyorum. Fakat FIBA kurallarıyla son derece verimsiz bir basketbol oynadı. Çünkü oyunu buna çok uygun değil. O zamanlar çok formdaydı üstelik. Şimdi hiç formda da değil. Haydi tekrar kendini forma soktu, yeniden kendini basketbola kanalize etti diyelim, yine de yararlı olacağına çok inanmıyorum. Bırakın şampiyonluğa falan götürmeyi, ben artı katkı yapacağına bile inanmıyorum.
Bu bir reklam transferi midir, bilmiyorum. O kısmı Beşiktaş yöneticilerini ilgilendirir, fakat tekrar ediyorum takıma etki etmesi adına, tribünleri coşturması adına, takımı yükseltmek adına önemli bir hamle olabilir ama bence boşa çarçur edilmiş paradır, başka hiçbir şey değil." dedi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: İLKER EZİBAY
Abartmayalım :D
ASLAN 1905
28-10-10, 22:37
süper oyuncu ancak bjk nin elinde patlar
1,5M$'a seni avrupada ligde br yerden alıp bir yere götürecek bir sürü adam alınır hırvatı, sırbı, sloveni, litvanyalısı... Hatta Türk Milli adam bile alınır istense...
Sen ne yapıyorsun? parayı sokağa atıp üzerine bir de dert alıyorsun...
Bence bunu şaşalı şekilde getirecekler, cebine 350 bini koyacaklar, sonra acıbadem doktoru "sakat" diyecek ve geri gönderecekler...
350K maliyetle de iyi reklam hani, yarın normalde randevu bile alamayacağın bir adamın kapısına, AI'ı bile isteyince getirip sonra vazgeçmiş takım olarak gitme şansı kazanıyorsun...
nicelife1905
29-10-10, 12:00
gelmeden geldiğine inanmam. ha gelirsemi valla kimse kusura bakmasın dün cnn miydi yoksa başka kanalmıydı bilemem ama amerikada canlı yayında beşiktaşın ve allen in resmi ve arması yanyana idi. manyak bir tanıtım hiç lama cimisi yok. afferin diyorum gelmeden manyak bir reklamı yaptılar. gelirse siz düşünün gayrı gerisini
Kafasında yeni bir başlangıç yapmak varsa bu lafları KAan Kural'a yedirir :) Ama ben de Kural ile paralel düşünüyorum. Türkiye'de mutlu olması, kendisini basketbola vermesi pek olası görünmüyor.
Hatırladığım Magic Johnson basketbolu bıraktıktan sonra 40'lı yaşlarda bir İsveç takımına gelmişti. İverson, nba'den avrupaya gelen en üst düzey birkaç isimden biri olacak. Faydalı olacağına yani takımını şampiyonluğa ulaştıracağına bende inanmıyorum. Fakat reklam açısından Beşiktaş'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır.
Ben en cok Sigara ne diyecek diye bekliyorum ama ses yok henuz.. Besiktas atkisi almis diyorlar :D
resmen transfer etmisler istanbula da gelmis demirörenle poz veriyorlardi
Bir Iverson forması almayı düşünüyorum, öyle bir transfer... Amerika'dan Iverson'ın ismini alıp dönseler o bile yeterdi.
nicelife1905
29-10-10, 23:30
tebriklerrrrrrrrrrrrrrr bu kadar olur ancak. faydalı olur olmaz o ayrı ama o ismi sahada gören saygı duyar valla. nba tarihinin sayı kralı, en büyük 3. adamı. boru değil yani
inanılmaz bir transfer,
guti, q7, iverson, bu vizyon demirörenden çıkamaz. değirmenin suyunu falan bilmem, sportif katkısını da tartışabiliriz, bence kesin olan tek şey tanıtım olarak bu transferlerin getirisi götürüsünden çok daha fazla.
Tanitimi ne yapayim elle tutulur bir basari gelmezse?
Ekonomik olarak harcadigim paranin geri dönüsü olmali. Ha TR`de baskanlara dayali sistemde baskan cebinden ödüyor diyebilirsiniz ama milyonlarca taraftari olan bir camia tek bir adamin cebine bakiyorsa yaziktir. Bu durumdan daha büyük bir gelecek riski yoktur bir kulüp icin.
FB de gecti bu yildiz politikali derelerden, en son da biz. Avrupa´da ve dünyada bir cok kulüp ekonomik altyapisi olmadan bu tür islere girdi.
