PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hakan Şükür ve Song Dünya Karması'nda!

ScHenKaL
01-02-05, 16:29
Afrika Kaplanı Song, Güney Asya depremi için yapılan özel maça çağrıldı.

Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song'a, 15 Şubat'ta Barcelona'nın Nou Camp Stadı'nda, Güney Asya'ya yardım amaçlı yapılacak maç için davet mektubu geldiği bildirildi. FIFA tarafından organize edilen ve Shevchenko ile Ronaldo'nun başını çektiği iki takımda dünya futbolunun yıldızlarının yer alacağı ifade edildi.

Sabah

LuisFigo
01-02-05, 16:37
dream team fb´den kimse davet edilmemis mi :D

ScHenKaL
01-02-05, 16:39
Servet'i davet etmeyi düşünüyolarmış :lol:

LuisFigo
01-02-05, 16:40
Servet'i davet etmeyi düşünüyolarmış :lol:

elma yanagi´da cagirsinlar ,attigi gol´den sonra rakip takimin tribünlerinie sus isareti yapar :D

gian
15-02-05, 11:27
Hakan Şükür ve Song Dünya Karması'nda!

Türkiye'den sadece Galatasaraylı futbolcuların davet edildiği organizasyonda, kaptanımız Hakan Şükür ve Rigobert Song, FIFA-UEFA karmasında. FIFA ve UEFA tarafından Güney Asya depreminde zarar görenlere yardım amacıyla organize edilen karşılaşma, 15 Şubat Salı akşamı Barselona'da Camp Nou Stadı'nda oynanacak. Saat 22:00'de başlayacak olan ve dünya futbolunun 50 yıldızının davet edildiği yardım karşılaşması Star TV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Pierluigi Collina yönetecek.
4908 kez okundu

Türkiye'den sadece Galatasaraylı futbolcuların davet edildiği organizasyonda, FIFA'nın 2004'te en iyi futbolcu olarak seçtiği Ronaldinho'nun takımı, UEFA'nın 2004'deki en iyi futbolcu ödülü alan Andriy Shevchenko'nun takımına karşı ter dökecek.

Kamerun Milli Takımı'nın kaptanı oyuncumuz Rigobert Song, Ronaldinho'nun takımı'nda (FIFA), kaptanımız Hakan Şükür ise UEFA Karması'nda yer alacak.

FIFA ve UEFA'nın önderliğinde İspanyol Futbol Federasyonu ve karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Cam Nou'yu tüm çalışanlarıyla bu maç için görevlendiren FC Barcelona kulübünün organize ettiği "Football For Hope" karşılaşmanın bilet fiyatları 10 ile 29 Avro arasında değişiyor.

RONALDİNHO'NUN TAKIMI (GÜNEY AMERİKA-AFRİKA- ASYA -UZAKDOĞU KARMASI)

Forma: Kırmızı
Teknik Direktörler:
Carlos Alberto PARREIRA - Brezilya Milli Takımı
Frank -RIJKAARD - FC Barcelona

KALECİ
DIDA- Brezilya- AC Milan
Idriss KAMENI - Kamerun - Espanyol

DEFANS
Rigobert SONG - Kamerun – Galatasaray
CAFÚ - Brezilya - AC Milan
Iván CÓRDOBA - Kolombiya - Inter
Gabriel HEINZE- Arjantin - Manchester United
Radhi JAIDI - Tunus - Bolton Wanderers FC
Samuel KUFFOUR - Gana - Bayern Munich
ÁLVAREZ Rafael MÁRQUEZ - Meksika - FC Barcelona
Lucas RADEBE - Leeds United FC
Javier ZANETTI Arjantin - Inter Milan
Paolo MONTERO - Uruguay - Juventus
Carlos Alberto GAMARRA - Paraguay - Inter

