PDA

Tüm Versiyonu Göster : Türkiye - Yunanistan

zidane38
31-08-10, 21:16
Grupta liderlik maçına çıkıyoruz şu an Yunanistan önünde.
20-14 öndeyiz ,daha ilk çeyrek bitmedi.

zidane38
31-08-10, 21:21
22-15 önde kapattık ilk çeyreği.
Son saniye üçlüğü vardı Yunanistan adına ama verilmedi.
Hakemin bir tanesi tekrar izleyecekmiş...

zidane38
31-08-10, 21:45
İlk yarıyı 41-39 önde kapadık.
Maç böyle çekişmeli gider.
Sonunda kazanan biz oluruz inşallah.

kewellfromgalatasaray
31-08-10, 22:08
İnşallah kazanacağız.

Iso
31-08-10, 22:08
Hakemler rezalet yalniz kac tane hatali oynamayi es gecti serefsizler

Sheva
31-08-10, 22:14
çok sağlam savunma yapıyor yunanistan, şimdiye kadar iyi geldik ama böyle devam ederlerse zorlanabiliriz.. gerçi ersan faktörü var, girip bozar o düzeni..

westham
31-08-10, 22:25
adamları bi güzel öpüyoruz :)

zidane38
31-08-10, 22:26
Üçüncü çeyreğin son 3-4 dakikasını süper oynadık.
Ersan çok iyi şut soktu, Tunçeri Kerem güzel asistler yaptı savunmayı da iyi yapınca fark 14 sayı oldu.
14 sayı öndeyiz.
Son çeyrek.

Iso
31-08-10, 22:26
eveeet fark 14 sayi. son ceyrek! yunanlari denize dökmeye az kaldi. Haydi Aslanlar aynen böyle devam

zidane38
31-08-10, 22:30
Ersaaaaaaaaaannnnn İlyasova.
6 da 6 üçlük, muazzam oynuyor.

osmanhy
31-08-10, 22:31
harbiden 3uncu ceyregin son 5 dakikasinda super oynadik...HADI TURKIYEM!!!!!!!!

F@biooO
31-08-10, 22:33
Avrupa/Turk basketbolundan epey uzak kaldim (Lloyd Daniels bizde mi hala :), zuzayligil..) Yunanistan'da kara adam var yahu ! . :)

Of of of.. Aslanlar ya... Ersan'a da what the fax karlı sabun demek istiyorum... Buck'im benim.

Iso
31-08-10, 22:34
Ersan mükemmel oynuyor gercekten

Sheva
31-08-10, 22:40
bu nasıl kasti faul, adamın ağzını bozduracak şerefsizler! ulan 6 dk kala 17 farkla her hücumu full 24 saniye kullansak basket atmadan kazanırdık ama boş yere gerilicez belli oldu..

Sheva
31-08-10, 22:42
hakemler şerefsiz de ender arslan sen de bir kendine gelsen iyi olacak..

Sheva
31-08-10, 22:43
hido'nun üçlük imdadımıza yetişti, epey gerilecektik yoksa.. şimdi saçmalamazsak bu dakikadan sonra idare ederiz artık diye düşünüyorum..

osmanhy
31-08-10, 22:44
son 5 dakikadir bir hakem rezaltir var..ama hedo saolsin cok onemli bir 3luk atti

zidane38
31-08-10, 22:44
Kasti faul kararı çok rezil bir karardı.
Ayrıca adamın çelme takması da faul verilmedi.
Maç sıkıntıya girerken Hidayet'ten üçlük geldi, biraz rahatladık.

osmanhy
31-08-10, 22:47
1:54 kaldi...fark 11

F@biooO
31-08-10, 22:52
Oh be :)

Yalniz sene oldu 2010 hala olaya süper girip kıt kanaat bitiriyoruz... :) (skor olarak degil tabii bu sefer.. :) emmeli gommeli oldu)

Iso
31-08-10, 22:53
ohh koyduk bi güzel..helal olsun size be Dev Adamlar insallah böyle devam edersiniz

bu arada Dag basini duman almis diye inliyor her yer :D kuduruyordur yunanlar

osmanhy
31-08-10, 22:55
super bir sonuc...bravo cocuklar...HADI TURKIYEM!!!

Namelessonegs
31-08-10, 22:57
Koyduk muuuuu!!! La la lay lay lay :)..Ersan İlyasova insan degilsin ki sen :)

JORDAN
31-08-10, 23:02
Birazcik konsantrasyonu kapamasak farki 20 sayinin uzerine cikarabilirdik:) Son ceyrekte basit kayiplar yaptik, gerci bunda Yunanlilarin asiri hirsli ve sert defansinin da etkisi vardi. Bilmem kac dakika sayi atamadik 1,2 serbest atis haricinde. Bu tur defans oynayan takimlara karsi zorlaniriz ileride. Hido iyi ucluk yetistirdi, tam zamaninda gedigine coydu Yunanin:)

Yolumuza devam ediyoruz. Helal ve tebrikler aslanlar:)

M.Yasin Cakmak
31-08-10, 23:11
Cok sevindim, zor macti.

