Tüm Versiyonu Göster : forum adina fgonderilen mail
NTV'deki en son haberlere göre, şu an itibariyle 3 oyuncu için de görüşmeler sürüyor.. Ribery imzaya hazır fakat halen resmi imza attırılmadı, Locatelli ve Hasan Kabze gelmeye hazır kulüplerini ikna etmeye çalışıyoruz.. 1.5 saat kaldı, 3 oyuncuyu da alabiliriz fakat tam tersi olursa da şaşırmam..
evet ,lig tv´de pinar argun (galatasaray muhabiri) ayni seyleri söyledi..... dardanel ve bologna yönetimi yumusamis,transferler an meselesiymis......
locatelli gelsin ya bırak hasan kabzeyi falan..alacaksan da az para say yönetim.. :(
Parma Maniac
31-01-05, 15:27
içime sadece Ribery'yle çırak çıkacağız gibi doğuyor.. hadi hayırlısı..
Hem o gelsin,hem o gelsin...
:)
Yahu bu transfer süresi sanki bugün saat 00:00'da bitiyor diye hatırlıyorum ben ama,neyse...
Özel izinle 12'ye dek uzatılabilir yanılmıyorsam..
Parma Maniac
31-01-05, 15:31
genelde transfer dönemleri tüm dünyada 17.00de kapanır ama bilemiyorum Sovereign.. olabilir..
bizim federasyon 1 gün daha uzatabilir...
Dün birkaç spor programında 17.00 diye duydum, bir tanesi kulüp yöneticilerinden biriydi ama hatırlamıyorum hangisi..
17 ´de bitiyomus,az önce lig tv´de söylediler
The European deadline is midnight tonight while players must be registered before 12.00CET tomorrow (1 February) to be eligible for European football. The 16 teams remaining in the UEFA Champions League may register a maximum of three new players for use in the competition, provided they are eligible.
UEFA'nın resmi sitesinden alıntı...
Transfer sezonu bugün "geceyarısı" sona eriyor.
Ancak Avrupa Kupaları'nda oynayan takımlar yeni transferlerini yarın 12.00'ye kadar UEFA'ya bildirmek zorundalar.
Yani bizim için transfer 00:00'a kadar devam edebilir...
offfffff...
hep bekleyis...
hep fiyasko...
demek ki daha ribery de kesin değil...sitede bir açıklama yok.. :karisik:
NTV'de hala aynı haber dönüyor, yani 3 oyuncu için de çalışmalar sürüyor fakat kesin birşey yok.. 40 dakikada 3 transfer yaparmıyız dersiniz :)
yapamayiz,1 aydir yapamadik 40 dk icinde mi yapicaz...
Shevacım, saat 12'ye dek süre..17 degil..
arkadaşlar bende 17ye kadar biliyorum transfer süresini.12ye kadarsa gidip ders çalışacam sınavım var.transferleri bekliyorum :)
Parma Maniac
31-01-05, 16:46
Ribery'yi bile alamayacağız o olacak :lol:
Boyle uzaması beni Locatelli konusunda umutlandırıyor..Kesin Locatelli'yi de cozmeye calısıyorlar ki, hala bir imza olmadı..Oraya verecekleri paraya gore hareket etmeyi planlıyor olabilirler Kabze'de filan..
Parma Maniac
31-01-05, 16:52
Boyle uzaması beni Locatelli konusunda umutlandırıyor..Kesin Locatelli'yi de cozmeye calısıyorlar ki, hala bir imza olmadı..Oraya verecekleri paraya gore hareket etmeyi planlıyor olabilirler Kabze'de filan..ne optimist adamsın haa :lol:
3'ü de olacak, aha da buraya yazıyorum :)
agzindan bal damliyo :)
Parma Maniac
31-01-05, 16:53
3'ü de olacak, aha da buraya yazıyorum :)yavaş lan yavaş korkutacaksın çocukları :lol:
keşke 3üde olsa daha ne.ben yabancılar a razıyım.allah söyletti galiba gian kardeş..
TFF Resmi sitesinden ara transfer genelgesi."Transfer 1 Şubat 2004'de sona erer" diyor:
http://www.tff.org.tr/ikinci_donem_transfer_genelgesi.HTM
EWT YARIN SAAT 18.00 DA BİTİYOR
Ray52Lewis
31-01-05, 16:59
Slm arkadaslar,
cok yogun oldugum uzun bir dönemden sonra tekrar burdayim... :)
Insallah ugurlu gelirim de 3 transferi de bugün olumlu bitiririz...
Ray vallahi özlettin, billahi özlettin..
Hosgeldin..Gözlerimiz yollarda kalmıstı..
Beyler gurbet ellerde habersiz kaldik nedir gelismeler?Varmi guzel bir haber yoksa bana yine husranmi?
