Tüm Versiyonu Göster : forum adina gonderilen mail
Kral rekora koşuyor !..
Konya'da lig tarihindeki 215. golüne ulaşan H.Şükür 2 gol atarsa Metin Oktay, 4 gol daha kaydederse Hami Mandıralı'yi yakalayacak..
G.Saray'ın bombacısı Hakan Şükür, lig tarihinin en golcü oyuncusu unvanını almak için emin adımlarla ilerliyor. Gecen sezon sarı-kırmızılı takıma dönen ve 194'te bıraktığı rekorunu Konya'da 215 gole çıkartan Kral, Metin Oktay ve Hami'yi geçmek için gün sayıyor. Geçen sezon 12, bu sezon 9 golü bulunan Hakan'a 217 goldeki Metin Oktay'ı yakalamak için 2,219 golü bulunan Hami'ye yetişmek için de 4 gol yeterli olacak
Hedefi 240 golü geçmek
Hakan bu iki ismi bu sezon büyük olasılıkla geçecek. Kral'ın esas hedefi ise 240 goldeki Tanju Çolak'ı yakalamak. Tarihi rekor için Hakan'ın ligde 25 gol daha atması gerekiyor. Hakan Şükür 2000-2003 yıllan arasında Avrupa yerine ligde mücadele etseydi belki bu rekorları çoktan kıracaktı.
Aman Cihan,şimdi başlayacak polemikler...
Keşke açmasaydın bu konuyu...:)
Kendi oyuncumuzun rekoruyla övünmeyeceksek, ne manası var ki bu tarz forumların Sovereign'cim? :)
2004/2005 sezonundayız.. Ne yapıp etsinler Hakan'a gelecek sezon 241. golü attırsınlar yoksa 2007 yılında hala 36 yaşındaki Hakan Şükür'le oynuyor olacağız..
kral´ım benim be , rabbim onu rekorlar kırsın diye yaratmış :)
2004/2005 sezonundayız.. Ne yapıp etsinler Hakan'a gelecek sezon 241. golü attırsınlar yoksa 2007 yılında hala 36 yaşındaki Hakan Şükür'le oynuyor olacağız..
:lol:
Hatta Necati'nin attigi gollerin Hakan Sukur adina yazilmasini teklif ediyorum. :D
:lol:
Hatta Necati'nin attigi gollerin Hakan Sukur adina yazilmasini teklif ediyorum. :D
bak bu daha iyi fikir belki gelecek seneye bile kalmaz bu şekilde. siz haklısınız konya maçında golü hakan attı hatta necatinin golünde de top sanki en son hakana değdi :)
UmBeRtO GS
31-01-05, 20:19
Çekemeyenler çatlasın kralımı :)
Hakan Şükür bugun attıgı 2 golle TACSIZ KRAL BUYUK GOLCU METIN OKTAY'ı yakaladı..
Hakan Şükür'e tebrikler; Metin Oktay'ın da ruhu sad olsun..
M.Yasin Cakmak
12-02-05, 18:14
Hakan beni dahi delirtme noktasina gelmisti ki iki tane gol atti olayi bitirdi...
Helal olsun KRAL'a...
UmBeRtO GS
12-02-05, 18:32
Helal olsun KRAL'a !!!
İlk golde top Rizelinin ayağına çarptı gibi geldi bana :D
Zaten 217 golünün yarısı kıçına başına çarpan toplardır...
1/3'ünü de Hakan atmamış fakat ona yazılmıştır...
1/3'ü de rakip takım oyuncularına çarparak ağlara gitmiştir...
Geriye kalan 1/3'lük kısım da hasbelkader kendi tarafından atılmıştır...
:)
Parma Maniac
12-02-05, 19:18
tebrikler Kral'a, devamı gelir inşallah..
ne mutlu ki 2 tane kralı var Galatasaray'ın..
Bengü Cakmak
12-02-05, 19:22
Hakan mac icinde cok kosuyor cok bos alan yaratiyor... kimsenin onu suan elestirmeye hakki yok bence... adam kac yasinda hala bukadar dinc.. baska ne diyebilirimki?
kralımızı tebrik ediyorum.darısı 240.gole inşallah.zaten hakan o kaçırdığı golleri atsaydı su an halen inter veya ne bileyim juvede filan oynuyor olurdu.
UmBeRtO GS
13-02-05, 07:01
Hakan o kaçırdığı golleri atsa futbolcu değil peygamber olurdu. Kimse kusursuz değildir!
hakan farklı bir şekilde tarihe geçecek.
rekorlar kırıp, sevmeyeni bu kadar bol olan bir golcü varmıdır,olacakmıdır bilmiyorum.
ayrıca kim ne derse desin ben şahsen Hakan Şükür özelliklerinde bir golcü geleceğini zannetmiyorum.
