Tüm Versiyonu Göster : Bratu,Pinto vs vs
Ne ümitlerle alınmışlardı oysaki hele pinto 100 metrenin kralı falan diye lanse edilmişti arkadaş,sanki futbolcu değil atlet alıyoruz anasını satim :lol:
Sonra bratu.Ercan tanerin deyimiyle braaattttuuuu...Petreyle birlikte geldiler...Yok ajax istemişti izliyolarmışda vs vs...Bir iyi maçını göremedik yahu soğuk nevalenin...
Harbiden ne oldu bu adamlara yahu.Bratu sanırım fransa 2 . liginde bir takımda oynuyomuş gerçi orda bile kadroya giremiyomuş...
Pinto dan hiç haberim yok...
Ne oldu bunlara bilen varmı?
Ribery de çok abartıldı ..İnşallah böyle çıkmaz :karisik:
Bratu Nantes'da 2. ligte değil yan. Pinto sanırım 3.ligte.
UmBeRtO GS
01-02-05, 16:33
Bratu - Nantes'ta oynuyor bu sene 12 maçta 2 gol atmış
Fabio Pinto- Almanya'nın alt liglerinden Chemnitzer'de oynuyor 12 maç oynamıç golü ve asisti yok..
bratu ilerde cok büyük adam olacak...
UmBeRtO GS
01-02-05, 17:45
bakan mı olacak :lol:
bakan mı olacak :lol:
avrupayi golleriyle ayaga kaldiracak,demedi deme....gözlerinde ki pariltidan anladim...:)
http://www.fcna.fr/groupepro/20042005/photos/bratu.jpg
bak nasil bakiyor..... kendine güveni var adamin
ya bize gelen bu oyuncular içerisinde en iyisi bratuydu.ama bizim onun kapasitesinde çok daha iyi genç oyuncularımız var.örn.hasan kabze,özgürcan,cafercan.haksız mıyım arkadaşlar?
Önümde kitap gibi site var ama Pinto'nun ismini arama kutusuna yazıp aratmam bile, ne yapıyorsa yapsın hala futbol oynuyorsa da helal olsun.. Yalnız Bratu'nun futbolunu çok severdim, tam benim sevdiğim tarzda bir oyuncuydu.. Bizden Nantes'a gitti ordan da Rennes'e, bir bakıyım yazarım istatistiklerini..
ya su sitenin adresini banada verebilir misin?o pintonun allah belasını versin.topçu mu o be?ya brezilyadan nasıl o kadar köü bir adam çıkar anlamıyorum.
nasıldı o gaz tam hatırlayamadım?
FABIO PINTO
onun şanssızlığı bizim şansımız
böylemiydi?
Abi o gaz öyle böyle değildi :D Bizden sonra gittiği takımın forumunda yine aynı yazı asılıymış öyle diyorlar :lol:
Onur'un o yazısı bir futbolcu icin kaleme alınmıs en güzel gaza getirici yazılardan biridir..Yani ben olsam Fabio'nun yerinde Onur'a yüklü bir cek cıkardım :)
Haha, hakikaten o neydi öyle yahu :D ama onurda da sağlam kalem vardı, adam hakikaten heyecanlandrımıştı bizi...
İster misiniz vol2 şöyle gelsin sezon sonu;
Eren Poyraz: Onun şanssızlığı bizim şansımız...Hatta geçen halısahada bir golünü syrettim, vallahi dünyanın her takımında oynar. Hem zaten bizim hayri abi de kendisini mahallenin en gelecek vadeden topçuları arasında :D gösteriyor
edit: Burdaki hayri abiyle ödp genel başkanı sevgili hocam Hayri Kozanoğlu'na saygı duruşunda bulunulmuştur...Zira kendisi öyle kongre sevincinden midir nedir öyle kaymak bir sınav yapmıştır ki sınıfcak 100 almaktayız...Sağol varol...
Ben bir aralar ciddi ciddi Onur'un transferden komisyon aldigini dusunmustum :D
Eren Poyraz: Onun şanssızlığı bizim şansımız...Hatta geçen halısahada bir golünü syrettim, vallahi dünyanın her takımında oynar. Hem zaten bizim hayri abi de kendisini mahallenin en gelecek vadeden topçuları arasında :D gösteriyor
Bu Adam Kayserispordaki Mehmet Eren degilmi?
Ya aslinda Fabio Pintoya bakmisken cikti bu Topic. Nedense aklima geldi. Ne yapiyor dedim ve bakdim googlede. Hic bir Cacik olmamis bizden sonra. Ne ümitlerle getirmisdi halbuse Fatih Hoca bu Pintoyu. Adam da 30 yasina gelmis . Heyy bee. Canaydinli zamanlarda ne Transferler yapiyorduk.
Simdi herkesi nerden cikti bu Topic diyecek. ....sorry :)
ya bize gelen bu oyuncular içerisinde en iyisi bratuydu.ama bizim onun kapasitesinde çok daha iyi genç oyuncularımız var.örn.hasan kabze,özgürcan,cafercan.haksız mıyım arkadaşlar?
ıyyy tiksindim kendimden, renkdaş dememişim allahtan :) haksız mıyım renkdaşlar :D
InSoMNiAsTaN
27-02-10, 03:26
Topigi gorunce korktum,az once henryden hamitten bahsederken bratu pintoyu gorunce basınc farkından kulaklarım tıkandı..Aman diyim yapmayın boyle sakalar..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to