PDA

Tüm Versiyonu Göster : İbrahim Kutluay Seattle'dan ayrıldı

Sheva
01-02-05, 12:49
İbrahim Kutluay'ın NBA macerası sona erdi, yeni durak Yunanistan...

NBA'de forma giyen dördüncü Türk oyuncu olan İbrahim Kutluay artık kariyerine Avrupa'da devam edecek. Seattle Supersonics takımıyla sezon başında 3.6 milyon dolarlık bir kontrat imzalayan 30 yaşındaki oyuncu, kulübü tarafından serbest bırakıldı. Sonics İbrahim'in yerine Mateen Cleaves'i sakat listesinden çıkararak aktif hale getirdi.
Serbest bırakılma teklifinin, gelecek yıl olması muhtemel NBA lokavtıyla birlikte Avrupa'ya dönüşünün zorlaşacağını düşünen Kutluay'dan geldiği öğrenildi. Seattle gazetelerine göre İbrahim'in bir sonraki durağı yıllarca başarıdan başarıya koştuğu Yunan Ligi olacak.

--------------------------------------------------

Hala da bu adama teklifte bulunanlar var ya asıl onların aklına şaşıyorum..

Sovereign
01-02-05, 13:21
Fenerbahçe'ye döner...

Ayrıca hem tecrübesi,hem de şut atabildiği için Avrupa'da çok rahat oynar...

01-02-05, 14:46
Avrupa'da gene iş yapar canım o kadar da değil :)
Ama ne demiştik şut bile atamadan döner demiştik doğru çıktı :)

Saunders
01-02-05, 16:16
1 savunma ribaundu ile dönüyor sanırım...

Rezil etti kendini yazık...

Sheva
01-02-05, 20:53
Abi şutunu falan bıraksınlar artık, sırf sol turnikesini bir daha görmemek için almam bu adamı..

gian
01-02-05, 21:40
hahahahahahahahhahahaha

Noldu lan jöleli cocuk? :)

luteum
07-02-05, 21:40
yalniz ibrahim'in oynayamamasinin sebebi kendi kabizligi degil, yanlis anlasilmasin. tamam fundamentali falan zayif ama, bu sene seattle'in anormal iyi olmasi ve ibo'nun pozisyonunda cok fazla adam olmasi yuzunden bu duruma dustu.
gecen senenin yildizi flip murray bile zor sans buluyor kadroda. sanssizlik aslinda.

07-02-05, 23:18
valla onu bunu bilmem ben çaylak olmam abilik yapacam demişti giderken ona göre düşünseydi ray allen ridnour yeni mi yıldız oldu belliydi böyle olacağı zaten.

Ray52Lewis
09-02-05, 18:44
Hmm, bu kadar kisa bir zaman sonra geri dönecegini tahmin etmemistim, gercekten de sut bile atamadan geri döndü nerdeyse...
Backcourt´u bu denli güclü olan bir takima gitmesi hatasi oldu sonucta, yoksa NBA de hic sans bulamiyacak kadar kötü bir oyuncu degil bence...
Sanirim Pana´ya imza atmis, seneyede Tr Ligine geri döner muhtemelen, Ülker ve Efes arasinda tercihini kullanir...