O'nun asıl vazfesi gol atmak değil.Faydalı bir oyuncu ve sahada bir zeka küpü dolaşıyor.Bu bakımdan td'lerin ondan vazgeçmemesi normal.Aklıyla oynayan oyuncular sükseden uzaktır.Futbolda göze hoş gelen hareketler taraftarı mest ettiğinden Hakan şükür'den de bu beklenmektedir ama Hakan'ın eksikleri vardır onlardan biride teknik kapasitedir.Ha hakanın tekniği yokmudur vardır fekat boy uzadıkça tekniği kullanmak zorlaşıyor.Hakan'ın eksiklerinden biride gol vuruşlarıdır.Pek becerikli değildir fakat pozisyona girebilmedeki üstün becerisinden dolayı 2 kaçırır ama mutlaka bi tane çakar genelde.
Hakan şükür'ün kişiliğine,inancına ve gol kaçırmasına olan nefret, sahada yaptığı faideleri görememeye yol açabilir. Ayrıca biraz dikkat gerekir bu faideleri görebilmek için ama herkestende bu dikkati beklememeli,kızmamalı. Oyun zekasına hayran kaldığımız Hagi'nin ve diğer td'lerin buna dikkat ettiğini görmek yeterlidir.
Hakan Şükür'ün saha dışında ne yaptığı umrumda değildir.Ben onun iyi bir Galatasaray'lı olduğunu biliyorum sahada çok faydalı bir oyuncu olduğunu biliyorum.Önemli olan budur...
Hakan şükür'ün berbat oynadığı maçlar vardır bu onun duygusal yapısından kaynaklanır her zaman ve bu O'nun en büyük eksisidir.Bu eksi yüzünden Hkan Şükür avrupada oynayabilecek bir oyuncu değildir.Sanatçı ruhlu bu Hakan.Sanatçılarda çok zekidir fekat bazen basit işleri beceremez,bazı işlere kafa yormaya bile korkar.
çok dandik bi yazı oldu bu arada ama mesaj verildi zannıyorree
Hakan Şükür, Metin Oktay’ı ‘geçti’
Galatasaray’ın kaptanı, Sakaryaspor karşısında ligdeki 218. golüne ulaşarak Metin Oktay’ı geride bıraktı.
http://www.ntvmsnbc.com/news/183333.jpg
İsatnbul
AA
20 Şubat 2005— Hakan, penaltıdan attığı golle lig tarihinde en golcü futbolcu sıralamasında 219 golle 2. sırada bulunan Hami’ye de yaklaştı.
Gecen hafta gelmisti bi fikir aklima.
Mesela Hakan Sukur yakaladi Metin Oktay'i ve dun de gecti,gol sayisini yakaladigi veya gectigi maclardan birinde formasinin icine bir t-shirt giyseydi ve t-shirt'un ustunde Metin Oktay'in ol bildigimiz eli kalbinde olan fotosu olsaydi.
Altinda da bir slogan yazili olsaydi,hani "ben seni yakaladim,hatta gectim ama sen bu kulup icin unutulmazsin" der gibi,daha derli toplu bi cumleyle nasil olurdu ? bence harika olurdu.
Benim merak ettiğim acaba hakan şükür bu rekorlardan sonra kendine golcü diyebiliyormu?
Çünkü bir ara ne zaman adama golcü deseler düzeltiyordu yok ben golcü değilim asist yapmayı seviyorum falan....
Parma Maniac
21-02-05, 14:55
yalnız şu üstteki resime takıldı kafam.. arkadan çekilmiş.. bacağa bakın yahu adamın.. ciddi anlamda gördüğüm en manyak futbolcu bacağı var bu adamda.. patlayacak kastan yakında..
Birde o kaslarla uzaktan şut çekme yeteneğini geliştirseymiş....
Ciddi olarak çok kötü bir uzaktan şut stili var...Futbol'a başladığım ilk yılları hatırlatıyor bana...
Parma Maniac
21-02-05, 15:18
eheh evet ayağı garip bi şekil alıyor değil mi? böyle şutu attıktan sonra ayak uzamıyor, geri çekiliyor sanki garip çok..
Diyorum ya bana topa vurmaya başladığım ilk günleri hatırlatıyor diye gerçekten çok garip bir stil...
Tayfur havutçunun da buna benzer bir stili var ama hakan'ı tek geçerim bu konuda.
Tebrikler ASLAN KRAL!!!
