Tüm Versiyonu Göster : Suat Usta meselesi
Fatih Gökşen maç öncesinde Suat Usta'yı arayarak bize karşı oynama vs demiş.. Şimdi Konya yöneticisi de çıkmış bu bir skandaldır diye konuşuyor..
İlk devre bjk'ye karşı oynamayan Sinan Kaloğlu ve Yasin bize karşı bir taraflarını yırtarak oynarken nerdeydiniz acaba?! Tabi işin kaynağı belli, dün Nihat Özdemir'in yaptığı konuşma..
Suat Usta kardeşim yalnız Fatih Gökşen seni fena kandırmış, sene sonunda döneceksin bize karşı oynama diye.. Senin bu konuşmalarından sonra Florya'ya bile dönmene imkan yok! (Telegol'de)
Ziya Şengül şike diyor olaya..
Onun bunun cocukları, senelerdir Besiktas'in yaptıgı bir sey bu..
Suat Usta cıktı simdi, benim adımın gectigi bir konuda Galatasaray'ın adına leke sürdürmem dedi..Beni ne aradılar ne de tehdit ettiler dedi..Boyle bir sey yok..Konyadan bana oynamamam konusunda anlastıkları soylendi ben de oynamadım dedi..
Parma Maniac
31-01-05, 00:35
yahu kontratta madde olarak yok muydu bu
Yahu nası bir yönetim bu...
Koy o maddeyi kontrata sende rahat et suat ustada rahat etsin...
Böle hatır gönül işi yaparsan böle malzeme verirsin işte...
Fatih Goksen cok acemi, cok..
Parma Maniac
31-01-05, 00:41
ele güne rezil ettiler yine bizi.. bırak oynasın abicim yaa bırak oynasın.. ne yapacak kimi tutabilecek bu adam.. Sukur'u mu tutabilir, Necati'yi mi? ne gerek var yahu.. hayret walla hayret..
Yahu bırakalım acemiymiş bilmem neymiş, tamamen kötü niyet.. Dün nİhat özdemir kongrede konuşurken aynen şöyle demiş 'bizim istanbul'a yolladığımız paraya bakacaklarına, esas Suat usta'ya baksınlar şikedir' demiş.. Bunu diyen adam şu an ekranda görünen Gökmen dahil bütün köpekleri de bir güzel beslemiş ve ortaya bu sahne çıkmış.. Bütün oyunculara başta şike şike diye yırtınan Gökmen olmak üzere tebrikler!
Sözlü olarak Suat Usta'dan bu istenmiş anlaşılan FG tarafından..
Galatasaray hiç bir zaman bu kadar küçük hesaplarla yönetilmedi demek ki 100.yılına layık olan bunlarmış..
Yazılı olarak yapsalar tartışacak bir şey olurdu ama kavramsal olurdu, bu haliyle sadece acz ve ayıptır..
Merci!
Shevacım;
Bu kozu onların eline vermeyeceksin..Acemilik bundan..
Aslan Suat
31-01-05, 00:45
Gökmende tam ...!
Galatasarayliyim diye gecinmesin ..
Editledim Suat..(Gian)
Bu durumdaBeşiktaşın Konyaya kiraladıkları oyuncular da vardı, sözleşmelerinde vardı bu kural , kimsenin de gıkı çıkmadı bu konuda ne oyuncuların ne de Konyalıların ama bu olayda bir şeyler eksik olmalı ki (Galatasaray tarafından) bu konu bu hale geldi, yaz sözleşmeye başka şey tartışalım, bu konuda herkesin alnını karışlarız gerekirse hepsi aynı şeyi yapmıştır. Ama yazmayıp da konuşursa sana dümbelek muamelesi yapılır işte böyle hem de kendi futbolcunla da papaz olursun al şimdi hayrını gör yaptığın idareciliğin, allah müstahakınızı versin dümbelekler..
Merci!
Serkan1905
31-01-05, 01:02
programi ben de izledim, daha fazla dayanamiyarak TVyi kapattim.
1. Nihat Özdemiri tebrik ediyorum. cok akilli ve sinsice kendilerini kurtarip, bizi ortaya atti.
2. Gökmen Özdenak ve Telegol programini bir daha izlemiyecegim. bir de Sengül diyor ki, Fener medyasi kadar acimasiz medya yok. buyursun bir de kendi calistigi programa baksin. birakin acimasizligi, resmen iftirada bulunuyor.