Bu konuda en basarili kulüp de bizdik acikcasi Hagi, Pope, Taffarel ve Jardel´le ama neticesinde batma noktasina geldik. Dogru düzgün bir sistem olmadan bireysel yetenege dayali sistemler demode ve uluslararasi alanda basari getirmez. Türkiye´de sampiyon olabilirsin ama bunu zaten 10-15 kere herkes basarmis Guti, Q7, Elano, Keita olmadan.
"Vizyon" denilen sey kulübü minimum riskle ileriye tasimaktir ama bu yapilan adimlar vizyon falan degil. Tek tek adam almakla vizyon olmaz, sadece kulüplerin gelecegi tehlikeye atilir. Bunun altindan para babasi bir baskan da kalkamaz.
Biri cikipta alt yapilara ciddi yatirip, gelecekte 10 tane Iverson kendi yetistirme imkanini yaratmis olsa, iste buna vizyon derim.
Şimdi ben taraflı bakıyorumdur olaya elbet, duygusal davranıyor olabilirim ama:
2-3 milyon dolara Iverson gelmiş bu ülkeye, hala altyapısı falan mı kaldı yahu? Bu kadar paraya yapılamayacak bir tanıtım işte, altyapıdan Iverson'ları kim çıkarmış hangi ülke zaten?
Gözünüzü seveyim, sportif başarı için değil ki imaj için, prestij için yapılır bazı şeyler.
Iverson gelmiş bu ülkeye tadını çıkaralım işte. Mllet bilmemkaç yaşında Dominique Wilkins'i getirince olay oldu Avrupa basketbolunda.
InSoMNiAsTaN
30-10-10, 01:24
formasını, yaşını başını bir kenara bırakıp heyecanla bekliyorum performansını..verilen para bence çok da değil iverson için..umarım adapte olur ülkeye..basketbolun haberlerdeki sıralamasını bile etkileyecek kadar önemli bir transfer..gençlerin, çocukların üzerindeki olumlu etkisi de ayrı kazanç olur..yeterki aradığı huzuru bulsun burada..
Namelessonegs
30-10-10, 03:08
Çarşı'yla beraber haplanır artık :)
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/10/30/iverson-mutlu-son-925855.Jpeg
nicelife1905
30-10-10, 11:08
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/10/30/iverson-mutlu-son-925855.Jpeg
yahu bu allenin pascal ile bir akrabalığı varmı, yoksa beşiktaşın aşırı zenci sevdasından mı ileri geliyor bu aşk. adam aynı pascal nomua yaff
bide pascal gelirse tam olur. arayada şahin k, son yüzyılın en büyük izlenme rekoru olan corno film ortaya çıkar.
şaka bir yana, nba de takip ettiğim sevdiğim bir adamdı. napalım gitcez artık maça, haydi allen göster kendini
guy capelle
30-10-10, 21:44
Müthiş bir transfer olduğu konusunda hala ısrar ediyorum. Büyük kumar diyenlere de 1,5 -2 milyon dolara böylesi kumara can kurban diyorum. Olympiakos gibi takımlar yılda 7 milyon dolara NBA'den orta şeker oyuncuları getirirken Beşiktaş'ın fazla da bir miktar riske girmeden NBA'den şimdiye dek Avrupa'ya gelmiş en kariyerli oyuncuyu kadrosuna katması olsa olsa cüretkarlıktır. Helal olsun. Beşiktaş'a müthiş katkı sağlayacağına eminim. Sapıtmazsa ya da kaçmazsa, Iverson MVP olur bu sezon. (Aniden kaçma ihtimalini göz ardı etmiyorum.)
Olympiakos gibi takımlar yılda 7 milyon dolara NBA'den orta şeker oyuncuları getirirken Beşiktaş'ın fazla da bir miktar riske girmeden NBA'den şimdiye dek Avrupa'ya gelmiş en kariyerli oyuncuyu kadrosuna katması olsa olsa cüretkarlıktır.
İşte o adamlar 7 milyona oyuncu getirebilirken bu maliyetlere düşmüş İverson'ı neden getirmek istemiyor ? İverson'ın Bjk aşkından mı :)
Onlar gerek dumuyor böyle transferlere ya da risklere.
Teodosic'i alıyorlar mesela.
(bir de 2 milyon dolar az değil heralde. chivu daha iyi bilir Avrupa'dan 2-3 kaliteli yabancı sağlam bir takım kimyası kurulabilir)
Tekrar edeyim büyük isim.