Bir de iyi futbolcu olsaydin o zaman MARSTA falan oynardin herhalde:P
Her ne kadar eminim ki bazılarımız sırf Hakan atar diye penaltı kazanmamıza bile sevinmemislerse de, Hakan Şükür bugun attıgı penaltı golüyle Hami Mandıralı'yı yakaladı ve 219 golle lig tarihinin en cok gol atan ikinci oyuncusu oldu Hami ile birlikte..
Yanlış anlaşılmış, Hakan penaltıdan gol atacak diye değil, Hakan 241. golü atana kadar oyundan bile alınmayacak diye üzülüyoruz..
Parma Maniac
27-02-05, 00:05
Yanlış anlaşılmış, Hakan penaltıdan gol atacak diye değil, Hakan 241. golü atana kadar oyundan bile alınmayacak diye üzülüyoruz..haha şimdi bunu yazacaktım zaten, bu Sukur'un rekor olayı hiç iyi olmadı, şimdi de burdan vuracaklar diyecektim ki dk. 1 gol 1 olmuş yine :lol:
basında da örneği görülmüştü, burda da daha çok zikredilecektir kesin.. neyse..
Aslan Suat
27-02-05, 00:06
Hakanin sayesinde yeneceksek yenilelim daha iyi diyen (sözde) Galatasaraylilar biliyorum.
Hagi ilk imza attıgı basın toplantısında acıklamıstı zaten; amacım öncelikli olarak Hakan'a 241. golü attırıp Tanju'yu gectirmektir diye..Ne yapılırsa da o amacla yapılıyor..
UmBeRtO GS
27-02-05, 06:37
Hakanin sayesinde yeneceksek yenilelim daha iyi diyen (sözde) Galatasaraylilar biliyorum.
Aynen bende böyle düşünüyorum....
Hakan gol atınca sevinmeyen kişiler...
M.Yasin Cakmak
27-02-05, 21:24
Gunun tek iyi ahberi herhalde...Helal olsun krala...
Serkan1905
27-02-05, 22:32
ne güzel bir sey.
su an icin:
1. Tanju Galatasrayli.
2. Hakan Galatasrayli
Hami
3. Metin Oktay Galatasarayli.
ilk dörtte 3 galatasrayli. ;)
Hami de her ne kadar trabzonsporda oynadıysada o da iyi bir galatasaraylıdır...
4 galatasaraylı eder buda ;)
Hakan Şükür 220 gole ulastı..Ve Hami'yi de gecti..
Bu arada Galatasaray formasıyla ligde attıgı gool sayısı ise 199 olmus..Yani bir sonraki golünde ikinci dalya diyecek..
M.Yasin Cakmak
06-03-05, 20:52
:)
Biraz daha erken atmasi lazimdi o golu:)
Bengü Cakmak
06-03-05, 21:21
hakan sükürede bu yakisirdi zaten... nice gollere kral
Serkan1905
06-03-05, 22:25
Krala bir Bravo da benden :alkis:
Hakan Şükür Galatasaray formasıyla 200 ve 201. gollerini attı bugun..Toplamda da 222 gole ulastı..
Ayrıca bugun son zamanların en iyi maclarından birini cıkardıgını dusunuyorum..İlk zamanlarındaki Hakan gibi basmadıgı yer kalmadı..Mükemmel de goller attı..
Tebrikler Kral :alkis:
UmBeRtO GS
20-03-05, 21:09
Tebrikler Kral...
Muhteşemdin!!!
seni sevmeyenlere kapak olsun....
KRAL HAKAN
Tebrikler krala.
İlk golü şahaneydi bugün.
M.Yasin Cakmak
20-03-05, 21:35
Bitanesin...
Serkan1905
20-03-05, 22:34
her zaman yercek degiliz ya..
bugün aslandin Kral... :alkis:
Bu arada bu adamın 200. golleri cok guzel oluyor..
Toplamdaki 200. golü gecen sene Samsun'a yarım rovesata idi, Galatasaray formasıyla 200. golü de yine bugun gelisine attıgı süper goldü..
Bir 10 sene daha oynasın da 400. golleri de boyle guzel olsun...
Dermisim.. :lol: :lol: :lol:
ilk golu cok guzeldi. birde acayip kostu bugun bu yasta bu ne fizik hayret doğrusu..
yaşasın hakan şükürler olsun sana seni seviyoruz :lol:
Haticeye bakma oglum neticeye bak :lol:
her ne kadar, bazı kaynaklarda farklı gösterilse ve %100 kesin diyeceğimiz bir kaynak olmamasına rağmen Hakan Şükür Ankaraspor maçıyla Galatasaray'daki 299. LİG maçına çıktı... kayserispor maçıyla da, oynadığı maç sayısı bakımından üçüncü kez dalya diyecek... bu iki rekor aynı maçta kesişemedi. iyi ki kesişemedi , bir değil iki gol attı ankaraya
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to