Tüm Versiyonu Göster : Turkiye-Fildisi Sahilleri
Bu aksam Dunya Basketball Sampiyonasi'da Ankara'da Turkiye- Fildisi Sahillerine karsi oynuyor.
Mac saat 21'de NTV'den canli yayinlanacak...
Haydi Turkiyem en az yarifinal bekliyorum. Umarim bu mac icin link bulabiliriz, NTV'nin webden canli yayin linki var mi???
ezeriz, parcalariz...HADI TURKIYEM!!!!!!!!!
86-47 yendik....resmen ezdik ve turnuvaya harika basladik... HADI TURKIYEM!!!!
Evet iyi baslangic oldu. Ozellikle moral acisindan iyi bir skor yakaladik. Umarim devami gelir:)
Ömer Aşık acilen faul atmayı öğrenmeli... Bu faullere ileride çok ihtiyacımız olacak... Hidayet bence yine kötü başladı. O kötü oynadığında takımın kalitesi baya düşüyor. Skor olarak da destek vermesi gerek. Oğuz Savaş'ın hücumdaki etkisizliği başımıza ileride çok iş açar. Hücumda çok basit topları bile sayı yapamıyor.
Diğer tarafta Ömer Onan çok iyi başladı. Maçın başındaki 3'lükleriyle daha maçı baştan koparmamızı sağladı. Kerem Gönlüm ve Sinan Güler'i de çok enerjik buldum. Takım için çok artı bu durum. Ersan İlyasova benim beklediğimden biraz tutuk başladı. Yine de katkısı büyük. Biraz daha havaya girmesi şart ama...
Bu maç çok fazla bir ölçü olmadı açıkçası. Rakip inanılmaz zayıf çünkü... Yine de galibiyetle başlamak önemli...
Asil sinav yarin baslayacak Rusya karsisinda, sonra da Yunanistan...Bu gruptan yenilgisiz lider cikarsak super bir hava yakalariz... Hadi bakalim, yolumuz acik olsun insallah...
rusyayı leblebi çerez niyetine yeriz
Bugün Rusya-Porto Riko maçını da seyrettim. Pek öyle leblebi gibi çiğnenecek bir durum göremedim ben. Tamam maça tutuk başladılar ama bizim bugün oynadığımız Fildişi takımı ile uzaktan yakından alakası yok. Bugün belkide turnuvanın en kısa takımından 7-8 tane blok yedik. Bu formatta devam edersek yarın Rusya bizi blok manyağı yapar... Ayrıca çok etkili birebir savunma yapıyorlar. Bugün hücumda yardımlaşma, perdeleme ve hızlı pas konularında bir takım eksiklerimizi gördüm. Kaldı ki rakip 40 dakika halı saha basketbolu oynadı:) Hücumda daha fazla hızlanmazsak Rusya savunmasına duvara çarpar gibi çarparız çoğu hücumda. 24 saniye değil 1 dakika bile yetmeyebilir hücum yapmaya...
GSoldier1905
29-08-10, 03:39
ABi bence o maçların motivasyonu daha farklı olur.Fildişi sahili nere yunanistan rusya nere.Bu arada bugün(dün) salonun yarısından çoğu TÜrk değildi yanılmıyorsam.Doğru düzgün destek gelmedi tribünlerden.
dedik mi? dedik..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to