Ben kişisel hayranıydım kendisnin.
Galatasaray'a gelse bayram ederdim :)
Bunlar ayrı konular.
http://tutkuvideo.com/video/1043/Allen-iverson-BJK-inonu-Stadinda
Daha cosku beklerdim Carsi'dan..
Muahahahaa.. Adamin havameydanindaki karsilamada surat ifadesine bak yahu.. Yine de sansli 40-50 kisi gitmis, normal futbolcu karsilamalari 500 uzeri oluyor..
http://voices.washingtonpost.com/early-lead/ai.jpg
Bu da Amerikalilarin fotograf yorumu: "photos of his arrival make it look as if he's in a hostage situation". :)
guy capelle
10-11-10, 07:50
bu nasıl resim ya? :D adamı sanki tutuklamış götürüyorlar. surattaki şaşkınlığa bak. gece yarısı ekspresi sanacak amerikalılar resmi görünce.
:lol: :lol: :lol: Hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim, Allah fener hariç hiçbir düşmanımın başına vermesin böyle bir olay :lol:
Eurocup açılış maçı vardı az önce eurosport-2' de... beşiktaş hemofarm diye bir takımla oynuyor... 4.p 05:00 kala beşiktaş ya 16 ya da 17 sayı öndeydi, maçı 94-91 verdiler :lol:
Alan Iverrsssooonnnn!!! :lol:
guy capelle
20-11-10, 09:52
ne kadar doğru bilmiyorum ama bugün Milliyet gazetesinde yer alan habere göre NBA TV, Iverson hayranlarının yoğun talebi nedeniyle Beşiktaş maçlarını banttan yayınlamak için talepte bulunmuş. Basketbol federasyonu, NBA TV yetkililerinin önerdiği 10 bin doları kulüpler yayın geliri havuzuna atmayı düşünürken BJK kulübü itiraz ederek paranın kendilerine ödenmesini istemiş. Federasyon da maç başına 10 bin dolarlık ücreti BJK kulübüne verecekmiş.
Haber doğruysa Iverson transferinin meyvelerini almaya başlıyorlar.
Iverson’ın hatırına!
NBA TV, Iverson hayranlarının taleplerini değerlendirdi, Beşiktaş Cola Turka’nın maçlarını yayınlama kararı aldı. TBF’ye ödenecek maç başı 10 bin dolar, naklen yayın havuzuna değil, siyah-beyazlıların kasasına aktarılacak
Allen Iverson transferiyle, bütün dünyada müthiş bir reklam yapan Beşiktaş, yıldız oyuncu sayesinde Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştiriyor, yayın hakkını NBA TV’ye satıyor.
Allen Iverson hayranlarının Beşiktaş Cola Turka’nın maçlarını seyretmek için sanal ortamda yaptıkları forumları da dikkate alan NBA TV’nin, Türkiye Basketbol Federasyonu ile temasa geçtiği ve Beşiktaş Cola Turka’nın maçlarının yayın hakkını istediği vurgulandı. Federasyonun, NBA TV’den gelecek olan parayı Kulüpler Birliği’nin havuzuna katmak istemesi üzerine Beşiktaş Yönetimi bu duruma itiraz etti. Siyah-beyazlı kulübün itirazı karşısında, NBA TV’nin Beşiktaş için maç başına 10 bin dolarlık ücreti TBF’ye ödeyeceği, bu paranın da Beşiktaş Kulübü’ne aktarılacağı bildirildi.
Beşiktaş Cola Turka’nın hem lig, hem de Avrupa maçlarını banttan yayınlamak isteyen NBA TV yetkililerinin önümüzdeki günlerde yapılacak sözleşme sonrasında, Allen Iverson’ın siyah-beyazlı forma altındaki görüntülerini bütün dünyaya seyrettireceği belirtildi.
Iverson transferinin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayan Beşiktaş Yönetimi’ni sevindiren asıl gelişmenin ise Fenerbahçe Ülker ile oynayacakları derbi maçı biletlerinin tükenmesi olduğu öğrenildi. Beşiktaş tarihinde belki de ilk kez bir basketbol maçının biletlerin tükenerek karaborsaya düşmesinin yöneticileri bile şaşırttığı bildirildi.
Öte yandan Beşiktaş Cola Turka’nın antrenmanlarını yerli basının yanı sıra ABD, Avrupa ve Japon medyasının da takip ettiği öğrenildi.