Ray52Lewis
31-01-05, 17:07
Hosbulduk Gian, bende sizleri özledim ya, bayagi bi zaman gecti aradan...
Neyse ki artik burdayim... ;)
Profesyonel futbol liglerinin 2004-2005 sezonunda, ara transfer dönemi yarın sona eriyor.
Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, 1 Ocak 2005 tarihinde başlayan ara transfer dönemi, yarın federasyonda çalışma saati bitimi olan 18.00'de sona erecek.
milliyet de yazıyor.yarın 18e kadar vaktimiz var.
3 ünü de alalım ilk maçta biraların benden
Serkan1905
31-01-05, 17:45
futbolcu olmak, yönetici olmak, antrönör olmak ve hakem olmak. bunlar gercekten kolay isler degil.
ama taraftarlik da kolay is degil be kardesim...
uykusuz geceler, beklemeler...
ne diyelim, insaallah ücü de gelir.
ama birinden vazgecilecekse, bu hasan kabze olmalidir.
bu ara, bu Ribbery de ne kadar yorgunmus be kardesim. duyan da, adam dünyayi besliyor diyecek...
Ben de üçüne birden imza attırmak istedikleri için beklemiş olabileceklerini düşünüyordum.. (Burada gerçek zamanlı yazmaya başlıyorum, şu an NTV spor başladı)
Fatih Gökşen şu an fransız liginin en iyi 3 oyuncusundan biri ile anlaştıklarını ve bu transferin Fransa'da büyük ses getirdiğini söyledi..
Oy oy oy (gerçek zamanlı yazmanın etkileri).. Şu an için son haber;
Metz kulübü başkanı banka teminatı olmazsa bu transferin gerçekleşmeyeceğini açıklamış! Ve transfer bedelinin de 1.5 milyon euro olduğunu söylemiş..
Hasan Kabze ve Locatelii ile ilgili birşey söylenmedi..?
valla simd iteminat veremeyip adami geri gönderirsek rezil oluruz...adami saglik kontrolüne bile götürdük be
Fatih Goksen resmen cıktı ve Ribery ile Hasan Kabze yarın beraber imza atacak ve boylece transferi kapadık dedi..
Yani Locatelli olmadı..
Bu banka teminati olayi bozdu beni acikcasi biraz. Birde Ribery icin kiralik satil alma opsiyonlu 5 milyon Euro falan hikayesi vardi, 1,5m euro nerden cikti simdi anlamadim.
Bu transfer hikayaleri yuzunden suanda kendimi butun donem boyu yatip sonra bir haftada 7-8 finale girip butun derslerden gecmeye calisan uni ogrencisi gibi hiseettim, kafam matematik sinavindan cikmis gibi (BKNZ:BENDENIZ) , oy anam oy!
Yahu Levent Tüzemen ağzından bal damlıyor :) Yarın Ribery ve Hasan Kabze'ye kesin, Locatelli'ye de büyük ihtimalle imza attırılacakmış.. Bugün olmamasının sebebi bu oyuncuların Anelka'nın gölgesinde kalmalarını önlemek içinmiş.. Yürü be yönetim bitir artık şu üç oyuncuyu :buyuksun:
Tuzemen diyorsa kesin dogrudur derim,Galatasaray basini ile bir seneye yakin birebir calismis biri olarak.
Parma Maniac
31-01-05, 22:15
haydaa ulan umutlandırmayın yine..
olmayacak işte Locatelli :lol:
Bu arada transferlerin kaderini sanırım Abdurrahim Albayrak atv'de bu akşam ilk kez yayınlanacak Reha Muhtar'ın futbol programında açıklayacaktır.. Ne olup biteceğini büyük ihtimal belli eder..
Parma Maniac
31-01-05, 22:45
Reha Muhtar'ın programında Ribery'nin görüntülerini de gösterecek sanırım.. ben TGRT'de izledim birkaç pozisyonunu.. ciddi anlamda şebek ediyor defansları..
hayali bile çok güzeldi
rubery - conceicao - locatelli - hakan yakın
yetenek özürlü bir takımdan tamamen yaratıcı bir orta sahaya geçmek en azından seyir zevki getirecekti.
yine de ben transfer sezonu başlamadan acil ihtiyacımız olan bölge için kanatlar demiştim en azından o bölgeyi doldurduk. bu yoklukta buna da şükür. 1 hafta önce fransa ümit milli takımının yıldızını getireceğiz dese biri popomla gülerdim.
UmBeRtO GS
01-02-05, 01:02
Belki Locatelli'yi sene sonunda bonservisi ile alırız...
Serkan1905
01-02-05, 01:04
bu ara, bizim ali avcioglu noldu acaba? geri mi gitti yoksa?