ORTA SAHA / FORVET
Du-Ri CHA- Kore - Eintracht Frankfurt
Didier DROGBA - Chelsea FC
Samuel ETO'O - Kamerun - FC Barcelona
KAKÁ - Brezilya - AC Milan
Mehdi MAHDAVIKIA - İran - Hamburg
Ji-Sung PARK - Kore - PSV Eindhoven
RONALDINHO - Brezilya - FC Barcelona
Raymond KALLA - Kamerun - VfL Bochum
David SUAZO - Honduras- Cagliari
Obafemi MARTINS - Nijerya - Inter
Esteban CAMBIASSO - Arjantin - Inter

SHEVCHENKO'NUN TAKIMI (AVRUPA KARMASI)

Forma: Mavi-Beyaz
Teknik Direkörler:
Marcello LIPPI - İtalya- İtalyan Milli Takımı
Arsène WENGER - Fransa- Arsenal

KALECİ
Iker CASILLAS - İspanya - Real Madrid
Francesco TOLDO - Italya- Inter

DEFANS
Kakhaber KALADZE - Gürcistan - AC Milan
Vincent KOMPANY - Belçika - Anderlecht
Paolo MALDINI - Italya - AC Milan
Carles PUYOL - İspanya- FC Barcelona
Lilian THURAM- Fransa - Juventus
Christoph METZELDER - Almanya- Borussia Dortmund
Alessandro NESTA - İtalta - AC Milan

ORTA SAHA / FORVET
Hakan ŞÜKÜR - Türkiye - Galatasaray
Michael BALLACK - Almanya - Bayern Munich
David BECKHAM-Ingiltere - Real Madrid
DECO - Portekiz - FC Barcelona
Sebastian DEISLER - Almanya - Bayern Munich
Alessandro DEL PIERO- İtalya - Juventus
Steven GERRARD - İngiltere - Liverpool FC
Ludovic GIULY - Fransa - FC Barcelona
Thierry HENRY - Fransa - Arsenal FC
Frank LAMPARD - İngiltere - Chelsea FC
RAÚL González - İspanya - Real Madrid
Andriy SHEVCHENKO- Ukranya - AC Milan
Johann VOGEL -İsviçre - PSV Eindhoven
Zinedine ZIDANE - Fransa - Real Madrid
Christian VIERI - İtalya - Inter
Gianfranco ZOLA - İtalya- Cagliari
Francesco TOTTI - İtalya - AS Roma
Vincenzo MONTELLA - İtalya - AS Roma
Jari LITMANEN - Finlandiya - Hansa Rostock

15-02-05, 13:07
Alex ve Anelka yok muymuş? Dünya yıldızları?

zidane38
15-02-05, 13:08
kadrolar çok iyi.güzel bir maç olacak.dünya starları anelka,alexi almamışlar mı yoksa ben mi göremedim?

Sheva
15-02-05, 15:24
Tv'de hiçbir şey olmayan kelalaka bir akşamda çok güzel bir maç olacak.. Barcelona'da olduğu için tribünler de en az yarı yarıya dolu olur, başka bir yer olsa mümkün değildi bu.. Kadrolar özenle seçilmiş bizimkilere ne kadar şans gelir bilmiyorum ama Hakan'a yarım saat verirlerse affetmez benden söylemesi :)

15-02-05, 21:28
Maç 22'de başlıyor Star'da naklen.

seyko
15-02-05, 22:39
Ronaldinho XI 2-1 Shevchenko XI

ronaldinho döktürüyor...

hakan dedesinin vefatindan sonra nasil gitmis oraya hayret, 2. yarida oynar henry ile herhalde...

seyko
15-02-05, 22:50
eto'o atti, 3-1... dakika 45

ilk yari bitti

15-02-05, 22:53
Güzel maç oluyor bizim Song da gol atıyordu az daha. Eto'o ve Ronaldinho çok etkili biraz da kendi seyircisi önünde olmalarının etkisi olsa gerek.

gian
15-02-05, 22:56
Bence de keyifli bir mac oluyor..Kaka-Ronaldinho-Eto'o-Deco izlemek cok zevkli..Song da cok iyi oynuyor, yeri olmayan sol bekte oynamasına ragmen..Gol atsaydı cok guzel olurdu..