------------------------------
valla dalga geçiyonuzda yakında amerikali bebeler çarşı forumlarında yazarsa hiç şaşmam.
guy capelle
30-01-11, 01:04
Beşiktaş'ta şok! Iverson, Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklamış. Resmi açıklama önümüzdeki günlerde yapılacakmış.
Namelessonegs
30-01-11, 01:14
Carsı bununla da ovunsun..Gerizekalı tinerciler..Umarım yakında Queresmaları da dagılır :)
Daha önce yazmıştım bi yerde... Bence anlaşma zaten bu şekildeydi... Iverson'ın bu saatten sonra oynayamayacağı belliydi. Zaten oynayabilse ölüsü bile en az 1 sezon NBA'de takım bulurdu... Bjk kısa süreli bir anlaşma önerdi. Hem Iverson kazandı hem bjk kazandı. İyi reklam yaptı. Bir de gaza gelen salak tinerci tayfası gitti formasını aldı bu adamın...
Bugün basında çıkan " Iverson Beşiktaş CT'dan Ayrıldı " haberinin ardından ulaştığımız Beşiktaş Basketbol Şube Koordinatörü Hasan Bozkurter, konu ile ilgili HABER1903'e konuştu.
Bozkurter yaptığı açıklamada;
" Iverson'ın Beşiktaş CT'yı bırakması gibi bir durum söz konusu değil. Zaten oyuncumuz şuanda ameliyat için hazırlanıyor. Ameliyatı olduktan sonra çıkacak raporlar doğrultusunda bizlerde hareket edeceğiz. Basketbol Şubesi Sorumlusu Şeref Yalçın Avustralya'da, ben Bandırma'dayım, bizim haberimiz olmadan böyle bir açıklamanın yapılması söz konusu olabilir mi? Dediğim gibi Iverson'ın ameliyat sonuçları görüldükten sonra gerekli karar verilecektir.
- HABER1903 -
guy capelle
30-01-11, 09:19
Beşiktaş yöneticisinin açıklamasından Iverson'ın kesin olarak ayrıldığı belli oluyor. ÇEvir kazı yanmasın şeklinde bir demeç vermiş.
Iverson olayı benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu adamın süper performans ortaya koyacağına inanmıştım. Tam tersi oldu.
guy capelle
02-02-11, 16:52
Mete Düren BJK resmi sitesinde, Iverson'ın sakatlığı nedeniyle Mayıs ayına kadar dinleneceğini söylemiş. Mayıs'tan sonra da ameliyat olacakmış.
Bundan komik bir açıklama olamaz. Iverson kulüpten ayrılıyor diyemiyorlar. Mayıs'a kadar dinlenme de ne ola ki? :)
Iverson'un müthiş planı!Beşiktaş Cola Turka’nın NBA patentli yıldızı Allen Iverson’ın Siyah-Beyazlı kulübe “maddi menfaat” sağlama amacıyla geldiği iddia edildi11/02/11 11:07
HTSPOR
Kartalhaber.com adlı internet sitesinde yer alan haberde, Reebok spor malzemeleri firmasıyla yaptığı anlaşmada, Avrupa’da oynaması halinde “firmanın Avrupa’daki tanıtımına katkı payı” olarak 8 milyon dolar ek gelir elde edeceği maddesi yer alan ünlü yıldızın bu yüzden Beşiktaş’a gelmeyi kabul ettiği ifade edildi.
Beşiktaş ile yıllığı 1.5 milyon dolara sözleşme yapan Iverson’ın, bu sayede toplamda 9.5 milyon dolarlık bir gelir elde etmeyi planladığı vurgulanan haberde, Siyah-Beyazlı kulübün bu duyum üzerine avukatları aracılığıyla girişimde
bulunarak olayın doğru olup olmadığını araştırmak için harekete geçtiği belirtildi.
Beşiktaş Kulübü’nün, anlaşmada gerçekten böyle bir madde olduğunun ortaya çıkması halinde Iverson’un sezon sonuna kadar olan ödemelerini dondurmayı planladığı öğrenildi.
Noldu bu adama??? Bunun altinda kimler kazanc sagladi???
nerden nereye :)
http://www.htspor.com/basketbol/haber/717848-allen-futbolcu-oldu
acunun düzenlediği şöhretler turnuvası vardı. bence allen'i davet edip yeni bir turnuva düzenlesin :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to