Sengül örnek olarak diyor ki, "düsünün Fener yönetimi Galatasarayi arasa, ve dese ki, Tomasi bize karsi oynatmayin. Kardesim, biz bu adami satin aldik. arti bu adam sizin oyuncunuz bile degildi.
"Neden Özdenak bagira bagira "bu sikedir" diyecegine, ki kendisi galatasarayliydi güya, kardesim balic oynadi ama, hem de neredeyse gol bile atiyordu, demiyor.
Konu spor yorumculari degil, ve yapilan yorumlarin yorumlarini yapmak acikcasi hosuma gitmiyor, ama söylemeden edemedim.
3. Gelelim konunun en can alici noktasina;
Suat Usta asla bir daha Galatasarayda oynamamali. Ben Galatasaraya leke sürdürtmem diyor, ama sen takimdan dislandin mi diye sorulunca evet diyor.
beklerdim ki, Hagi benim tecrübe edinmemi istedi, o yüzden kiralandim, desin.
Cikip mesela, yukarida da belirttigim gibi, Balic oynadi ama, demiyor.
Yani kisacasi Suat Usta, ileride oynamak istedigi, takima gerektigi gibi sahip cikmadi.
Aslan Suat
31-01-05, 01:08
Suat Usta asla bir daha Galatasarayda oynamamali. Ben Galatasaraya leke sürdürtmem diyor, ama sen takimdan dislandin mi diye sorulunca evet diyor.
Yani kisacasi Suat Usta, ileride oynamak istedigi, takima gerektigi gibi sahip cikmadi.
Serkan,
Suatin orda hic bir hatasi yok, hata tamamen yönetimde. ayrica o kadar sorularla bombalandiki, o evet yanlislikla agzindan cikmisdir, yani o herhalde yedek kaldin gibi birsey anlamistir. ayrica cevabini beklemeden agzindaki sözü cevirip baska sorular sordular. ben orada Suata acidim, asil simdi bir yöneticimiz cikip böyle böyle demeliydi, ama yönetim yönetim degil bir kere.
Serkan1905
31-01-05, 01:11
Serkan,
Suatin orda hic bir hatasi yok, hata tamamen yönetimde. ayrica o kadar sorularla bombalandiki, o evet yanlislikla agzindan cikmisdir, yani o herhalde yedek kaldin gibi birsey anlamistir. ayrica cevabini beklemeden agzindaki sözü cevirip baska sorular sordular. ben orada Suata acidim, asil simdi bir yöneticimiz cikip böyle böyle demeliydi, ama yönetim yönetim degil bir kere.
yönetim yönetim degil. haklisin, ama maalesef Suat Usta biraz daha düsünerek konusmaliydi..
ahh ahh,
maç topiğine de yazmıştım;
adam gibi yöneticimiz olsa,
Suat Usta'yı aramaycağımız gibi bize karşı oynadıktan sonra da
"bakın biz,bize karşı oynamaması isteği gibi şikemsi durumlara bulaşmıyoruz" derdi.
Allah'tan Baljic hem fenerli hem de maçta kötü oynamadı.
yoksa Hıncal'ın dediği,
şuu olacaktı ki vukuundan beterdir(veya öyle birşeydi:))
suat konuşana kadar olay farklıydı gökşen aramış suatı seneye bize döneceksin mevcut alacaklarını almak istiyorsan bu maçta oynama demiş diye açtılar konuyu suat canlı bağlanana kadar bu mimvalde ilerlettiler şikeye dayandırdılar işi
sonra suat çıkıp 2 takım yöneticileri aralarında böyle bir anlaşma yapmışlar ben nasıl oynayabilirdim deyince de suatı sıkıştırmaya başladılar suat bu konuda söylediklerinde ısrar ederken arada gönderilmesi konusunu atladı ama genel olarak çok düzeyli konuştu ben takdir ettim kendisini. eğer bağlanmasa olayların gideceği yeri düşünmek bile istemiyorum.
Bütün suç gökşen de..bi arkadasımızın dediği gibi çok acemi...
Eee lise mezunu adamı oraya koyarsan olacağı bu...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to