Tüm Versiyonu Göster : Trabzonspor-Fenerbahce
Son bir haftadır dikkatinizi çekmiştir neredeyse her gün bir gazetede röportajı yayınlandı Ulusoy'un.. Şimdi de telegol'de yine aynı açıklamaları bu sefer telefonda yapıyor ve tabi sürekli yeni federasyonu eleştiriyor..
Bu eleştiri ve açıklamaları içinde çok dikkat çekici bir bölüm Fatih Terim'le ilgili.. Ulusoy Şenol Güneş'ten sonra yerli hoca olarak ilk isim Fatih Terim'i düşündüğünü ancak bazı isimlerin Fatih Terim'i milli takımın başında görmek istememesinden dolayı hocayla görüşemediklerini açıklamış.. Nedense bu bazı isimsiz isimlerin Hakan'ı milli takıma aldırmayan kişiler olduğunu düşünüyor insan.. Ne yazık ki ortada federasyon başkanı falan yok, Türk futbolunu yöneten sadece bir 'başkan' var!
bu ersun yanal ne serefsiz bir adam ya...
adam bile degil!..
Ersun Yanal bir piyondan ötesi değildir arat.. Sarfettiğin itham Fatih Terim'i milli takım başına istemeyip yerine Ersun'u getirenlere, milli takımın başına GS'lı kaptan çıkmasını engellemek için Hakan Şükür'ü kadro dışı bıraktıranlara daha çok yakışır zannımca..
M.Yasin Cakmak
31-01-05, 01:37
Sevgili azize teyzemiz mutluluklar diler.
Parma Maniac
31-01-05, 01:55
Azize'nin işi kimin olacak.. devam edin bakalım, daha nereye kadar..
"O kadar da değil artık!" diye düşünüyorum. (Bu gece de çenem iyice düştü. Tüm zamanların en çok mesaj atma rekorumu uzak ara kırdım, zannımca.) Fenerbahçe Başkanı'nın Federasyon'un bir teknik direktör adayı ile görüşmesini engellemesi (bence) mümkün değildir. Neticede Aziz Yıldırım, Haluk Ulusoy üzerinde bu çapta bir etkiye sahip olamamıştır.
O açıklamaları dinlediğimde aklıma ilk gelen hükümet, spordan sorumlu devlet bakanlığı makamı olmuştu. İkinci sırada da, her ne kadar Ulusoy'un büyük hakimiyeti nedeniyle pek ihtimal vermesem de, Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri olabilir diye düşündüm. Hadi en fazla, Sayın Terim'le olan hukuklarından ötürü, Galatasaray yönetimi olsun. Fakat, Aziz Yıldırm! Yok arkadaşlar, bu kadar uzun boylu değil!
Isin icinde Aziz Yildirim olunca hersey mumkundur. Davut Disli gibi bir adamin ne isi var Federasyonda? Dizginler Aziz'in elinde medyayi, federasyonu, tahkim kurumunu at gibi oynatiyor. Bir tek MHK'ye de Sarvan ile Ali Aydin;i verlestiremedi herhalde ona cok uzuluyordur.
Ama uzun zamanda ayni Aziz hem FB'nin hem de Turk futbolunun altini oyacak, o zaman gorecegiz hanyayi konyayi..
Ben de Korcan abi gibi Hükümet oldugunu düsündüm..Aziz Yıldırım'ın Ulusoy uzerinde oyle bir etkisi yoktu, olsaydı gondermek istemezdi zaten..
Bir insanın istediğini yapmasını engellemek, kendi istediğini yaptırabileceğin anlamına gelmiyor.. Bu Aziz Yıldırım ve Haluk Ulusoy için de geçerli, Aziz Yıldırım belki Ulusoy'a istediğini yaptıramaz ama Ulusoy'un bütün kulüpleri ilgilendiren bu tarz bir karar almasına pekala karşı çıkmış olablilir..
Ayrıca hükümet derken bu insanların Terim'le ne alıp veremediği var diye düşündünüz onu da öğrenebilir miyiz?
Her ne kadar eskisi kadar sıkı olmasa da Terim/Mehmet Ağar ilişkisi olabilir..
Milli takım teknik direktörünün muhalefet partisi genel başkanıyla içli dıslı olmasını istememis olabilirler..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to