Hakan simdi cok ciddiye alır bu macı; kesin golü var :)

UmBeRtO GS
15-02-05, 23:32
Hakan girdi şu anda!!!
Kral gol gol gol!

Sheva
15-02-05, 23:35
Hakan asistlere başladı :D Şaka maka çok sevindim aslan parçasını sahada görünce, bir de çeviriyor mu maçı 5-3'den :)

Carmelo
15-02-05, 23:41
Song dokturuyor da.
Seyi goremedim ben su hepinizin cok begendigi Alex'i.
Ustelik kendi ulkesinden bir futbolcunun duzenledigi organizasyona cagirilmamasi cok ilginc.

UmBeRtO GS
15-02-05, 23:51
Fransız Kanalı durmadan Hakan'dan bahsediyor....
Helal olsun KRAL!

seyko
15-02-05, 23:58
:/ 1 gol atamadi :((

Parma Maniac
16-02-05, 00:03
olsun napalım, orda sahaya çıkması bile yeter.. 90 dk oynayan Song'a da, Kral'a da tebrikler.. öyle kolay değil oraya çağrılmak..

16-02-05, 00:03
Hakan takımları karıştırdı :D Bu bir şov maçı sonuçta gol atmak çok da önemli değil.

mithril
16-02-05, 01:06
hakan bir gece önce dedesini kaybetmiş.
yine de atlıyor uçağa gidiyor adam yardım kampanyasına katkıda bulunacağım diye.
gol atmış atmamış ne önemi var. adam vicdani görevini yerine getirmiş. üstelik çok da güzel mazereti varken, zor zamanında gidip çıkmış sahaya. orada bir kaç çocuk daha ölmeyecekse bunda benimde katkım olsun demiş. ele güne göstermiş adam gibi adam nasıl olunur diye.

song kalitesini bir kez daha kanıtladı. söyleyecek fazla bir şey yok.
ikiside bizleri çok mutlu etti.

JORDAN
16-02-05, 03:22
Bu tur maclarda gol atmak degil izleyenlere futbol seyrettirmek onemli.Dingiliz ITV kanalinda mac yayinlanirken bi ara bi pozisyonda Eto nerdeyse bos kale onunde laubalilik yaparken yorumculardan biri elestirmeye kalkti,o anda spiker bu macta elestiri yok dedi.O da haklisin deyip sustu.Dikkat ettiyseniz show amacli bir mac oldu zaten ve son derece keyifliydi,ozellikle ilk yari...

gian
16-02-05, 09:40
Hakan Şükür ve Rigobert Song Camp Nou'daydı

http://www.galatasaray.org/images/haber/1322.jpg

FIFA ve UEFA tarafından Güney Asya depreminde zarar görenlere yardım amacıyla organize edilen karşılaşmada kaptanımız Hakan Şükür ve Rigobert Song da forma giydi.

Barselona'da Camp Nou Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Ronaldinho'nun 11'i olarak seçilen FIFA karması, Shevchenko'nun 11'i UEFA karmasını 6-3 mağlup etti. Rigobert Song'un FIFA karmasında 90 dakika forma giydiği maçta, Hakan Şükür UEFA karmasında 65. dakikada oyuna girdi.

Camp Nou'da dolu tribünler önünde oynanan yardım karşılaşmasında Ronaldino, Zidane, Del Piero, Etoo, Cafu, Guly, Raul, Shevchenko, Litmanen, Zola, Deisler, Beckham, Henry ve Deco gibi yıldızlar forma giydi.

Okan Y.
16-02-05, 10:09
Alex ve Anelka yok muymuş? Dünya yıldızları?

Alex ve Anelkanın çağrılmaması çok normal çünkü bu hafta UEFA haftası. Bu durumdada UEFA da mücadele eden takımlardan oyuncular çağrılmıyor.

soprano79
16-02-05, 10:55
Song'un 90 dakika oynaması beni ayrıca mutlu etti.Sol bek olarak da başarılı bir performans ortaya koydu.Hakan'ı da kutlamak lazım her türlü yardım faaliyetine zor dönemden geçmesine rağmen katılıyor.