Tüm Versiyonu Göster : atv futbol ateşi
seyredin derim, ömer cavusoglu g.t oluyor, tam sirtinda uA oturuyor :D
valla uA´lar biraz para yemis gibi güzüküyor ama neyse :)
cavusoglu ve kanatli kazim laf sokmaya calisiyorlar, ama sagolsunlar bizimkiler hep sokuyorlar lafi ardindan :D
Ray52Lewis
01-02-05, 00:08
Reha Muhtar...
Kazim Kanat...
Ömer Cavusoglu...
Bu programi seyretmemek icin cok mantikli 3 neden benim icin...
Çok fos çıktı bu program.. Reha Muhtar'ın eskiden fasarya konular üzerine yaptığı Ateş Hatti bile bundan iyiydi.. Fenerliler Anelka'dan zevkten dört köşe olmuşlar sesleri çıkmıyor :)
Serkan1905
01-02-05, 00:58
Çok fos çıktı bu program.. Reha Muhtar'ın eskiden fasarya konular üzerine yaptığı Ateş Hatti bile bundan iyiydi.. Fenerliler Anelka'dan zevkten dört köşe olmuşlar sesleri çıkmıyor :)
töööbe töbe. gece gece adamin aklinla oynamayin :lol:
programin hos olan tarafi taraftar bol bol konusturuluyor.
ayrica, ali aydin tam bir .... anlayin iste..
ali aydin ciftcisini uA nin basina oturtsaymislar ya :)
Serkan1905
01-02-05, 01:11
ali aydin ciftcisini uA nin basina oturtsaymislar ya :)
o tam yerinde oturuyor. fenerlilerin orda...
aslinda yaptiklarina ceza olarak tutacan uAlarin ortasina sallayacan adami.. :lol:
Ömer Çavuşoğlu : Anelka, Hanri Tier'in yerini almak için hazırlanan bir santrfordur :lol: :lol:
ben de öyle diyerim tier diyerim ama tiemier bir türlü ... :lol: :lol:
evet bu akşam yine vardı program.
Ersun YALAN bağlandı ve boşboş konuştu.
gayet net bir şekilde böyle birşey konuşuldu mu diye sorulan soruya karşın lafı eveleyip çevirdi ve bunu söylemediğini ifade etmek yerine ima etmekte yetindi.
Ergun Gürsoy ve Albayrak bununla ilgili tatmin olduklarını belirtmelerine rağmen benim gibi GS'lılar da tatmin olmadılar ve haklı olarak tepki gösterdiler.
Ancak bu tepkiyi programı terketmek şeklinde sonuçlandırdılar.
Doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama verdikleri tepki çok yerindeydi.
Şiddete karşı olan birisi olarak da,
çıldırtan Kazım Kanat'a asıl tepkiyi verselerdi.
guzel tepki koydular...
biraz evvel programin ortasinda kalkip gittiler...
Kazım Kanat'ın bir daha Galatasaray adını ağzına almaması için gerekli ilk uyarı yapıldı, Abdurrahim Albayrak da arkadan gayet güzel desteğini verdi.. Zaten beşiktaş'ı da konuştuğu yok uzun zamandır, fener'e hayranlığı hastalık boyutunda olan biri olarak bundan sonra sadece fener'le ilgili konuşması en uygunu..
coluk cocugu doldurmuslar stüdyoya program yapmaya calisiyolar,iki kelime anliyamadik
sirk gibi yahu 10 dakika zor dayandım...
Parma Maniac
15-02-05, 01:46
resmen Hakan Sukur üzerinden Galatasaray'ı baltalamaya çalışıyorlar.. ha bunun yanında olan Ersun Yalan'a da oluyor.. Suat başkan çok güzel tepki koydu, Ergun Gürsoy da çok güzel savundu ilk defa Galatasaray'ın hakkını.. bu arada söyleyeyim bakın Kanatlı Kazım gibi elemanlar oldukça Dünya Kupasına katılamamazın vebali de Hakan Sukur'e yıkılır.. bekliyorum gelecekte öyle bir tepki.. :lol:
bu arada söyleyeyim bakın Kanatlı Kazım gibi elemanlar oldukça Dünya Kupasına katılamamazın vebali de Hakan Sukur'e yıkılır.. bekliyorum gelecekte öyle bir tepki.. :lol:
açıkçası şaka maka ama ben de bekliyorum böyle bir tepki.
Bu Kazim'in olayi nedir ben cozemedim.
Kimin sayesinde duruyor oralarda. Besiktas taraftarinin buyuk cogunlugu nefret eder bu heriften.
Yillarca 8. sinif spor yazari olarak ortada dolasirken birden saci kazitti, topsakal birakti entel dantel havalarina girdi, futbolculara da ad soyadla hitap etmeye baslayinca adam sandilar.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to