zidane38
31-08-10, 23:16
2 maçımız kaldı.
Liderlik yolundaki en önemli rakibimizi geçtik.
Şimdi Porto Riko ve Çin.
Kolay maçlar olmaz ama kazanıp lider bitireceğimizi düşünüyorum.
2.olsak direkt USA ile eşleşiyorsun.
1.bitirirsen finale kadar USA yok.
Hoş 1.bitirirsek de diğer grubun 2.si (muhtemelen) Brezilya ile eşleşecez, adamlar da baya sağlam takım.

guy capelle
31-08-10, 23:23
Ersan, Larry Bird gibi oynadı. Tek kelimeyle muhteşem bir oyuncu. Ömer Aşık pota altında müthiş oynuyor. Ömer'i zaten biliyorduk da, ben Semih'in size'ını böyle geliştirip, bu kadar kuvvetleneceğini hiç tahmin etmiyordum. Curcic gibi vücut yapmış. Eskiden dalga geçerdim ama Semih Erden yakın mesafeden şut atmayı da becerirse NBA'de makul dakika alabilir.

savatage
01-09-10, 00:09
ben Semih'in size'ını böyle geliştirip, bu kadar kuvvetleneceğini hiç tahmin etmiyordum. Curcic gibi vücut yapmış. Eskiden dalga geçerdim ama Semih Erden yakın mesafeden şut atmayı da becerirse NBA'de makul dakika alabilir.

Çok doğru...Üstelik çok da yakın zamanda oldu bu gelişim sanırım.
Ağırlık çalıştığı belli ama şutu da çok etkilenmemiş pek.
Gerçekten de, şaka maka, NBA kıvamına yaklaşmış fizik olarak.
Rashart Griffith bozması ayıyla bile mücadele etti neredeyse.
Memo'nun ilk senesinde yaşadığı fiziksel değişim Semih'te şimdiden başlamış.

JORDAN
01-09-10, 00:19
2 maçımız kaldı.
Liderlik yolundaki en önemli rakibimizi geçtik.
Şimdi Porto Riko ve Çin.
Kolay maçlar olmaz ama kazanıp lider bitireceğimizi düşünüyorum.
2.olsak direkt USA ile eşleşiyorsun.
1.bitirirsen finale kadar USA yok.

Yani biz 1. bitirdik o neyse de bizi finale de cikardin aslanim benim:) Usa'da garanti finalde...
Tek bir sey canimi sikiyor; biz Turkuz. Isimizi mokun icine sokmayi cok iyi beceririz. Insallah Rusya'ya, Yunan'a caktik diye havalara ucmayiz...Potansiyelimizi cok iyi kullanirsak herseyi yapabilir Turk milleti;)

tripotter
01-09-10, 00:23
Valla bütün keyfimi yerine getirdi aslanlar... Hepsine helal olsun, müthiş bir maç oldu... Ersan Bucks performansına aynen devam ediyor. Geçen sene ilk 5'i kapmıştı bu sene NBA'de de daha fazla üzerine koyacağına adım gibi eminim...

Hidayet belki skor katkısı vermiyor ama sahada olması çok önemli... Kritik dakikalarda topu elinde tutması takımı yönlendirmesi güven veriyor...

Ömer, Semih ve Oğuz üçlüsünün durumları her maç için çok önemli... Her maç en az biri formda olsa yeter. Ancak bugün Oğuz'un kanadı otobana döndü. Hücum zaafiyeti de devam ediyor. O yüzden mümkün olduğunca Ömer-Semih şeklinde devam etmek gerek...

Ersan'dan sonra sahanın diğer yıldızı Kerem Tunçeri'ydi... Gerçekten helal olsun... Steve Nash gibi yönetti takımı...

Ömer Onan, geçen maç çok iyi olduğu için bugün biraz gereksiz yere ekstra işlere girdi. Daha basit oynarsa çok daha fazla katkısı olur...

Sinan Güler bana göre yeterli zaman almıyor. Onun enerjisine daha fazla ihtiyaç var...

Alan savunmasında yeni bir çığır açıyoruz. Oynadığımız oyun, ilerisi için çok umut verici... Ancak bire bir savunmada rakip dış şutörleri fazla yalnız bıraktık. Daha ayağı çabuk bir savunmacıya ihtiyacımız var. Bazı durumlarda takım halinde çok ağır kalıyoruz çünkü... O nedenle Porto Riko maçı bizim için süpriz bir şekilde daha zor geçebilir...

JORDAN
01-09-10, 00:29
Ersan, Larry Bird gibi oynadı. Tek kelimeyle muhteşem bir oyuncu. Ömer Aşık pota altında müthiş oynuyor. Ömer'i zaten biliyorduk da, ben Semih'in size'ını böyle geliştirip, bu kadar kuvvetleneceğini hiç tahmin etmiyordum. Curcic gibi vücut yapmış. Eskiden dalga geçerdim ama Semih Erden yakın mesafeden şut atmayı da becerirse NBA'de makul dakika alabilir.
Bunu atlamisim. Larry Bird az kalir Ersan'in bugunku oyununa. Larry'i teketekte ben bile ezerim:lol:
Semih & Omer kozumuz su ana kadar cok iyi gidiyor, Allah kaza bela vermesin. Semih konusundaki yakin mesafe sut yorumuna katilip Omer'in su faul atisi sendromunu da atmasini bekliyorum:)

kewellfromgalatasaray
01-09-10, 00:31
yunanlılar afallamıştır şimdi :)
helal olsun be 12 DEV ADAM.