Reha Muhtar'ın programında Ribery'nin görüntülerini de gösterecek sanırım.. ben TGRT'de izledim birkaç pozisyonunu.. ciddi anlamda şebek ediyor defansları..
Bekliyoruz ama abuk sabuk muhabbetlerden sıra gelmedi henüz..
Ali Avcıoğlu Almanya'dan gelen forvet oyuncusuydu değil mi, o döndü herhalde..
Ribery ve Hasan Kabze'nin bugün 12'de basın önünde imza atacakları duyurulmuştu ancak henüz bekliyoruz..
Rıbery resmen Galatasaraylı oldu...
Galatasaray, Fransa Birinci Ligi takımlarından Metz'te top koşturan Franck Ribery ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Fransız futbolcu, Ali Sami Yen Stadı Şeref Salonu'nda gerçekleştirilen ve yönetici Şükrü Ergün ile futbolcunun menajeri John Penaque'nin de hazır bulunduğu törenle resmi sözleşemeye imza attı.
Basın menuplarının büyük ilgi gösterdiği ve bazı televizyon kanallarının canlı olarak yayınladığı törende bir konuşma yapan Ribery, Galatasaray'a gelmekten dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, ''Metz'de yeteneklerimi ortaya koydum, Galatasaray'da daha iyisini yapmaya çalışacağım. Bu kulüpte yapabileceğimin en iyisini yapmak için çaba harcayacağım'' dedi.
Ribery, bir soru üzerine de Anelka ile aynı gün Türkiye'ye gelmesinin tesadüf olduğunu kaydederek, ''Bu da Türkiye liginin önemli bir lig olduğunu ve Fransızlar'ın buraya ilgi gösterdiğini ortaya koyuyor. Türkiye'deki ilgi de buranın dünyanın önemli liglerinden biri olduğunu gösteriyor'' diye konuştu.
Mondragon'un da daha önce Metz'de forma giydiğinin hatırlatılması üzerine Fransız futbolcu, bir Metzli ile birlikte olmaktan ve burada buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu ve kendisinin tavsiyelerini dinleyeceğini söyledi.
ERGÜN'DEN ELEŞTİRİLERE TEPKİ
Yönetici Şükrü Ergün ise imza töreninde Franck Ribery'e kamuoyunda yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
Kulübün 100. yılında çok önemli bir transfere imza attıklarını dile getiren Ergün, ''Kendisi Fransa Ligi'nde en önemli futbolculardan birisi olarak gösteriliyor. İyi bir pasör ve genç bir yetenek. Kendisi Galatasaray'da oynamayı seçti. Ribery'nin bilmeyenler bu sezon Galatasaray'ı izlesin. Yabancı basını izlemeyenler, bu konudan bihaber olanlar, Galatasaray'ı kötülemek için çeşitli spekülasyonlarda bulunuyorlar. Bu da onların kötü niyetini gösteriyor'' diye konuştu.
Ergün, Ribery'nin Hagi'nin listesinde bulunmadığını ve yönetimin yaptığı bir transferi olduğunu açıkladı.
İmza törenine, Ribery'nin 4.5 aylık hamile olan Cezayirli eşi Wahiba da katıldı.
------------------------------------------------------
Ribery tamamdır, Hasan nerede?
Ergün, Ribery'nin Hagi'nin listesinde bulunmadığını ve yönetimin yaptığı bir transferi olduğunu açıkladı
---------------------------------------------------------------------------------
Hepsi dayaklık hepsi!
Sheva,resmi sitede iki transfer de çoktan duyuruldu.Yani imzalar zaten atılmış durumda...
http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=258385
http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=258373&mans=true
O yukarıda koyu renkli yazı ne demek şimdi...Hagi bu adamı oynatmazsa hiç şaşırmam...Yine Hagi ye göre hareket etmemişler...
Ah yönetim ah... :bagir:
O yukarıda koyu renkli yazı ne demek şimdi...Hagi bu adamı oynatmazsa hiç şaşırmam...Yine Hagi ye göre hareket etmemişler...
Ah yönetim ah... :bagir:
CESARET EDEMEZ,böyle bir sey yapmaya kalkarsa hagi gözünün yasina bakilmaz,hemen bükres´e yollanir...
Öyle mi dersin...
Bence bizim yönetim sezon ortasında hocasız kalma riskini göze alamaz...Ki 100. yılımız.. :artist:
Öyle mi dersin...
Bence bizim yönetim sezon ortasında hocasız kalma riskini göze alamaz...Ki 100. yılımız.. :artist:
elimizde cok iyi bir kadro var,bir cok avrupali isim yapmis hoca galatasaray´a gelmek icin can atar.....
bu ara, bizim ali avcioglu noldu acaba? geri mi gitti yoksa?
kulübü 100.000 euro istemiş. bunu da sezon sonuna bırakmışlar. sözleşmesi bu yıl bitiyormuş.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to